Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Valla benimde eşimden kaynaklı çocuğu olmuyo tedavi görüyo kadından kaynaklı die duymuş mahale aman çokta tin dis kapı di Mandal ha eşim ha ben sonuçta ikimizin bebisi olacak millete ne yani Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize arkadaşlar kapıyı kapatılma iki kişiyi başkasına ne derdi düşüyor

aaayyyy 6 aylıkmı maşallah hıcmı hareketını hıssetmemıs yaa :)) gaz sancısı sanmıştır herhalde :)))

Ya kizlat cok tuaf bisi oldu cop atmak icin kapiyi actm kapinn onune copu koydum..sonra karsi komsunun kapisina bi poset baglamislar allaa o neki derken tam.kapiyi kapatiodum bi baktm bizimkindedr poset bagli bi baktm iki tane nar:)karsi komsudada aynisi bunun bi anlami varmi ben bilmiormda:)

İlginç hiç duymamıştım bereket için yapmış olabilirler

Apartmanın bahçesinde nar ağacı varsa belki komşuların toplayıp dairelere dağıtmıştır.

O gizleyen hastanelerden biri de benim ki canım şuan yasak cçift koyulmasi ama bana çift embriyo olacak öyle diyeyim. .

Kızlar kontrole gittim. .E 2 hormonuma baktilar 2025 çıktı doktor 4000 geçerse yumurtaları toplayıp transferin gecikebilecegini söyledi salı günü iigneleri bırakırız dedi inşallah öyle olur manevi olarakta maddi olarak da artık yoruldum gönlüm de yorgun sürekli aglayasim var bu hormon yükleniyor sürekli iğneler den mi bilmem dua edin bana..Allah razı olsun. .

O gizleyen hastanelerden biri de benim ki canım şuan yasak cçift koyulmasi ama bana çift embriyo olacak öyle diyeyim. .
ok tatlım hadı hayırlısı olsun cumlemıze...dr la daha konusmadık ınsallah guzel embrıyolar olursa ıkı ıstıcem....ama hemsıre gızlılık esasına dayanarak yeşil ısık yaktı bana.

Reactions: zrr
umarım cıkmaz canım benden de sureklı alıyolardı..ama ben bakmadım onlar dosyaya alıyolardı..sekreterden ıstedım ama bakayım vermıs mı.....e2 benım kac.....duygusallasmamak elde deıl kı.....benımde acayıp kasıgım sıs agrım var gbı gbı...ama dun gece catlatma ıgnesı yaptım sankı bıraz rahattalttı benı...

Hormonlardan canım banada olmuştu.

kendımın kıne baktım da dosyada suan yok e2

Ne tahlili canım? Bana bişey demedi sadece adet olunca gel dedi salı günü gidicem.
Banada adet olunca gel dedi ben dün adet oldum ve bugün muayeneye çağırdı beni bir tane kan pihtilasmasi var mi diye bakılacak bir test yaptiracam birde esimle birlikte genetik rahatsizlik var mi diye kromozom sayilarimiza bakilacak test yaptiracam

Ben salı günü gidicem belki o zaman ister ama şimdilik bişey demedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…