Eşim ilk testte çok stres olmuştu gelssem mi falan yanına demistim o kadar adamın girdiği uere nasıl girecekmisim tum strese girermisKizlar biz cok rahattik esim gitmis ustune dus abdest almis yanima gelmisti
Tup bebekten once cok stres oluyodu canim hep degisik sonuclar cikti...ama opudan once konustum nolur stres yapma cok onemli bidaha vermiceksin evladimiz icin die ...stres olmadim dedi ama sperm odasi yazisi bile eminim etkilemistirEşim ilk testte çok stres olmuştu gelssem mi falan yanına demistim o kadar adamın girdiği uere nasıl girecekmisim tum strese girermis( test vermeye giderken odanin yanına bile yaklaştırmiuor beni gören olursa beni
Aman Allahtan bizimkileri bayıltıpta alıyolar şanslıyız o konudaTup bebekten once cok stres oluyodu canim hep degisik sonuclar cikti...ama opudan once konustum nolur stres yapma cok onemli bidaha vermiceksin evladimiz icin die ...stres olmadim dedi ama sperm odasi yazisi bile eminim etkilemistir
Canım iyice kaynat brucella peynir hastalığı olmasın diye hiçbir zararı olmaz aksine süt içmek çok faydalıay valla bende yeni farkettim oglum yazdigimi ama ben kiz istiyorum bu arada annem sut getirdi koyden taze bi bardak ictim karnim pitir pitr arada sizida giriyor sikinti olmaz insallh ictigim süt
Huriye mrn canım epey zamandir sayfaya giremedim . Sadece dua sayfalarim var dualarimi alip çıktım. Kalp atışını dutdun mu canımCanım iyice kaynat brucella peynir hastalığı olmasın diye hiçbir zararı olmaz aksine süt içmek çok faydalı
Kızım hobi oldu bizde hobi illa o iğneler olacak illa hastane köşelerinde sürünücezAman Allahtan bizimkileri bayıltıpta alıyolar şanslıyız o konuda
Tabi habire narkoz yeme dışında,, Benim vücut zaten bağımlılık yaptı her ay bayılmak istiyor
Kizlar biz cok rahattik esim gitmis ustune dus abdest almis yanima gelmisti
Hahah hoşgeldin cnm ..Valla sorma iğneler olmadan olmaz aslaKızım hobi oldu bizde hobi illa o iğneler olacak illa hastane köşelerinde sürünücez
Tabi kızım biz artık gezi gözlem ekibiyiz tüp bebek kontrol merkeziyiz . Denetliyoruz kim daha iyi diye . Parada çok zaten oraya buraya saçmak hoşumuza gidiyorHahah hoşgeldin cnm ..Valla sorma iğneler olmadan olmaz asla
O iğneler olacak hormonlar yüklenecek bi vücut alt üst olacak stresler yaşanacak olmazsa olmaz .Biz bu defa dalgaya vurduk eşimle diyoruz bu saylanmaz.Devlet hastanesi iyi işliyor mu bakıcaz doktorlar hastane iyi işliyor mu tüp bebek bölümü
Tabi kızım biz artık gezi gözlem ekibiyiz tüp bebek kontrol merkeziyiz . Denetliyoruz kim daha iyi diye . Parada çok zaten oraya buraya saçmak hoşumuza gidiyor
Hayatım devletde aynı özelde aynı , hiç öyle düşünme nasibin nerden gelecekse ordan gelir , hayırlısıValla özele gittik denetledik şimdi devlette sıra bakalım devlet ne alemde aa parada çok tabi saçmak lazım ay şaka maka o Bahçeciye nepara döktük yok genetik test yapalım yok o test yok bu test
Bu arada devlette tedavi görmeye sanırım hazır değilim beni hazırlayın kızlarrrrrr nolurrrr
Nasip konusunda öyle de Can'ım çarşaflar temiz mi hijyenik mi..Muayeneye kendi örtünme bezimle gitmiştim akıllılık edip herkes aynı örtüyü kullanıyor yani hijyen 0.Ama tüp bebek bölümü Nasıl acaba merak içerisindeyim.yine çarşaflarımı götürecem ama işte tedirgin oluyor insanHayatım devletde aynı özelde aynı , hiç öyle düşünme nasibin nerden gelecekse ordan gelir , hayırlısı
Hijyen konusunda sıkıntı olacağını sanmam neticede hastane ama sen için rahat edecekse kendi malzemelerini götürNasip konusunda öyle de Can'ım çarşaflar temiz mi hijyenik mi..Muayeneye kendi örtünme bezimle gitmiştim akıllılık edip herkes aynı örtüyü kullanıyor yani hijyen 0.Ama tüp bebek bölümü Nasıl acaba merak içerisindeyim.yine çarşaflarımı götürecem ama işte tedirgin oluyor insan
Canım 15inde keseyi gördük minişlerimin biri tutunmuş kalp atışı 30unda inş. Senin randevu ne zaman kalp atışı için?Huriye mrn canım epey zamandir sayfaya giremedim . Sadece dua sayfalarim var dualarimi alip çıktım. Kalp atışını dutdun mu canım
Saol canım nasıl oldun? Sen ve bebiş nasılsınız?Günaydin mutlu umutlu huzurlu pazarlarimiz olsun kizlar:))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-annisleri-buyrun-sohbete.867805/ tüp bebek annişleri diye bi başlık açtım buraya da devam edicem oraya da bakıcam. Beklerim oraya dainş hepimiz anniş oluruz toptan transfer oluruz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?