erkek tarafı öyledir kaynana filan biraz laf sokar geline rahatlar2 laf mi sokarlar ? :)
Seninkiler baya belirgin canım. Dün ben albi marka test yaptım birde freely marka yaptiim negatif çıktı ama albi de bugün hayalet cizgi var. Sabah da esim hassas test almış miratect erken gebelik testi onda varmı yokmu anlamadım gölge gibi aynı. Resimleri gondercektim belli olmuyor o yüzden yarını beklicem :)Canım ben testlere çooook erken başlamıştım merak işte oyalanayım falan diye. 6. Gün negatifti ben de biraz tuhaf olmuştum erken olduğunu bildiğim halde biraz moralim boşulmuştu. Sonra dedim daha erken huriye stres yok bebişini de üzme boşuna. Sonra hemen toparlandım. 7. Gün çoooook silik çıktı ama testi yapınca hiç çizgi yoktu 1 saat bekletince çoooook silik belli belirsiz çıkmıştı. 8. Gün 20-30 dakika sonra çizgi belirleme başlamıştı (ilk dakikalarda yine pek bişey yoktu) 9. 10. Gün ilk 10 dakika içinde çizgi rahat belli olmaya başlamıştı. Süreç böyle canım. Ama testin duyarlılığı da önemli. Gebe olup yada test gününden 1-2 gün önce idrar testi negatif olanlar var. Negatif çıksa da umutsuzluğa kapılma tatlım inş güzel bir haber alırsın sana tavsiyem bulabilirsen pyroclinice marka al o baya duyarlı gibi. Onu bulamazsan albi marka al istersen. Seninki ne markaydı canım? Fotodaki testler 9. Yada 10. Güne ait canım yani bhcg 80-100 civarıydı neredeyse. 1. Test pyroclinice 2. Test albi 3. Test laboguick aynı idrarla yapmıştım en belirgin pyroclinicede belli oluyor
Seninle ayni gidiyoruz sanırımyok yok bende çatlatma olmadım . C ile başlayan iğneyi oluyorum yumurtalar çatlamasın diye.
Bende bu p.tesi oldumben ilk iğnemi geçen cuma oldum hayatım
Hayırlısı hayatım bu hafta benim toplanır gibi geliyor bana . Eşimde doktordan ikiz lafını duydu heryerde bizim ikizimiz olcak diyip duruyorBende bu p.tesi oldum
Benim biliyor hem de sadece aileler değil konu komşu iş arkadaşları diğer arkadaşlar akrabalar herkes biliyorKizlar kac kisinin ailesi biliyor?
hayatım sen hamilesin tabi tüm dünya duycakBenim biliyor hem de sadece aileler değil konu komşu iş arkadaşları diğer arkadaşlar akrabalar herkes biliyoryakında sağır sultan bile duyacak
Canım hep aynı noktadan yapmasın birgün sağ birgün sol taraftan yapsın mesela sağa yapacağı zamanda önceki yaptığı yerin 1 cm uzağından falan yapsın birebir aynı noktaya yapmasın ona dikkat etmiyorsa uyar canım çok az kanıyorsa da endişe etme bazen benim de oluyordu ama peçeteye silince küçük tırnağım kadar yer kan oluyordu sadece ve bazı günler her zaman değil. Gerekirse hemşire yada doktoruna danış canım kontrole gidince haberleri de olsunkızlar son bikaç gündür eşim iğneyi yapınca göbeğim kanıyor. Acaba neden böyle oluyor hızlımı çekliyor yoksa gün gectikçe artım benim göbeğimmi hassaslaştı
Aynen biz daha hamile kalma aşamasındayız oyüzden fazla dillendirmeye gerek yok ruh sağlığımız açısındanhayatım sen hamilesin tabi tüm dünya duycakbiz daha neyiz ki
