- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
aaayyyy 6 aylıkmı maşallah hıcmı hareketını hıssetmemıs yaa :)) gaz sancısı sanmıştır herhalde :)))Ay korunuyordum hamile kaldım,Ay ilk gece kalmışım
Ceket atsa hamile kalıyorum,Nasıl oldu anlamadım.
Hamile kaldığını anlamamanın en üst seviye olduğu bir arkadaşım var onu anlatayım size.
İşyerinde çalışan bir arkadaş dukan diyeti yapmaya başladı kilo alıyorum diye,birkaç ay yaptı neyse kilo almaya devam ediyor doktora gitti neden kilo alıyorum diye meğer 6 aylık hamile imiş.Ben her ay on tane gebelik testi yapıyorum millette ne rahatlık
Kollarim mosmor 2 gune bi kan istiyor.. Allah'tan hava serinde uzun kollularla kapatabiliyorumKızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?
aaayyyy 6 aylıkmı maşallah hıcmı hareketını hıssetmemıs yaa :)) gaz sancısı sanmıştır herhalde :)))
Aynen oyleKızlar yaa biraraya gelmek gibi bi imkanımız olsa ne güzel olurdu.birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bana saatlerce hiç susmadan konuşuruz gibi geliyor.
İlginç hiç duymamıştım bereket için yapmış olabilirlerYa kizlat cok tuaf bisi oldu cop atmak icin kapiyi actm kapinn onune copu koydum..sonra karsi komsunun kapisina bi poset baglamislar allaa o neki derken tam.kapiyi kapatiodum bi baktm bizimkindedr poset bagli bi baktm iki tane nar:)karsi komsudada aynisi bunun bi anlami varmi ben bilmiormda:)
Ay bende cok saskinm suan:)hic bilmiorm bole bisiİlginç hiç duymamıştım bereket için yapmış olabilirler
Inşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar iki gun once kan degerim 8.78 di bugun 28.38 olmus :) tutunuyor Allahin izniyle bebisim
Apartmanın bahçesinde nar ağacı varsa belki komşuların toplayıp dairelere dağıtmıştır.Ya kizlat cok tuaf bisi oldu cop atmak icin kapiyi actm kapinn onune copu koydum..sonra karsi komsunun kapisina bi poset baglamislar allaa o neki derken tam.kapiyi kapatiodum bi baktm bizimkindedr poset bagli bi baktm iki tane nar:)karsi komsudada aynisi bunun bi anlami varmi ben bilmiormda:)
O gizleyen hastanelerden biri de benim ki canım şuan yasak cçift koyulmasi ama bana çift embriyo olacak öyle diyeyim. .bılemıyorum ama amac cıftlerı cocuk sahıbı etmekse koyarlar dıye dusunuyorum....yas ve duruma gore yasal 1 ımıs ama ıkı koyanlar hastane varmıs gızlılık esasına dayanarak..nasıp benım yarın yumurta toplanma gunum...suan 11 yumurtam var...dr ıyı dıyo...bazılarının ıslem sırasında fazla cıkan cok olmus ...benım nasıl olur bılmıyorum amac kalıtelı olsun zaten...bende 2 ıstıcem bakalım nasıl olcak
ok tatlım hadı hayırlısı olsun cumlemıze...dr la daha konusmadık ınsallah guzel embrıyolar olursa ıkı ıstıcem....ama hemsıre gızlılık esasına dayanarak yeşil ısık yaktı bana.O gizleyen hastanelerden biri de benim ki canım şuan yasak cçift koyulmasi ama bana çift embriyo olacak öyle diyeyim. .
umarım cıkmaz canım benden de sureklı alıyolardı..ama ben bakmadım onlar dosyaya alıyolardı..sekreterden ıstedım ama bakayım vermıs mı.....e2 benım kac.....duygusallasmamak elde deıl kı.....benımde acayıp kasıgım sıs agrım var gbı gbı...ama dun gece catlatma ıgnesı yaptım sankı bıraz rahattalttı benı...Kızlar kontrole gittim. .E 2 hormonuma baktilar 2025 çıktı doktor 4000 geçerse yumurtaları toplayıp transferin gecikebilecegini söyledi salı günü iigneleri bırakırız dedi inşallah öyle olur manevi olarakta maddi olarak da artık yoruldum gönlüm de yorgun sürekli aglayasim var bu hormon yükleniyor sürekli iğneler den mi bilmem dua edin bana..Allah razı olsun. .
Hormonlardan canım banada olmuştu.Kızlar kontrole gittim. .E 2 hormonuma baktilar 2025 çıktı doktor 4000 geçerse yumurtaları toplayıp transferin gecikebilecegini söyledi salı günü iigneleri bırakırız dedi inşallah öyle olur manevi olarakta maddi olarak da artık yoruldum gönlüm de yorgun sürekli aglayasim var bu hormon yükleniyor sürekli iğneler den mi bilmem dua edin bana..Allah razı olsun. .
kendımın kıne baktım da dosyada suan yok e2Kızlar kontrole gittim. .E 2 hormonuma baktilar 2025 çıktı doktor 4000 geçerse yumurtaları toplayıp transferin gecikebilecegini söyledi salı günü iigneleri bırakırız dedi inşallah öyle olur manevi olarakta maddi olarak da artık yoruldum gönlüm de yorgun sürekli aglayasim var bu hormon yükleniyor sürekli iğneler den mi bilmem dua edin bana..Allah razı olsun. .
Banada adet olunca gel dedi ben dün adet oldum ve bugün muayeneye çağırdı beni bir tane kan pihtilasmasi var mi diye bakılacak bir test yaptiracam birde esimle birlikte genetik rahatsizlik var mi diye kromozom sayilarimiza bakilacak test yaptiracamNe tahlili canım? Bana bişey demedi sadece adet olunca gel dedi salı günü gidicem.
Ben salı günü gidicem belki o zaman ister ama şimdilik bişey demedi banaBanada adet olunca gel dedi ben dün adet oldum ve bugün muayeneye çağırdı beni bir tane kan pihtilasmasi var mi diye bakılacak bir test yaptiracam birde esimle birlikte genetik rahatsizlik var mi diye kromozom sayilarimiza bakilacak test yaptiracam
Kaçıncı gün ler?Kizlar iki gun once kan degerim 8.78 di bugun 28.38 olmus :) tutunuyor Allahin izniyle bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?