Evet çoğul gebeliklerin riski artıyor malesef;(Ama üçüze bakmak değil orda mesela.Bence mesele üçüzleri sağlıkla taşımak karında ve doğurmak sorun.
aynen canım okyanus yazdın galıba ...bırı galıba forumdan ben onu bılmıyorum eger oyle bırı varsa sakın benı yanlıs anlamasınlar 3 embrıyo ıstıyo derken...hasteneden konu acıldı..ıkı koyarlar 3 te ısteyenler var manasında yazdım...Üç embiririyo okyanusa anlıyorum neden derse oda evlat Hasretinden şansımız yukselsin die sonra risklerden teki sonlandırılması öyle işte zor yani çok zordur
amin cümlemizin hayırlar olsun ınsallah yazın ıcın tesekkurlerAllah rast getirsin canm yarın yumoşların toplanıyormuş inşallah iyi kalitede çıkarlar sağlıklı embriyolar gelişir annelerine sıkı sıkı tutunurlar.Sigara içme demek kolay ama işte olmuyor.Bende bırakalı 1 ,5 yıl oluyor.ilk tedaviden kısa bir süre önce bıraktım ama çok kötü sonuçlar alınca pişman oldum.İşin ciddiyetine hemen varılmıyor malesef.
Bana doktor diyet verdi hergün avakado bol c vitamini,arısütü polen brokoli karnıbahar(çok faydalıymış yumurta için)
kefir,işkembe çorbası,haftada 3 kez balık,
ve en önemlisi doğal süt yumurta yoğurt.
Süt ürünlerini pastörize asla tüketme dedi.Uymaya çalışıyorum.Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
Amin canım amin RABBİM Gönlünde ki muradıni versin arkadaşım aynen rica üzerine koyuyorlar die biliom bende 26 yaşındayım ilk denemem olacak biras panik ve korku var ins iki embriyo oluşur daha dogrusu kaliteli embiriyo olusur die bizdende die hakkımda hayırlısıAmin Can'ım hepimizin yardımcısı olsun.İzmit araştırma hastanesinde biriyle tanışmıştım 27 yaşında ilk denemede 2 embriyo koymuşlar ama belki özel durumu vardır.Duruma göre koyabiliyorlar yaş vs bakmadan.
Ben 31 yaşındayım bana ilk denemede koyamayız demişti doktorum zaten embriyo da çıkmadı.1 tane gelişti çok iyi kalitedeydi tutmadı.Rabbimden hayırlısını diliyorum.Tek çift kız erkek hiç farketmez bir evlat versin hayırlı sağlıklı versin yeter
Negüzel canm bilinçli olmana sevindim.Bende hergün fındık yiyorum doğal.Süt yoğurt köyden.Güzel beslenmeye devam...Rabbim çabalarımızı boşa çıkarma nolurvalla canm ben daha tedaviye başlamadan evvel dıkkat etmeye başladım.. cok agır seyler yemıyorum dengeyı bozacak. genelde sebze meyve yıyorum balık tavuk yıyorum arada ette yıyorum tabıkı.. hergun bır avuç taze fındık yıyorum sabah aksam süt içiyrum hazırım yaniii :)))))
Yok canım benim üç embiriyo koyulmak isteyenleri de anlıyorum yazio başında yalnıs yazmisim kuzumaynen canım okyanus yazdın galıba ...bırı galıba forumdan ben onu bılmıyorum eger oyle bırı varsa sakın benı yanlıs anlamasınlar 3 embrıyo ıstıyo derken...hasteneden konu acıldı..ıkı koyarlar 3 te ısteyenler var manasında yazdım...
