Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar bisey sorucam transferden sonra iceri konam embriyo kayip dusmez mi ya :) ayaga kalkinca
Yok tatlım oylebisey olmaz zaten cok azcık yatırıyorlar işlemden sonra sadece senin yapman gereken oturarak banyo yapma cok sıcak banyo yapma hic bisey olmaz gerisi allaha kalıyor

Tebrikler tatlım inş sağlıkla kucağına alırsın

Yok tatlım oylebisey olmaz zaten cok azcık yatırıyorlar işlemden sonra sadece senin yapman gereken oturarak banyo yapma cok sıcak banyo yapma hic bisey olmaz gerisi allaha kalıyor
Simdi transfer ediyolar ya biraz yatiriyolar sonra eve gidiyosun mesela iste diyorum normal akintiyla falan akip giden bisey mi acaba ? Ben her akintimda acaba o da mi gitti derim :)

Tatlım inş bişey olmaz Allahıma emanet inş bebişlerimiz ama tabiki temkinli olmak lazım elden gelenleri yapmak lazım. Yarın bi görüş bakalım inş sorun yoktur hem belki kalp atışını da erkenden duyarsın

Bu arada dediğin gibi de olabilir tabiki. Tek yumurta ikizi olabilir nasip kısmet Allahım hayırlısını nasip etsin inş ikiz olursa da çok mutlu olurum

Canım Allahım emeklerinin mükafatını verir inş

Kizlar benim cok sukur beklenen gun geldi adet oluyorummmmmm:))hatta oldum yavastan yavastan yarin iice baslar:)) Allahim adet olduguma hic bu kadar sevinmemistim.sali günü için yarin randevu alicam ve baslicam kismetse. İnsallah ters bi durum olmaz dualriniza cok ihtiyacim var bana yer verin orda kizlar nolurrr

MK128 canim sende durum nasil tup bebek tedavisine başladınız diye hatirliyorum .bu arada babanda ameliyat olmuş gecmis olsun Allah sifa versin
Saol Canım benim babam gayet iyi , benimde bu salı yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla :)

S Sepya 01 canım dediğin gibi foto çekince daha silikmiş gibi gözüküyor kendimden biliyorum. Silik de olsa çizgi gözüküyor inş daha da belirginleşir tatlım fotoları ekle yaptıkça canım. Sabahki testin markası ne canım?

Canım inş bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…