Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Rica ederim ama hocalarımdan aldığıaldığım bilgiyle sizede bilgi verdim canım benim. .Allah her şeyişeyin hayırlı ve healing nasip etsin..Amin. .

Canım benim teyzem den biliyorum bilsem zaten bir şey demem de önce eniştemin aldılar sonra tteyzemteyzemi aldılar sıkıntı olmamıştı yani..rica edin bunu bile olmasi gerekiyor..
Can'ım ben şahsen istemem ama isteyenler adına sağol yol göstermen güzel birşey.Bekleme anında insanın midesi ağzına geliyor heyecandan birde onun yanında olmak istemem hiç te hazzetmem millet dışarda biz içerde çok stres olurum ki stresi arttırmanın değil o an azaltmanın yollarını aramam lazım kendi adıma ..
Ama dediğim gibi isteyenler vardır illa

Canım salı günü 4. Gün oluyor geç olmaz mı? Pazartesi neden gitmiyorsun tatlım? 4. Gün geç oluyor mu çok bilgim yok ama geç olabilir belki

Kızlar şuan doktordan çıktım , salı sabahı yumurtalarım toplanıyor . Sayı olarak kesin bişey demedi o gün görücez ama 10 'un üzeri Dedi . Dua edin bana
Hadi bakem kolay gelsin. Gitsin yumoşlar gelsin bebişler

Haa canım senin dondurulmuş embriyo için tedaviymiş anladım canım geç olmaz yani

Kızım tabi canım o yüzden merkez değiştirdim ben . Eşim bi sinirle girdi yemin ederim 1 dakika sonra çıktı ve biz bizden önceki adamı saatlerce bekledik .
Ay yok artık.oda sıkıntısı varmış orda.Biz öyle problem yaşamadık hiç ben odanın bile nerde olduğunu görmedim eşimi aldılar ben giderken operasyona .Yani kuyruk mu oldu ay çiş mi bu ayol kapıda bekliyorsun tuhaf olmuş

Oda sıkıntısı olduğundan değilde bize gıcıklık yapacakları tuttu . Kızım sanki içerde ilişki yaşicaz evimiz yok sanki . Öyle bir hava yarattılarki eşim zaten aşırı stresliydi sinirle girdi sinirle çıktı . Hemşirelerle kavga etti ohooo ne sıkıntılıydı ben kapıda bekledim . Zaten girip çıkması bir oldu

Vay arkadaş ekşın olmuş sizin valla.
Canm yazını bulamadım doktor kontrolün mü vardı 11 yumoş mu görünüyor harika sayı inşallah hepsi kaliteli çıkar çok sevindim sayı süper

Aşılama günü Sabah 8 de gittik eşim sperm versin diye saat 10 da aldılar içeri . Adam beklerken stres oldu kavga etti hemşirelerle. Alın artık beni içeri diye . Her gelen bizden önce girdi ve saatlerce içerde kaldı sıra bize gelinceye Girerkende laf ettiler işte

Vay arkadaş ekşın olmuş sizin valla.
Canm yazını bulamadım doktor kontrolün mü vardı 11 yumoş mu görünüyor harika sayı inşallah hepsi kaliteli çıkar çok sevindim sayı süper
Bitanemmm Kesin rakam söylemedi doktor dediki 10 un üzerinde olacak Dedi . Salı günü görücez bakalım.küçüklerde varmış çünkü bir sürü . Ama artık büyütme iğnesi yok yarın gece 11 de çatlatma var .

Canım salı günü 4. Gün oluyor geç olmaz mı? Pazartesi neden gitmiyorsun tatlım? 4. Gün geç oluyor mu çok bilgim yok ama geç olabilir belki
Canım transfer için 15 gündür izinliydim .pazartesi işe başlayacağım. Ilk günden izin kullanmam olmaz diye salı gidicem.doktor bişey demedi inşallah bişey olmaz.birde yumurta toplama falan yok ya sadece rahimi gebeliğe hazırlamak için ilaç kullanılacak umarım bişey olmaz yani

İnş bebişine kavuşursun tatlım

Anladım kuzum hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini heyecanla bekliyor olucaz ay heyecan yaptım bana neoluyorsa

Can'ım üzerinden adet geçmedi mi negatiften sonra?

Anladım kuzum hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini heyecanla bekliyor olucaz ay heyecan yaptım bana neoluyorsa
Hepimiz hepimiz için artık heyecanlanıyoruz yeri geliyor üzülüyoruz yeri geliyor stres oluyoruz duygularımız karıştı

Canım benim sakin ol umutlu ol bebişine kavuşmana az kaldı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…