Haklısın valla sonuç olumsuz olunca bir de herkese dert anlatmak zorunda kalıyorsun.kendimi bıraktım etrafındaki insanları teselli ediyorum iyiyim üzülmüyorum diye bi de rol yapmak zorunda kalıyo insan.bugun adet oldum salı günü doktora gidip 2.denemeye başlıyoruz. Ama birtek siz bileceksiniz bu defa kızlar. Hiç kimseye soylemiyecegimyok artık kız yumurtalıklarıyla hava atmışherkeste art niyet herkeste kıskançlık . En iyisi bitek eşimin bilmesi oda mecbur sperm alıcam
Haklısın valla sonuç olumsuz olunca bir de herkese dert anlatmak zorunda kalıyorsun.kendimi bıraktım etrafındaki insanları teselli ediyorum iyiyim üzülmüyorum diye bi de rol yapmak zorunda kalıyo insan.bugun adet oldum salı günü doktora gidip 2.denemeye başlıyoruz. Ama birtek siz bileceksiniz bu defa kızlar. Hiç kimseye soylemiyecegim
Oluyo cnm hic merak etme...bizimde tup bebek yapacagmz ay morfoloji sifir cikti toplam 9tane filam dollendi..2 tanesi transfer edildi..3 ta ede 5.gun embriyosu dondulrdu cnmBilgisi olanlara sesleniyirum arkadasim icin sorum olacak morfoloji sifir olunca tup de olsa dollenme olur mu
Evet canım ilk tüp bebek denememdi. Salı günü negatif sonucu aldim.moralim çok bozuldu o yüzden bi kaç gündür sadece sizi takip ediyorum hiç yorum yazmadım. Benim pek ümidim kalmadı ama 2.denemeye başlıyoruz. Dondurulmuş embriyo 6 tane var.onlarla yapıcaz canimEmin misin canim oldun mu tup bebek miydi
Hadi hayurlisi ccanim benin bende opu islemine girerken 10 tane diye girmistim 16 topladilar. Allahtan hayirliai hadi bakalim yolu yariladinKızlar şuan doktordan çıktım , salı sabahı yumurtalarım toplanıyor . Sayı olarak kesin bişey demedi o gün görücez ama 10 'un üzeri Dedi . Dua edin bana
Amin hayatım gelişmeleri sizinle paylaşırım :)Hadi hayurlisi ccanim benin bende opu islemine girerken 10 tane diye girmistim 16 topladilar. Allahtan hayirliai hadi bakalim yolu yariladin
ay cnm aynen ya bir arkadaşim evlendi evlendigi gece erkekte ereksiyon olmamiş beni aradi bende sitres yapmayin sakin olun sonra kizda tutulma olmuş yapamamislar daha sonra oğlan gidip eczaneden ilac aliyor o geciyi sağ salim bitiriyolar tabi bide kondomlan korunuyolar aradan 40 gun gecti arkadas aradi hamileyim dedi gelde cildirma lan biz alalen yapiyoz bisey yok millet korunup kaldi düsunup deli olmamak elde degil tabiAyyyyy bide ben ilk geceden gebe kaldim diyenler ve hattaaaa adam ceketini uzerime atsa gebe kalirim diyenlerrrr...
Al calkala calkaka vur duvaraa
Evet canım ilk tüp bebek denememdi. Salı günü negatif sonucu aldim.moralim çok bozuldu o yüzden bi kaç gündür sadece sizi takip ediyorum hiç yorum yazmadım. Benim pek ümidim kalmadı ama 2.denemeye başlıyoruz. Dondurulmuş embriyo 6 tane var.onlarla yapıcaz canim
ay cnm aynen ya bir arkadaşim evlendi evlendigi gece erkekte ereksiyon olmamiş beni aradi bende sitres yapmayin sakin olun sonra kizda tutulma olmuş yapamamislar daha sonra oğlan gidip eczaneden ilac aliyor o geciyi sağ salim bitiriyolar tabi bide kondomlan korunuyolar aradan 40 gun gecti arkadas aradi hamileyim dedi gelde cildirma lan biz alalen yapiyoz bisey yok millet korunup kaldi düsunup deli olmamak elde degil tabie tabi kismet meselesida
Allah yardımcın olsun canım. Bebeğini sana bagislasin inşallahHayurlisi canim umidini yitirme ne guzel dondurulmus embriyon var benim o da yok. Bende adet oldum sanmistim ama degilmis test gunumden bigun once gozlerim sisti aglamaktan test bile yaptirmicaktim. Yaptirdim gebe ciktim. Degerimiz dusuk yalniz dusuk olma riski varmis saglikliysa bebek dusmucekmis offf allahim yardim etsin yarabbinm. Uzulme canim uzulme
bi ara kafayi yiyecektim kizlar kimi gorsem hamile e benimde 5 yil oluyor artik adm kisira cikacak ti nerdeyse aferdersiniz kizlar kocama dedim kadin yolda geciyor adam tecavuz ediyor hamile kaliyor hemen gel dedim bize senle yapalim artik bamile kalmak icin neler yapabilecegime kendim bile sasiyordmAl iste burdan yaaakkk hey allahiimm yaaa ahahahahah
Hayirli olsun canm simdiden.. Allah tamamina erdirsinKızlar şuan doktordan çıktım , salı sabahı yumurtalarım toplanıyor . Sayı olarak kesin bişey demedi o gün görücez ama 10 'un üzeri Dedi . Dua edin bana
AminnnHayirli olsun canm simdiden.. Allah tamamina erdirsin
erkeklerin tedavi surecinde yaptigi bisey yok tabikide ben hamileyim benimki daha aksam eve gelip hani yemek diyorama bende oğlun iceride kazi calişmasi yapiyor mutfâga giremedim diyorum ekmek peynir yer yaşasin kötülükkkkkk
Birazcık kapris iyidir aşkım ilişkimizi dinç tutar
Vay dedikoducular ayıp ayıp..Onlara neymiş yaparsın yapmazsın senin keyfine kalmış utanmasalar bunlar sevişmiyor heralde diyceklerMilletin agzi torba degil ki buzesin. Bizi kimse bilmez cocuk sahibi olamadigimizi annem babam ve ablam disinda. Diger bilmeyen akrabalar dedikodu cikarmis bunlarin cocugu olmuyor mu niye yapmuyolar diye. Ne kadar ayip sey oysa ki. Bide gelip bana sorsalar ya arkamdan konusmus pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?