Eşimde bi işe yarasın bari iğneleri o yapsın . Bu dünyada erkek olmak varmış. Sadece geliyor ve sperm veriyor .Biz günlerce iğne oluyoruz yetmiyor anastezi oluyoruz yetmiyor geri yumurtaları alıyoruz .....Sonra teste kadar stres. sonra hamile kalırsak 9 ay sonra büyüt o bebeleri ohooooo....Bende baştan iğneleri eşime yaptırıyordum bağrış çağrış sonra gel sana da yapıcam dedim boş iğneyle kovaladım birdaha yapmadı hibele sıyırdı galiba Dedi Ada'm al kendin yap Dedi
kendim yapınca daha az acıdığını farketmiştim
Inşallah canım seninki gibi olur. Albi suandada aynı dedigin gibi hayalet cizgi parlama gibi . Digerlerinde hicbisey yok. Ama ben idrarimi o kadar saat tutmadan yapmıştım bir dahakine oyle yapicam . Insallah bu sefer daha belirgin olur :)Benim de 7. Gün anlattığın gibiydi albi yapmıştım o gün diğerlerinden yoktu. Hayalet gibi parlama gibiydi 3 saat beklettim belli belirsiz var gibiydi. Hep sabah ilk idrarla yap ve 2-3 saat beklet bi daha bak bence. 3 saat sonra nasıl olmuş bi baksana merak ettim hadi inş vardır bişeyler. 7. Gün ben de foto atmak istemiştim fotoda gözükmüyordu. Umutluyum senden. Benimle aynı süreç olacak gibi. İnşallah amiiinnnn
Ay öyle valla hayat onlara güzel Ada'm muayenelere bile gelmese olur tüm tedavi bizle yürüyo nazlanmak en büyük Hakkı'mızEşimde bi işe yarasın bari iğneleri o yapsın . Bu dünyada erkek olmak varmış. Sadece geliyor ve sperm veriyor .Biz günlerce iğne oluyoruz yetmiyor anastezi oluyoruz yetmiyor geri yumurtaları alıyoruz .....Sonra teste kadar stres. sonra hamile kalırsak 9 ay sonra büyüt o bebeleri ohooooo....
Hayırlı haberlerini bekliyoruz Can'ım.Bir umut daha geliyor bize sanırımInşallah canım seninki gibi olur. Albi suandada aynı dedigin gibi hayalet cizgi parlama gibi . Digerlerinde hicbisey yok. Ama ben idrarimi o kadar saat tutmadan yapmıştım bir dahakine oyle yapicam . Insallah bu sefer daha belirgin olur :)
Bu 6.gun aksam yaptığım görebilirsin bilmiyorum.Benim de 7. Gün anlattığın gibiydi albi yapmıştım o gün diğerlerinden yoktu. Hayalet gibi parlama gibiydi 3 saat beklettim belli belirsiz var gibiydi. Hep sabah ilk idrarla yap ve 2-3 saat beklet bi daha bak bence. 3 saat sonra nasıl olmuş bi baksana merak ettim hadi inş vardır bişeyler. 7. Gün ben de foto atmak istemiştim fotoda gözükmüyordu. Umutluyum senden. Benimle aynı süreç olacak gibi. İnşallah amiiinnnn
Evet ya bütün süreç kadın üzerinden yürüyor. Erkekte saolsun zahmet olmazsa bir sperm bağışlıyor tedavimize. Muaynelere gelsede işe yaramıyorki . Aşılamada da öyle ben hergün iğne oldum eşim aşılama günü geldi sperm verdi.Ben tüp bebekten sonra nasıl işe gidicem diye düşünüyorum adam sperm verdiği anda özgür heryere gider.Ay öyle valla hayat onlara güzel Ada'm muayenelere bile gelmese olur tüm tedavi bizle yürüyo nazlanmak en büyük Hakkı'mız
Annelerin Hakkı ödenmez demiyorlar boşa ki biz daha anne olamadan neler yaşıyoruz
Insallah canım bir umut bende bekliyorum bugün 7. Gun :)Hayırlı haberlerini bekliyoruz Can'ım.Bir umut daha geliyor bize sanırım
Aynen öyle valla ben çalışmıyorum Allahtan rahat rahat gidip geliyorum zaten çalışıyor olsaydım 3.tedavi ee yeter der çıkartırlardı iştenEvet ya bütün süreç kadın üzerinden yürüyor. Erkekte saolsun zahmet olmazsa bir sperm bağışlıyor tedavimize. Muaynelere gelsede işe yaramıyorki . Aşılamada da öyle ben hergün iğne oldum eşim aşılama günü geldi sperm verdi.Ben tüp bebekten sonra nasıl işe gidicem diye düşünüyorum adam sperm verdiği anda özgür heryere gider.
