Cok erken degil mi ?Merhaba arkadaşlar bugün transferin 6.gunu idrarda gebelik testi yaptım megatif çıktı. Biliyorum erken yaptim ama yinede etkilendim tutmadı galiba bu seferde
Evet erken biliyorum ama yine sabırsızlıkla dayanamadim yaptimCok erken degil mi ?
Canim insallah yukselir sonraki testinu ne zaman yapacaksinKizlar hastamedeyim kan testi sonucum 19.68 dr gebelik var ilaclara devam dedi dr. Bebek sagliklikca gebelik devam edicek saglikli degilse dusukle sonuclanicak dedi.
Ay senin ikiz mi ? Allah sağlık versin inşallah , ne bileyim hiç düşünmüyodum ama formlara baktım değeri yüksek olup tek olan var . Değeri düşük olup ikiz olan var. Tek duam sağlıklı olması. İkiz nasıl olur ayyyy çoook zorCanim sendede ikiz insallah. Masallah
Canım bebişin bugüne kadar dayanmış düşmemiş , bundan sonra da seninle olur inşallah. Zaten yavaş gelişiyomuş normal gebeliklerde bile geç tutunma oluyo. Allah sağlıkla bebeğini nasip etsin inşallahKizceler ben coklu alinti bi turlu yapamiyorum yaaaa bugun test gunum ayin 6sinda transfer olmustu. 6 gun embriyosu iki taneydi. Birisi orta birisi iyi kaliteydi. Bi iki gun geriden geliyordu. Dondurulmus embriyomuzda yok. Gec gelistikleri icin degerim boyle olabilirmis. Pazar gununu beklicez deger yukselirse ne buyuk sans. Negatif sonucu almak icin gittim az da olsa gebe olma sansini yakaladim. Sukurler olsun bugune. Anneminde boyle kanamalari olurmus belki de hirsidir. Dua etmekten ve ilacimi kullanmaktan baska sansim yok. Bugunume sukurler olsun. İnsallah bebegim buyur degerim yukselir. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Kizlar hepizi ayri ayri seviyorum. Mucuuuukkkk. Dualarda bulusalim. Sizler hep dualarimdasiniz
Canım benim ama böyle stres yaparsan tedavideyken yumurtaların da olumsuz etkilenir. biliyorum çok zor yaşadıklarımız ama iyi düşüneli iyi olsun tatlım. Artık pozitif olma zamanı. Sabır dua ve sonucu müjdeli haber inşbilmiyorum ya düşün düşün b.ktur işin !
Benim henüz yok ama ilk hamileliğimde çok oluyordu kaç aylıkken başlamıştı emin değilim ama galiba 2-3 sonrası başlamıştı sürekli eşim belime krem sürüp masaj yapardıHamis arkadaslar bel agriniz varmi
Canım çoook erken bi de idrarda. Moralini bozma çoook yanılırsın. 4 gün sonra sabah git ksnını ver. Bak üzüyosun kendini de bebişlerini de... bol bol dua et. Bu dört gün dört ay gibi gelir sana şimdiMerhaba arkadaşlar bugün transferin 6.gunu idrarda gebelik testi yaptım megatif çıktı. Biliyorum erken yaptim ama yinede etkilendim tutmadı galiba bu seferde
Pazar gunu yapacagim canim dua edibCanim insallah yukselir sonraki testinu ne zaman yapacaksin
Canım bebişin bugüne kadar dayanmış düşmemiş , bundan sonra da seninle olur inşallah. Zaten yavaş gelişiyomuş normal gebeliklerde bile geç tutunma oluyo. Allah sağlıkla bebeğini nasip etsin inşallah
limde degil ya sikildim yani ohooo daha adeti bekliyoruz bi de ...Canım benim ama böyle stres yaparsan tedavideyken yumurtaların da olumsuz etkilenir. biliyorum çok zor yaşadıklarımız ama iyi düşüneli iyi olsun tatlım. Artık pozitif olma zamanı. Sabır dua ve sonucu müjdeli haber inş
Sagol canım cok haklısın ama insan dayanamıyor . Simdi iyiyim umarım benimledir kuzularim:)Canım çoook erken bi de idrarda. Moralini bozma çoook yanılırsın. 4 gün sonra sabah git ksnını ver. Bak üzüyosun kendini de bebişlerini de... bol bol dua et. Bu dört gün dört ay gibi gelir sana şimdi
Ya benim.simdi oluyo neden acaba . kasiklarimda agriyoBenim henüz yok ama ilk hamileliğimde çok oluyordu kaç aylıkken başlamıştı emin değilim ama galiba 2-3 sonrası başlamıştı sürekli eşim belime krem sürüp masaj yapardı
Kizlar simdik yaş incirmi daha faydali acaba kurusumuyoksa farketmiyormu
Napem be apla be
farketmiyor ye bol bolKizlar simdik yaş incirmi daha faydali acaba kurusumuyoksa farketmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?