Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Üç embiririyo okyanusa anlıyorum neden derse oda evlat Hasretinden şansımız yukselsin die sonra risklerden teki sonlandırılması öyle işte zor yani çok zordur
aynen canım okyanus yazdın galıba ...bırı galıba forumdan ben onu bılmıyorum eger oyle bırı varsa sakın benı yanlıs anlamasınlar 3 embrıyo ıstıyo derken...hasteneden konu acıldı..ıkı koyarlar 3 te ısteyenler var manasında yazdım...

amin cümlemizin hayırlar olsun ınsallah yazın ıcın tesekkurler

Amin canım amin RABBİM Gönlünde ki muradıni versin arkadaşım aynen rica üzerine koyuyorlar die biliom bende 26 yaşındayım ilk denemem olacak biras panik ve korku var ins iki embriyo oluşur daha dogrusu kaliteli embiriyo olusur die bizdende die hakkımda hayırlısı

Negüzel canm bilinçli olmana sevindim.Bende hergün fındık yiyorum doğal.Süt yoğurt köyden.Güzel beslenmeye devam...Rabbim çabalarımızı boşa çıkarma nolur

Yok canım benim üç embiriyo koyulmak isteyenleri de anlıyorum yazio başında yalnıs yazmisim kuzum

Amin inşallah Can'ım.Stres yok sakin herşey yolunda gidecek diye düşün.Panik yapılacak bişey yok zaten oldu bitti anlamıyorsun bile aşamaları..
Relax ol

amin canm cok saol yok yanliş anlamiyom üzüldüm kaybetmesine kendisi sağlikci rabbim nasb edeck önce ablamin normal yolda ikizleri var ikiside erkek gecen sene korundugu halde hamile kaldi aldirmak istedi engel oldum ďüşşrmek icin elimden gelini yapti agi isler vs ama rabbim veririse sen istedigin kadar onu düşür simdi 8 aylik oldu cok tatli yani hersey Allahin elinde gerisi boş saģlikla sihâtle kucagimiza almayi nasip edsin cumlemize

Bizim sadece aileler biliyor ona da mecburuz söylemeye.Kaynanam bıktırdı çok soru soruyor en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyor.Eşimin verdiği spermi bile Nasıl olduğunu sordu
Çıldırıciyim yakında
Gülüyorum artik ben napiyim cildirmaya az kaldi )

Gülüyorum artik ben napiyim cildirmaya az kaldi )
Sorma ya herşeyimizi ortaya döktük ne sperm kaldı ne yumurta ne döllenme k.p bile kızıyor neden bana anlatılmıyor diye.Kaynanam anlatıyor yetmiyo ilk ağızdan duyacakmış.Tersime gelecek birgün de hadi bakalım

Bilgisi olanlara sesleniyirum arkadasim icin sorum olacak morfoloji sifir olunca tup de olsa dollenme olur mu
Benim esimin ilk spermyogram testinde normal morfoloji sifir cikti biz bu testle gttik.dr a ve tek sans mikroenjksyon tup bebek dedi yani sifir morfoloji tup bebek icin engel degil bende oyle sanmis kahrolmustum ama.oluyo. yaptilar Allahin izniyle.de.tuttu

Tam am canim sagol soyliyim

Valla onlara da belgesel canlı doğal..Biyoloji dersi veriyorum şu şöyle bu böyle çocuk böyle oluyomuş hmm diye sorular soruyorlar habire.Oynatmaya az kaldı
kızım salla herkesi he de geç . Senin bebeğin olunca kapını kapatacaksın mis gibi bebek kokun evini saracak . Herkes kapının dışında kalacak hepsi el neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…