Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm benimki ikiz degil tek. Ama nisaninki ikizya degerleriniz benzer gidiyor masallah. Dikkat et kendine. Tabiki ikiz zor ama tek seferdede kurtulursunuz iste 2 bebekle

mrb bayanlar herkese ..yumurtalarım toplandı 12 adet ama suan karnım cok agrıyor oturamıyorum bıle...bıraz yatayım ınsallah gorusuruz yıne
Geçmiş olsun canm Hayırlı haberlerindeki bekliyoruz yumur yumur yumoşların

Inşallah 9 ay 10 gun sonra kuzunu kucağına alırsın. Dun aksam senin dedigin gibi 4 saat idrarimi tuttum fortune test yaptim biraz daha silik cikti hemde ilk on dakika da. Bugun sabah cok adi bir test yaptim ondada ayni cikti.

Eklentiler

• 20151018_145733.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 57
Inşallah 9 ay 10 gun sonra kuzunu kucağına alırsın. Dun aksam senin dedigin gibi 4 saat idrarimi tuttum fortune test yaptim biraz daha silik cikti hemde ilk on dakika da. Bugun sabah cok adi bir test yaptim ondada ayni cikti.
Buda sabah ki

Eklentiler

• 20151018_145804.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba arkadaslar size tüp bebekle ilgili asamalarımı anlatmak isterim benimde nisandan başlayan bi ilac tedavım oldu benim bi sorunum yoktu eşimde siperleri var ama azdı yani bigün cocugumuz olur ama ne zaman olur:) belli degildi bizde bu asamaya girdik aşılama yöntemiyle zaman kaybetmek istemedik bu arada ben 30 eşimde 39 yasında neyse kızlar ilaclar tuzluydu göbişten igne olmaya basladım ve 700 tl ilaclardı tabi bu arada rahim filmi cektirdik sperm sayımı verdik kan tahlili troid bunları yaptırdık en basta rahim film 400 tl sper sayımı 150 kan tahlillerim 60 tl tuttu.bantlar kullandım göbegimde bu arada hem igne oluyorum hibor hemde hormon ilaclarım var iciyorum benım yumurtalarım 40 bulmustu ve yumurta toplamı işlemi yaptırdım 30 yakın yumurta topladılar bu işlem icinde amelyata gitmeden 1 gece öncesinden catlatma ignesi oldum 2 tane kendim yaptım gece ertesi gün cok heycanlıydım işlem bittikten sonra yarın saat dinlendim narkozdan uyanmak icin eve geldigimde 3 gun regli arım gibi agrı oldu ama dayanılmıycak gibi degil ilac bile kullanmadım bu arada göbegimden igneye devam ediyordum kansulandırıcı bantlar ilaclar 1 ay sonrada hazıranda dondurulmus ebriyo transferi yaptım 5 tane iyi kalite cıktı.2 transfer yaptılar ogun ben aksamdana yemek yedigim icinbildiginiz cırcır :) olmustum bol bol su içmemi soyledıler :) ama ben cırcıroldugum icin tutamıyrdm:) oyle boyle girdim amelyata bu arada maslak acıbademde işlemlerim oldu.hic bir acıyoktu doktor soyluyor geliyor hazırmısın diye:) yataga aldılar beni yatagımı dik konumuna getirdiler :) ayaklar havada doktor gelip ulltrasonla muayne etti tamam yavas yavas kalka bilirsin dedi tabi ben ne yavası cırcırım idrarımı tutamadım:) yataga yaptım :) bildiginiz cok olay :) ogun eve giderken :) birsürü merdiven cıktım :) gel zaman git zaman derken kan tahlili verdim 10 gun sonra vee mutlu son hamileydim :) bi kac gün sonrada bebişlerimi gördüm yerlerini simdi arkadaslar 10 gun boyunca hic bir belirtim olmadı ne belim agrıdı ne gögüsüm sisti hic bisey olmadı sadece ben kendim korkudan otururken dikkatli oturdum yaza denk geldigi icin ılık suyla yıkandım kabız oldum bi surup kullandım boyle olaylarım cıktı .hamilelik belirtimden sonra 3 ay kadar kalcamdan 3 gunde bi igne oldum corasapırın hem hapını kullandım hemde göbişten igne oldum bantlarım vardı 2 ayımda göbegimden bantlardan kurtuldum yumurta toplama işleminden itibaren vajinal jelim vardı onuda 3 ay kadar kullandım zaten folik asite hamilelikte basladım derken bunlarda bitti simdi ben 5 aylık 2 iz annesiyim ve Sadece suanda vitamin ve coraspırın kullanıyorum size diycegım sabırlı olucaksınız ve ilaclar inanın bazen sinir bozucu oluyr göbekten yapılanlar ozellikle ve vajinal jelde belli bi sure sonra idrarda kokusu farklı oluyor bu hormon ilacları mide bundırıyr bunları atlatıcaksınız masrafa gelince tüb bebekte masraf yok hastane benim 2600 gibiydi asıl masraf ilacları inanılmaz pahalı ilaclar bizim ortalama rahat 20 bin tl oldu herseyi yazın ben yazıyordum fiyatlarını etkisi hangi gün ne oldugunu.umarım size yardımcı olabilmisimdir ne ögrenmek isterseniz sorabilirsiniz ben seve seve cvplarım cunku bu sitede cok zamanım gecti cok konusamadım herseyı burda sordum paylastım simdi ben destek olmak isterim..simdiden sizeee bu guzel aylardaaa tek dilegim en saglıklı bebişler nasıp etsin aminn (dip not hamile olduktan sonra ben kendimi uzun bi süre int 3 ay kadar cektim sizde öyle yapın cünkü insan elinde olmadan hep kendinde kötü biseyler arıyor ve ne yazarsa sanki kendi icin yazılmıs hissediyr doktorum bana yasak koymustu iyikide oyle yaptım sizde hamiş olduktan sonra bi kendizi bırakın zamanın akısına sonrada yeniden gücleniceksiniz)benim 4 bucuk ay midem bulandı bu arada daha yeni gecti:)