Amin inşallah Can'ım.Stres yok sakin herşey yolunda gidecek diye düşün.Panik yapılacak bişey yok zaten oldu bitti anlamıyorsun bile aşamaları..Amin canım amin RABBİM Gönlünde ki muradıni versin arkadaşım aynen rica üzerine koyuyorlar die biliom bende 26 yaşındayım ilk denemem olacak biras panik ve korku var ins iki embriyo oluşur daha dogrusu kaliteli embiriyo olusur die bizdende die hakkımda hayırlısı
tamam canım bende aman olurya yazımı yanlıs anlarlar dıe duzelteyım dedım sonucta herkesın kendı tercıhı bu ısler 2 üç embrıyoYok canım benim üç embiriyo koyulmak isteyenleri de anlıyorum yazio başında yalnıs yazmisim kuzum
amin canm cok saol yok yanliş anlamiyom üzüldüm kaybetmesine kendisi sağlikci rabbim nasb edeck önce ablamin normal yolda ikizleri var ikiside erkek gecen sene korundugu halde hamile kaldi aldirmak istedi engel oldum ďüşşrmek icin elimden gelini yapti agi isler vs ama rabbim veririse sen istedigin kadar onu düşür simdi 8 aylik oldu cok tatli yani hersey Allahin elinde gerisi boş saģlikla sihâtle kucagimiza almayi nasip edsin cumlemizeAllah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş. Allah sabır versin eltine de inş. Belki korunduğu için hamile kalacağını bilmediği için doğal olarak dikkatli davranmamıştır belki zararı olabilecek ilaçlar almıştır gebeliğini öğrenmeden. Hareketlerine beslenmesine vs özen göstermemiştir (bunları isteyerek değil gebeliğini bilemediği için doğal olarak yapmış olabilir suçlamak için yazmıyorum asla, yanlış anlaşılmasın) Allahım kimsenin başına vermesin inş çok zor çünkü
Gülüyorum artik ben napiyim cildirmaya az kaldiBizim sadece aileler biliyor ona da mecburuz söylemeye.Kaynanam bıktırdı çok soru soruyor en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyor.Eşimin verdiği spermi bile Nasıl olduğunu sordu
Çıldırıciyim yakında
Sorma ya herşeyimizi ortaya döktük ne sperm kaldı ne yumurta ne döllenme k.p bile kızıyor neden bana anlatılmıyor diye.Kaynanam anlatıyor yetmiyo ilk ağızdan duyacakmış.Tersime gelecek birgün de hadi bakalımGülüyorum artik ben napiyim cildirmaya az kaldi)
hahahahhahah herkes çıldırmışSorma ya herşeyimizi ortaya döktük ne sperm kaldı ne yumurta ne döllenme k.p bile kızıyor neden bana anlatılmıyor diye.Kaynanam anlatıyor yetmiyo ilk ağızdan duyacakmış.Tersime gelecek birgün de hadi bakalım
benim aile degil memeleket diymuş sozde gizli yaptik ama diymayan kalmamişKizlar kac kisinin ailesi biliyor?
Benim esimin ilk spermyogram testinde normal morfoloji sifir cikti biz bu testle gttik.dr a ve tek sans mikroenjksyon tup bebek dedi yani sifir morfoloji tup bebek icin engel degil bende oyle sanmis kahrolmustum ama.oluyo. yaptilar Allahin izniyle.de.tuttuBilgisi olanlara sesleniyirum arkadasim icin sorum olacak morfoloji sifir olunca tup de olsa dollenme olur mu
Valla onlara da belgesel canlı doğal..Biyoloji dersi veriyorum şu şöyle bu böyle çocuk böyle oluyomuş hmm diye sorular soruyorlar habire.Oynatmaya az kaldıhahahahhahah herkes çıldırmış
Iste bizim insanlarimiz boylecanim
benim aile degil memeleket diymuş sozde gizli yaptik ama diymayan kalmamiş
Yok canım düşüncen için çok saol arkadadim❤tamam canım bende aman olurya yazımı yanlıs anlarlar dıe duzelteyım dedım sonucta herkesın kendı tercıhı bu ısler 2 üç embrıyo
am canim sagol soyliyimBenim esimin ilk spermyogram testinde normal morfoloji sifir cikti biz bu testle gttik.dr a ve tek sans mikroenjksyon tup bebek dedi yani sifir morfoloji tup bebek icin engel degil bende oyle sanmis kahrolmustum ama.oluyo. yaptilar Allahin izniyle.de.tuttu
kızım salla herkesi he de geç . Senin bebeğin olunca kapını kapatacaksın mis gibi bebek kokun evini saracak . Herkes kapının dışında kalacak hepsi el neticedeValla onlara da belgesel canlı doğal..Biyoloji dersi veriyorum şu şöyle bu böyle çocuk böyle oluyomuş hmm diye sorular soruyorlar habire.Oynatmaya az kaldı
Aminnnnn canm Aminnnnnn InsaallahhhNegüzel canm bilinçli olmana sevindim.Bende hergün fındık yiyorum doğal.Süt yoğurt köyden.Güzel beslenmeye devam...Rabbim çabalarımızı boşa çıkarma nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?