Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar BBen ne halt yedim. .ben ben başladığımda bberi gonal f 300 doz kullaniyordum. .Bu gün dde kafam karıştı 262.2 doz yerine 300 doz bastım yine şimdi darlığı ediyorum bir şey olur mu kızlar ya..
Aynen.bende.300 doz cekiyodum duaurecektim 250mi ne cekicektim hatirlamiyorum aynisini yaptim unutarak . bisey olmadi cetrotide basladi zaten catlamayici onleyici igne. Dr a soyle.yinede arada cok fark yok bisey olmaz

Biliyorum canım senin testleri görmüştüm. Sonradan hatırladım senin 7.gun çıkmıştı testte. Yinede insan bir tuhaf oluyor yarın da yapıcam bakalım ne çıkacak burda paylaşırım. :)
Canım ben testlere çooook erken başlamıştım merak işte oyalanayım falan diye. 6. Gün negatifti ben de biraz tuhaf olmuştum erken olduğunu bildiğim halde biraz moralim boşulmuştu. Sonra dedim daha erken huriye stres yok bebişini de üzme boşuna. Sonra hemen toparlandım. 7. Gün çoooook silik çıktı ama testi yapınca hiç çizgi yoktu 1 saat bekletince çoooook silik belli belirsiz çıkmıştı. 8. Gün 20-30 dakika sonra çizgi belirleme başlamıştı (ilk dakikalarda yine pek bişey yoktu) 9. 10. Gün ilk 10 dakika içinde çizgi rahat belli olmaya başlamıştı. Süreç böyle canım. Ama testin duyarlılığı da önemli. Gebe olup yada test gününden 1-2 gün önce idrar testi negatif olanlar var. Negatif çıksa da umutsuzluğa kapılma tatlım inş güzel bir haber alırsın sana tavsiyem bulabilirsen pyroclinice marka al o baya duyarlı gibi. Onu bulamazsan albi marka al istersen. Seninki ne markaydı canım? Fotodaki testler 9. Yada 10. Güne ait canım yani bhcg 80-100 civarıydı neredeyse. 1. Test pyroclinice 2. Test albi 3. Test laboguick aynı idrarla yapmıştım en belirgin pyroclinicede belli oluyor

Eklentiler

• 20151003_110012.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 44
Saol canım benim

Kizlar kac kisinin ailesi biliyor?
Benim bilmiyor ailem ile calisiyorum o kadar zorki saklamak.. ama saklamak zorundayım yoksa hem evde hem iste tek konu benim tedavi surecim ilaclarim sonuclarim olacak... yok gelemem bu kadar baskiya o yuzden simdilik bilmemeleri gerekiyor. Kontrole gidiyorum diye biliyolar. Tüp akillarindan bile gecmio suan ;)

Kizlar kac kisinin ailesi biliyor?
gunaydın canım....benim eşim gecen sene varıkoselden amelıyat oldu tek annem bılıyodu..bırde evıme sureklı gelen komsum.cunku dıkkat cekıyosun yanı komsuya karsı...esımın aılesı uzulmesın dıye sakladım...sonra gorumcelerıme soyledım senı dr gorurelım cocugunuz olmuyo...kardesımızde mı bısey mı var dedıler..soyledım onlara aylar sonra kımse duymasın dedım.......asılama odum annem bılıyo yıne aynı komsum sadece.......tutmadı......kendılıgımden hamıle kaldım herkes duydu.......bukadar cabuk duyulcagını bılseydım ınanın soylemezdım...gorumcemler duyurttu aynı dakıka.....guzel haber tez duyulur derler dogru....sonra dusuk oldu nasıp tabı......şimdi tup yapıyorum sadece annem ve kız kardesım bılıyo....ALLAHIN BILDIGI KULDAN SAKLANMAZ derler ama mecburum..aıleler uzakta tabı...ama esım tarafı aslında anlayıslı ama ılk gunden orda bulunan komsu akraba olsun snradan olmaz cocuk vs dedıler...gorumcemın 8 yıl olmamıs tuple olmus snra kendılegınden olan bır bebegı var..sorun gorumcemdeymıs..e durum bu bulunca esıme de hafıf hafıf laf carpmalar arkadan soylemler oluyormus duydugum an herkese sıper oluyodum...kımını acımasızca kırdım kımını ıma ederek..çünkü ılk aylardan zamanlar olmuyor mu dıe soranlar vardı sankı ınsan hemen yatınca cocugu olcak gozuyle baktılar daha bır yıllık evlıdım...dusunmuyorum dedım....gercekten dusunmuyorduk..derken bu donemlerle bugune geldık...komsumda bılıyodu dedım baktım oda felekat telllalı ya tutmazsa vs.moral bozucu sıkıntıları nı anlattı sureklı...dıger komsuyuda almıs gelmıs gecmıs olsuna tabı okadın bılmıyordu..normal hasta sanmıs benı....o kadına da mahcup olmustum saklayarak...artık ne dusundu bılemem... saatlerce oturdular yatamadım bıle...ilkgunu...şimdi o komsumada soylemedım...ALLAH AFFETSIN ne dıyeyım durum ozel olunca soylemıyorum..annemde pozıtıf guzel seyler anlatıyor ama suda gercek anneme guvenmezsem onada soylemezdım

