Bugün aklıma geldi canım saol , aşılamada önce sperm aldılar beni sokmadılar yanına . Tüp hiç yapmadığım için bilmiyordum . Bana yemek yeme su içme denildi salı sabahı okadaryanına almıyorlar kiHazırlıyorlar bizi ameliyat giysisi giydiriyorlar biz ameliyathaneye geçerken onlarda odaya geçiyor mümkün değil öyle birşey
inşallahSakin stres yok öyle bir büyürler ki oooo Kocaman oluyorlar
Bitanemmm hiç korkma büyütecekler iğne ile . Dozlarını sana özel ayarlayacaklarkendimi o kadar kötü hissediyorum ki toplama aşamasına kadar geliyim bari bile diyorum
tırnak yemekten elimde tırnak kalmadıBitanemmm hiç korkma büyütecekler iğne ile . Dozlarını sana özel ayarlayacaklar
aslında bu arastırılması gereken bırsey.....cunku ısın ucunda tıbbı durum soz konusu...ve bızlerde ısın ucu tıbbı ılım ırfan olunca erkek dr a gıdebılıyoruz......haram mıdır es yokken olması bısey dıyemem...ama gunahı var erkegın yada kadının elle bosalması vs.....alma konusuna gelınce ıse zman aynı olur mu bılmıyorum.....ama gırmek ısteyene ızın verırler dıye dusunuyorum....zman uygun olursa...bunu yazdıgın ıcın arkadasım sagol...Kizlar eşinize sperm verirken yanında olun erkeğin tek başına boşalması haram..yani boşalırken sizin yanında olması lazım. .bide canım evet o gün sperm alıyorlar teyzem den bbiliyorum bende. .
Can'ım sabah gidiyorsun odaya alıyorlar evet aç susuz gidiyorsun.hazırlanıyorsun seni alıyorlar sen işlemdeyken eşini çağırıyorlar yani bende iki defa da öyle oldu.Yanına girmek zaten ayıp olur sende boşuna utanıp gerilirsin alsalar bile .İşlem zaten çok kısa sürüyor uyandığında odada oluyorsun.Öyle yani korkulacak hiçbirşey yok hatta uyurken çok güzel oluyor..Bugün aklıma geldi canım saol , aşılamada önce sperm aldılar beni sokmadılar yanına . Tüp hiç yapmadığım için bilmiyordum . Bana yemek yeme su içme denildi salı sabahı okadar
canım takma kafaya guzel guzel buyurler ınsallah.....ilk muanemde adetın 2 gunu ıdı....9 yumurta var dedı...yanılmıyosam 4 ü 10mm dedı 5 ise 5mm....idi yada tam tersı 4 snra gttım.....fark kapanmıstı hatırlamıyorum......ama dun gttım en kucugu 12 enbuyugu 19....dıgerlerı 16 17 18 degısıyordu...toplam 11 yumurta varmıs.....bakalım yarın yazarım ınsallah kac tane durum ne vsIlki 9. Gun ikincisi 11. Gun degei
Sen dozunu saatini harfiyen uygula gerisini düşünme Can'ım benim relaxinşallah
Haberlerini bekliyoruz canmcanım takma kafaya guzel guzel buyurler ınsallah.....ilk muanemde adetın 2 gunu ıdı....9 yumurta var dedı...yanılmıyosam 4 ü 10mm dedı 5 ise 5mm....idi yada tam tersı 4 snra gttım.....fark kapanmıstı hatırlamıyorum......ama dun gttım en kucugu 12 enbuyugu 19....dıgerlerı 16 17 18 degısıyordu...toplam 11 yumurta varmıs.....bakalım yarın yazarım ınsallah kac tane durum ne vs
Haberlerini bekliyoruz canm
inşallah yazıcam canımHaberlerini bekliyoruz canm
Yapma bebeğimmm yapma , doktor bakacak dozunu ayarlayacak :)tırnak yemekten elimde tırnak kalmadı
Hahaha ay çok tatlısın ya . Uyandırmayın demişCan'ım sabah gidiyorsun odaya alıyorlar evet aç susuz gidiyorsun.hazırlanıyorsun seni alıyorlar sen işlemdeyken eşini çağırıyorlar yani bende iki defa da öyle oldu.Yanına girmek zaten ayıp olur sende boşuna utanıp gerilirsin alsalar bile .İşlem zaten çok kısa sürüyor uyandığında odada oluyorsun.Öyle yani korkulacak hiçbirşey yok hatta uyurken çok güzel oluyor..
Ben uyanırken çok tatlı uyuyorum uyandırmayın ya demişim
Beni aşılamada almadılar eşimede içerde uzun kalma dediler . Her merkezin ayrı kuralları var demekki .ama eşim çok stresli oluyor bide ben geliyim yanına desem o gün bari beni yanlız bırak diyebiliraslında bu arastırılması gereken bırsey.....cunku ısın ucunda tıbbı durum soz konusu...ve bızlerde ısın ucu tıbbı ılım ırfan olunca erkek dr a gıdebılıyoruz......haram mıdır es yokken olması bısey dıyemem...ama gunahı var erkegın yada kadının elle bosalması vs.....alma konusuna gelınce ıse zman aynı olur mu bılmıyorum.....ama gırmek ısteyene ızın verırler dıye dusunuyorum....zman uygun olursa...bunu yazdıgın ıcın arkadasım sagol...
Canım diyeceksin doktora eşim Semen verirken yanında olmak istiyorum diye öyle sonra seni alırlar işte sıkıntı etme yani çoğu kişi öyle yapıyor. .Ama ben ya anestezideyken çağırırlarsa eşimi ??
ayıprır soylemesı asılamada uzun surdu esım ıcerde kalması......bana ıcerı gıdın sızde dedıler....ben nasıl yanı demeden esım cıktı...evet her hastane farklı olabılırBeni aşılamada almadılar eşimede içerde uzun kalma dediler . Her merkezin ayrı kuralları var demekki .ama eşim çok stresli oluyor bide ben geliyim yanına desem o gün bari beni yanlız bırak diyebilir
Canım benim teyzem den biliyorum bilsem zaten bir şey demem de önce eniştemin aldılar sonra tteyzemteyzemi aldılar sıkıntı olmamıştı yani..rica edin bunu bile olmasi gerekiyor..yanına almıyorlar kiHazırlıyorlar bizi ameliyat giysisi giydiriyorlar biz ameliyathaneye geçerken onlarda odaya geçiyor mümkün değil öyle birşey
Oğlun derken canım öyle mi hissediyorsun?erkeklerin tedavi surecinde yaptigi bisey yok tabikide ben hamileyim benimki daha aksam eve gelip hani yemek diyorama bende oğlun iceride kazi calişmasi yapiyor mutfâga giremedim diyorum ekmek peynir yer yaşasin kötülükkkkkk
Hahaha ay çok tatlısın ya . Uyandırmayın demişbeni aşılamada sokmadılar eşimede içerde uzun kalma dediler .
Kızım tabi canım o yüzden merkez değiştirdim ben . Eşim bi sinirle girdi yemin ederim 1 dakika sonra çıktı ve biz bizden önceki adamı saatlerce bekledik .
Uzun kalma mı demişler tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?