hadı hayırlısı olsun arkadasımcanım bende ilk dr görüşmeme gidicem pazar günü
Merhaba canım yazdirdigin ilaclara ne kadar ödedin?Tedavi aşamasında olan, yumurtası toplanan, bekleyen, güzel haberi alıp benişini kucağına aşmayı bekleyen kim varsa vıma gününün mübarekliğiyle Allah yüzümüzü güldürsün. Kızlar transferden sonra jeli, estrofemi, kan sulandırıcıyı , folik asiti, bir de kan hapını sağlık ocağından aile hekimine yazdırdım bilginiz olsun. Kaç gün kullanacaksın dedi 1 ay sanırım dedim 4 kutu jel yazdı bilginiz olsun istedim. İlk paketi merkezden ücretli almıştım
amiinnn amiiinnnn inşallah....Herkesin cumasi hayrolsun duasi kabul olsun kızlar..
Hayırlısı olsun canım inşallah tedaviyle yada tedavisiz hamile kalirsin canimpazar günü dr dan randevu aldık bakalım bizi nasıl yönlendiricek ona göre muhtemelen tedavi sürecine başlarız canım hayırlısıyla
Yapcak bsy yok canim kacgundur bitirdi beni sabahtan aksama kdr bulanti geceleri kusma bsyde yiyemiyorum dogru durust gecene kdr bekliycezhamiş anneler mide bulantilariniz baßladimi benim basladi 3 gundur sabhlari yerleri tirmaliyom ne yapabilirim
Amin canm Allah kabul etsin insaAllahh.. Hayirli Cumalar olsun..Cumamız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inş. Birkaç aydır birgün hamile kalırsam aşure yapıp dağıtayım diye düşünüyordum nasip bugüneymiş. Bebişimin aşuresini yapıp dağıttım. Allahım kabul eder inş. Ailemizin hayrına olsun inş. Darısı başınıza kızlar
Allah kabul etsin etsin canım.Az önce ikiz bebekle ilgili sorduğum soruyu okuyabildinmi?Asıl sana sormam lazım onu zaten, sana neye göre çift embriyo koymuşlardı, sendede pıhtılaşma vardı galiba değilmi yanlışmı hatırlıyom yoksa . Doktor direk mi dedi 2 tane koyalım diye bi anlatsana bana?Cumamız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inş. Birkaç aydır birgün hamile kalırsam aşure yapıp dağıtayım diye düşünüyordum nasip bugüneymiş. Bebişimin aşuresini yapıp dağıttım. Allahım kabul eder inş. Ailemizin hayrına olsun inş. Darısı başınıza kızlar
hadı hayırlısı olsun arkadasım
sağolun kızlar rabbim bu mübarek cuma saati gönlümüze göre verir inşş....Hayırlısı olsun canım inşallah tedaviyle yada tedavisiz hamile kalirsin canim
cnm eger ilk denemense 1 tane koyuyolar daha ve yaşinda kücukse ege 32 olmayack 32 üstuyse yaşin bi problem varsa 2 tane koyuyolar diye biliyorum veya 2 3 denemelerde 2 tane koyuyolar bende 2 tane istedim ama yaşimdan dolayi emriyonun kalitesinden dolayi 1 tane koydular tabi sen genede doktorunla konuş ama bilmiyom rabbim versinde 1 veya2 eli ayagi sağlam olsun herşey istedigin gibi olur insallhYa kızlar aklıma takılıyor, şimdi ben ikiz bebeğim olsun çok istiyorum, doktora rica edip eğer herşey yolunda gider ve o kadar yumurtam olursa iki embriyo istedğimi söylicem, çünkü hem seviyorum ikizi hemde evlat hasretiyle yandığım için 2 tane beni anca doyurur diye düşünüom:))Şaka bi yana tutunma şansım artsın istiyorum hemde yeniden karnımın boş kalmasını istemiyorum yeniden bi kayıp yaşamak istemiyorum, en azından birine kavuşayımAma bu yüzden bide şeyden korkuyom bu ikiz gebelik süreci çok sıkıntılı geçiyor diyorlar, genelde normal doğum haftasını tamamlamadan erken doğduklarını, problemler olabildiğini söylüyorlar bunların aslı yoktur demi , dünyada binlerce ikiz var sonuçta. Bide benim kanımda pıhtılaşma sorunu var ikiz bebeği taşıyabilecekmiyim acaba bi fikriniz görüşünüz var mı bu konuda ? Hem avantajlı hem dezavantajlı geliyor o yüzden bana karar veremiyorum, doktorumla tabi görüşecem ama onlar çoğul gebeliği tehlikeli buldukları için zaten beni tek olması yönünde yönlendirecektir ve belkide 2. yi koymayacaktır .Sizlerin bu konuda düşüncesi nedir merak ediyorum.
oh ne guzel yapmişsin cnm afiyet olsun bu arada kizlar 12 kapida aşure yersen dileğin kabul olurmuş bi kaşik bile kafi umut fakirin ekmeğidrCumamız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inş. Birkaç aydır birgün hamile kalırsam aşure yapıp dağıtayım diye düşünüyordum nasip bugüneymiş. Bebişimin aşuresini yapıp dağıttım. Allahım kabul eder inş. Ailemizin hayrına olsun inş. Darısı başınıza kızlar
cok guzel cnm hayirli olsun hamilesin tek epriyomuKızlar 11ci günüm değer 163 sizce nasıl 3cu gun ebryosu
2tane koyuldu cnmcok guzel cnm hayirli olsun hamilesin tek epriyomu
Allah kabul etsin canim bizede yolla kizCumamız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inş. Birkaç aydır birgün hamile kalırsam aşure yapıp dağıtayım diye düşünüyordum nasip bugüneymiş. Bebişimin aşuresini yapıp dağıttım. Allahım kabul eder inş. Ailemizin hayrına olsun inş. Darısı başınıza kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?