Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizceler ben coklu alinti bi turlu yapamiyorum yaaaa bugun test gunum ayin 6sinda transfer olmustu. 6 gun embriyosu iki taneydi. Birisi orta birisi iyi kaliteydi. Bi iki gun geriden geliyordu. Dondurulmus embriyomuzda yok. Gec gelistikleri icin degerim boyle olabilirmis. Pazar gununu beklicez deger yukselirse ne buyuk sans. Negatif sonucu almak icin gittim az da olsa gebe olma sansini yakaladim. Sukurler olsun bugune. Anneminde boyle kanamalari olurmus belki de hirsidir. Dua etmekten ve ilacimi kullanmaktan baska sansim yok. Bugunume sukurler olsun. İnsallah bebegim buyur degerim yukselir. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Kizlar hepizi ayri ayri seviyorum. Mucuuuukkkk. Dualarda bulusalim. Sizler hep dualarimdasiniz

tedaviye yeni başlayanlar bol bol incir findik ananas ve kapak cekirdeği yiyecekmişsiniz boyle suydum bende tedavi aşamasinda incir cok yedim aklinizda bulunsu kücuk bi bilgi

Selamın aleyküm güzel arkadaşlarım üniversite hastanesinde tup bebek yaptıranlar var mı memnun kaldınız mi herkese bol şans Rabbim hepimizin kucağına doldursun ins ❤

Kizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Bak arkadaşım böyle şeylere inanır misin bilmem ama benim teyzemi 10 yıl çocuğu olmadı gittik subuyan muskasi yaptırdıktan istanbulda salih Memiş oğluna 250 tl para verdik vve yaptrdik tan 1 ay sonra hamile kaldı her S3y yolunda istersen subuyanina baktır bu olası bir Sey tabi inanmak sana kalmış canım benim..Allah kolaylık v3rsin kucağına almayi nasip etsin..

Tedaviye yeni başlayanlar kimse beslenmesine önem vermiyor mu yav neler yiyip içiyorsunuz paylaşırmısınız rica etsem
canım hayırlısı olsun herkese benım nasıpse pazar gunu yumurtalar toplancak normalde kotusunden baslıyayımçok ıcersem gunde bır paket sıgara kullanan bırıyım...dr sorunca dırekt bırak ıcmek yok dedı...bende bır kerede kesemem kı dedım 3 ü gecırme dedı..arada kacırıyorum acıkcası.....bana bol sebze meyve ye dedı...yanı yedım ama cok deıl herzaman kı gbı...kuru uzum yedım vs cok ozel bısey yapmadım yanı....sımdılık yumurtalarım ıyı dr allah yardımcınız olsun dedı...ayın 9 unda basladım bugun son kontrolumdu çatlatma ıgnemı vurulcam gece...ınsallah transfer gunum hersey yolunda gıder .ben ozellıkle kahveyı sordum dr cok ıcmem ama gunde bır tane ıcerım mutlaka....dr ıc dedı genelde kahveyı hamıleyken onermıyoruz dedı....

Bende bu ay tüp bebek yaptıricam yani pazartesi ariyip randevu alcaz ins testlerinizi yaptirdik ilk tedavim hayırlı ins heycanliyim çok tedirgin birasda

tedaviye yeni başlayanlar bol bol incir findik ananas ve kapak cekirdeği yiyecekmişsiniz boyle suydum bende tedavi aşamasinda incir cok yedim aklinizda bulunsu kücuk bi bilgi
Kuru incir değil mi canim ananas doğumu kolaylaştıriri diye biliyorum tutunmasını engellemz demi

Kuru incir değil mi canim ananas doğumu kolaylaştıriri diye biliyorum tutunmasını engellemz demi
cnm ben tedaviye başladigimda yaş incir vardi simdi kurusu cikmiştr evet ananas dogumuda kolaylastiriyor sanmiyorumki tutunmayi engelleye ama pimpirikleniyosn yapma ben duydugumu pâylaşayim dedim ananas yiyemedm ama suyundan ictim hazir meyve suyu olandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…