Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
canım kaçıncı günün. bence bir sorun çıkmıcak sakın sıkkma kendini bebişin seninle sevinmelisin

Ayyy canım ne güzel adamışsın Allah kabul etsin inşallah

Kizlar allah razi olsun dualarinizi esirgemesin. Umudumu kaybetmistim. Test talep ettigimde bile sonuc negatif biliyorum esimi ve annemi inandirmak icin diyodum. Sonucu alinca elim ayagin titredi. Bizim embriyolarimiz gec gelisiyordu orta kalitedeydi. O yuzden geriden geliyor olabilir dedi doktorumuz ilaclara devam dedi. Pazar gunu tekrar yapacagiz yaaa allahtan hayirlisi lutfen dualarinizi esirgemeyin kizlar allah simdiden razi olsun insallah.

inşallah hayırlısıyla yumoşlar toplansın sende yavruna bıan önce kavuş canmm darısı basımızaaa
amın cumlemız ınsallah canım benım hersey allahtan bakalım dr vesıle tabıkı ama ısınde uzman dıyolar ınsallah guzel gunlerımız olur ben ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…