- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
bılemıyorum ama amac cıftlerı cocuk sahıbı etmekse koyarlar dıye dusunuyorum....yas ve duruma gore yasal 1 ımıs ama ıkı koyanlar hastane varmıs gızlılık esasına dayanarak..nasıp benım yarın yumurta toplanma gunum...suan 11 yumurtam var...dr ıyı dıyo...bazılarının ıslem sırasında fazla cıkan cok olmus ...benım nasıl olur bılmıyorum amac kalıtelı olsun zaten...bende 2 ıstıcem bakalım nasıl olcak
Aslında çok haklısın arkadaşım hiç kafamda yoktu bu son günlerde yerleşti hayırlısı bir tane tutsun elhamdullah Razıyım tabiki bir evla da Hasretim canim 3 yıla yaklaşık bizde evliigimizin ins embriyo yerleşirde koyarlar iki tane canim ama 3 denemede koyuyorlar yaşınız da 30 civarıysa Rabbim yar ve yardımcınız olsun canimAmin Can'ım benim.Ben iki defa özelde yaptırdım güvenim kalmadı oyüzden araştırma hastanesinde 3.denemem olacak.Ben özelde de öyle çok abartı ilgi vs görmedim illa artıları vardır ama ben çok iyi şeyler yaşamadım .Daha kötüsü olamaz herhalde...
İki tane koyuyorlar ama neye göre inan hiçbir fikrim yok.Benim 3.deneme olacağından koyacaklar diye tahmin ediyorum .Tabi Rabbim nasip eder de embriyo oluşursa.
Tek çifti kafanıza takmayın hayırlısı deyim bence.Bende ilk tedavide 2 tane diye tutturmuştum 1 tane embriyom oluştu boşu boşuna kafa yormuşum..
çogul gecelık rıskı var oyuzden 2 embrıyo ıkız üçüz dördüz olabılır vs.....tabı bırı tutup tekde olabılır...bayanın bırı yazmıstı....1 yumurta koyuldu cok uzuldum sansım az dıye ..ıkız oldu .........yıne bırıne ıkı koymuslar once ıkız sonrakı hafta üçüz........olmuslarAslında çok haklısın arkadaşım hiç kafamda yoktu bu son günlerde yerleşti hayırlısı bir tane tutsun elhamdullah Razıyım tabiki bir evla da Hasretim canim 3 yıla yaklaşık bizde evliigimizin ins embriyo yerleşirde koyarlar iki tane canim ama 3 denemede koyuyorlar yaşınız da 30 civarıysa Rabbim yar ve yardımcınız olsun canim
Amin Can'ım hepimizin yardımcısı olsun.İzmit araştırma hastanesinde biriyle tanışmıştım 27 yaşında ilk denemede 2 embriyo koymuşlar ama belki özel durumu vardır.Duruma göre koyabiliyorlar yaş vs bakmadan.Aslında çok haklısın arkadaşım hiç kafamda yoktu bu son günlerde yerleşti hayırlısı bir tane tutsun elhamdullah Razıyım tabiki bir evla da Hasretim canim 3 yıla yaklaşık bizde evliigimizin ins embriyo yerleşirde koyarlar iki tane canim ama 3 denemede koyuyorlar yaşınız da 30 civarıysa Rabbim yar ve yardımcınız olsun canim
Biz zaten sikinti cekiyoruz bi de o duymasin bu duymasin benim kendi ailem biliyo esimin ailesi bilmiyo bilmesinler zatençogul gecelık rıskı var oyuzden 2 embrıyo ıkız üçüz dördüz olabılır vs.....tabı bırı tutup tekde olabılır...bayanın bırı yazmıstı....1 yumurta koyuldu cok uzuldum sansım az dıye ..ıkız oldu .........yıne bırıne ıkı koymuslar once ıkız sonrakı hafta üçüz........olmuslar
Ya öyle durumlarda nasıl seçilirki hepsi evlat ALLAHI IM SEN ESİRGE.en zoruda gebelıkte anne vs risk olunca üçüz 4 üz olup dr secım yap bırını yada ıkısını sonlandırcaz demesı.rabbım boyle olanlara yardımcı olsun ınsallah...bekle olmuyor sonra sec....tabı bızler herseyın hayırlısıyla hepsıne razıyız ıkı koyun dıcem ama rabbım ne nasıp eder bılemem
haklısın canımmmmBiz zaten sikinti cekiyoruz bi de o duymasin bu duymasin benim kendi ailem biliyo esimin ailesi bilmiyo bilmesinler zatensinir oluyorum ya
amın canım ama malesef yasayanlar var...suan tabı bızlerde adayız allah esırgesın secım yapılmak zorunda olmasın.saglıklı guzel gebelıkler nasıp etsın cumlemıze ..bazıları 3 embrıyo ıstıyo tabı bu yas ıle alakalı ozel durumlarda olsa gerek...allah cumlemıze kolaylık versınYa öyle durumlarda nasıl seçilirki hepsi evlat ALLAHI IM SEN ESİRGE.
