Rica ederim ama hocalarımdan aldığıaldığım bilgiyle sizede bilgi verdim canım benim. .Allah her şeyişeyin hayırlı ve healing nasip etsin..Amin. .aslında bu arastırılması gereken bırsey.....cunku ısın ucunda tıbbı durum soz konusu...ve bızlerde ısın ucu tıbbı ılım ırfan olunca erkek dr a gıdebılıyoruz......haram mıdır es yokken olması bısey dıyemem...ama gunahı var erkegın yada kadının elle bosalması vs.....alma konusuna gelınce ıse zman aynı olur mu bılmıyorum.....ama gırmek ısteyene ızın verırler dıye dusunuyorum....zman uygun olursa...bunu yazdıgın ıcın arkadasım sagol...
Can'ım ben şahsen istemem ama isteyenler adına sağol yol göstermen güzel birşey.Bekleme anında insanın midesi ağzına geliyor heyecandan birde onun yanında olmak istemem hiç te hazzetmem millet dışarda biz içerde çok stres olurum ki stresi arttırmanın değil o an azaltmanın yollarını aramam lazım kendi adıma ..Canım benim teyzem den biliyorum bilsem zaten bir şey demem de önce eniştemin aldılar sonra tteyzemteyzemi aldılar sıkıntı olmamıştı yani..rica edin bunu bile olmasi gerekiyor..
Canım salı günü 4. Gün oluyor geç olmaz mı? Pazartesi neden gitmiyorsun tatlım? 4. Gün geç oluyor mu çok bilgim yok ama geç olabilir belkiHaklısın valla sonuç olumsuz olunca bir de herkese dert anlatmak zorunda kalıyorsun.kendimi bıraktım etrafındaki insanları teselli ediyorum iyiyim üzülmüyorum diye bi de rol yapmak zorunda kalıyo insan.bugun adet oldum salı günü doktora gidip 2.denemeye başlıyoruz. Ama birtek siz bileceksiniz bu defa kızlar. Hiç kimseye soylemiyecegim
Hadi bakem kolay gelsin. Gitsin yumoşlar gelsin bebişlerKızlar şuan doktordan çıktım , salı sabahı yumurtalarım toplanıyor . Sayı olarak kesin bişey demedi o gün görücez ama 10 'un üzeri Dedi . Dua edin bana
İnşAllah hayatımHadi bakem kolay gelsin. Gitsin yumoşlar gelsin bebişler
Haa canım senin dondurulmuş embriyo için tedaviymiş anladım canım geç olmaz yaniEvet canım ilk tüp bebek denememdi. Salı günü negatif sonucu aldim.moralim çok bozuldu o yüzden bi kaç gündür sadece sizi takip ediyorum hiç yorum yazmadım. Benim pek ümidim kalmadı ama 2.denemeye başlıyoruz. Dondurulmuş embriyo 6 tane var.onlarla yapıcaz canim
Ay yok artık.oda sıkıntısı varmış orda.Biz öyle problem yaşamadık hiç ben odanın bile nerde olduğunu görmedim eşimi aldılar ben giderken operasyona .Yani kuyruk mu oldu ay çiş mi bu ayol kapıda bekliyorsun tuhaf olmuşKızım tabi canım o yüzden merkez değiştirdim ben . Eşim bi sinirle girdi yemin ederim 1 dakika sonra çıktı ve biz bizden önceki adamı saatlerce bekledik .
