Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

yanına almıyorlar kiHazırlıyorlar bizi ameliyat giysisi giydiriyorlar biz ameliyathaneye geçerken onlarda odaya geçiyor mümkün değil öyle birşey
Bugün aklıma geldi canım saol , aşılamada önce sperm aldılar beni sokmadılar yanına . Tüp hiç yapmadığım için bilmiyordum . Bana yemek yeme su içme denildi salı sabahı okadar

Kizlar eşinize sperm verirken yanında olun erkeğin tek başına boşalması haram..yani boşalırken sizin yanında olması lazım. .bide canım evet o gün sperm alıyorlar teyzem den bbiliyorum bende. .
aslında bu arastırılması gereken bırsey.....cunku ısın ucunda tıbbı durum soz konusu...ve bızlerde ısın ucu tıbbı ılım ırfan olunca erkek dr a gıdebılıyoruz......haram mıdır es yokken olması bısey dıyemem...ama gunahı var erkegın yada kadının elle bosalması vs.....alma konusuna gelınce ıse zman aynı olur mu bılmıyorum.....ama gırmek ısteyene ızın verırler dıye dusunuyorum....zman uygun olursa...bunu yazdıgın ıcın arkadasım sagol...

Bugün aklıma geldi canım saol , aşılamada önce sperm aldılar beni sokmadılar yanına . Tüp hiç yapmadığım için bilmiyordum . Bana yemek yeme su içme denildi salı sabahı okadar
Can'ım sabah gidiyorsun odaya alıyorlar evet aç susuz gidiyorsun.hazırlanıyorsun seni alıyorlar sen işlemdeyken eşini çağırıyorlar yani bende iki defa da öyle oldu.Yanına girmek zaten ayıp olur sende boşuna utanıp gerilirsin alsalar bile .İşlem zaten çok kısa sürüyor uyandığında odada oluyorsun.Öyle yani korkulacak hiçbirşey yok hatta uyurken çok güzel oluyor..
Ben uyanırken çok tatlı uyuyorum uyandırmayın ya demişim

Ilki 9. Gun ikincisi 11. Gun degei
canım takma kafaya guzel guzel buyurler ınsallah.....ilk muanemde adetın 2 gunu ıdı....9 yumurta var dedı...yanılmıyosam 4 ü 10mm dedı 5 ise 5mm....idi yada tam tersı 4 snra gttım.....fark kapanmıstı hatırlamıyorum......ama dun gttım en kucugu 12 enbuyugu 19....dıgerlerı 16 17 18 degısıyordu...toplam 11 yumurta varmıs.....bakalım yarın yazarım ınsallah kac tane durum ne vs

Haberlerini bekliyoruz canm

bayanlar yarın makyaj takı toka parfum krem hersey yasak olarak gdıcem yumurta toplama ıslemıne......sıze boyle bısey dedıler mı......asılamada da aynısı olmustu gttım.....aynı hastane zaten.......yıne unuttum sormayı....ozel sebebı ne cunku yarın yapmıcam ama normalde hepımız yaparız bu tur seylerı gunluk

Hahaha ay çok tatlısın ya . Uyandırmayın demiş beni aşılamada sokmadılar eşimede içerde uzun kalma dediler .

Beni aşılamada almadılar eşimede içerde uzun kalma dediler . Her merkezin ayrı kuralları var demekki .ama eşim çok stresli oluyor bide ben geliyim yanına desem o gün bari beni yanlız bırak diyebilir

Beni aşılamada almadılar eşimede içerde uzun kalma dediler . Her merkezin ayrı kuralları var demekki .ama eşim çok stresli oluyor bide ben geliyim yanına desem o gün bari beni yanlız bırak diyebilir
ayıprır soylemesı asılamada uzun surdu esım ıcerde kalması......bana ıcerı gıdın sızde dedıler....ben nasıl yanı demeden esım cıktı...evet her hastane farklı olabılır

yanına almıyorlar kiHazırlıyorlar bizi ameliyat giysisi giydiriyorlar biz ameliyathaneye geçerken onlarda odaya geçiyor mümkün değil öyle birşey
Canım benim teyzem den biliyorum bilsem zaten bir şey demem de önce eniştemin aldılar sonra tteyzemteyzemi aldılar sıkıntı olmamıştı yani..rica edin bunu bile olmasi gerekiyor..

erkeklerin tedavi surecinde yaptigi bisey yok tabikide ben hamileyim benimki daha aksam eve gelip hani yemek diyorama bende oğlun iceride kazi calişmasi yapiyor mutfâga giremedim diyorumekmek peynir yer yaşasin kötülükkkkkk
Oğlun derken canım öyle mi hissediyorsun?

Uzun kalma mı demişler tövbe tövbe
Kızım tabi canım o yüzden merkez değiştirdim ben . Eşim bi sinirle girdi yemin ederim 1 dakika sonra çıktı ve biz bizden önceki adamı saatlerce bekledik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…