Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ellerine sağlık hayatım bu Nasıl detaylı özet

Kızlar siz sürekli kaçıncı gün embriyosu diye konuşuyorsunuz rica etsem bana söylermisiniz acaba hangi gün embriyosu olması daha iyi ne farkı var mesela 3 yada 6 olması ne demek ?
Blastosist transferi (5. gün transferi) tüp bebek başarısını artırmakla birlikte tüm hastalarda uygulanabilen bir yöntem değildir. Eğer hastanın çok sayıda (>4) iyi kalite embriyosu varsa 5. güne yani blastosist evresine kadar beklenerek hangi embriyoların daha yüksek kalite olduğu gözlemlenebilir. Ancak 3. günde 6-8 hücreli embriyo sayısı 4'ün altında olan ve/veya daha önce tüp bebek başarısızlığı yaşamış hastalarda daha fazla beklenmeyerek 3. gün transferi tercih edilir. Böylece embriyolar 'doğal' ortamlarına daha erken yerleştirilmiş olurlar. Kalan embriyolar dondurulacaksa 3. gün transferi yapıldığında daha fazla sayıda embriyo dondurma şansı vardır.

Kızlar BBen ne halt yedim. .ben ben başladığımda bberi gonal f 300 doz kullaniyordum. .Bu gün dde kafam karıştı 262.2 doz yerine 300 doz bastım yine şimdi darlığı ediyorum bir şey olur mu kızlar ya..

Kızlar BBen ne halt yedim. .ben ben başladığımda bberi gonal f 300 doz kullaniyordum. .Bu gün dde kafam karıştı 262.2 doz yerine 300 doz bastım yine şimdi darlığı ediyorum bir şey olur mu kızlar ya..
bısey olmaz canım dıye dusunuyorum ıstersen ara dr unu.....zaten 300 kullanmıssın hep.

Reactions: zrr
Hiç birşey olmaz canım rahat ol. Ben tedavim boyunca 300 doz ve başka bir iğne daha yaptım. Bir kerede sıkıntı olmaz. Zaten arada çok az doz farkı var sakın kafana takıp üzme kendini gereksiz yere. Zaten yumurta geliştirme iğnesi olduğu için rahat ol tatlım

Reactions: zrr
Ayy içim rahatladı siz öyle diyince eşime de dedim oda üzme kendini bir şey olmaz dedi sevindim ya Allah razı olsun. .

Canım benim de 6. Gün çıkmamıştı sonraki günler çooook silik çıktı. Şu an hamileyim
Biliyorum canım senin testleri görmüştüm. Sonradan hatırladım senin 7.gun çıkmıştı testte. Yinede insan bir tuhaf oluyor yarın da yapıcam bakalım ne çıkacak burda paylaşırım. :)

Kızlar siz sürekli kaçıncı gün embriyosu diye konuşuyorsunuz rica etsem bana söylermisiniz acaba hangi gün embriyosu olması daha iyi ne farkı var mesela 3 yada 6 olması ne demek ?
Opudan (opu yumurta toplama demek) sonraki gün 1.gün sayılıyor embriyo için. Transfer olana kadar embriyo laboratuarda bölünüyor büyüyor transfer olana kadar laboratuarda geçen gün sayısına göre şu kadar günlük embriyo diye bahsediliyor.
2-6 günlükken embriyo transferi yapılıyor laboratuardaki embriyonun gelişimine sağlık durumuna göre. Ama en çok 3 yada 5 günlük embriyo transfer ediliyor. Genelde gün sayısı fazla olunca embriyo kalitesi sağlığı iyi oldukça tutunma şansı artıyor ama bu da nasip kısmet canım. 2 günlük kalitesiz embriyo tutunabiliyor 5 günlük 1. Kalite embriyo tutunamıyor mesela. Allahın takdiri

Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş. Allah sabır versin eltine de inş. Belki korunduğu için hamile kalacağını bilmediği için doğal olarak dikkatli davranmamıştır belki zararı olabilecek ilaçlar almıştır gebeliğini öğrenmeden. Hareketlerine beslenmesine vs özen göstermemiştir (bunları isteyerek değil gebeliğini bilemediği için doğal olarak yapmış olabilir suçlamak için yazmıyorum asla, yanlış anlaşılmasın) Allahım kimsenin başına vermesin inş çok zor çünkü

Yok tatlım o kadarcık farktan ve 1 seferden bişey olmaz inş. Endişe edip kendini hiç strese sokma tatlım. Doktoruna durumu anlatırsın kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…