canm valla bende ttansferde okadar zorlandimki ilkkez yaptigim icin bol bol su ictim sonra transfere aldilar bi hoca karnimdam bakiyor bastiriyorda digeri alta transferi yapiyordu ama oyle bi sikişmisimki yani dedim hoca birazdaha bastisa birakacm altima sonra yataga aldilar 15 dakika kalkmak yask tabi ama ben oyle bi sikişmisimki anlatamam sonra ordek istedim getirdiler yalan olmasin 20 dakika yaptim biraz sikmistim kendimi yaparken agridi ama rahatlayinca oyle mutlu olmuştumki yani transferi unutmustmGecen bi arkadas ikizlere kalmisti hamile 3. Gun embriyosu.canm ben transferden sonra yataga aldilar ordege yaptim valla hemde 5 dak :) o kadar su icmisim . yetmedi 10 dakka sonra yine yaptim . Hamuleyim Allahin izniyle. Ama transfwrden sinra sedtede falan gelirken hic basimi kaldirtmadilar . yatakdada kaldirma dediler yarim saat yastiksiz yattim 2 saat yatakda
Hic sorma bende cok icmisim suyu gittigimde ultrasyo.da bakti hemsire oo nasil sikisiksin dedi ben dedim ins yapmam altima :) oda ins dedi.git biraz yap dedi ben gene azicik.yaptim.korkudan biraksa gidicek hepsi . valla dedigin gibi epey bi yaptim ordege yatakda dedim tasmasin bu esime . esime cik.diyom cikmiyo yap sen.diyo ne.utandim :))canm valla bende ttansferde okadar zorlandimki ilkkez yaptigim icin bol bol su ictim sonra transfere aldilar bi hoca karnimdam bakiyor bastiriyorda digeri alta transferi yapiyordu ama oyle bi sikişmisimki yani dedim hoca birazdaha bastisa birakacm altima sonra yataga aldilar 15 dakika kalkmak yask tabi ama ben oyle bi sikişmisimki anlatamam sonra ordek istedim getirdiler yalan olmasin 20 dakika yaptim biraz sikmistim kendimi yaparken agridi ama rahatlayinca oyle mutlu olmuştumki yani transferi unutmustm
Doktorla ön görüşmeye gittigimiz de ilk dedigi şeydi kimseyle paylasmayin strese sokarlar diyeAynen biz daha hamile kalma aşamasındayız oyüzden fazla dillendirmeye gerek yok ruh sağlığımız açısından
cnm hemsire bana da git birazini yap daha transfer 30 dakikam var bende gittim birazini yapam dedm ama oyle sikisikmisimki hepsi gitti ha bide cnm sabhin 6 sinda baßladim su icmeye yani ve transferde 4 olacak e nekadr sikisik oldugumu anlamisi dr feciydimmHic sorma bende cok icmisim suyu gittigimde ultrasyo.da bakti hemsire oo nasil sikisiksin dedi ben dedim ins yapmam altima :) oda ins dedi.git biraz yap dedi ben gene azicik.yaptim.korkudan biraksa gidicek hepsi . valla dedigin gibi epey bi yaptim ordege yatakda dedim tasmasin bu esime . esime cik.diyom cikmiyo yap sen.diyo ne.utandim :))
Aynen çok doğru söylemiş gerek yok bence de kimsenin bilmesineDoktorla ön görüşmeye gittigimiz de ilk dedigi şeydi kimseyle paylasmayin strese sokarlar diye
Kızlar merhaba. Yazdıklarınızı okudukça güldüm. En son sana gelince koptum vallaha. Birazını yapayım derken hepsini mi yaptın. Benim de öyle oldu. Sende kendimi gördüm. Ne şekillere girdik yaaa. Az yap diyorlar ama oluyor mu. Hepsi gidiyo işte. Allah herkesin yardımcısı olsuncnm hemsire bana da git birazini yap daha transfer 30 dakikam var bende gittim birazini yapam dedm ama oyle sikisikmisimki hepsi gitti ha bide cnm sabhin 6 sinda baßladim su icmeye yani ve transferde 4 olacak e nekadr sikisik oldugumu anlamisi dr feciydimm
ay cnm aynen ya cok sikisiksin ve birazini yap diyolar valla o stresrn birazini düsünemiyosun hepsini saliyosuKızlar merhaba. Yazdıklarınızı okudukça güldüm. En son sana gelince koptum vallaha. Birazını yapayım derken hepsini mi yaptın. Benim de öyle oldu. Sende kendimi gördüm. Ne şekillere girdik yaaa. Az yap diyorlar ama oluyor mu. Hepsi gidiyo işte. Allah herkesin yardımcısı olsun
Saol canım desteğiniz ve düşünceleriniz benim için çok değerli.sizinle paylaşınca kendimi daha iyi hissediyorum .giseelll canım hiç kendini sorgulama boşuna. Ben transferden sonra hemen idrarımı yaptım. 1 saat yattım hastanede. Çıkarken doktor eşimin yanında normal hayatına dönebilirsin normal hamileden farklı değilsin dedi. Eşim bunu duyunca rahatladı hiç destek olmadı diyebilirim. Doğru düzgün hiç dinlenemedim yani. Öyle ilk 2- 3 gün falan hiç yatmadım. İşe gittim. Yumurta toplandığında odaya beni baygın getirmişler eşim çok etkilenmiş tabi o gün daha çok dinlenebildim inan. Yani lütfen kendini sorgulama rabbim ol deyince oluyor. Rahimin biraz dinlensin ilaçların etkisi geçsin daha iyi olacak belki. Benim ilk ay toplandı, donduruldu, ikinci ay 2 tane 3. Gün embriyosu konuldu. Hakkında hayırlısı tatlım. Dualarım seninle...
