benım esımınde 4 ıdı morfolojı ama gecen gunku testte 1 cıktı uzulme sakın dedım dr da moral verıyo bakalım nasıp ınsallahTam
am canim sagol soyliyim
Ah yavrum ağzın bal yesin .Doğru söylüyorsun bebek olunca bütün işimiz o olacak kokusu evi saracakkızım salla herkesi he de geç . Senin bebeğin olunca kapını kapatacaksın mis gibi bebek kokun evini saracak . Herkes kapının dışında kalacak hepsi el neticede
Tabi hayatım bugünler geçici. Kalıcı olan evlat . Kocanın ailesi el . Arada görürler seni 2 laf sokarlar giderlerAh yavrum ağzın bal yesin .Doğru söylüyorsun bebek olunca bütün işimiz o olacak kokusu evi saracakKapat kapını bebeğinle oyna .Ay Rabbim o günleri de göstersin
hayırlı cumartesiler sanada kader arkadaşımHayırlı Cumartesiler:))
tabi hayatım zaten bebeğin olunca herkesin gözüne gözüne sokarsınHayirli hafta sonlari kizlar. Bizim durumu bi tek annem babam ve ablan biliyor gerisine soylemeye gerek yok. Kaynana tarafinin hele aslaaa ceken var cekemeyen var meraklancaklar sorcaklar imali bakislar bilmem ne daha cok stres.MK128 dogru demissin herkes el neticede ☺ allah herkesin gonlune gore versin
Ay hayali bile güzelTabi hayatım bugünler geçici. Kalıcı olan evlat . Kocanın ailesi el . Arada görürler seni 2 laf sokarlar giderler.Sen sabah akşam bebeğinle oynayacaksın gezeceksin alışverişe gideceksin gezmelere gideceksin ohoooooo bunların yanında onların yaptığı şeytanlıklar devede kulak
Aaa doktoruna sorsana Can'ım kanamaması lazım ama hızla çektiği için olabilir eczaneye de sorabilirsin bilirlerkızlar son bikaç gündür eşim iğneyi yapınca göbeğim kanıyor. Acaba neden böyle oluyor hızlımı çekliyor yoksa gün gectikçe artım benim göbeğimmi hassaslaştı
konuşsun dursunAy hayali bile güzel
Rabbim o günleri göstersin biran evvel.
Ay onları takan kim zaten midesine kramp giriyormuş sevgili k.v biran evvel olsun şu çocuk diyo.Ben sanki zevk duyuyorum hastane köşelerinde sürünmekten
ben aşılama olurken kalçamda kanıyordu hemşire yaparken pamuk koyarlardıAaa doktoruna sorsana Can'ım kanamaması lazım ama hızla çektiği için olabilir eczaneye de sorabilirsin bilirler
Kalça kanar ama aaa sen kalçadan mı yaptırıyorsun göbekten miben aşılama olurken kalçamda kanıyordu hemşire yaparken pamuk koyarlardı
Benimde arada kanadi onemsemedim ama igne yerleri hala sizlio sert sert duruyo... göbek delik desik kollar mor mor Allahtan hava soguk kamufule edebiliyorumkızlar son bikaç gündür eşim iğneyi yapınca göbeğim kanıyor. Acaba neden böyle oluyor hızlımı çekliyor yoksa gün gectikçe artım benim göbeğimmi hassaslaştı
aşılama olurken kalçaydı şimdi tüp bebek olurken bu ay göbekten. azcık bir kan geliyor son bir kaç gündür.Kalça kanar ama aaa sen kalçadan mı yaptırıyorsun göbekten mi
göbekten di ..Göbeğin kanamaması lazım diye biliyorum
bende önemsemedim ama kafama takıldı şimdi neden kanıyorBenimde arada kanadi onemsemedim ama igne yerleri hala sizlio sert sert duruyo... göbek delik desik kollar mor mor Allahtan hava soguk kamufule edebiliyorumbugun konttrolden geliom igne ginde ikiye cikti dozuda artti... imdaatt.. ;s p.tesi kontrol toplama persembeye kismetse....
kaçıncı iğnen hayatım bugün . Ben bugün sadece yumurta çatlama önleyici iğneyi oldum . puregon olma dedi hemşire. Bugün kontrol var ozaman doktor karar verecek iğnelere devammı diye.Benimde arada kanadi onemsemedim ama igne yerleri hala sizlio sert sert duruyo... göbek delik desik kollar mor mor Allahtan hava soguk kamufule edebiliyorumbugun konttrolden geliom igne ginde ikiye cikti dozuda artti... imdaatt.. ;s p.tesi kontrol toplama persembeye kismetse....
6 igne oldum 7. Bugun arti bir igne daha verdi c ile baslio ismi... onuda 3 gün öğlen vuracakmisim.. henuz catlatma vermedi..kaçıncı iğnen hayatım bugün . Ben bugün sadece yumurta çatlama önleyici iğneyi oldum . puregon olma dedi hemşire. Bugün kontrol var ozaman doktor karar verecek iğnelere devammı diye.
yok yok bende çatlatma olmadım . C ile başlayan iğneyi oluyorum yumurtalar çatlamasın diye.6 igne oldum 7. Bugun arti bir igne daha verdi c ile baslio ismi... onuda 3 gün öğlen vuracakmisim.. henuz catlatma vermedi..
2 laf mi sokarlar ? :)Tabi hayatım bugünler geçici. Kalıcı olan evlat . Kocanın ailesi el . Arada görürler seni 2 laf sokarlar giderler.Sen sabah akşam bebeğinle oynayacaksın gezeceksin alışverişe gideceksin gezmelere gideceksin ohoooooo bunların yanında onların yaptığı şeytanlıklar devede kulak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?