kac yıllık evısınız bılmıyorum ama soylememek ıyı..bu donem ınsan poztıf dusunce ve meraksız sorulardan uzak durmak ıstıyo...evet emınım aıleler kotu bısey ıstemez sormaz ama ben asılamada ıken sadece arkadasımdan bıktım.aılelerı dusunemıyorum..bana ders oldu dıyelım

Aynen öyle aşılamayi bile söylemedim en yakın ark. Oda bana söylemedi tüpü bile... habere soruyo tüp yap dio.. sıkıştırıo ayni şeyleri yaşadığı halde... yok yok en yakin ark dahil kimse bilmio sadece SIZ biliyosunuz kızlar buda bana yetiyor; )

Selamın aleyküm güzel arkadaşlarım üniversite hastanesinde tup bebek yaptıranlar var mı memnun kaldınız mi herkese bol şans Rabbim hepimizin kucağına doldursun ins ❤
Aleykümselam cnm ben İzmit araştırma hastanesinde başladım ama tabi regli bekliyorum oyüzden görmeden bi yorum yapmak yanlış olur.tedavi sürecinin Burada da paylaşıyor olacağım zaten..Herkesin Rabbim yardımcısı olsun .

Bizim sadece aileler biliyor ona da mecburuz söylemeye.Kaynanam bıktırdı çok soru soruyor en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyor.Eşimin verdiği spermi bile Nasıl olduğunu sordu
Çıldırıciyim yakında

aynen canım banada sızler burası yetıyor.....hersey nasıp bana ılk geceden sonra aferdesınız cocuk olmustur var mıdır ki dedıler o gunden berı bu nasıl ıs dedım kendı kendıme..aslında oyle dıyenler ALLAHA LAF UZATMIS OLUYOR..neden olmadı vs gıbı...tabı kı yasıyacak gunumuz varmıs...ınsallah hayırlı evlatlarımız olur...umarım bu sozler bızı bulur

Eklentiler

• 11046217_10153001005262054_2375270753370100689_n.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 28
H
Bizim sadece aileler biliyor ona da mecburuz söylemeye.Kaynanam bıktırdı çok soru soruyor en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyor.Eşimin verdiği spermi bile Nasıl olduğunu sordu
Çıldırıciyim yakında
AHAHAHAHHAHAH kız sesli güldüm çok güzeldi deseydin spermi oğlunun. Dünde benim kaynanam diyorki bak herkes tüp bebek yapıyor sende yap diyor . Ben bu ay yapıyorum kadının içine doğdu heralde

Çıldırıciyim yakında
haklısın canım...komsumdan bılıyorum çok sorular...sagolsun annem tlfonumu bıle acmıyo radyasyon zararı vardır vs dıe...

hos geldın canım hadı hayırlısı olsun ınsallah

Gumaydin Bende yazicam canim Rabbim herkesin yardımcısı olsun bende araştırdım kadınlar klubu okadar baktım hiç denk gelemedim üniversite hastanesine herkes özelde yaptırıyor ins bizde memnun kalırız arkadaşım bişey sorcam acaba iki embriyo koyuyorlar mi üniversite hastanesinde

Amin Can'ım benim.Ben iki defa özelde yaptırdım güvenim kalmadı oyüzden araştırma hastanesinde 3.denemem olacak.Ben özelde de öyle çok abartı ilgi vs görmedim illa artıları vardır ama ben çok iyi şeyler yaşamadım .Daha kötüsü olamaz herhalde...
İki tane koyuyorlar ama neye göre inan hiçbir fikrim yok.Benim 3.deneme olacağından koyacaklar diye tahmin ediyorum .Tabi Rabbim nasip eder de embriyo oluşursa.
Tek çifti kafanıza takmayın hayırlısı deyim bence.Bende ilk tedavide 2 tane diye tutturmuştum 1 tane embriyom oluştu boşu boşuna kafa yormuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…