Oda sıkıntısı olduğundan değilde bize gıcıklık yapacakları tuttu . Kızım sanki içerde ilişki yaşicaz evimiz yok sanki . Öyle bir hava yarattılarki eşim zaten aşırı stresliydi sinirle girdi sinirle çıktı . Hemşirelerle kavga etti ohooo ne sıkıntılıydıAy yok artık.oda sıkıntısı varmış orda.Biz öyle problem yaşamadık hiç ben odanın bile nerde olduğunu görmedim eşimi aldılar ben giderken operasyona .Yani kuyruk mu oldu ay çiş mi bu ayol kapıda bekliyorsun tuhaf olmuş
Vay arkadaş ekşın olmuş sizin valla.Oda sıkıntısı olduğundan değilde bize gıcıklık yapacakları tuttu . Kızım sanki içerde ilişki yaşicaz evimiz yok sanki . Öyle bir hava yarattılarki eşim zaten aşırı stresliydi sinirle girdi sinirle çıktı . Hemşirelerle kavga etti ohooo ne sıkıntılıydıben kapıda bekledim . Zaten girip çıkması bir oldu
Aşılama günü Sabah 8 de gittik eşim sperm versin diye saat 10 da aldılar içeri . Adam beklerken stres oldu kavga etti hemşirelerle. Alın artık beni içeri diye . Her gelen bizden önce girdi ve saatlerce içerde kaldı sıra bize gelinceye Girerkende laf ettiler işteAy yok artık.oda sıkıntısı varmış orda.Biz öyle problem yaşamadık hiç ben odanın bile nerde olduğunu görmedim eşimi aldılar ben giderken operasyona .Yani kuyruk mu oldu ay çiş mi bu ayol kapıda bekliyorsun tuhaf olmuş
Bugün kaçıncı gündü canım? Kaç günlük embriyoydu? Hadi gözünaydın güzelim çok sevindimKizlar iki gun once kan degerim 8.78 di bugun 28.38 olmus :) tutunuyor Allahin izniyle bebisim
Bitanemmm Kesin rakam söylemedi doktor dediki 10 un üzerinde olacak Dedi . Salı günü görücez bakalım.küçüklerde varmış çünkü bir sürü . Ama artık büyütme iğnesi yok yarın gece 11 de çatlatma var .Vay arkadaş ekşın olmuş sizin valla.
Canm yazını bulamadım doktor kontrolün mü vardı 11 yumoş mu görünüyor harika sayı inşallah hepsi kaliteli çıkar çok sevindim sayı süper
Canım transfer için 15 gündür izinliydim .pazartesi işe başlayacağım. Ilk günden izin kullanmam olmaz diye salı gidicem.doktor bişey demedi inşallah bişey olmaz.birde yumurta toplama falan yok ya sadece rahimi gebeliğe hazırlamak için ilaç kullanılacak umarım bişey olmaz yaniCanım salı günü 4. Gün oluyor geç olmaz mı? Pazartesi neden gitmiyorsun tatlım? 4. Gün geç oluyor mu çok bilgim yok ama geç olabilir belki
İnş bebişine kavuşursun tatlımKızlar kontrole gittim. .E 2 hormonuma baktilar 2025 çıktı doktor 4000 geçerse yumurtaları toplayıp transferin gecikebilecegini söyledi salı günü iigneleri bırakırız dedi inşallah öyle olur manevi olarakta maddi olarak da artık yoruldum gönlüm de yorgun sürekli aglayasim var bu hormon yükleniyor sürekli iğneler den mi bilmem dua edin bana..Allah razı olsun. .
Anladım kuzum hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini heyecanla bekliyor olucaz ay heyecan yaptım bana neoluyorsaBitanemmm Kesin rakam söylemedi doktor dediki 10 un üzerinde olacak Dedi . Salı günü görücez bakalım.küçüklerde varmış çünkü bir sürü . Ama artık büyütme iğnesi yok yarın gece 11 de çatlatma var .
Can'ım üzerinden adet geçmedi mi negatiften sonra?Canım transfer için 15 gündür izinliydim .pazartesi işe başlayacağım. Ilk günden izin kullanmam olmaz diye salı gidicem.doktor bişey demedi inşallah bişey olmaz.birde yumurta toplama falan yok ya sadece rahimi gebeliğe hazırlamak için ilaç kullanılacak umarım bişey olmaz yani
Hepimiz hepimiz için artık heyecanlanıyoruz yeri geliyor üzülüyoruz yeri geliyor stres oluyoruz duygularımız karıştıAnladım kuzum hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini heyecanla bekliyor olucaz ay heyecan yaptım bana neoluyorsa
Canım benim sakin ol umutlu ol bebişine kavuşmana az kaldı inşAllah yar ve yardımcın olsun kardeşim çok zor bir yoldan geçiyoruz. .Bu gün sinirlerim çok yıpranmış durumda kendimi düzeltmek için çabalıyorum ama kendime söz geciremiyorum resmen sade tesbih çekip kuran okusam ancak geçecek gibi..
Evet Can'ım öyle hep güzel duygular besliyoruz tanımasakta buranın güzelliği bu..Hepimiz hepimiz için artık heyecanlanıyoruz yeri geliyor üzülüyoruz yeri geliyor stres oluyoruz duygularımız karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?