Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Seninkiler baya belirgin canım. Dün ben albi marka test yaptım birde freely marka yaptiim negatif çıktı ama albi de bugün hayalet cizgi var. Sabah da esim hassas test almış miratect erken gebelik testi onda varmı yokmu anlamadım gölge gibi aynı. Resimleri gondercektim belli olmuyor o yüzden yarını beklicem :)

ben ilk iğnemi geçen cuma oldum hayatım

Merhaba sevgili anneler ve anne adaylari benim test gunune kadar midem bulaniyodu arada su anda hic biseyim yok ki bende gastrit var herseye cabuk midem bulanir tedavi sirasindaki psikolojikti galiba cocugum uslu olcak heralde anneyi yormicak sizde ne zaman basladi bulantilar ilk gunden itibaren varmiydi

Bende bu p.tesi oldum
Hayırlısı hayatım bu hafta benim toplanır gibi geliyor bana . Eşimde doktordan ikiz lafını duydu heryerde bizim ikizimiz olcak diyip duruyor bende diyorumki yanlış anladın ikiz olma ihtimali var dedi doktor diyorum ama benimki inandırdı kendini.

Benim biliyor hem de sadece aileler değil konu komşu iş arkadaşları diğer arkadaşlar akrabalar herkes biliyor yakında sağır sultan bile duyacak
hayatım sen hamilesin tabi tüm dünya duycak biz daha neyiz ki

kızlar son bikaç gündür eşim iğneyi yapınca göbeğim kanıyor. Acaba neden böyle oluyor hızlımı çekliyor yoksa gün gectikçe artım benim göbeğimmi hassaslaştı
Canım hep aynı noktadan yapmasın birgün sağ birgün sol taraftan yapsın mesela sağa yapacağı zamanda önceki yaptığı yerin 1 cm uzağından falan yapsın birebir aynı noktaya yapmasın ona dikkat etmiyorsa uyar canım çok az kanıyorsa da endişe etme bazen benim de oluyordu ama peçeteye silince küçük tırnağım kadar yer kan oluyordu sadece ve bazı günler her zaman değil. Gerekirse hemşire yada doktoruna danış canım kontrole gidince haberleri de olsun

bir gün sağdan bir gün soldan vuruyor ama 2 iğne olduğu için bazen tabi yakın oluyor . Ben gösteriyorum yeri eşim yapıyor iğneyi ama azcık kanıyor benimde.

Aynen biz daha hamile kalma aşamasındayız oyüzden fazla dillendirmeye gerek yok ruh sağlığımız açısından
evet bazı gereksizler bizden uzak dursun diye saklıyoruz. milletin ağzı torba değilki herkes mahremimiz hakkında konuşuyor

Benim de 7. Gün anlattığın gibiydi albi yapmıştım o gün diğerlerinden yoktu. Hayalet gibi parlama gibiydi 3 saat beklettim belli belirsiz var gibiydi. Hep sabah ilk idrarla yap ve 2-3 saat beklet bi daha bak bence. 3 saat sonra nasıl olmuş bi baksana merak ettim hadi inş vardır bişeyler. 7. Gün ben de foto atmak istemiştim fotoda gözükmüyordu. Umutluyum senden. Benimle aynı süreç olacak gibi. İnşallah amiiinnnn

evet bazı gereksizler bizden uzak dursun diye saklıyoruz. milletin ağzı torba değilki herkes mahremimiz hakkında konuşuyor
Aynen Can'ım benim ben bir arkadaşımı seçmiştim ilk tedavimde söylemek için söyledim sonra da pişman oldum.Yumurta olmadı 2.denemede iptal oldu kız da maaşallah bendeki yumurtalar nasılsa kaç kere hamile kaldım Dedi
Şimdi kimseye söylemiyorum millet düşüncesizce saçma sapan konuşuyor oyüzden gerek yok..

yok artık kız yumurtalıklarıyla hava atmış herkeste art niyet herkeste kıskançlık . En iyisi bitek eşimin bilmesi oda mecbur sperm alıcam

Aaa o nasıl laf tatlım bi daha duymayım lütfen benim hamilelik oluşmadan önce tüp bebek tedavisine başlarken herkes biliyordu sağır sultan hariç
sen başardın ama zaten bir evladın var . Bizim çevremizde biz kısır gibi algılanıyoruz çünkü hiç olmadı bizim . Sen zaten başarılısın benim gözümde

bir gün sağdan bir gün soldan vuruyor ama 2 iğne olduğu için bazen tabi yakın oluyor . Ben gösteriyorum yeri eşim yapıyor iğneyi ama azcık kanıyor benimde.
Bende baştan iğneleri eşime yaptırıyordum bağrış çağrış sonra gel sana da yapıcam dedim boş iğneyle kovaladım birdaha yapmadı hibele sıyırdı galiba Dedi Ada'm al kendin yap Dedi
kendim yapınca daha az acıdığını farketmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…