Hosbulduk canim iyiyim şükür bende saate bakıp duruyorum mesaim bitsede eve gitsem artik diye :))hoş geldin canmm çok şükür sen nasılsın?
kaçta bitiyor canmm :) ne iş yapıyordunHosbulduk canim iyiyim şükür bende saate bakıp duruyorum mesaim bitsede eve gitsem artik diye :))
Yazılımcıyım canım 1 saat kaldı insallah :)kaçta bitiyor canmm :) ne iş yapıyordun
mrb canım doktordan geldım suan sukur hersey yolu nda suan 11 yumurta gorunuyor....pazar gunu yumurta toplama var dua edın kızlarBen saliyi bekliyorum hayırlısıyla yum toplamak için
oo az kalmış cnmmmYazılımcıyım canım 1 saat kaldı insallah :)
inşallah hayırlısıyla yumoşlar toplansın sende yavruna bıan önce kavuş canmm darısı basımızaaamrb canım doktordan geldım suan sukur hersey yolu nda suan 11 yumurta gorunuyor....pazar gunu yumurta toplama var dua edın kızlar
Canım bugün 13. Günüm . 10 gün 320 çıkmıştı. 12. Gün 960 çıktı. Yarın 14. Gün yine yaptırıcam. Transfer gününü saymıyorum iyi miTatlım bugün test günün müydü?
Dualarimiz seninle canim hayırla toplat gel :)mrb canım doktordan geldım suan sukur hersey yolu nda suan 11 yumurta gorunuyor....pazar gunu yumurta toplama var dua edın kızlar
80 küsür sanırım küsüratı hatırlayamadımMerhaba canım yazdirdigin ilaclara ne kadar ödedin?
canım kaçıncı günün. bence bir sorun çıkmıcak sakın sıkkma kendini bebişin seninle sevinmelisinKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıklıdır insallah kucağına almayi nasip etsin RabbimKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Ayyy canım ne güzel adamışsın Allah kabul etsin inşallahCumamız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inş. Birkaç aydır birgün hamile kalırsam aşure yapıp dağıtayım diye düşünüyordum nasip bugüneymiş. Bebişimin aşuresini yapıp dağıttım. Allahım kabul eder inş. Ailemizin hayrına olsun inş. Darısı başınıza kızlar
Hayırlısı canım inşallah yükselir. Sağlıkla devam etsin inşallahKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
ay cnm insallh sağliklidir miralini yuksek tut rabbim sana bağişlasinKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
amın cumlemız ınsallah canım benım hersey allahtan bakalım dr vesıle tabıkı ama ısınde uzman dıyolar ınsallah guzel gunlerımız olur ben ınanıyoruminşallah hayırlısıyla yumoşlar toplansın sende yavruna bıan önce kavuş canmm darısı basımızaaa
inşallah tatlım bakalım buralardan okuyorum kolay dıyolar ama ayıldıktan snrası bazıları agrı cok cekmıs ınsallah bızlerınde ıyı gecerDualarimiz seninle canim hayırla toplat gel :)
rabbım evladını sana bagıslasın ınsallah sımsıkı senınledır..Kizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?