Ay oğlan anneleri yokmu çok fenalar .Aslında söyle kadın kendine gelemez bi süre . Oğlanlarda gidip bişey demiyor işlerine geliyor suçu bize atmak . Biz tüp bebek yapıcaz kimseye haber vermiyoruz herşeyimiz gizli saklı . Aşılama olmaya spermi alıp tek başıma gittim kimsesiz gibi .Bide onların stresini çekemem valla . vır vır herkes herşeye akıl veriyor . Özele git diyor ablam ama kaç para olduğunu bilmiyor sadece akıl verir . Aşılamam özelde oldu tüp bebekte mecburen özelde olacak . Para dayanmıyor kızlar bu işlere.Canim benim kaynanamda oyle oglum çocuğa hasret kaldin allah size kız cocugu nasip etsin allah sizi bebekle sevindirsin deyip duruyo bilmiyoki oglundan dolayi olmiyo sanki onsuz cocuk olur kadin panik atak diye biseyde soyleyemiyosun
Tatlım ben Ankaradayım .süleymaniye de yaptıran yok mu hiç
Ben ablasiyla abisi ne soylettim canim onlar bilsin dedim annesinin panik atagi var yuregine iner valla ona soylemedi cok zor valla allah bize guc versin hrrkez bebek icin gozunun icine bakiyo yoruldum vallaAy oğlan anneleri yokmu çok fenalar .Aslında söyle kadın kendine gelemez bi süre . Oğlanlarda gidip bişey demiyor işlerine geliyor suçu bize atmak . Biz tüp bebek yapıcaz kimseye haber vermiyoruz herşeyimiz gizli saklı . Aşılama olmaya spermi alıp tek başıma gittim kimsesiz gibi .Bide onların stresini çekemem valla . vır vır herkes herşeye akıl veriyor . Özele git diyor ablam ama kaç para olduğunu bilmiyor sadece akıl verir . Aşılamam özelde oldu tüp bebekte mecburen özelde olacak . Para dayanmıyor kızlar bu işlere.
Evet güzel yapmışsın söylemekle . Benimkinin erkek kardeşi var bitek aman oda dünyadan bir haber . Önümüzde Kurban bayramı var yine herkes sorguya çekecek bizi acaba kime hangi yalanı söylesekBen ablasiyla abisi ne soylettim canim onlar bilsin dedim annesinin panik atagi var yuregine iner valla ona soylemedi cok zor valla allah bize guc versin hrrkez bebek icin gozunun icine bakiyo yoruldum valla
Aşılamanınmı tüp bebeğinmi neyin 6. günü bitanem .Kizlar bi duygusalim bu aralar durduk yere agliyorum sebepsiz yere sonrada hic aglamamisim gibi bis bos bakiyorum psikolojim bozuldu evde tikildim kaldim ole biyere de cikmiyorum bugun 6.gunum karnim belim agriyo iyice gerildim napcam ben bole olan var mi
Bizde eşimin anne babası ve ablasına söyledik. Onlarda bilsin bana laf etmesinler sonra diye. Gerçi eşimin rahatsızlığından dolayı onlarda kocamdan olduğunu düşünüyorlardı o yüzden bugüne kadar bişey söylemediler hiç.Ay oğlan anneleri yokmu çok fenalar .Aslında söyle kadın kendine gelemez bi süre . Oğlanlarda gidip bişey demiyor işlerine geliyor suçu bize atmak . Biz tüp bebek yapıcaz kimseye haber vermiyoruz herşeyimiz gizli saklı . Aşılama olmaya spermi alıp tek başıma gittim kimsesiz gibi .Bide onların stresini çekemem valla . vır vır herkes herşeye akıl veriyor . Özele git diyor ablam ama kaç para olduğunu bilmiyor sadece akıl verir . Aşılamam özelde oldu tüp bebekte mecburen özelde olacak . Para dayanmıyor kızlar bu işlere.
Evet güzel yapmışsın söylemekle . Benimkinin erkek kardeşi var bitek aman oda dünyadan bir haber . Önümüzde Kurban bayramı var yine herkes sorguya çekecek bizi acaba kime hangi yalanı söylesekBir gün çıldırıp herkese kocamdan dolayı olmuyor diye bağarcam korkuyorum valla kendimden . Kaynanam ozamanda senin yüzünden oldu der. sağlam verdim çürüttün der . diyecek laf mı yok
Bizde eşimin anne babası ve ablasına söyledik. Onlarda bilsin bana laf etmesinler sonra diye. Gerçi eşimin rahatsızlığından dolayı onlarda kocamdan olduğunu düşünüyorlardı o yüzden bugüne kadar bişey söylemediler hiç.
