Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar biz cok rahattik esim gitmis ustune dus abdest almis yanima gelmisti
Eşim ilk testte çok stres olmuştu gelssem mi falan yanına demistim o kadar adamın girdiği uere nasıl girecekmisim tum strese girermis( test vermeye giderken odanin yanına bile yaklaştırmiuor beni gören olursa beni

Eşim ilk testte çok stres olmuştu gelssem mi falan yanına demistim o kadar adamın girdiği uere nasıl girecekmisim tum strese girermis( test vermeye giderken odanin yanına bile yaklaştırmiuor beni gören olursa beni
Tup bebekten once cok stres oluyodu canim hep degisik sonuclar cikti...ama opudan once konustum nolur stres yapma cok onemli bidaha vermiceksin evladimiz icin die ...stres olmadim dedi ama sperm odasi yazisi bile eminim etkilemistir

Tup bebekten once cok stres oluyodu canim hep degisik sonuclar cikti...ama opudan once konustum nolur stres yapma cok onemli bidaha vermiceksin evladimiz icin die ...stres olmadim dedi ama sperm odasi yazisi bile eminim etkilemistir
Aman Allahtan bizimkileri bayıltıpta alıyolar şanslıyız o konuda
Tabi habire narkoz yeme dışında,, Benim vücut zaten bağımlılık yaptı her ay bayılmak istiyor

ay valla bende yeni farkettim oglum yazdigimi ama ben kiz istiyorum bu arada annem sut getirdi koyden taze bi bardak ictim karnim pitir pitr arada sizida giriyor sikinti olmaz insallh ictigim süt
Canım iyice kaynat brucella peynir hastalığı olmasın diye hiçbir zararı olmaz aksine süt içmek çok faydalı

Aman Allahtan bizimkileri bayıltıpta alıyolar şanslıyız o konuda
Tabi habire narkoz yeme dışında,, Benim vücut zaten bağımlılık yaptı her ay bayılmak istiyor
Kızım hobi oldu bizde hobi illa o iğneler olacak illa hastane köşelerinde sürünücez

Kizlar biz cok rahattik esim gitmis ustune dus abdest almis yanima gelmisti
Kızım hobi oldu bizde hobi illa o iğneler olacak illa hastane köşelerinde sürünücez
Hahah hoşgeldin cnm ..Valla sorma iğneler olmadan olmaz asla
O iğneler olacak hormonlar yüklenecek bi vücut alt üst olacak stresler yaşanacak olmazsa olmaz .Biz bu defa dalgaya vurduk eşimle diyoruz bu saylanmaz.Devlet hastanesi iyi işliyor mu bakıcaz doktorlar hastane iyi işliyor mu tüp bebek bölümü

Tabi kızım biz artık gezi gözlem ekibiyiz tüp bebek kontrol merkeziyiz . Denetliyoruz kim daha iyi diye . Parada çok zaten oraya buraya saçmak hoşumuza gidiyor

Tabi kızım biz artık gezi gözlem ekibiyiz tüp bebek kontrol merkeziyiz . Denetliyoruz kim daha iyi diye . Parada çok zaten oraya buraya saçmak hoşumuza gidiyor
Valla özele gittik denetledik şimdi devlette sıra bakalım devlet ne alemde aa parada çok tabi saçmak lazım ay şaka maka o Bahçeciye nepara döktük yok genetik test yapalım yok o test yok bu test
Bu arada devlette tedavi görmeye sanırım hazır değilim beni hazırlayın kızlarrrrrr nolurrrr

Hayatım devletde aynı özelde aynı , hiç öyle düşünme nasibin nerden gelecekse ordan gelir , hayırlısı

Hayatım devletde aynı özelde aynı , hiç öyle düşünme nasibin nerden gelecekse ordan gelir , hayırlısı
Nasip konusunda öyle de Can'ım çarşaflar temiz mi hijyenik mi..Muayeneye kendi örtünme bezimle gitmiştim akıllılık edip herkes aynı örtüyü kullanıyor yani hijyen 0.Ama tüp bebek bölümü Nasıl acaba merak içerisindeyim.yine çarşaflarımı götürecem ama işte tedirgin oluyor insan

Hijyen konusunda sıkıntı olacağını sanmam neticede hastane ama sen için rahat edecekse kendi malzemelerini götür

Huriye mrn canım epey zamandir sayfaya giremedim . Sadece dua sayfalarim var dualarimi alip çıktım. Kalp atışını dutdun mu canım
Canım 15inde keseyi gördük minişlerimin biri tutunmuş kalp atışı 30unda inş. Senin randevu ne zaman kalp atışı için?

Bugun benim test gunum tatlim. Birazdan hastaneye gidip kan vericem. Degerim yukseldiyse gebelik devam ediyor dustuyse....
Her sey allahtan nasibimizse olacak. Dualarda bulusalim.
Haberdar ediceemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…