Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canmm ınsaallah Allahın ıznıyle sonucun güzel çıkar cok mutlu olursun

Tedaviye yeni başlayanlar kimse beslenmesine önem vermiyor mu yav neler yiyip içiyorsunuz paylaşırmısınız rica etsem
valla canm ben daha tedaviye başlamadan evvel dıkkat etmeye başladım.. cok agır seyler yemıyorum dengeyı bozacak. genelde sebze meyve yıyorum balık tavuk yıyorum arada ette yıyorum tabıkı.. hergun bır avuç taze fındık yıyorum sabah aksam süt içiyrum hazırım yaniii :)))))

çok sevindim canım ya kanamam var falan deyince uzulmuştum bak gördün mü? süper
Canim kara kara bi kanama var. Ben ped felan koydum kendime kara kara geliyor biseylet hafif tortulu gibi rengi kirmiziya donmedi bizim embriyolar gec gelisiyormus bi iki gun geriden geliyordu zaten allahtan hayirlisi ya ben zaten negatif diye gittim hastaneye hatta gitmicektim de kocisim ve anamin hatrina gittim pazar gunu yenilicez allahim insallah benim evladim sagliklidir da gelisir allahim kizlar nolur dularinizi esirgemeyin

canım ınsaallah dualarım senınle dıger arkadaşlarla Allahım güzel haber almanı nasıp etsınnnn

Kizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Canım bugün test gününmüydü? Kaçıncı günündü? Kaç günlük embriyo verilmişti? İnş sıkı sıkı tutunur sana canım

Canım benim inş katlana katlana yükselir dualarımız seninle

Şişşşşştttt minik... sana sesleniyorum anneciğine sıkı sıkı tutun onu üzme bakem. Şimdi nazın sırası değil doğunca yaparsın onu

inşallah canım olsun ya böyle gebelik geçirenler de oluyo sağlıklı olsun da bi süre böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…