Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Aynen bnde oyleyim evimin karsisinda dugun oluyo onlar oynadikca muzik caldikca ben agliyorum ama nie agladigimida bilmiyorum afedersin salak gibiyim gozlerimin alti bi hos

Insallah bnmde tutar kuzum yaa inan bu bebege cok ihtiyacim var

Sizi ,mutsuz eden kim varsa gitmeyin ,ben kaynanama dahi gitmek istemeyince esime diyodum kimseyi gormek istemiyorum oda anlayisla karsiliyodu ,herkesin dugunune gelirdim ,izmitten bursayaannemin hatrina sonra dedim ben gitmiyorum herkesin elinde cocuk ,yada hamile benim moralim bozuluyox diye kimsede zorlamadi ,gidip gelmeyi kesinki ceneleri kapansin

Canim benim inan rahatliyorum buraya yazinca bunu yasamayan bilmez esimden baska dogru durust destek olan yok bide tek destegim sen ve sizlersiniz cok tesekkur ederim
Herzaman bana özelden yazabilirsiniz benim işim rahat o yüzden sürekli takip edebiliyorum burayı . Zamanı böyle böyle geçiricez bir bakmışsın test günün .

Aynen bnde oyleyim evimin karsisinda dugun oluyo onlar oynadikca muzik caldikca ben agliyorum ama nie agladigimida bilmiyorum afedersin salak gibiyim gozlerimin alti bi hos
Cnm ,benim seni cok umitlendirmek istemem ama benim ilkinde tutmamisti ,o zaman hic boyle duygusal degildim ,ben aglammami hep korkuma bagladim ,yine tutmazsa diye ,bende zeki mureni dinleyip agladim icimden geliyodu ,agladim ya bisey olursa diyede korkma sakin ,esimle ku ucuk biseyi buyutup olay cikardim ofkede vardi bende cilgin gibiydim ,ama cok sukur tuttu insalah sende hamilesindir

Insa
insallah canim daha dun esimle yemek yiyoduk esim vnm yuzumden su geldigin hale bak dedi bnde ne var olsun bebisimiz icin dedim sonra beni aglama tuttu sanki dovmussun gibi icimi ceke ceke o da geri bidaha konusmucam nie agliyon fln dedi ama bie agladigimi bi bilsem

Normal canim banada oluyodu durduk yere aglamak disari cik dolas yavas yavas ben cikmistim

Ay darısı bizim başımıza Rabbim nolur ya burda dert paylaşan evlat hasretiyle yanan gözü yaşlı kim varsa yarabbim nolur bizlerede nasip et. Hamile olup doğum bekleyenlerede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle. AMİN

Evet ,aglayinca erkekler pek anlamiyo ama onlarda icine atiyo esimde karnima bakip duruyodu morardimi aciyomu diye ,benimde esim sperm hareketsizliginden olmuyodu oda kendini suclu hissettigi icin dahada uzuluyodu ama belli etmiyodu bende sen benim kadar istemiyosun falan derdim ama ,test sonucunda hastanede ikimiz birden agladik havalara uctu ,ikiz babasi olcam deyip duruyo aslinda daha kese gorunmedi ama benden cok kaptirdi kendini (benim yastan dolayi 2 embriyo kondu 38 yasindayim bu arada buda sizlere moral olsun arkadaslar )allah ol desin yeter rabbim sonuna erdirir insallah hevesimiz yarida kalmaz

Ayy cnm yaa durun ben bi hava aliyim belki ii gelir bna
Var cnm var evin etrafi tum cicek biraz cikiyim insallah zarari olmaz
Merak etme bisey olmaz ,ben ilk denememde disari adim atmamistim olmadi ,bu sefer markete kadar gittim geldim,evimizin yakininda alis.merkezi var yarim saat turladim geldim havan degisir,agir bisey tasimadiktan sonra cokda merdiven cikma yoksa yuruyusten biseycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…