Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canim benim 3 gün önce başladi oğleye kadar surdü 2gundurde akşama kadar süruyor hep uzanmak istiyorum guzel bisey ama mutfaga giremiyom kaynanam sagolsun o yapiyor yemekleri

erkeklerin tedavi surecinde yaptigi bisey yok tabikide ben hamileyim benimki daha aksam eve gelip hani yemek diyorama bende oğlun iceride kazi calişmasi yapiyor mutfâga giremedim diyorumekmek peynir yer yaşasin kötülükkkkkk
Hahahahahh afiyet olsun ekmeği peyniri

Hahah canımsın bu dünyaya 2. Merve fazla gelir . Ben hep psikoloji okumak istedim ama ailem izin vermedi bu arada dip not sizlere
canm su tedavi suresi test bekleme suresinde bekledigimiz surece piskolaji diye bisey kalmadi sag solun dedikodusu laf sokmalari asil onlara piskolok lazim bizim derdimiz milleti germiş ayyy deli ediyolar beni kimseyi gormek istemiyorum

Ay kizlaaarrr alemsiniz valla. Ne iyi kocislerimiz var bu tedavi surecinde olan butun kadinlar ayni tripte kocislerde yani izdiraba mahkum gibiiiigibiiii

Allah yardimcimiz olsun. İlk gobuslerimiz sonra da kollarimiz bos kalmasin insallah

Milletin agzi torba degil ki buzesin. Bizi kimse bilmez cocuk sahibi olamadigimizi annem babam ve ablam disinda. Diger bilmeyen akrabalar dedikodu cikarmis bunlarin cocugu olmuyor mu niye yapmuyolar diye. Ne kadar ayip sey oysa ki. Bide gelip bana sorsalar ya arkamdan konusmus pislikler

Malesef o dedikodu olayi bizdede var.. kendi akrabalarimdan misafirlige gelenler ben mutfaga gittigimde niye yapmiyo cocuk ne sorunlari var vs. Vs. Diye fıs fıs konusuyolardi.. yuzume soylemiyolar tabi yuzsuzler

Ay kizlaaarrr alemsiniz valla. Ne iyi kocislerimiz var bu tedavi surecinde olan butun kadinlar ayni tripte kocislerde yani izdiraba mahkum gibiiiigibiiii

Allah yardimcimiz olsun. İlk gobuslerimiz sonra da kollarimiz bos kalmasin insallah
e canm kadin zaten ezip buzüluyor yipraniyor erkekler kadinlar kadar hasas degil biz herseyi kafamiza takiyoruz yani biraksinlarda biraz tirip atalim gerci ben konuşursam esim dirdir yapma diyor sussamda tripmi atiyon diyo zavalliya onunda sanirim hormo lari altust olmuş

canim bide şoyle bisey var simdi kadin ve erkekte sikinti yoksa dahi tedavi kadin üzerinde yapildigi icin bazi eksik kafalar sikinti kadinda diye düşünuyolar halbuku bilmiyolar once tarlanin yani rahimi hazirlanmasi zalimm offfff ne geri kafalilar var halen gelende gidende Allahtan oldugunu anlamiyolar

canm su tedavi suresi test bekleme suresinde bekledigimiz surece piskolaji diye bisey kalmadi sag solun dedikodusu laf sokmalari asil onlara piskolok lazim bizim derdimiz milleti germiş ayyy deli ediyolar beni kimseyi gormek istemiyorum
Görme hayatım canını sıkanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…