Gülelim tabi hayatımmk çok alem ya tedavi boyunca çok gülecez anlaşıldı
Evlatlarımızdan oh oh ver Allahım ver iki üç dört valla kabul ne verirsen razıyızGülelim tabi hayatımevlatlarımızdanda gülelim.
Öyle görünüyo bedava terapist;mk çok alem ya tedavi boyunca çok gülecez anlaşıldı
canim benim 3 gün önce başladi oğleye kadar surdü 2gundurde akşama kadar süruyor hep uzanmak istiyorum guzel bisey ama mutfaga giremiyom kaynanam sagolsun o yapiyor yemekleriMerhaba sevgili anneler ve anne adaylari benim test gunune kadar midem bulaniyodu arada su anda hic biseyim yok ki bende gastrit var herseye cabuk midem bulanir tedavi sirasindaki psikolojikti galibacocugum uslu olcak heralde anneyi yormicak sizde ne zaman basladi bulantilar ilk gunden itibaren varmiydi
Kendi psikolojisi kaydı mk 'nın kızlar bu arada adım Merve :) ben bedava terapistinizimÖyle görünüyo bedava terapist;)
Canimsin yaaa.. her eve lazim MerveKendi psikolojisi kaydı mk 'nın kızlar bu arada adım Merve :) ben bedava terapistinizim
Hahah canımsınCanimsin yaaa.. her eve lazim Merve)
Pskoloji oku oku bak benim pskolojimi bozuyon şuanda :))))))))Hahah canımsınbu dünyaya 2. Merve fazla gelir . Ben hep psikoloji okumak istedim ama ailem izin vermedi bu arada dip not sizlere
Hahahahahh afiyet olsun ekmeği peynirierkeklerin tedavi surecinde yaptigi bisey yok tabikide ben hamileyim benimki daha aksam eve gelip hani yemek diyorama bende oğlun iceride kazi calişmasi yapiyor mutfâga giremedim diyorum ekmek peynir yer yaşasin kötülükkkkkk
Birazcık kapris iyidir aşkım ilişkimizi dinç tutarPskoloji oku oku bak benim pskolojimi bozuyon şuanda :))))))))
Kesinliklennn :))))))))) tuzu biberi demii :)))))))Birazcık kapris iyidir aşkım ilişkimizi dinç tutar
canm su tedavi suresi test bekleme suresinde bekledigimiz surece piskolaji diye bisey kalmadi sag solun dedikodusu laf sokmalari asil onlara piskolok lazim bizim derdimiz milleti germiş ayyy deli ediyolar beni kimseyi gormek istemiyorumHahah canımsınbu dünyaya 2. Merve fazla gelir . Ben hep psikoloji okumak istedim ama ailem izin vermedi bu arada dip not sizlere
aynen canim oh bide naz kapris yapiyorum cnma degsin biraz hamileligin tadini cikaram garibim ya hamilelik piskolajisi diyor bana bisey demiyorHahahahahh afiyet olsun ekmeği peyniri
Malesef o dedikodu olayi bizdede var.. kendi akrabalarimdan misafirlige gelenler ben mutfaga gittigimde niye yapmiyo cocuk ne sorunlari var vs. Vs. Diye fıs fıs konusuyolardi.. yuzume soylemiyolar tabi yuzsuzlerMilletin agzi torba degil ki buzesin. Bizi kimse bilmez cocuk sahibi olamadigimizi annem babam ve ablam disinda. Diger bilmeyen akrabalar dedikodu cikarmis bunlarin cocugu olmuyor mu niye yapmuyolar diye. Ne kadar ayip sey oysa ki. Bide gelip bana sorsalar ya arkamdan konusmus pislikler
e canm kadin zaten ezip buzüluyor yipraniyor erkekler kadinlar kadar hasas degil biz herseyi kafamiza takiyoruz yani biraksinlarda biraz tirip atalim gerci ben konuşursam esim dirdir yapma diyor sussamda tripmi atiyon diyo zavalliya onunda sanirim hormo lari altust olmuşAy kizlaaarrr alemsiniz valla. Ne iyi kocislerimiz var bu tedavi surecinde olan butun kadinlar ayni tripte kocislerde yani izdiraba mahkum gibiiiigibiiii
Allah yardimcimiz olsun. İlk gobuslerimiz sonra da kollarimiz bos kalmasin insallah
canim bide şoyle bisey var simdi kadin ve erkekte sikinti yoksa dahi tedavi kadin üzerinde yapildigi icin bazi eksik kafalar sikinti kadinda diye düşünuyolar halbuku bilmiyolar once tarlanin yani rahimi hazirlanmasi zalimm offfff ne geri kafalilar var halen gelende gidende Allahtan oldugunu anlamiyolarMilletin agzi torba degil ki buzesin. Bizi kimse bilmez cocuk sahibi olamadigimizi annem babam ve ablam disinda. Diger bilmeyen akrabalar dedikodu cikarmis bunlarin cocugu olmuyor mu niye yapmuyolar diye. Ne kadar ayip sey oysa ki. Bide gelip bana sorsalar ya arkamdan konusmus pislikler
Görme hayatım canını sıkanıcanm su tedavi suresi test bekleme suresinde bekledigimiz surece piskolaji diye bisey kalmadi sag solun dedikodusu laf sokmalari asil onlara piskolok lazim bizim derdimiz milleti germiş ayyy deli ediyolar beni kimseyi gormek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?