Aynen bnde oyleyim evimin karsisinda dugun oluyo onlar oynadikca muzik caldikca ben agliyorum ama nie agladigimida bilmiyorum afedersin salak gibiyim gozlerimin alti bi hosMrh tatlim bende transfer sonrasi aglayip durdum,kucucuk seyi olay yapip atarlaniyodum ,sonrada ya tutmazsa diye uzuluyodum ,benim test sonucum pozitif cikti ,demekki hamile oldugum icin duygusalmisim insallah sende hamilesindir ,muzik dinleyince bile gozumden yas akiveriyodu
Insallah bnmde tutar kuzum yaa inan bu bebege cok ihtiyacim varKizlar ,sakin elalem ne der ne dusunur kafaya takmayin,bende her bayram aglardim illaki biri cocuk yokmu daha derdi ,sonra sonra dugunlere de gitmedim ,bayramlardada kimseye gitmedim ,benim halimden anlamayanlara niye gideyimki dedim ,sadece anane ,babane, teyze ,komsular sorunca olmuyo tedavi oluyoruz demeye basladim ,icince tuttukca daha kotu oluyo ,ende 2 3 sene hep icime kapandim ,ise bile baslamak istemezdim simdi biri sorcak a cocuk yokmu kac sene olmus diye ,arkadas cevremden koptum ama daha cok bunalima girdim son isyerimde paylastim olmuyo dedim ve arkadaslarim o gunden sonra bana sormadi bile ,akil bile vermediler ,ama bilmeyin e akil vermeye kalkiyo insanlar doktora gitmedin mi falan diye ,4 5 senem mutsuz ve hayati zehir ederek gecti ,sukurler olsun 2,tup denememde tuttu ,darisi sizlerin basina bu kadar uzun yazdim ki sizlere moral olsun diye hepimiz ayni seyleri yasadik ,yasiyoruz ama vakti saati gelince oluyo sakin umudunuzu yitirmeyin ,etrafida umursamayin
Sizi ,mutsuz eden kim varsa gitmeyin ,ben kaynanama dahi gitmek istemeyince esime diyodum kimseyi gormek istemiyorum oda anlayisla karsiliyodu ,herkesin dugunune gelirdim ,izmitten bursayaannemin hatrina sonra dedim ben gitmiyorum herkesin elinde cocuk ,yada hamile benim moralim bozuluyox diye kimsede zorlamadi ,gidip gelmeyi kesinki ceneleri kapansinEvet güzel yapmışsın söylemekle . Benimkinin erkek kardeşi var bitek aman oda dünyadan bir haber . Önümüzde Kurban bayramı var yine herkes sorguya çekecek bizi acaba kime hangi yalanı söylesekBir gün çıldırıp herkese kocamdan dolayı olmuyor diye bağarcam korkuyorum valla kendimden . Kaynanam ozamanda senin yüzünden oldu der. sağlam verdim çürüttün der . diyecek laf mı yok
Herzaman bana özelden yazabilirsiniz benim işim rahat o yüzden sürekli takip edebiliyorum burayı . Zamanı böyle böyle geçiricez bir bakmışsın test günün .Canim benim inan rahatliyorum buraya yazinca bunu yasamayan bilmez esimden baska dogru durust destek olan yok bide tek destegim sen ve sizlersiniz cok tesekkur ederim
Cnm ,benim seni cok umitlendirmek istemem ama benim ilkinde tutmamisti ,o zaman hic boyle duygusal degildim ,ben aglammami hep korkuma bagladim ,yine tutmazsa diye ,bende zeki mureni dinleyip agladim icimden geliyodu ,agladim ya bisey olursa diyede korkma sakin ,esimle ku ucuk biseyi buyutup olay cikardim ofkede vardi bende cilgin gibiydim ,ama cok sukur tuttu insalah sende hamilesindirAynen bnde oyleyim evimin karsisinda dugun oluyo onlar oynadikca muzik caldikca ben agliyorum ama nie agladigimida bilmiyorum afedersin salak gibiyim gozlerimin alti bi hos
