- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
canmm ınsaallah Allahın ıznıyle sonucun güzel çıkar cok mutlu olursunKizlar allah razi olsun dualarinizi esirgemesin. Umudumu kaybetmistim. Test talep ettigimde bile sonuc negatif biliyorum esimi ve annemi inandirmak icin diyodum. Sonucu alinca elim ayagin titredi. Bizim embriyolarimiz gec gelisiyordu orta kalitedeydi. O yuzden geriden geliyor olabilir dedi doktorumuz ilaclara devam dedi. Pazar gunu tekrar yapacagiz yaaa allahtan hayirlisi lutfen dualarinizi esirgemeyin kizlar allah simdiden razi olsun insallah.
Oo cok guzel hadi insallah devami gelir Ozelemi gidiyorsun pazar işlem yaptıklarına goremrb canım doktordan geldım suan sukur hersey yolu nda suan 11 yumurta gorunuyor....pazar gunu yumurta toplama var dua edın kızlar
Tedaviye yeni başlayanlar kimse beslenmesine önem vermiyor mu yav neler yiyip içiyorsunuz paylaşırmısınız rica etsemBu arada tedaviye başlayanlar Nasıl besleniyorlar yazabilirmisiniz?Neler yiyip içiyorsunuz?
valla canm ben daha tedaviye başlamadan evvel dıkkat etmeye başladım.. cok agır seyler yemıyorum dengeyı bozacak. genelde sebze meyve yıyorum balık tavuk yıyorum arada ette yıyorum tabıkı.. hergun bır avuç taze fındık yıyorum sabah aksam süt içiyrum hazırım yaniii :)))))Tedaviye yeni başlayanlar kimse beslenmesine önem vermiyor mu yav neler yiyip içiyorsunuz paylaşırmısınız rica etsem
çok sevindim canım ya kanamam var falan deyince uzulmuştum bak gördün mü? süperKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Insallah canım rahat geçer. Darısı hamileyim kızlar demeye insallahinşallah tatlım bakalım buralardan okuyorum kolay dıyolar ama ayıldıktan snrası bazıları agrı cok cekmıs ınsallah bızlerınde ıyı gecer
Canim kara kara bi kanama var. Ben ped felan koydum kendime kara kara geliyor biseylet hafif tortulu gibi rengi kirmiziya donmedi bizim embriyolar gec gelisiyormus bi iki gun geriden geliyordu zaten allahtan hayirlisi ya ben zaten negatif diye gittim hastaneye hatta gitmicektim de kocisim ve anamin hatrina gittim pazar gunu yenilicez allahim insallah benim evladim sagliklidir da gelisir allahim kizlar nolur dularinizi esirgemeyinçok sevindim canım ya kanamam var falan deyince uzulmuştum bak gördün mü? süper
geçmiyor maalesef ..... napcaz bız böyle yaaaofff ben bunalıma girdim valla ya günler geçmiyorrrrrrrr
offf ben bunalıma girdim valla ya günler geçmiyorrrrrrrr
canım ınsaallah dualarım senınle dıger arkadaşlarla Allahım güzel haber almanı nasıp etsınnnnCanim kara kara bi kanama var. Ben ped felan koydum kendime kara kara geliyor biseylet hafif tortulu gibi rengi kirmiziya donmedi bizim embriyolar gec gelisiyormus bi iki gun geriden geliyordu zaten allahtan hayirlisi ya ben zaten negatif diye gittim hastaneye hatta gitmicektim de kocisim ve anamin hatrina gittim pazar gunu yenilicez allahim insallah benim evladim sagliklidir da gelisir allahim kizlar nolur dularinizi esirgemeyin
Demistik sana bebisin sana yeni tutunuyor insallah. Moralini yuksek tut. Ilaclarini aksatmaKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Canim sendede ikiz insallah. MasallahCanım bugün 13. Günüm . 10 gün 320 çıkmıştı. 12. Gün 960 çıktı. Yarın 14. Gün yine yaptırıcam. Transfer gününü saymıyorum iyi mi
İyi de ne demek süper kuzucumCanım bugün 13. Günüm . 10 gün 320 çıkmıştı. 12. Gün 960 çıktı. Yarın 14. Gün yine yaptırıcam. Transfer gününü saymıyorum iyi mi
Canım bugün test gününmüydü? Kaçıncı günündü? Kaç günlük embriyo verilmişti? İnş sıkı sıkı tutunur sana canımKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Guzel degerin hayirli olsun. Benim 11. Gun degerim 141 diKızlar 11ci günüm değer 163 sizce nasıl 3cu gun ebryosu
Canım benim inş katlana katlana yükselir dualarımız seninleKizlar allah razi olsun dualarinizi esirgemesin. Umudumu kaybetmistim. Test talep ettigimde bile sonuc negatif biliyorum esimi ve annemi inandirmak icin diyodum. Sonucu alinca elim ayagin titredi. Bizim embriyolarimiz gec gelisiyordu orta kalitedeydi. O yuzden geriden geliyor olabilir dedi doktorumuz ilaclara devam dedi. Pazar gunu tekrar yapacagiz yaaa allahtan hayirlisi lutfen dualarinizi esirgemeyin kizlar allah simdiden razi olsun insallah.
Şişşşşştttt minik... sana sesleniyorum anneciğine sıkı sıkı tutun onu üzme bakem. Şimdi nazın sırası değil doğunca yaparsın onuCanim kara kara bi kanama var. Ben ped felan koydum kendime kara kara geliyor biseylet hafif tortulu gibi rengi kirmiziya donmedi bizim embriyolar gec gelisiyormus bi iki gun geriden geliyordu zaten allahtan hayirlisi ya ben zaten negatif diye gittim hastaneye hatta gitmicektim de kocisim ve anamin hatrina gittim pazar gunu yenilicez allahim insallah benim evladim sagliklidir da gelisir allahim kizlar nolur dularinizi esirgemeyin
inşallah canım olsun ya böyle gebelik geçirenler de oluyo sağlıklı olsun da bi süre böyle olsunCanim kara kara bi kanama var. Ben ped felan koydum kendime kara kara geliyor biseylet hafif tortulu gibi rengi kirmiziya donmedi bizim embriyolar gec gelisiyormus bi iki gun geriden geliyordu zaten allahtan hayirlisi ya ben zaten negatif diye gittim hastaneye hatta gitmicektim de kocisim ve anamin hatrina gittim pazar gunu yenilicez allahim insallah benim evladim sagliklidir da gelisir allahim kizlar nolur dularinizi esirgemeyin
bekliyorum adetime en fazla 10 günüm varKac gun kaldi gulum darlanma ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?