Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba arkadaşlar bugün transferin 6.gunu idrarda gebelik testi yaptım megatif çıktı. Biliyorum erken yaptim ama yinede etkilendim tutmadı galiba bu seferde

Canim sendede ikiz insallah. Masallah
Ay senin ikiz mi ? Allah sağlık versin inşallah , ne bileyim hiç düşünmüyodum ama formlara baktım değeri yüksek olup tek olan var . Değeri düşük olup ikiz olan var. Tek duam sağlıklı olması. İkiz nasıl olur ayyyy çoook zor

Canım bebişin bugüne kadar dayanmış düşmemiş , bundan sonra da seninle olur inşallah. Zaten yavaş gelişiyomuş normal gebeliklerde bile geç tutunma oluyo. Allah sağlıkla bebeğini nasip etsin inşallah

bilmiyorum ya düşün düşün b.ktur işin !
Canım benim ama böyle stres yaparsan tedavideyken yumurtaların da olumsuz etkilenir. biliyorum çok zor yaşadıklarımız ama iyi düşüneli iyi olsun tatlım. Artık pozitif olma zamanı. Sabır dua ve sonucu müjdeli haber inş

Merhaba arkadaşlar bugün transferin 6.gunu idrarda gebelik testi yaptım megatif çıktı. Biliyorum erken yaptim ama yinede etkilendim tutmadı galiba bu seferde
Canım çoook erken bi de idrarda. Moralini bozma çoook yanılırsın. 4 gün sonra sabah git ksnını ver. Bak üzüyosun kendini de bebişlerini de... bol bol dua et. Bu dört gün dört ay gibi gelir sana şimdi

Hibele canım ben tedaviye bsşlamadan enzim q 10 (solgar), giseng+c vitamini kullandım. Adetimin ilk günü sabah aç karnına arısütü polen bal karışımına başladım( buzdolabında saklanan). Her gün bol bol taze incir yedim. Bol bol da meryem suresi ve dua. İnşallah senin de tedavin güzel olacak.

Canım bebişin bugüne kadar dayanmış düşmemiş , bundan sonra da seninle olur inşallah. Zaten yavaş gelişiyomuş normal gebeliklerde bile geç tutunma oluyo. Allah sağlıkla bebeğini nasip etsin inşallah

Amin gulum hepimizin insallah. Allah yardimcimiz olsun. Allahim yuce allahim hayirlisini versin. Allah sizden razi olsun insallah. Moral oluyorsunuz bana.

E limde degil ya sikildim yani ohooo daha adeti bekliyoruz bi de ...

Canım çoook erken bi de idrarda. Moralini bozma çoook yanılırsın. 4 gün sonra sabah git ksnını ver. Bak üzüyosun kendini de bebişlerini de... bol bol dua et. Bu dört gün dört ay gibi gelir sana şimdi
Sagol canım cok haklısın ama insan dayanamıyor . Simdi iyiyim umarım benimledir kuzularim:)

Benim henüz yok ama ilk hamileliğimde çok oluyordu kaç aylıkken başlamıştı emin değilim ama galiba 2-3 sonrası başlamıştı sürekli eşim belime krem sürüp masaj yapardı
Ya benim.simdi oluyo neden acaba . kasiklarimda agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…