Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Umut tepe araştırma hastanesinde mi benim bi abla orada yaptırmıştık memnun kaldılar ins sizde memnun kalırsınız biz karamurselde oturuoz canim aslında oraya daha yakınım ama tedaviyi maramarayi gördük doktor tanıdık die siz de yakın civardamisniz ilk denemek mi arkadasim

bılemıyorum ama amac cıftlerı cocuk sahıbı etmekse koyarlar dıye dusunuyorum....yas ve duruma gore yasal 1 ımıs ama ıkı koyanlar hastane varmıs gızlılık esasına dayanarak..nasıp benım yarın yumurta toplanma gunum...suan 11 yumurtam var...dr ıyı dıyo...bazılarının ıslem sırasında fazla cıkan cok olmus ...benım nasıl olur bılmıyorum amac kalıtelı olsun zaten...bende 2 ıstıcem bakalım nasıl olcak

Aslında çok haklısın arkadaşım hiç kafamda yoktu bu son günlerde yerleşti hayırlısı bir tane tutsun elhamdullah Razıyım tabiki bir evla da Hasretim canim 3 yıla yaklaşık bizde evliigimizin ins embriyo yerleşirde koyarlar iki tane canim ama 3 denemede koyuyorlar yaşınız da 30 civarıysa Rabbim yar ve yardımcınız olsun canim

çogul gecelık rıskı var oyuzden 2 embrıyo ıkız üçüz dördüz olabılır vs.....tabı bırı tutup tekde olabılır...bayanın bırı yazmıstı....1 yumurta koyuldu cok uzuldum sansım az dıye ..ıkız oldu .........yıne bırıne ıkı koymuslar once ıkız sonrakı hafta üçüz........olmuslar

en zoruda gebelıkte anne vs risk olunca üçüz 4 üz olup dr secım yap bırını yada ıkısını sonlandırcaz demesı.rabbım boyle olanlara yardımcı olsun ınsallah...bekle olmuyor sonra sec....tabı bızler herseyın hayırlısıyla hepsıne razıyız ıkı koyun dıcem ama rabbım ne nasıp eder bılemem

Anladım cnaim yani içerde yumurta bolunebiliyormus ondan dolayi yaşı gence be ilk iki denemeye yasal değil mis doktorların insiyatifina kalmış ricayla koyan çöl duydum okudum.

Amin Can'ım hepimizin yardımcısı olsun.İzmit araştırma hastanesinde biriyle tanışmıştım 27 yaşında ilk denemede 2 embriyo koymuşlar ama belki özel durumu vardır.Duruma göre koyabiliyorlar yaş vs bakmadan.
Ben 31 yaşındayım bana ilk denemede koyamayız demişti doktorum zaten embriyo da çıkmadı.1 tane gelişti çok iyi kalitedeydi tutmadı.Rabbimden hayırlısını diliyorum.Tek çift kız erkek hiç farketmez bir evlat versin hayırlı sağlıklı versin yeter

Biz zaten sikinti cekiyoruz bi de o duymasin bu duymasin benim kendi ailem biliyo esimin ailesi bilmiyo bilmesinler zaten sinir oluyorum ya

Ya öyle durumlarda nasıl seçilirki hepsi evlat ALLAHI IM SEN ESİRGE.

Ya öyle durumlarda nasıl seçilirki hepsi evlat ALLAHI IM SEN ESİRGE.
amın canım ama malesef yasayanlar var...suan tabı bızlerde adayız allah esırgesın secım yapılmak zorunda olmasın.saglıklı guzel gebelıkler nasıp etsın cumlemıze ..bazıları 3 embrıyo ıstıyo tabı bu yas ıle alakalı ozel durumlarda olsa gerek...allah cumlemıze kolaylık versın

Rabbim herein en güzelini bilendir canim bizim imtihanimiz suan at Rabbim ucuz véripte telini sonlandırsak bence benim fikrim bu biz bu imtihanı gecememisizdir Rabbimden gelene Razıyım çok zordur ucuz bakmak elbette ama okadar çocuk sesine ihtiyacım var ki bana hayat neşesi olacak ins❤

Bilgisi olanlara sesleniyirum arkadasim icin sorum olacak morfoloji sifir olunca tup de olsa dollenme olur mu

her aşamamız ayrı zor . Tabiki hepimiz şansımız artsın isteriz ama sonra böyle düşününce birine son vermek falan . Allah bize güç versin ikiz gebelik bile eminim çok zordur.

amın canım

Üç embiririyo okyanusa anlıyorum neden derse oda evlat Hasretinden şansımız yukselsin die sonra risklerden teki sonlandırılması öyle işte zor yani çok zordur

Ama üçüze bakmak değil orda mesela.Bence mesele üçüzleri sağlıkla taşımak karında ve doğurmak sorun.

Allah rast getirsin canm yarın yumoşların toplanıyormuş inşallah iyi kalitede çıkarlar sağlıklı embriyolar gelişir annelerine sıkı sıkı tutunurlar.Sigara içme demek kolay ama işte olmuyor.Bende bırakalı 1 ,5 yıl oluyor.ilk tedaviden kısa bir süre önce bıraktım ama çok kötü sonuçlar alınca pişman oldum.İşin ciddiyetine hemen varılmıyor malesef.
Bana doktor diyet verdi hergün avakado bol c vitamini,arısütü polen brokoli karnıbahar(çok faydalıymış yumurta için)
kefir,işkembe çorbası,haftada 3 kez balık,
ve en önemlisi doğal süt yumurta yoğurt.
Süt ürünlerini pastörize asla tüketme dedi.Uymaya çalışıyorum.Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…