- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Sen yaptindaaa ben yiimedimmiiiAğzından bal damlıyor valla yok böyle kader arkadaşısana kazan kazan yaparım ben
çoooook yedircem ben sana aşure kazan kazan yediririmSen yaptindaaa ben yiimedimmiiicanimmm benimmmmm
Tamam tamammm :))))) hatirlaticam :))))))çoooook yedircem ben sana aşure kazan kazan yediririm
Aşure miii o nerden çıktı şimdik yaaa..Tamam tamammm :))))) hatirlaticam :))))))
Anaaamm turşu muu dedi biriiiAşure miii o nerden çıktı şimdik yaaa..sabah beri turşu diye dolandi yedim o bitti şimdiki aşure mi allahim ne yapacam ben iştahala bi iğneler beni bi acayip yaptı valla karnim sisti ya ..
Ankaradasin sende sanirim bende Ankaradayim..sarp ozcan benim doktorum tup bebekte genartta yapildi cok ilgililerdi onerebilirimAmin canm benim Allah razi olsunn.. guven hastanesinde olcak buyuk ihtimalle canm doktorumun ozel yeri var oraya gidiyorum.
evet canm ankara tavsıyen ıcın sagol canım bnm. benım doktorum Gurur Polat. kendısını cok sevıyorum oda cok ılgılı dobra bı doktor neyse onu söyleyen cıkıs yollarını anlatan bırısı.Ankaradasin sende sanirim bende Ankaradayim..sarp ozcan benim doktorum tup bebekte genartta yapildi cok ilgililerdi onerebilirim
Hakkimizda hayirlisi olsun..evet canm ankara tavsıyen ıcın sagol canım bnm. benım doktorum Gurur Polat. kendısını cok sevıyorum oda cok ılgılı dobra bı doktor neyse onu söyleyen cıkıs yollarını anlatan bırısı.
Oyy kuzum canınızı mı çektirdim? Kusura bakmayın hakkınızı helal edin lütfenbenımde canım cektıbende isterimm :))))))))))))))
Kızlar gelin bize yapam size deahaaahuriye048 kız bak gördün müüü :)))))) aşure borcun var bıze :))))))) :)))))
helal olsun guuzuumm .. şaka yaptm kızOyy kuzum canınızı mı çektirdim? Kusura bakmayın hakkınızı helal edin lütfen
geliyorum canım açık adresi yaz :))))))))))))Kızlar gelin bize yapam size de
Bakalım 3 aya kadar belli olur heralde. Hayırlısı Allahtan. Diğer arkadaşlar ne hissediyor acaba? Merak ettim bence oğluşum olacak
bende normalde iyi tahmın ederım ve tahmınlerımde çıkar genelde :))) ama şuan bişey tahmın edemıorm hissedince yazcam hemen :)) artık bebek doğunca soyluyomuşum :))))))))))))Bakalım 3 aya kadar belli olur heralde. Hayırlısı Allahtan. Diğer arkadaşlar ne hissediyor acaba? Merak ettim bence oğluşum olacak
bende normalde iyi tahmın ederım ve tahmınlerımde çıkar genelde :))) ama şuan bişey tahmın edemıorm hissedince yazcam hemen :)) artık bebek doğunca soyluyomuşum :))))))))))))
Bence kiz olacak :)Bakalım 3 aya kadar belli olur heralde. Hayırlısı Allahtan. Diğer arkadaşlar ne hissediyor acaba? Merak ettim bence oğluşum olacak
İyidir tatlım sen napıyon?Napiyosunuz hamiler ve hamile adaylari bugün yogunluktan giremedim hic yeni fırsat buldum:)
Şükür bende iyiyim canim mesaim bitsede eve gitsem diye saate bakıp duruyorum :))İyidir tatlım sen napıyon?
hoş geldin canmm çok şükür sen nasılsın?Napiyosunuz hamiler ve hamile adaylari bugün yogunluktan giremedim hic yeni fırsat buldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?