Kendi aileme söylemedim bende çünkü annem çok takar kafaya kızım ne yapıyo ilaç kullanıyo iğne yapılcak yumurta toplancak falan kıyamaz hiç üzülür. Bende onlar bilmeden olsun istiyorum biran önce. Uzaktalar allahtan Düzcedeler haber vermeden yırtıyorum. Sadece doktora gitcem araştırcam falan dedim. Ploraktinde yüksek çıkınca o yüzden dedim ilaç kullanıyorum. Ole kaldı şimdilik.
Bizde de eşimin yengesiyle gelini var dedikoducu bi öğrenseler 7 mahalle duyar aynı apartmandayız bide. İnş olurda kendiliğinden oldu bilirler onlarda yoksa yandık.
Anneler işte çakal oluyolar benimkide yanımda olsa anlar hemende uzakta olunca yırtıyorum. Ablalarda yani öle söylenir mi hiç biliyo musun bakalım neden olmuyo. Belki gerçekten senden kaynaklı bi sorundan dolayı olmıcaktı. Kardeşim üzülür diye söylemez insan. En yakınında olsa aynı dertten olmayınca başında insan anlamıyo demekki. İyi ki burası varda dertleşiyoruzBenim kaynanamda hiç oğluna toz kondurmaz . Söylesem kesin inanmaz .Oğulları kusursuz kusurlu olan gelinler . Kadın şom ağızlı ya evlenmeden kısır lafı etti kara bulutları yolladı . Benim aklımın ucundan geçmezdi . Ben isteyince hemen olur sanıyordum kızlar . Demek anne babalarımız nekadar başarılıymış bir sürü yapmışlar çocuk .Bne sürekli iğne falan olurken annem dediki kızım sakın siz tüp bebek yapıyor olmayın hergün ne bu iğne . Bende dedim ki yok artık anne ne tüp bebeği bizim öyle şeylere ihtiyacımız yokAblalarım başladı bu sefer ay bu oğlan iyi seni aldı çocuk bile veremiyorsun . Bilse böyle olacağını almazdı seni diyorlar . HAHA asıl ben bilsem 2 kere düşünürdüm be .
Aynen kızlar iyiki siz varsınız . Hepimiz yaklaşık aynı dertlerden muzdaripiz.Allah bize sıralı evlatlar nasip edecek inşALLAH . Ozaman çocuklarımızı çekiştiricezAnneler işte çakal oluyolar benimkide yanımda olsa anlar hemende uzakta olunca yırtıyorum. Ablalarda yani öle söylenir mi hiç biliyo musun bakalım neden olmuyo. Belki gerçekten senden kaynaklı bi sorundan dolayı olmıcaktı. Kardeşim üzülür diye söylemez insan. En yakınında olsa aynı dertten olmayınca başında insan anlamıyo demekki. İyi ki burası varda dertleşiyoruz
Tup bebek tatlim yaa kafayi yedim heralde esim calisiyo anca aksamlari yanimda pek gelen giden de bos bos konusuyo bunaldim valla aglamaya vurdum artkAşılamanınmı tüp bebeğinmi neyin 6. günü bitanem .
Sakın yapma bunu kendine . Ağlamak falan yok bak canın sıkıldıkça bana özelden yaz . Ben sana hangi konuda istersen cevap atarımTup bebek tatlim yaa kafayi yedim heralde esim calisiyo anca aksamlari yanimda pek gelen giden de bos bos konusuyo bunaldim valla aglamaya vurdum artk
Stres yapma canım benim ya bak ne güzel tüp bebeğini yaptırmışsın. Bebeğin seninle dua et rabbime tesbih çek biliyosan Kuranı kerim oku yada film izle komik eğlenceli vakit geçirmeye bak ama üzülüp stres yapma daha kötü. Ne yapıyosun şu anda yatıyo musun sürekli yoksa dolaşıyo musun? Doktorum bu konuda bişey dedi mi?Tup bebek tatlim yaa kafayi yedim heralde esim calisiyo anca aksamlari yanimda pek gelen giden de bos bos konusuyo bunaldim valla aglamaya vurdum artk
Sakın yapma bunu kendine . Ağlamak falan yok bak canın sıkıldıkça bana özelden yaz . Ben sana hangi konuda istersen cevap atarımtest gününe kadar moral en yukarda tutucaz . Çok emek verdin sonra pişman olursun moral yüksek olacak kızarım bak .
