- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Canim yas 30 bnm.gorunen bir problemim yok ama daha once asilana ile olan gebeligim kanimda pihtilasma oldugu icin dustu.2. Asilamam ise hic tutmadi.ardindan histreskopi gecirdim gecen ay rahimde yapisiklik varmış onu aldi doktor.yani 2 tane konulmasini bu yuzden istiyom sansim artsin diye.en azından birine kavusurum diye yoksa 2 3 te gozum yok.dedigin gibi 1 tane olsun ama saglikli olsuncnm eger ilk denemense 1 tane koyuyolar daha ve yaşinda kücukse ege 32 olmayack 32 üstuyse yaşin bi problem varsa 2 tane koyuyolar diye biliyorum veya 2 3 denemelerde 2 tane koyuyolar bende 2 tane istedim ama yaşimdan dolayi emriyonun kalitesinden dolayi 1 tane koydular tabi sen genede doktorunla konuş ama bilmiyom rabbim versinde 1 veya2 eli ayagi sağlam olsun herşey istedigin gibi olur insallh
buyuk ihtimal 1 tane koyarlar olsunda cnm hayirlisiyla doktorlar dahi bilir tabi rahime gore genetige gore vucudun verdigi cvb gore insallh gonlunce olur cnmCanim yas 30 bnm.gorunen bir problemim yok ama daha once asilana ile olan gebeligim kanimda pihtilasma oldugu icin dustu.2. Asilamam ise hic tutmadi.ardindan histreskopi gecirdim gecen ay rahimde yapisiklik varmış onu aldi doktor.yani 2 tane konulmasini bu yuzden istiyom sansim artsin diye.en azından birine kavusurum diye yoksa 2 3 te gozum yok.dedigin gibi 1 tane olsun ama saglikli olsun
2kiz olabilr cnm doktor nededi gittinmi2tane koyuldu cnm
Daha bugün 11 ci günüm doktora da gitmiştir kan sonucum ama gitsemde bisi görünmez ki nebilim pazartesi bida kan vercem bakalım2kiz olabilr cnm doktor nededi gittinmi
canim su an kese gozukmez 10 gun sonra gozukur iki gunde bir kan verecn degerin yukselr insallhDaha bugün 11 ci günüm doktora da gitmiştir kan sonucum ama gitsemde bisi görünmez ki nebilim pazartesi bida kan vercem bakalım
Canım dr bişey demedi ben direkt 2 tane istedim ben 2 istemesem kaç tane önerirdi bilmiyorum. 2 isteme nedenim ikizim olmasını istiyorum o ayrı ama daha da önemlisi tutma şansı artsın diye. 1 tane konulsaydı tutmayabilirdi 2 olunca biri tuttu. Aslında bu nasio kısmet aslında. Allahın takdiri sonuçta. İkizim olsaydı mutlu olurdum ama riskli gebeliğe giriyor. Baştan kestirmek zor gebeliğin sonucunu. Bu kararı eşinle ve doktorunla 2 embriyo koydurmanın deavantaj ve avantajlarını konuşup verebilirsin canım. Hakkında hayırlısı olsunAllah kabul etsin etsin canım.Az önce ikiz bebekle ilgili sorduğum soruyu okuyabildinmi?Asıl sana sormam lazım onu zaten, sana neye göre çift embriyo koymuşlardı, sendede pıhtılaşma vardı galiba değilmi yanlışmı hatırlıyom yoksa . Doktor direk mi dedi 2 tane koyalım diye bi anlatsana bana?
Ayy canım canın mı çekti? Kıyamam gebesin de. Yazmasamıydım acaba...Allah kabul etsin canim bizede yolla kiz
Hayırlı olsun hamissinKızlar 11ci günüm değer 163 sizce nasıl 3cu gun ebryosu
benımde canım cektıAyy canım canın mı çekti? Kıyamam gebesin de. Yazmasamıydım acaba...
;benımde canım cektıbende isterimm :))))))))))))))
Yok canim cok severim asureyi ondan dedim can cekme dgl olsada yiyemiyorumki bulantidanAyy canım canın mı çekti? Kıyamam gebesin de. Yazmasamıydım acaba...
Ilaclar istah yapio galiba kizlar benimde canim cekti
Daha cok erken :))) bakalim benimde icime genelde dogar ama suanda hissizlestim. Konsantrem aşure suanda :)))))) ama bak eger ikizim olursa yada tek olursa erkek olcak diye doguyo icime kendim icin :)))
Aşkımmm benim için ne doğuyorDaha cok erken :))) bakalim benimde icime genelde dogar ama suanda hissizlestim. Konsantrem aşure suanda :)))))) ama bak eger ikizim olursa yada tek olursa erkek olcak diye doguyo icime kendim icin :)))
Gülüşkomm senin senin gibi küçük tatli bi kizin olcak diye geciriyorum içimden. Aşuremi all :))))))Aşkımmm benim için ne doğuyorben bi hamile kalsam sana hergün aşure yedircem
Ağzından bal damlıyor valla yok böyle kader arkadaşıGülüşkomm senin senin gibi küçük tatli bi kizin olcak diye geciriyorum içimden. Aşuremi all :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?