Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim yas 30 bnm.gorunen bir problemim yok ama daha once asilana ile olan gebeligim kanimda pihtilasma oldugu icin dustu.2. Asilamam ise hic tutmadi.ardindan histreskopi gecirdim gecen ay rahimde yapisiklik varmış onu aldi doktor.yani 2 tane konulmasini bu yuzden istiyom sansim artsin diye.en azından birine kavusurum diye yoksa 2 3 te gozum yok.dedigin gibi 1 tane olsun ama saglikli olsun

buyuk ihtimal 1 tane koyarlar olsunda cnm hayirlisiyla doktorlar dahi bilir tabi rahime gore genetige gore vucudun verdigi cvb gore insallh gonlunce olur cnm

Canım dr bişey demedi ben direkt 2 tane istedim ben 2 istemesem kaç tane önerirdi bilmiyorum. 2 isteme nedenim ikizim olmasını istiyorum o ayrı ama daha da önemlisi tutma şansı artsın diye. 1 tane konulsaydı tutmayabilirdi 2 olunca biri tuttu. Aslında bu nasio kısmet aslında. Allahın takdiri sonuçta. İkizim olsaydı mutlu olurdum ama riskli gebeliğe giriyor. Baştan kestirmek zor gebeliğin sonucunu. Bu kararı eşinle ve doktorunla 2 embriyo koydurmanın deavantaj ve avantajlarını konuşup verebilirsin canım. Hakkında hayırlısı olsun

Daha cok erken :))) bakalim benimde icime genelde dogar ama suanda hissizlestim. Konsantrem aşure suanda :)))))) ama bak eger ikizim olursa yada tek olursa erkek olcak diye doguyo icime kendim icin :)))
Aşkımmm benim için ne doğuyor ben bi hamile kalsam sana hergün aşure yedircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…