Oyyyy kuzucum anne olanların henüz olmamışlara göre asla bir üstünlüğü yok. Bana Allah erkenden nasip etmiş size de biraz daha geç nasip edecek demekki. Herkesin imtihanı farklı farklı. Hiç çocuğu olmamış bir kadın ile 10 tane çocuklu bir kadının bir farkı yok benim gözümde. Benim için hayatta en önemli şey dürüstlük iyi bir insan olma çabası vicdan merhamettir bir insanda olması gereken en büyük meziyetler bunlar. Sen 10 çocuk doğurup kötü niyetli Allahtan korkmayan çekinmeyen fesat biri olsan ne fayda dimi yanisen başardın ama zaten bir evladın var . Bizim çevremizde biz kısır gibi algılanıyoruz çünkü hiç olmadı bizim . Sen zaten başarılısın benim gözümde
öyle deme ama anne olanlar hep toplumda üstün .ki bende sorun yok ona rağmen hep bir tarafım kırık canım arkadaşım . Bi ortama girince hep hissediliyor kolumuz kanadımız kırık .Oyyyy kuzucum anne olanların henüz olmamışlara göre asla bir üstünlüğü yok. Bana Allah erkenden nasip etmiş size de biraz daha geç nasip edecek demekki. Herkesin imtihanı farklı farklı. Hiç çocuğu olmamış bir kadın ile 10 tane çocuklu bir kadının bir farkı yok benim gözümde. Benim için hayatta en önemli şey dürüstlük iyi bir insan olma çabası vicdan merhamettir bir insanda olması gereken en büyük meziyetler bunlar. Sen 10 çocuk doğurup kötü niyetli Allahtan korkmayan çekinmeyen fesat biri olsan ne fayda dimi yanikendini sakın ha sakın küçümseme tatlım
Hayırlısı hayatım bu hafta benim toplanır gibi geliyor bana . Eşimde doktordan ikiz lafını duydu heryerde bizim ikizimiz olcak diyip duruyorbende diyorumki yanlış anladın ikiz olma ihtimali var dedi doktor diyorum ama benimki inandırdı kendini.
Canım sabah ilk idrarınla yap o zaman idrarda hcg en yoğun halinde oluyor idrarda. İlla gün içinde de yapıcam diyorsan en az 4-5 saat tutup yap. Ben meraktan sabah akşam yapıyordum sabah ilk idrarla ve akşam 5 saat idrarı tutup. Sabah yapacaksan kesinlikle ilk idrarla yap hcg varsa daha belirgin çıkabilirInşallah canım seninki gibi olur. Albi suandada aynı dedigin gibi hayalet cizgi parlama gibi . Digerlerinde hicbisey yok. Ama ben idrarimi o kadar saat tutmadan yapmıştım bir dahakine oyle yapicam . Insallah bu sefer daha belirgin olur :)
Sanki belli belirsiz var gibi ama fotodan net anlaşılmıyor henüz canım. İnş kopkoyu gördüğün günler de olurBu 6.gun aksam yaptığım görebilirsin bilmiyorum.
hahahhahahah hazır düşmüş fiyatı bırak alsın kızhe he bizimkide marketlerde ikiz pusetlerine bakiyor tutmasam fiyati dusmus diye alacak bile
Ayyy bende koptummyok artık kız yumurtalıklarıyla hava atmışherkeste art niyet herkeste kıskançlık . En iyisi bitek eşimin bilmesi oda mecbur sperm alıcam
Canım yumurta toplamada sıkıntı yok gidebilirsin. Bana doktorum transfer yapılan gün ve ertesi gün yani 2 gün yat kalkma demişti. 3. Günden sonra dikkatli temkinli olarak günlük işlerine devam edebilirsin demişti. İmkanın varsa bence 3 gün rapor al. Yada en azından 2 gün gitme canım yatman lazımkızlar yumurta toplandığı gün ve embriyoların geri yüklendiği gün işe gitmesem yetermi yani toplam iki gün .
M yavaş çekince oluyor. Biden batırıp yavaş verecek ilacı birden de çekecek. Ben de çok denemiştim. Oyalandıkça kanıyorkızlar son bikaç gündür eşim iğneyi yapınca göbeğim kanıyor. Acaba neden böyle oluyor hızlımı çekliyor yoksa gün gectikçe artım benim göbeğimmi hassaslaştı
kızlar ama haksızmıyım adamlar olayın neresinde dahil oluyor sonunda sperm veriyor bitti gittiAyyy bende koptumm
Tatlım o senin evlat hasretinle ilgili birşey. Dediğin gibi etrafta düşüncesiz gmrgüsüz fesat insan az değil onların saçmasapan sözleri davranışları senin eksikliğinle değil onların fesatlığı kötü kalpleriyle ilgili canım benimöyle deme ama anne olanlar hep toplumda üstün .ki bende sorun yok ona rağmen hep bir tarafım kırık canım arkadaşım . Bi ortama girince hep hissediliyor kolumuz kanadımız kırık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?