- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
bilmiyorum ya düşün düşün b.ktur işin !geçmiyor maalesef ..... napcaz bız böyle yaaa
fazla düşünmemek lazımbilmiyorum ya düşün düşün b.ktur işin !
gecmıs olsun canım belini sıcak tut yelde kalmaHamis arkadaslar bel agriniz varmi
evet canım ozele gıdıyorum..memorial hastanesıOo cok guzel hadi insallah devami gelir Ozelemi gidiyorsun pazar işlem yaptıklarına gore
yok canm mide bulantisi vaarHamis arkadaslar bel agriniz varmi
inşallah canım benımInsallah canım rahat geçer. Darısı hamileyim kızlar demeye insallah
bilmiyorum ya düşün düşün b.ktur işin !
Aynen ya gecmiyor adet olmayı hic bu kadar beklememistim:))fazla düşünmemek lazım
Bak arkadaşım böyle şeylere inanır misin bilmem ama benim teyzemi 10 yıl çocuğu olmadı gittik subuyan muskasi yaptırdıktan istanbulda salih Memiş oğluna 250 tl para verdik vve yaptrdik tan 1 ay sonra hamile kaldı her S3y yolunda istersen subuyanina baktır bu olası bir Sey tabi inanmak sana kalmış canım benim..Allah kolaylık v3rsin kucağına almayi nasip etsin..Kizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
canım hayırlısı olsun herkese benım nasıpse pazar gunu yumurtalar toplancak normalde kotusunden baslıyayımçok ıcersem gunde bır paket sıgara kullanan bırıyım...dr sorunca dırekt bırak ıcmek yok dedı...bende bır kerede kesemem kı dedım 3 ü gecırme dedı..arada kacırıyorum acıkcası.....bana bol sebze meyve ye dedı...yanı yedım ama cok deıl herzaman kı gbı...kuru uzum yedım vs cok ozel bısey yapmadım yanı....sımdılık yumurtalarım ıyı dr allah yardımcınız olsun dedı...ayın 9 unda basladım bugun son kontrolumdu çatlatma ıgnemı vurulcam gece...ınsallah transfer gunum hersey yolunda gıder .ben ozellıkle kahveyı sordum dr cok ıcmem ama gunde bır tane ıcerım mutlaka....dr ıc dedı genelde kahveyı hamıleyken onermıyoruz dedı....Tedaviye yeni başlayanlar kimse beslenmesine önem vermiyor mu yav neler yiyip içiyorsunuz paylaşırmısınız rica etsem
Kuru incir değil mi canim ananas doğumu kolaylaştıriri diye biliyorum tutunmasını engellemz demitedaviye yeni başlayanlar bol bol incir findik ananas ve kapak cekirdeği yiyecekmişsiniz boyle suydum bende tedavi aşamasinda incir cok yedim aklinizda bulunsu kücuk bi bilgi
Ahahahahahaha aynennn :)))))Aynen ya gecmiyor adet olmayı hic bu kadar beklememistim:))
cnm ben tedaviye başladigimda yaş incir vardi simdi kurusu cikmiştr evet ananas dogumuda kolaylastiriyor sanmiyorumki tutunmayi engelleye ama pimpirikleniyosn yapma ben duydugumu pâylaşayim dedim ananas yiyemedm ama suyundan ictim hazir meyve suyu olandanKuru incir değil mi canim ananas doğumu kolaylaştıriri diye biliyorum tutunmasını engellemz demi
insallh takla atarlar miden bulanir popolarina vurursunKızlar yarın kontrole gideceğim heycan bastı ne olacak merak ediyorum yumoşlarim ne alemde..bende böyle takla atan bebiş istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?