Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim benimde ilk denemem negatif cikti suan tahlil yaptirmami söyledi dr. Sen ikinci denemeyi yapmadan once tahlil yaptirdimi dr.

Canim bende hemen yapmadim 1,5 saat sonra yaptim ama transferden sonra çok fazla sancim vardi galiba o yuzden tutmadi benim ki

Kızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?

Kızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?
canm sen doktora eskı kan sonuçlarını gösterdınmı aşılamadakını felen ondanmı almadı acaba. bende daha baslamadımkı sana yardmcı olsam

Can'ım sana tavsiye acele etme vücuttan hormonlar bi temizlensin doktorlar üst üste deniyorlar vücut kaldırmıyor

Can'ım 20 dakika kaldırmıyorlar neolur neolmaz diye ama nasip kısmet olacaksa ister 10 saat kalkmayın ister kalkın idrarınızı yapın yani nasipse oluyor..

Can'ım 20 dakika kaldırmıyorlar neolur neolmaz diye ama nasip kısmet olacaksa ister 10 saat kalkmayın ister kalkın idrarınızı yapın yani nasipse oluyor..
Haklısın benimkisi fakir tesellisi işte. Öyle mi böyle mi diyerek kendimi Avutuyorum galib

Kızlar yaa biraraya gelmek gibi bi imkanımız olsa ne güzel olurdu.birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bana saatlerce hiç susmadan konuşuruz gibi geliyor.
Bunu bende düşündüm.Çokta güzel olurdu bence terapi gibi gelirdi eminim.Düşünsenize etrafınızda bu konuları konuşacak sayılı insan varken birsürü insanla insan ne konuşacağını şaşırır

Ayyyyy bide ben ilk geceden gebe kaldim diyenler ve hattaaaa adam ceketini uzerime atsa gebe kalirim diyenlerrrr...

Al calkala calkaka vur duvaraa
Ay korunuyordum hamile kaldım,Ay ilk gece kalmışım
Ceket atsa hamile kalıyorum,Nasıl oldu anlamadım.
Hamile kaldığını anlamamanın en üst seviye olduğu bir arkadaşım var onu anlatayım size.
İşyerinde çalışan bir arkadaş dukan diyeti yapmaya başladı kilo alıyorum diye,birkaç ay yaptı neyse kilo almaya devam ediyor doktora gitti neden kilo alıyorum diye meğer 6 aylık hamile imiş.Ben her ay on tane gebelik testi yapıyorum millette ne rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…