Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Aşure miii o nerden çıktı şimdik yaaa.. sabah beri turşu diye dolandi yedim o bitti şimdiki aşure mi allahim ne yapacam ben iştahala bi iğneler beni bi acayip yaptı valla karnim sisti ya ..
Anaaamm turşu muu dedi biriii aha simdi sana geçti nefsim :))))))) aşureeeee turşuuuuuuuu

Ankaradasin sende sanirim bende Ankaradayim..sarp ozcan benim doktorum tup bebekte genartta yapildi cok ilgililerdi onerebilirim
evet canm ankara tavsıyen ıcın sagol canım bnm. benım doktorum Gurur Polat. kendısını cok sevıyorum oda cok ılgılı dobra bı doktor neyse onu söyleyen cıkıs yollarını anlatan bırısı.

Bakalım 3 aya kadar belli olur heralde. Hayırlısı Allahtan. Diğer arkadaşlar ne hissediyor acaba? Merak ettim bence oğluşum olacak
bende normalde iyi tahmın ederım ve tahmınlerımde çıkar genelde :))) ama şuan bişey tahmın edemıorm hissedince yazcam hemen :)) artık bebek doğunca soyluyomuşum :))))))))))))

Napiyosunuz hamiler ve hamile adaylari bugün yogunluktan giremedim hic yeni fırsat buldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…