Amin kuzum amin..İnş bebişine kavuşursun tatlım
kesinlikleEvet Can'ım öyle hep güzel duygular besliyoruz tanımasakta buranın güzelliği bu..
Tatlım belki bana kızacaksın ama böyle yaparsan baştan kaybedersin. Dur bi daha iğnelere başlamadın bile. Hemen karalar bağlıyorsun sakin ol lütfen canım. Böyle stres olursan yumurta gelişimini de olumsuz etkilersin bak doktor demişti bunu. Umutlu ol pozitif ol sakin ol güzel düşün lütfen. Hep böyle felaket senaryoları seni kötüye götürür söyleyim. Beni yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum. Ama istersen yazmam bi daha.bu iğnelerle ya yumurtalar büyümezse?? off kafayı yicem ya...
Evet canım o gün verecek. Öncesinde cinsel perhiz var unutmaKızlar bişey sorucam ben salı günü yumurta toplamaya girdimğimdemi eşim sperm verecek ??
Biliyorum ben anastezideyken mi çağaracaklar onu merak ettimEvet canım o gün verecek. Öncesinde cinsel perhiz var unutma
Haklısın yumurta direk stres ile doğru orantılı . Kızlar alışamam tutmayınca stresten prolaktin 36!filan oldu benim . Stres en zararlı şey .Tatlım belki bana kızacaksın ama böyle yaparsan baştan kaybedersin. Dur bi daha iğnelere başlamadın bile. Hemen karalar bağlıyorsun sakin ol lütfen canım. Böyle stres olursan yumurta gelişimini de olumsuz etkilersin bak doktor demişti bunu. Umutlu ol pozitif ol sakin ol güzel düşün lütfen. Hep böyle felaket senaryoları seni kötüye götürür söyleyim. Beni yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum. Ama istersen yazmam bi daha.
Yok ilk adetin bu.1 ekimde transferim olmuştuCan'ım üzerinden adet geçmedi mi negatiften sonra?
Canım ben donmuşla tedavi olacağını bilmiyordum yeniden iğnelerle tedavi sandım o nedenle yazmıştım. Dondurulmuşta kaçıncı gün gitmek gerekiyor bilmiyorum canımCanım transfer için 15 gündür izinliydim .pazartesi işe başlayacağım. Ilk günden izin kullanmam olmaz diye salı gidicem.doktor bişey demedi inşallah bişey olmaz.birde yumurta toplama falan yok ya sadece rahimi gebeliğe hazırlamak için ilaç kullanılacak umarım bişey olmaz yani
Canım seninki kaçıncı gün embriyosuydu?Canım ben donmuşla tedavi olacağını bilmiyordum yeniden iğnelerle tedavi sandım o nedenle yazmıştım. Dondurulmuşta kaçıncı gün gitmek gerekiyor bilmiyorum canım
kuzuuuummmmmmmmmmCennetul Mualla aşkımmmm
Ah felek inadun hep banamidur
Herkese akta bize karmidur
Aşk acıdan, sızıdan yanamidur
Anla ne ettuğuni
4. Gün canımCanım seninki kaçıncı gün embriyosuydu?
ay valla bende yeni farkettim oglum yazdigimi ama ben kiz istiyorum bu arada annem sut getirdi koyden taze bi bardak ictim karnim pitir pitr arada sizida giriyor sikinti olmaz insallh ictigim sütOğlun derken canım öyle mi hissediyorsun?
Gecen bi arkadas ikizlere kalmisti hamile 3. Gun embriyosu.canm ben transferden sonra yataga aldilar ordege yaptim valla hemde 5 dak :) o kadar su icmisim . yetmedi 10 dakka sonra yine yaptim . Hamuleyim Allahin izniyle. Ama transfwrden sinra sedtede falan gelirken hic basimi kaldirtmadilar . yatakdada kaldirma dediler yarim saat yastiksiz yattim 2 saat yatakdaKızlar yaa aranızda 3.gūn Embiryosu olupta hamile kalanlar var mı? Kendimi sorgulamalaktan alamıyorum. Birde topiğin başında bi arkadas transfer sonrası hemen idrarinizi yapmayın gibi bişey söylemişti. Ben yatağa geçince hemen yapmıştım acaba ondan mi tutmadı
Aldilar her gittigimizde e 2 ye bakildi bide progestanaKızlar tüp bebek tedavim boyunca doktor benden hiç kan almadı sizden alındımı hiç ? Değerlerinize bakmak için ?
Her doktor başka bir yöntem uygulamışAldilar her gittigimizde e 2 ye bakildi bide progestana
Yok cnm ya:)))nar agaci yokApartmanın bahçesinde nar ağacı varsa belki komşuların toplayıp dairelere dağıtmıştır.
Evet canm anestizideyken.cagiryolarBiliyorum ben anastezideyken mi çağaracaklar onu merak ettim
Saol Canım salıya az kaldı beni telaş aldı:)Evet canm anestizideyken.cagiryolar
Cok heyecanli dimi bende.oyleydim . ama merak etme cok rahat bi guzel.uyuyosun.keske biraz daha uyusaydim dedim ben :) ama dikkat et sedyeyle getriyolar ya basimi kaldirtmadilar bana yarim saat falan ,2 saatda merkezde yattimSaol Canım salıya az kaldı beni telaş aldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?