Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Transfer den sonra yattim tabi 2 saat karisiklik.olmasin ..yumurta toplandiktan 20 dakka sonra gonderdiler

canm valla bende ttansferde okadar zorlandimki ilkkez yaptigim icin bol bol su ictim sonra transfere aldilar bi hoca karnimdam bakiyor bastiriyorda digeri alta transferi yapiyordu ama oyle bi sikişmisimki yani dedim hoca birazdaha bastisa birakacm altima sonra yataga aldilar 15 dakika kalkmak yask tabi ama ben oyle bi sikişmisimki anlatamam sonra ordek istedim getirdiler yalan olmasin 20 dakika yaptim biraz sikmistim kendimi yaparken agridi ama rahatlayinca oyle mutlu olmuştumki yani transferi unutmustm

Hic sorma bende cok icmisim suyu gittigimde ultrasyo.da bakti hemsire oo nasil sikisiksin dedi ben dedim ins yapmam altima :) oda ins dedi.git biraz yap dedi ben gene azicik.yaptim.korkudan biraksa gidicek hepsi . valla dedigin gibi epey bi yaptim ordege yatakda dedim tasmasin bu esime . esime cik.diyom cikmiyo yap sen.diyo ne.utandim :))

cnm hemsire bana da git birazini yap daha transfer 30 dakikam var bende gittim birazini yapam dedm ama oyle sikisikmisimki hepsi gitti ha bide cnm sabhin 6 sinda baßladim su icmeye yani ve transferde 4 olacak e nekadr sikisik oldugumu anlamisi dr feciydimm

Kızlar merhaba. Yazdıklarınızı okudukça güldüm. En son sana gelince koptum vallaha. Birazını yapayım derken hepsini mi yaptın. Benim de öyle oldu. Sende kendimi gördüm. Ne şekillere girdik yaaa. Az yap diyorlar ama oluyor mu. Hepsi gidiyo işte. Allah herkesin yardımcısı olsun

ay cnm aynen ya cok sikisiksin ve birazini yap diyolar valla o stresrn birazini düsünemiyosun hepsini saliyosu ama yaptiktan sonra kendini oyle bi rahat hissettimki komik ama acemilik işte

giseelll canım hiç kendini sorgulama boşuna. Ben transferden sonra hemen idrarımı yaptım. 1 saat yattım hastanede. Çıkarken doktor eşimin yanında normal hayatına dönebilirsin normal hamileden farklı değilsin dedi. Eşim bunu duyunca rahatladı hiç destek olmadı diyebilirim. Doğru düzgün hiç dinlenemedim yani. Öyle ilk 2- 3 gün falan hiç yatmadım. İşe gittim. Yumurta toplandığında odaya beni baygın getirmişler eşim çok etkilenmiş tabi o gün daha çok dinlenebildim inan. Yani lütfen kendini sorgulama rabbim ol deyince oluyor. Rahimin biraz dinlensin ilaçların etkisi geçsin daha iyi olacak belki. Benim ilk ay toplandı, donduruldu, ikinci ay 2 tane 3. Gün embriyosu konuldu. Hakkında hayırlısı tatlım. Dualarım seninle...

Saol canım desteğiniz ve düşünceleriniz benim için çok değerli.sizinle paylaşınca kendimi daha iyi hissediyorum .

Canım senin sonuç ne oldu?
Inşallah bebeğin tutunmuştur.

Aynen çok doğru söylemiş gerek yok bence de kimsenin bilmesine
Bende oyle yaptim eşim dışında kimse bilmiyor.:) benim iş yerindekilerin çoğu genc yeni evli çatır çatır doguruyorlar her ay bebek görmesi. Daha düşünmüyor musunuz yok canım düşünmüyoruz daha astımim varya onun ilaçlarını birakamam daha falab diye gecistiyorum:))

Vala bi kac saat girmedim ne konuşmussunuz masallh yaaa kac saattr okucam diye ugrasiyom:) bende hic adet belirtheraldee. yaaa pzrtesi olmam lazim halbuki somsiden stres basladi yaaaa adet olsaydim ignelere baslasaydim rahatlicaktim ama gecikecek heralde. Bu arada benim de kimse bilmiyo , korunmayi biraktigimda soylemistim arkadaslarima her ay israrla soruyolar bisi yok mu bisi yokmu diye iyice ainir olmustum ve daha cok strese girmiştim belkode o stres yuzunden olmadi. O yuzden haytta solemem allah korusun

Aynı Zaman'larda başlıycaz sanırım canm bende bekliyorum eli kulağındadır..Yarın ya da öbürgün olurum.yarın olsam salı başlarım tedaviye bi aksilik olmazsa.
Aman söyleme boşver kimse anlamıyor kırıcı oluyorlar daha çok oyüzden hiç gerek yok..

Doğursunlar Can'ım bizde doğuracaz çatır çatır hemde bizim hamileliğimiz ve bebeklerimiz çok özel olacak daha çok ilgi daha çok sevgi

Kizlar biz cok rahattik esim gitmis ustune dus abdest almis yanima gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…