Mrh tatlim bende transfer sonrasi aglayip durdum,kucucuk seyi olay yapip atarlaniyodum ,sonrada ya tutmazsa diye uzuluyodum ,benim test sonucum pozitif cikti ,demekki hamile oldugum icin duygusalmisim insallah sende hamilesindir ,muzik dinleyince bile gozumden yas akiveriyoduTup bebek tatlim yaa kafayi yedim heralde esim calisiyo anca aksamlari yanimda pek gelen giden de bos bos konusuyo bunaldim valla aglamaya vurdum artk
Canim benim inan rahatliyorum buraya yazinca bunu yasamayan bilmez esimden baska dogru durust destek olan yok bide tek destegim sen ve sizlersiniz cok tesekkur ederimSakın yapma bunu kendine . Ağlamak falan yok bak canın sıkıldıkça bana özelden yaz . Ben sana hangi konuda istersen cevap atarımtest gününe kadar moral en yukarda tutucaz . Çok emek verdin sonra pişman olursun moral yüksek olacak kızarım bak .
Doktorum gunluk hayatina devam et ne yapiyosan yap akisina birak dedi simdi uzaniyorum ole evi toparladim oyun oynuyorum telden oyle ☺☺Stres yapma canım benim ya bak ne güzel tüp bebeğini yaptırmışsın. Bebeğin seninle dua et rabbime tesbih çek biliyosan Kuranı kerim oku yada film izle komik eğlenceli vakit geçirmeye bak ama üzülüp stres yapma daha kötü. Ne yapıyosun şu anda yatıyo musun sürekli yoksa dolaşıyo musun? Doktorum bu konuda bişey dedi mi?
Kizlar ,sakin elalem ne der ne dusunur kafaya takmayin,bende her bayram aglardim illaki biri cocuk yokmu daha derdi ,sonra sonra dugunlere de gitmedim ,bayramlardada kimseye gitmedim ,benim halimden anlamayanlara niye gideyimki dedim ,sadece anane ,babane, teyze ,komsular sorunca olmuyo tedavi oluyoruz demeye basladim ,icince tuttukca daha kotu oluyo ,ende 2 3 sene hep icime kapandim ,ise bile baslamak istemezdim simdi biri sorcak a cocuk yokmu kac sene olmus diye ,arkadas cevremden koptum ama daha cok bunalima girdim son isyerimde paylastim olmuyo dedim ve arkadaslarim o gunden sonra bana sormadi bile ,akil bile vermediler ,ama bilmeyin e akil vermeye kalkiyo insanlar doktora gitmedin mi falan diye ,4 5 senem mutsuz ve hayati zehir ederek gecti ,sukurler olsun 2,tup denememde tuttu ,darisi sizlerin basina bu kadar uzun yazdim ki sizlere moral olsun diye hepimiz ayni seyleri yasadik ,yasiyoruz ama vakti saati gelince oluyo sakin umudunuzu yitirmeyin ,etrafida umursamayinBizde eşimin anne babası ve ablasına söyledik. Onlarda bilsin bana laf etmesinler sonra diye. Gerçi eşimin rahatsızlığından dolayı onlarda kocamdan olduğunu düşünüyorlardı o yüzden bugüne kadar bişey söylemediler hiç.
Kendi aileme söylemedim bende çünkü annem çok takar kafaya kızım ne yapıyo ilaç kullanıyo iğne yapılcak yumurta toplancak falan kıyamaz hiç üzülür. Bende onlar bilmeden olsun istiyorum biran önce. Uzaktalar allahtan Düzcedeler haber vermeden yırtıyorum. Sadece doktora gitcem araştırcam falan dedim. Ploraktinde yüksek çıkınca o yüzden dedim ilaç kullanıyorum. Ole kaldı şimdilik.
Bizde de eşimin yengesiyle gelini var dedikoducu bi öğrenseler 7 mahalle duyar aynı apartmandayız bide. İnş olurda kendiliğinden oldu bilirler onlarda yoksa yandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?