Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim çok zor bir yoldan geçiyoruz. .Bu gün sinirlerim çok yıpranmış durumda kendimi düzeltmek için çabalıyorum ama kendime söz geciremiyorum resmen sade tesbih çekip kuran okusam ancak geçecek gibi..umarım cıkmaz canım benden de sureklı alıyolardı..ama ben bakmadım onlar dosyaya alıyolardı..sekreterden ıstedım ama bakayım vermıs mı.....e2 benım kac.....duygusallasmamak elde deıl kı.....benımde acayıp kasıgım sıs agrım var gbı gbı...ama dun gece catlatma ıgnesı yaptım sankı bıraz rahattalttı benı...
Allah yardımcımız olsun Rabbime Zekeriya as. Ve ibrahim as. Ağzıyla dua ediyorum Rabbim çektiğimiz cefaların sefasınıda sürmeyi nasip etsin...Amin. .Hormonlardan canım banada olmuştu.
Benden hiç almadılar :) hep ultrasonKollarim mosmor 2 gune bi kan istiyor.. Allah'tan hava serinde uzun kollularla kapatabiliyorum
Benden hiç kan almadılarArtık alınmıyormuş ama bazı merkezler alıyorlar e2 ve progesteron bakıyorlar
Bitanemmm büyüyor o iğnelerle yunurta stres olma bak kızarım sanaaaaaabu iğnelerle ya yumurtalar büyümezse?? off kafayı yicem ya...
Her gün bakanda var bana da bi bu gün baktilar işte 8. günüm igned3Benden hiç kan almadılar
Çok ilginç her doktorun tekniği farklı tabiHer gün bakanda var bana da bi bu gün baktilar işte 8. günüm igned3
Kız şaka mi yapıyorsun. .benımkileri görsen kocaman bak bu gün 8. Günüm 13.50 ml. Oldu maşallah doktor salı günü İğneleri bırakırız dedi inşallah. .Allah sanada kolayindan nasip etsin canım benim takma kafana hiç tamam mı. .bu iğnelerle ya yumurtalar büyümezse?? off kafayı yicem ya...
Kizlar eşinize sperm verirken yanında olun erkeğin tek başına boşalması haram..yani boşalırken sizin yanında olması lazım. .bide canım evet o gün sperm alıyorlar teyzem den bbiliyorum bende. .Kızlar bişey sorucam ben salı günü yumurta toplamaya girdimğimdemi eşim sperm verecek ??
Ama ben ya anestezideyken çağırırlarsa eşimi ??Kizlar eşinize sperm verirken yanında olun erkeğin tek başına boşalması haram..yani boşalırken sizin yanında olması lazım. .
Normal Can'ım eskiden bakılıyormuş artık merkezler bakmıyor bazıları bakmaya devam ediyor ama doktora kalmışBenden hiç kan almadılar
allah kabul etsın canım bızlerede dua et ınsallah....bende aynı durumdayım....asıl zor olanı beklemek olsa gerek transfer sonrasıAllah yar ve yardımcın olsun kardeşim çok zor bir yoldan geçiyoruz. .Bu gün sinirlerim çok yıpranmış durumda kendimi düzeltmek için çabalıyorum ama kendime söz geciremiyorum resmen sade tesbih çekip kuran okusam ancak geçecek gibi..
yanına almıyorlar kiAma ben ya anestezideyken çağırırlarsa eşimi ??
kendimi o kadar kötü hissediyorum ki toplama aşamasına kadar geliyim bari bile diyorumBitanemmm büyüyor o iğnelerle yunurta stres olma bak kızarım sanaaaaaa
Sakin stres yok öyle bir büyürler ki oooo Kocaman oluyorlarbu iğnelerle ya yumurtalar büyümezse?? off kafayı yicem ya...
valla şaka yapmıyorum bu konuda ne şakası içim içime sığmıyor can sıkıntımdanKız şaka mi yapıyorsun. .benımkileri görsen kocaman bak bu gün 8. Günüm 13.50 ml. Oldu maşallah doktor salı günü İğneleri bırakırız dedi inşallah. .Allah sanada kolayindan nasip etsin canım benim takma kafana hiç tamam mı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?