Canım 15inde keseyi gördük minişlerimin biri tutunmuş kalp atışı 30unda inş. Senin randevu ne zaman kalp atışı için?
Canim bir kese gordun ya .belki icinde cift kalp atacak olamaz mi
Canım ben sıkıntılı zamanlar gecirdim . Tup bebek tedavisine badladigimdan beri geceleri kasilmalarim oluyordu . Transferden sonra yoğunlaştı. Son zamanlarda iyice artti . Telaslandim bende dogal olarak . Benim tedaviyi yapan dr pek direk bilgi vermiyor . Keseden sonra beni arayan hemsireye kasilmalari soyledim sorun olacağını sanmiyorum dedi . Sonra muayenehaneyi arayip ordaki gorevliye soyledim ama o da ilaclarin etkisi ile olabilir . Doğal cunku bir sürü islem gördünüz dedi . Cuma günü eczaciya sordum ilaclarin yan eetkisi olurmu diye o da dr a sorun dedi . 2 defa bu konuyu sormama rağmen cuma tekrar aradim . Muayenehaneki bayan ben tedavi asamasindasiniz diye dusuberek normal dedim dedi . Dr a sorup size dönelim dedi . Ben tup bebek tedavisini baska bir ilde oldum . Gitme mecburiyeti olmayinca burada gebelik takibi yaptirmayi düşündüm ama dr daha bulamamistim arastiriyordum . Tup bebek tedavisi oldugum yerede durumu bildirdim ki kendileri sordu zzzaten . Neyse kasilmalari dr a sormuslar . Hemsire aradı: siz dedi orada takip yaptiracaginiz icin dr unuza sormaniz gerekiyor . Sonucta ultrasonda o bakacak . Telefonu kapatinca kotu oldum . Ya madem oyle ben sizi 2 defa aradim . Ozaman soylesenize drunuza danisin diye . Bende sorun yok diye onunuzdeki cumayi bekliyordum . Cumayi ctesine baglayan gece kasilmalarim cok oldu gunduz cok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim . Aksam ağladım cok agladim ya . Hani kalp atisini bile daha duymadim ya bi sorun olursa diye . Artik Cumayi beklemiycem yarin randevu almak icin acele edicem

kiz
cnm uzun bi surec gercektn burda herkesi hikayesi farkli ama cikis kapisi ayni mecaraluymis senin birz cok zor tabi tup bebk ama rabbm sabrimizi veriuo20 bin tl cokmu sanki

