Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Can

M yavaş çekince oluyor. Biden batırıp yavaş verecek ilacı birden de çekecek. Ben de çok denemiştim. Oyalandıkça kanıyor
aa bizde yavaş yapsak daha iyi gibi düşünüyorduk saol hayatım

öyle tabi hayatım bende 3.5 yıllık evliyim neticede uzun zaman .

Merhaba arkadaşlar. Ben embriyo transferimin 6. Gunundeyim. Cok heyecanliyim. Pazartesi test yaptirmak istiyorum. Sizce belli olurmu cok merak ediyorum. Dayanamiyorum

kızlar son bikaç gündür eşim iğneyi yapınca göbeğim kanıyor. Acaba neden böyle oluyor hızlımı çekliyor yoksa gün gectikçe artım benim göbeğimmi hassaslaştı
mrb canım gecmıs olsun benımde hastanede ılacı gosterırken hemsıre yapıyo oda bı damla kanıyodu.onların yaptıkları morarıyodu gayet normalmıs ama....ben snra dıkkat ettım ben ayakta gobek acıyorum onlar yapıyo dıkkat ettım dık batırıyorlar pozısyon geregı....ama ben kalem tutar gbı yapıyorum...ınce kılcak damarlara gelırse kanama morarma olurmus normal dedı.....

Yaaa aynı seneryolar yaa cok güldüm kendimi gördüm; ))

Merhaba arkadaşlar. Ben embriyo transferimin 6. Gunundeyim. Cok heyecanliyim. Pazartesi test yaptirmak istiyorum. Sizce belli olurmu cok merak ediyorum. Dayanamiyorum
bence yapma canım cok erken....bak bı bayan yapmıs oda 8 yada 9 gun cıkmamıs uzulmus hızlı merdıvenler cıkmıs aglamıs olamamıs dıe...ama ama kan testınde sonuc pozıtıf.......oda bazıları 7.gunde ogrenmıs cıkar dıe yapmıs...bılıyorum cok zor ama yapma derım

Pazartesi erken olabilir canım hamilelik varsa kanda çıkabilir de erken de olabilir dayanabiliyorsan test gününü bekle dayanamıyorsan bile transfer günü hariç 10. Gün baktır kanda ve test gününde bi de

morarma normal dedi bizim hemşire ama kanama olunca acaba hatamı yapıyoruz dedim saol hayatım

Yaaa aynı seneryolar yaa cok güldüm kendimi gördüm; ))
Ay sorma Can'ım ya 15 dakika sürüyordu bi iğne yapması ben çok müdahale ediyordum bağırış çağırış zorla yapıyordu sonra Nasıl oluyomuş bakalım deyip gel sana da yapıcam dedim kovalayıp batırmıştım iğneyi

morarma normal dedi bizim hemşire ama kanama olunca acaba hatamı yapıyoruz dedim saol hayatım
rıca ederım yok hanı koldan kan verıyoz ya sonra ordakı kanama nasılsa benımde oyleydı yanı....hemsıre normal dedı....zatı hep o kanattı..bence dık yaptıgı ıcın baskasının ıgne yapması bu konuda daha zor....ben dıgererını kendım yaptım kalem tutar gbı....zten ayıptır yazması gobegıme bakınca sag taraf normal ıgne ızı var ben yaptım ama sol tarafa hemsırelerın yaptıgı bazı ıgneler denk geldı orası morarık.......sorun yok yanı....sadece catlatma ıgnesıne dıkkat edın......batırın eger kan gelırse cıkar baska yere yap dedı hemsırem sukur dun yaptım kanama olmadı

hayırlısı ile bi kurtulsak şu tedavi sürecinden alnımızın akıyla....

kızlar ama haksızmıyım adamlar olayın neresinde dahil oluyor sonunda sperm veriyor bitti gitti
Aynen öyle bunun acisinida onlardan cikarioz... şimdiden ya sabır cekio olur olmadik şeylere kiziom hic tahamulum kalmadi gibi gelio bazen...garibim haksizda olsam haklısın cnm dio kapatio konuyu..

Aynen öyle bunun acisinida onlardan cikarioz... şimdiden ya sabır cekio olur olmadik şeylere kiziom hic tahamulum kalmadi gibi gelio bazen...garibim haksizda olsam haklısın cnm dio kapatio konuyu..
bi zahmet alttan alsınlar azıcık zaten sinirlerimiz tepemizde vücut kevgir gibi delik deşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…