- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim benimde ilk denemem negatif cikti suan tahlil yaptirmami söyledi dr. Sen ikinci denemeyi yapmadan once tahlil yaptirdimi dr.Evet canım ilk tüp bebek denememdi. Salı günü negatif sonucu aldim.moralim çok bozuldu o yüzden bi kaç gündür sadece sizi takip ediyorum hiç yorum yazmadım. Benim pek ümidim kalmadı ama 2.denemeye başlıyoruz. Dondurulmuş embriyo 6 tane var.onlarla yapıcaz canim
Canim bende hemen yapmadim 1,5 saat sonra yaptim ama transferden sonra çok fazla sancim vardi galiba o yuzden tutmadi benim kiKızlar yaa aranızda 3.gūn Embiryosu olupta hamile kalanlar var mı? Kendimi sorgulamalaktan alamıyorum. Birde topiğin başında bi arkadas transfer sonrası hemen idrarinizi yapmayın gibi bişey söylemişti. Ben yatağa geçince hemen yapmıştım acaba ondan mi tutmadı
canim ben her kontrole gittigimde aliyoduKızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?
canm sen doktora eskı kan sonuçlarını gösterdınmı aşılamadakını felen ondanmı almadı acaba. bende daha baslamadımkı sana yardmcı olsamKızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?
Ne tahlili canım? Bana bişey demedi sadece adet olunca gel dedi salı günü gidicem.Canim benimde ilk denemem negatif cikti suan tahlil yaptirmami söyledi dr. Sen ikinci denemeyi yapmadan once tahlil yaptirdimi dr.
Bende bir kere alıp E2 baktılar o kadar.başka alınmadı.Kızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?
Canım her gittiğinde na tahlili yapıyordu bize hiç öyle yapmadılarcanim ben her kontrole gittigimde aliyodu
Artık alınmıyormuş ama bazı merkezler alıyorlar e2 ve progesteron bakıyorlarKızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?
valla cnm degerlwre bakiyoz bide yumurtalara bakiyoz diyolardi ben her gittigimde okadar sitresliydm ki soramiyodum bile dogdu durustCanım her gittiğinde na tahlili yapıyordu bize hiç öyle yapmadılar
Can'ım sana tavsiye acele etme vücuttan hormonlar bi temizlensin doktorlar üst üste deniyorlar vücut kaldırmıyorHaklısın valla sonuç olumsuz olunca bir de herkese dert anlatmak zorunda kalıyorsun.kendimi bıraktım etrafındaki insanları teselli ediyorum iyiyim üzülmüyorum diye bi de rol yapmak zorunda kalıyo insan.bugun adet oldum salı günü doktora gidip 2.denemeye başlıyoruz. Ama birtek siz bileceksiniz bu defa kızlar. Hiç kimseye soylemiyecegim
Can'ım 20 dakika kaldırmıyorlar neolur neolmaz diye ama nasip kısmet olacaksa ister 10 saat kalkmayın ister kalkın idrarınızı yapın yani nasipse oluyor..Kızlar yaa aranızda 3.gūn Embiryosu olupta hamile kalanlar var mı? Kendimi sorgulamalaktan alamıyorum. Birde topiğin başında bi arkadas transfer sonrası hemen idrarinizi yapmayın gibi bişey söylemişti. Ben yatağa geçince hemen yapmıştım acaba ondan mi tutmadı
Olmazmışmış biz sertifikalı kısırız gerçi erkek kaynaklı yazıyor raporda ama valla damgalı kısır oldukKizlar zaten kadinin kisiri olmazmis buyukler oyle der. Cok zor bi donem aman bosver diyemiyo insan duymamazliktan gelemiyor
Haklısın benimkisi fakir tesellisi işte. Öyle mi böyle mi diyerek kendimi Avutuyorum galibCan'ım 20 dakika kaldırmıyorlar neolur neolmaz diye ama nasip kısmet olacaksa ister 10 saat kalkmayın ister kalkın idrarınızı yapın yani nasipse oluyor..
Kendini avut ama sakın suçlama canm benimde ilki iyi kalitede embriyoydu dediklerini harfiyen uyguladım ama tutmadı malesefHaklısın benimkisi fakir tesellisi işte. Öyle mi böyle mi diyerek kendimi Avutuyorum galib
sımdı burdan takır takır yazıyorumda yan yana gelınce utanırım kessınnKızlar yaa biraraya gelmek gibi bi imkanımız olsa ne güzel olurdu.birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bana saatlerce hiç susmadan konuşuruz gibi geliyor.
Bunu bende düşündüm.Çokta güzel olurdu bence terapi gibi gelirdi eminim.Düşünsenize etrafınızda bu konuları konuşacak sayılı insan varken birsürü insanla insan ne konuşacağını şaşırırKızlar yaa biraraya gelmek gibi bi imkanımız olsa ne güzel olurdu.birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bana saatlerce hiç susmadan konuşuruz gibi geliyor.
Ay korunuyordum hamile kaldım,Ay ilk gece kalmışımAyyyyy bide ben ilk geceden gebe kaldim diyenler ve hattaaaa adam ceketini uzerime atsa gebe kalirim diyenlerrrr...
Al calkala calkaka vur duvaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?