MK128 canim sende durum nasil tup bebek tedavisine başladınız diye hatirliyorum .bu arada babanda ameliyat olmuş gecmis olsun Allah sifa versin

yok artık kız yumurtalıklarıyla hava atmış herkeste art niyet herkeste kıskançlık . En iyisi bitek eşimin bilmesi oda mecbur sperm alıcam
Bnim eltimde ben çok umutluyum sanki ilk seferde tutacak dediğimde bana sen yinede umutlanma olmazsa üzülürsün sizin öyle kolay değil olması demişti o kadar moralim bozulmuştuki o yüzden şimdi hiç konuşmuyorum bu konuları eşimin ailesi ile sordularında valla bu konu hakkında konuşmak isemiyorum diyorum

kiz

cnm uzun bi surec gercektn burda herkesi hikayesi farkli ama cikis kapisi ayni mecaraluymis senin birz cok zor tabi tup bebk ama rabbm sabrimizi veriuo20 bin tl cokmu sanki
Arkadasım yaptıgınız işlemleri yazın fiyatları bakın hibor zaten haftada 1 kullandım 700 tl jeller ilaclar 1 haftaydı 600 tl amelyat ve daha sonra donruma işlemi kalanlar icinde bi masrafım oldu 14 olsun ben herseyi yazdım muayne parasına kadar ama demek istedigim bu surec ilaclar para:) yoksa tup bebek amelyat degil o ön asaması ve transfer sonrası olan asama

doğru haklisin ilaclar ne kadar artarsa masraf ikiye katlniyor

İnsanları anlamak çok zor kızlar ven hikayesi paylaşmak istiyorum sizinle yani en olumsuz durum benimdi şimdi daha umutluyum elhamdullah ben iki buçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk bir senesi çocuk olayını hiç düşünmemiştim yani aklımda yoktu ama evliliğimin alti ay sonrası doğum gunumdu ve eşim bir not yazmıştı çiçeğe seneye doğum gününde ins üç kişi oluruz sevdicegim die benimde aklıma denk etti olmalı die Allahın izniyle ve biz altı ay kadar korunmadik ama olmadı ben bende zannediyordum bütün testlerimi yaptırdım yumurta takip ettirdim hersey normal doktor dediki sen git evine bidaha gelme üç ay içinde kalırsın kafamdan çıkar dedi bende geldim altı ay geçti ama tık yok sonra eşimi yönlendirdi gidip sperm testi ver die eşim gitti geldi ve rengi gitmiş Ağlamış Üzgün ne oldu derken sperm sayısına baktım ve hersey sifirdi bizi bende şok oldum ve mutsuz bir dönem başladı bızım için snra araştırma hastensinde gittik ve beş test verdik beşide sıfır sperm yok neden olabilir die bütün testleri yaptirdik hersey normal sperm yoktu snra biz variskosel ameliyatı olduk epey dereceli ydi snra altı ay bekledik ve test verdik sperm çıkışı başlamış elhamdullah evet sperm çıkışı var tüp bebege başlayabiliriz dedi doktor çok mutluyum umutluyum ve sayımız gün geçtikçe artacak dedi doktor ins umutluyum mutluyum arkadaşım benimde gorumcem in dediği çocuk hersey değil filann konuşmaları ve kendisinin yanında üçüncü çocuk isteme muhabbetleri Rabbim büyük bu günleri yaşadık ins hamile gide yapıcaz... yani arkadaşlarım umutlu olun bakın ben nereden nereye tüp bebek olması için bile iki yıldır mücadele veriom süredir ki tüp bebek oluyo hepinizi seviyorum hepimiz anne olalım inss❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…