aa bizde yavaş yapsak daha iyi gibi düşünüyorduk saol hayatımCan
M yavaş çekince oluyor. Biden batırıp yavaş verecek ilacı birden de çekecek. Ben de çok denemiştim. Oyalandıkça kanıyor
öyle tabi hayatım bende 3.5 yıllık evliyim neticede uzun zaman .Tatlım o senin evlat hasretinle ilgili birşey. Dediğin gibi etrafta düşüncesiz gmrgüsüz fesat insan az değil onların saçmasapan sözleri davranışları senin eksikliğinle değil onların fesatlığı kötü kalpleriyle ilgili canım benim
mrb canım gecmıs olsun benımde hastanede ılacı gosterırken hemsıre yapıyo oda bı damla kanıyodu.onların yaptıkları morarıyodu gayet normalmıs ama....ben snra dıkkat ettım ben ayakta gobek acıyorum onlar yapıyo dıkkat ettım dık batırıyorlar pozısyon geregı....ama ben kalem tutar gbı yapıyorum...ınce kılcak damarlara gelırse kanama morarma olurmus normal dedı.....kızlar son bikaç gündür eşim iğneyi yapınca göbeğim kanıyor. Acaba neden böyle oluyor hızlımı çekliyor yoksa gün gectikçe artım benim göbeğimmi hassaslaştı
Yaaa aynı seneryolar yaa cok güldüm kendimi gördüm; ))Bende baştan iğneleri eşime yaptırıyordum bağrış çağrış sonra gel sana da yapıcam dedim boş iğneyle kovaladım birdaha yapmadı hibele sıyırdı galiba Dedi Ada'm al kendin yap Dedi
kendim yapınca daha az acıdığını farketmiştim
bence yapma canım cok erken....bak bı bayan yapmıs oda 8 yada 9 gun cıkmamıs uzulmus hızlı merdıvenler cıkmıs aglamıs olamamıs dıe...ama ama kan testınde sonuc pozıtıf.......oda bazıları 7.gunde ogrenmıs cıkar dıe yapmıs...bılıyorum cok zor ama yapma derımMerhaba arkadaşlar. Ben embriyo transferimin 6. Gunundeyim. Cok heyecanliyim. Pazartesi test yaptirmak istiyorum. Sizce belli olurmu cok merak ediyorum. Dayanamiyorum
Pazartesi erken olabilir canım hamilelik varsa kanda çıkabilir de erken de olabilir dayanabiliyorsan test gününü bekle dayanamıyorsan bile transfer günü hariç 10. Gün baktır kanda ve test gününde bi deMerhaba arkadaşlar. Ben embriyo transferimin 6. Gunundeyim. Cok heyecanliyim. Pazartesi test yaptirmak istiyorum. Sizce belli olurmu cok merak ediyorum. Dayanamiyorum
morarma normal dedi bizim hemşire ama kanama olunca acaba hatamı yapıyoruz dedimmrb canım gecmıs olsun benımde hastanede ılacı gosterırken hemsıre yapıyo oda bı damla kanıyodu.onların yaptıkları morarıyodu gayet normalmıs ama....ben snra dıkkat ettım ben ayakta gobek acıyorum onlar yapıyo dıkkat ettım dık batırıyorlar pozısyon geregı....ama ben kalem tutar gbı yapıyorum...ınce kılcak damarlara gelırse kanama morarma olurmus normal dedı.....
Ay sorma Can'ım ya 15 dakika sürüyordu bi iğne yapması ben çok müdahale ediyordum bağırış çağırış zorla yapıyordu sonra Nasıl oluyomuş bakalım deyip gel sana da yapıcam dedim kovalayıp batırmıştım iğneyiYaaa aynı seneryolar yaa cok güldüm kendimi gördüm; ))
rıca ederım yok hanı koldan kan verıyoz ya sonra ordakı kanama nasılsa benımde oyleydı yanı....hemsıre normal dedı....zatı hep o kanattı..bence dık yaptıgı ıcın baskasının ıgne yapması bu konuda daha zor....ben dıgererını kendım yaptım kalem tutar gbı....zten ayıptır yazması gobegıme bakınca sag taraf normal ıgne ızı var ben yaptım ama sol tarafa hemsırelerın yaptıgı bazı ıgneler denk geldı orası morarık.......sorun yok yanı....sadece catlatma ıgnesıne dıkkat edın......batırın eger kan gelırse cıkar baska yere yap dedı hemsırem sukur dun yaptım kanama olmadımorarma normal dedi bizim hemşire ama kanama olunca acaba hatamı yapıyoruz dedimsaol hayatım
hayırlısı ile bi kurtulsak şu tedavi sürecinden alnımızın akıyla....rıca ederım yok hanı koldan kan verıyoz ya sonra ordakı kanama nasılsa benımde oyleydı yanı....hemsıre normal dedı....zatı hep o kanattı..bence dık yaptıgı ıcın baskasının ıgne yapması bu konuda daha zor....ben dıgererını kendım yaptım kalem tutar gbı....zten ayıptır yazması gobegıme bakınca sag taraf normal ıgne ızı var ben yaptım ama sol tarafa hemsırelerın yaptıgı bazı ıgneler denk geldı orası morarık.......sorun yok yanı....sadece catlatma ıgnesıne dıkkat edın......batırın eger kan gelırse cıkar baska yere yap dedı hemsırem sukur dun yaptım kanama olmadı
Aynen öyle bunun acisinida onlardan cikarioz... şimdiden ya sabır cekiokızlar ama haksızmıyım adamlar olayın neresinde dahil oluyor sonunda sperm veriyor bitti gitti
bi zahmet alttan alsınlar azıcık zaten sinirlerimiz tepemizdeAynen öyle bunun acisinida onlardan cikarioz... şimdiden ya sabır cekioolur olmadik şeylere kiziom hic tahamulum kalmadi gibi gelio bazen...garibim haksizda olsam haklısın cnm dio kapatio konuyu..
Sanırım onların işi daha zor yaAynen öyle bunun acisinida onlardan cikarioz... şimdiden ya sabır cekioolur olmadik şeylere kiziom hic tahamulum kalmadi gibi gelio bazen...garibim haksizda olsam haklısın cnm dio kapatio konuyu..
ne münasebet kız meleğiz biz melekSanırım onların işi daha zor yaşeytana dönüyoruz tedavi başlayınca
bi zahmet alttan alsınlar azıcık zaten sinirlerimiz tepemizdevücut kevgir gibi delik deşik
Sanırım onların işi daha zor yaşeytana dönüyoruz tedavi başlayınca
inşallah canımhayırlısı ile bi kurtulsak şu tedavi sürecinden alnımızın akıyla....
Inşallah canım cok tsk ederim :)Sanki belli belirsiz var gibi ama fotodan net anlaşılmıyor henüz canım. İnş kopkoyu gördüğün günler de olur
Ay çeksinler şekerim alasını çektirelimne münasebet kız meleğiz biz melekazıcık kapris çeksinler bizene
mk çok alem ya tedavi boyunca çok gülecez anlaşıldıİlahi kizlar catladim yaa gülmekten;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?