Canım senin sonuç ne oldu?giseelll canım hiç kendini sorgulama boşuna. Ben transferden sonra hemen idrarımı yaptım. 1 saat yattım hastanede. Çıkarken doktor eşimin yanında normal hayatına dönebilirsin normal hamileden farklı değilsin dedi. Eşim bunu duyunca rahatladı hiç destek olmadı diyebilirim. Doğru düzgün hiç dinlenemedim yani. Öyle ilk 2- 3 gün falan hiç yatmadım. İşe gittim. Yumurta toplandığında odaya beni baygın getirmişler eşim çok etkilenmiş tabi o gün daha çok dinlenebildim inan. Yani lütfen kendini sorgulama rabbim ol deyince oluyor. Rahimin biraz dinlensin ilaçların etkisi geçsin daha iyi olacak belki. Benim ilk ay toplandı, donduruldu, ikinci ay 2 tane 3. Gün embriyosu konuldu. Hakkında hayırlısı tatlım. Dualarım seninle...
Tutundu Allahın izniyle. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah. Bu gün 15. Gün kese görmeyi bekliyorum şimdi.Canım senin sonuç ne oldu?
Inşallah bebeğin tutunmuştur.
Çok sevindim canım Allah önce sorunsuz bir gebelik sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTutundu Allahın izniyle. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah. Bu gün 15. Gün kese görmeyi bekliyorum şimdi.
Amin tek temennim bu. İnşallah senin ve isteyen herkesin olur ama pozitif sonucu görmek de yetmiyo. Kaygı daha da artıyor. Hakkınızda hayırlısıÇok sevindim canım Allah önce sorunsuz bir gebelik sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende oyle yaptim eşim dışında kimse bilmiyor.:) benim iş yerindekilerin çoğu genc yeni evli çatır çatır doguruyorlar her ay bebek görmesi. Daha düşünmüyor musunuz yok canım düşünmüyoruz daha astımim varya onun ilaçlarını birakamam daha falab diye gecistiyorum:))Aynen çok doğru söylemiş gerek yok bence de kimsenin bilmesine
Aynı Zaman'larda başlıycaz sanırım canm bende bekliyorum eli kulağındadır..Yarın ya da öbürgün olurum.yarın olsam salı başlarım tedaviye bi aksilik olmazsa.Vala bi kac saat girmedim ne konuşmussunuz masallh yaaa kac saattr okucam diye ugrasiyom:) bende hic adet belirtheraldee. yaaa pzrtesi olmam lazim halbuki somsiden stres basladi yaaaa adet olsaydim ignelere baslasaydim rahatlicaktim ama gecikecek heralde. Bu arada benim de kimse bilmiyo , korunmayi biraktigimda soylemistim arkadaslarima her ay israrla soruyolar bisi yok mu bisi yokmu diye iyice ainir olmustum ve daha cok strese girmiştim belkode o stres yuzunden olmadi. O yuzden haytta solemem allah korusun
Doğursunlar Can'ım bizde doğuracaz çatır çatır hemde bizim hamileliğimiz ve bebeklerimiz çok özel olacak daha çok ilgi daha çok sevgiBende oyle yaptim eşim dışında kimse bilmiyor.:) benim iş yerindekilerin çoğu genc yeni evli çatır çatır doguruyorlar her ay bebek görmesi. Daha düşünmüyor musunuz yok canım düşünmüyoruz daha astımim varya onun ilaçlarını birakamam daha falab diye gecistiyorum:))
Kizlar biz cok rahattik esim gitmis ustune dus abdest almis yanima gelmistiOda sıkıntısı olduğundan değilde bize gıcıklık yapacakları tuttu . Kızım sanki içerde ilişki yaşicaz evimiz yok sanki . Öyle bir hava yarattılarki eşim zaten aşırı stresliydi sinirle girdi sinirle çıktı . Hemşirelerle kavga etti ohooo ne sıkıntılıydıben kapıda bekledim . Zaten girip çıkması bir oldu
Ayy insallah hayatim ya dualarla çağırıyorz biz onlari :)baya dua aliyor2 bizim bebislerDoğursunlar Can'ım bizde doğuracaz çatır çatır hemde bizim hamileliğimiz ve bebeklerimiz çok özel olacak daha çok ilgi daha çok sevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?