Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba canım yazdirdigin ilaclara ne kadar ödedin?

valiente tedaviye ara verdi
D dipblue bebişi 9 haftalık oldu. Çok şükür büyüyor diğerlerine abilik yada ablalık yapacak
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35 kasimda ya bismillah diyecek ins
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan
K kayisicicegi bebişinin kalp atisini duyacak inş
cemre cemre Tedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10 taze hamile
P Ploutos 28 inde kese görecek; )
P Pembepanter58 yumoslar toplandi transferi beklio; )
duruburcin 4 haftalik hamis yani taze anne
Hibele adet gününu bekliyor
M meydanaz yumoslari toplanacak
mmousee doktorla ilk görüşmesini yapcek

Benim bugün tarlusalım bitti estrofemide aynı anda kes demişti doktor onuda kestim, karnımda hafiften belirtiler başladı sanki adet günüm yaklaşıyor sanıırım, normal şartlarda pazartesi gelmesi lazım inşalah gecikmez bende bi an önce başlarım tedaviye ve yavruma kavuşurum:)

Ya kızlar aklıma takılıyor, şimdi ben ikiz bebeğim olsun çok istiyorum, doktora rica edip eğer herşey yolunda gider ve o kadar yumurtam olursa iki embriyo istedğimi söylicem, çünkü hem seviyorum ikizi hemde evlat hasretiyle yandığım için 2 tane beni anca doyurur diye düşünüom:))Şaka bi yana tutunma şansım artsın istiyorum hemde yeniden karnımın boş kalmasını istemiyorum yeniden bi kayıp yaşamak istemiyorum, en azından birine kavuşayım Ama bu yüzden bide şeyden korkuyom bu ikiz gebelik süreci çok sıkıntılı geçiyor diyorlar, genelde normal doğum haftasını tamamlamadan erken doğduklarını, problemler olabildiğini söylüyorlar bunların aslı yoktur demi , dünyada binlerce ikiz var sonuçta. Bide benim kanımda pıhtılaşma sorunu var ikiz bebeği taşıyabilecekmiyim acaba bi fikriniz görüşünüz var mı bu konuda ? Hem avantajlı hem dezavantajlı geliyor o yüzden bana karar veremiyorum, doktorumla tabi görüşecem ama onlar çoğul gebeliği tehlikeli buldukları için zaten beni tek olması yönünde yönlendirecektir ve belkide 2. yi koymayacaktır .Sizlerin bu konuda düşüncesi nedir merak ediyorum.

Cumamız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inş. Birkaç aydır birgün hamile kalırsam aşure yapıp dağıtayım diye düşünüyordum nasip bugüneymiş. Bebişimin aşuresini yapıp dağıttım. Allahım kabul eder inş. Ailemizin hayrına olsun inş. Darısı başınıza kızlar

Amin canm Allah kabul etsin insaAllahh.. Hayirli Cumalar olsun..

Allah kabul etsin etsin canım.Az önce ikiz bebekle ilgili sorduğum soruyu okuyabildinmi?Asıl sana sormam lazım onu zaten, sana neye göre çift embriyo koymuşlardı, sendede pıhtılaşma vardı galiba değilmi yanlışmı hatırlıyom yoksa . Doktor direk mi dedi 2 tane koyalım diye bi anlatsana bana?

cnm eger ilk denemense 1 tane koyuyolar daha ve yaşinda kücukse ege 32 olmayack 32 üstuyse yaşin bi problem varsa 2 tane koyuyolar diye biliyorum veya 2 3 denemelerde 2 tane koyuyolar bende 2 tane istedim ama yaşimdan dolayi emriyonun kalitesinden dolayi 1 tane koydular tabi sen genede doktorunla konuş ama bilmiyom rabbim versinde 1 veya2 eli ayagi sağlam olsun herşey istedigin gibi olur insallh

oh ne guzel yapmişsin cnm afiyet olsun bu arada kizlar 12 kapida aşure yersen dileğin kabul olurmuş bi kaşik bile kafi umut fakirin ekmeğidr

Allah kabul etsin canim bizede yolla kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…