Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

bu iğnelerle ya yumurtalar büyümezse?? off kafayı yicem ya...
Tatlım belki bana kızacaksın ama böyle yaparsan baştan kaybedersin. Dur bi daha iğnelere başlamadın bile. Hemen karalar bağlıyorsun sakin ol lütfen canım. Böyle stres olursan yumurta gelişimini de olumsuz etkilersin bak doktor demişti bunu. Umutlu ol pozitif ol sakin ol güzel düşün lütfen. Hep böyle felaket senaryoları seni kötüye götürür söyleyim. Beni yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum. Ama istersen yazmam bi daha.

Haklısın yumurta direk stres ile doğru orantılı . Kızlar alışamam tutmayınca stresten prolaktin 36!filan oldu benim . Stres en zararlı şey .

Canım ben donmuşla tedavi olacağını bilmiyordum yeniden iğnelerle tedavi sandım o nedenle yazmıştım. Dondurulmuşta kaçıncı gün gitmek gerekiyor bilmiyorum canım

Gecen bi arkadas ikizlere kalmisti hamile 3. Gun embriyosu.canm ben transferden sonra yataga aldilar ordege yaptim valla hemde 5 dak :) o kadar su icmisim . yetmedi 10 dakka sonra yine yaptim . Hamuleyim Allahin izniyle. Ama transfwrden sinra sedtede falan gelirken hic basimi kaldirtmadilar . yatakdada kaldirma dediler yarim saat yastiksiz yattim 2 saat yatakda

Saol Canım salıya az kaldı beni telaş aldı:)
Cok heyecanli dimi bende.oyleydim . ama merak etme cok rahat bi guzel.uyuyosun.keske biraz daha uyusaydim dedim ben :) ama dikkat et sedyeyle getriyolar ya basimi kaldirtmadilar bana yarim saat falan ,2 saatda merkezde yattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…