her aşamamız ayrı zor . Tabiki hepimiz şansımız artsın isteriz ama sonra böyle düşününce birine son vermek falan . Allah bize güç versin ikiz gebelik bile eminim çok zordur.amın canım ama malesef yasayanlar var...suan tabı bızlerde adayız allah esırgesın secım yapılmak zorunda olmasın.saglıklı guzel gebelıkler nasıp etsın cumlemıze ..bazıları 3 embrıyo ıstıyo tabı bu yas ıle alakalı ozel durumlarda olsa gerek...allah cumlemıze kolaylık versın
amın canımRabbim herein en güzelini bilendir canim bizim imtihanimiz suan at Rabbim ucuz véripte telini sonlandırsak bence benim fikrim bu biz bu imtihanı gecememisizdir Rabbimden gelene Razıyım çok zordur ucuz bakmak elbette ama okadar çocuk sesine ihtiyacım var ki bana hayat neşesi olacak ins❤
Üç embiririyo okyanusa anlıyorum neden derse oda evlat Hasretinden şansımız yukselsin die sonra risklerden teki sonlandırılması öyle işte zor yani çok zorduramın canım ama malesef yasayanlar var...suan tabı bızlerde adayız allah esırgesın secım yapılmak zorunda olmasın.saglıklı guzel gebelıkler nasıp etsın cumlemıze ..bazıları 3 embrıyo ıstıyo tabı bu yas ıle alakalı ozel durumlarda olsa gerek...allah cumlemıze kolaylık versın
Ama üçüze bakmak değil orda mesela.Bence mesele üçüzleri sağlıkla taşımak karında ve doğurmak sorun.Rabbim herein en güzelini bilendir canim bizim imtihanimiz suan at Rabbim ucuz véripte telini sonlandırsak bence benim fikrim bu biz bu imtihanı gecememisizdir Rabbimden gelene Razıyım çok zordur ucuz bakmak elbette ama okadar çocuk sesine ihtiyacım var ki bana hayat neşesi olacak ins❤
Allah rast getirsin canm yarın yumoşların toplanıyormuş inşallah iyi kalitede çıkarlar sağlıklı embriyolar gelişir annelerine sıkı sıkı tutunurlar.Sigara içme demek kolay ama işte olmuyor.Bende bırakalı 1 ,5 yıl oluyor.ilk tedaviden kısa bir süre önce bıraktım ama çok kötü sonuçlar alınca pişman oldum.İşin ciddiyetine hemen varılmıyor malesef.canım hayırlısı olsun herkese benım nasıpse pazar gunu yumurtalar toplancak normalde kotusunden baslıyayımçok ıcersem gunde bır paket sıgara kullanan bırıyım...dr sorunca dırekt bırak ıcmek yok dedı...bende bır kerede kesemem kı dedım 3 ü gecırme dedı..arada kacırıyorum acıkcası.....bana bol sebze meyve ye dedı...yanı yedım ama cok deıl herzaman kı gbı...kuru uzum yedım vs cok ozel bısey yapmadım yanı....sımdılık yumurtalarım ıyı dr allah yardımcınız olsun dedı...ayın 9 unda basladım bugun son kontrolumdu çatlatma ıgnemı vurulcam gece...ınsallah transfer gunum hersey yolunda gıder .ben ozellıkle kahveyı sordum dr cok ıcmem ama gunde bır tane ıcerım mutlaka....dr ıc dedı genelde kahveyı hamıleyken onermıyoruz dedı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?