Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim çok zor bir yoldan geçiyoruz. .Bu gün sinirlerim çok yıpranmış durumda kendimi düzeltmek için çabalıyorum ama kendime söz geciremiyorum resmen sade tesbih çekip kuran okusam ancak geçecek gibi..

Kızlar bişey sorucam ben salı günü yumurta toplamaya girdimğimdemi eşim sperm verecek ??

bu iğnelerle ya yumurtalar büyümezse?? off kafayı yicem ya...
Kız şaka mi yapıyorsun. .benımkileri görsen kocaman bak bu gün 8. Günüm 13.50 ml. Oldu maşallah doktor salı günü İğneleri bırakırız dedi inşallah. .Allah sanada kolayindan nasip etsin canım benim takma kafana hiç tamam mı. .

Kızlar bişey sorucam ben salı günü yumurta toplamaya girdimğimdemi eşim sperm verecek ??
Kizlar eşinize sperm verirken yanında olun erkeğin tek başına boşalması haram..yani boşalırken sizin yanında olması lazım. .bide canım evet o gün sperm alıyorlar teyzem den bbiliyorum bende. .

Kizlar eşinize sperm verirken yanında olun erkeğin tek başına boşalması haram..yani boşalırken sizin yanında olması lazım. .
Ama ben ya anestezideyken çağırırlarsa eşimi ??

allah kabul etsın canım bızlerede dua et ınsallah....bende aynı durumdayım....asıl zor olanı beklemek olsa gerek transfer sonrası

valla şaka yapmıyorum bu konuda ne şakası içim içime sığmıyor can sıkıntımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…