bir gün sağdan bir gün soldan vuruyor ama 2 iğne olduğu için bazen tabi yakın oluyor . Ben gösteriyorum yeri eşim yapıyor iğneyiCanım hep aynı noktadan yapmasın birgün sağ birgün sol taraftan yapsın mesela sağa yapacağı zamanda önceki yaptığı yerin 1 cm uzağından falan yapsın birebir aynı noktaya yapmasın ona dikkat etmiyorsa uyar canım çok az kanıyorsa da endişe etme bazen benim de oluyordu ama peçeteye silince küçük tırnağım kadar yer kan oluyordu sadece ve bazı günler her zaman değil. Gerekirse hemşire yada doktoruna danış canım kontrole gidince haberleri de olsun
evet bazı gereksizler bizden uzak dursun diye saklıyoruz. milletin ağzı torba değilki herkes mahremimiz hakkında konuşuyorAynen biz daha hamile kalma aşamasındayız oyüzden fazla dillendirmeye gerek yok ruh sağlığımız açısından
Benim de 7. Gün anlattığın gibiydi albi yapmıştım o gün diğerlerinden yoktu. Hayalet gibi parlama gibiydi 3 saat beklettim belli belirsiz var gibiydi. Hep sabah ilk idrarla yap ve 2-3 saat beklet bi daha bak bence. 3 saat sonra nasıl olmuş bi baksana merak ettim hadi inş vardır bişeyler. 7. Gün ben de foto atmak istemiştim fotoda gözükmüyordu. Umutluyum senden. Benimle aynı süreç olacak gibi. İnşallah amiiinnnnSeninkiler baya belirgin canım. Dün ben albi marka test yaptım birde freely marka yaptiim negatif çıktı ama albi de bugün hayalet cizgi var. Sabah da esim hassas test almış miratect erken gebelik testi onda varmı yokmu anlamadım gölge gibi aynı. Resimleri gondercektim belli olmuyor o yüzden yarını beklicem :)
Aynen Can'ım benim ben bir arkadaşımı seçmiştim ilk tedavimde söylemek için söyledim sonra da pişman oldum.Yumurta olmadı 2.denemede iptal oldu kız da maaşallah bendeki yumurtalar nasılsa kaç kere hamile kaldım Dedievet bazı gereksizler bizden uzak dursun diye saklıyoruz. milletin ağzı torba değilki herkes mahremimiz hakkında konuşuyor
Aaa o nasıl laf tatlım bi daha duymayım lütfenhayatım sen hamilesin tabi tüm dünya duycakbiz daha neyiz ki
yok artık kız yumurtalıklarıyla hava atmışAynen Can'ım benim ben bir arkadaşımı seçmiştim ilk tedavimde söylemek için söyledim sonra da pişman oldum.Yumurta olmadı 2.denemede iptal oldu kız da maaşallah bendeki yumurtalar nasılsa kaç kere hamile kaldım Dedi
Şimdi kimseye söylemiyorum millet düşüncesizce saçma sapan konuşuyor oyüzden gerek yok..
Hahaha ay koptumyok artık kız yumurtalıklarıyla hava atmışherkeste art niyet herkeste kıskançlık . En iyisi bitek eşimin bilmesi oda mecbur sperm alıcam
sen başardın ama zaten bir evladın var . Bizim çevremizde biz kısır gibi algılanıyoruz çünkü hiç olmadı bizim . Sen zaten başarılısın benim gözümdeAaa o nasıl laf tatlım bi daha duymayım lütfenbenim hamilelik oluşmadan önce tüp bebek tedavisine başlarken herkes biliyordu sağır sultan hariç
Bende baştan iğneleri eşime yaptırıyordum bağrış çağrış sonra gel sana da yapıcam dedim boş iğneyle kovaladım birdaha yapmadı hibele sıyırdı galiba Dedi Ada'm al kendin yap Dedibir gün sağdan bir gün soldan vuruyor ama 2 iğne olduğu için bazen tabi yakın oluyor . Ben gösteriyorum yeri eşim yapıyor iğneyiama azcık kanıyor benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?