Herzaman bana özelden yazabilirsiniz benim işim rahat o yüzden sürekli takip edebiliyorum burayı . Zamanı böyle böyle geçiricez bir bakmışsın test günün .[/QUO ayy hadi insallah o gunu iple cekiyorum
insallah canim daha dun esimle yemek yiyoduk esim vnm yuzumden su geldigin hale bak dedi bnde ne var olsun bebisimiz icin dedim sonra beni aglama tuttu sanki dovmussun gibi icimi ceke ceke o da geri bidaha konusmucam nie agliyon fln dedi ama bie agladigimi bi bilsemCnm ,benim seni cok umitlendirmek istemem ama benim ilkinde tutmamisti ,o zaman hic boyle duygusal degildim ,ben aglammami hep korkuma bagladim ,yine tutmazsa diye ,bende zeki mureni dinleyip agladim icimden geliyodu ,agladim ya bisey olursa diyede korkma sakin ,esimle ku ucuk biseyi buyutup olay cikardim ofkede vardi bende cilgin gibiydim ,ama cok sukur tuttu insalah sende hamilesindir
İnsallah canm hayrli olsunSlm kizlar bende eylul yada ekimde tup bebege baslayacagim insallah ugur getirir bize ve bebeklerimize kavusuruz
Normal canim banada oluyodu durduk yere aglamak disari cik dolas yavas yavas ben cikmistimKizlar bi duygusalim bu aralar durduk yere agliyorum sebepsiz yere sonrada hic aglamamisim gibi bis bos bakiyorum psikolojim bozuldu evde tikildim kaldim ole biyere de cikmiyorum bugun 6.gunum karnim belim agriyo iyice gerildim napcam ben bole olan var mi
Ay darısı bizim başımıza Rabbim nolur ya burda dert paylaşan evlat hasretiyle yanan gözü yaşlı kim varsa yarabbim nolur bizlerede nasip et. Hamile olup doğum bekleyenlerede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle. AMİNKizlar ,sakin elalem ne der ne dusunur kafaya takmayin,bende her bayram aglardim illaki biri cocuk yokmu daha derdi ,sonra sonra dugunlere de gitmedim ,bayramlardada kimseye gitmedim ,benim halimden anlamayanlara niye gideyimki dedim ,sadece anane ,babane, teyze ,komsular sorunca olmuyo tedavi oluyoruz demeye basladim ,icince tuttukca daha kotu oluyo ,ende 2 3 sene hep icime kapandim ,ise bile baslamak istemezdim simdi biri sorcak a cocuk yokmu kac sene olmus diye ,arkadas cevremden koptum ama daha cok bunalima girdim son isyerimde paylastim olmuyo dedim ve arkadaslarim o gunden sonra bana sormadi bile ,akil bile vermediler ,ama bilmeyin e akil vermeye kalkiyo insanlar doktora gitmedin mi falan diye ,4 5 senem mutsuz ve hayati zehir ederek gecti ,sukurler olsun 2,tup denememde tuttu ,darisi sizlerin basina bu kadar uzun yazdim ki sizlere moral olsun diye hepimiz ayni seyleri yasadik ,yasiyoruz ama vakti saati gelince oluyo sakin umudunuzu yitirmeyin ,etrafida umursamayin
çık işte ne güzel bahçede çiçek falan varsa oyalan onlarlaCiksam mi ki evimde bahceli bahcete kadar ciksam nolur ki
Var cnm var evin etrafi tum cicek biraz cikiyim insallah zarari olmazçık işte ne güzel bahçede çiçek falan varsa oyalan onlarla
Cik canim ben alisverise bile gitmistim tabi agir adimlarla agir tasimadanCiksam mi ki evimde bahceli bahcete kadar ciksam nolur ki
Bişey olmaz canım kendini zorlama yeter. Benim olduğu zaman 2-3 günden sonra bende işe gelcem mecburen. Kimse bişey bilmiyo ki. Yavas yavas çalışcam bende napıyımVar cnm var evin etrafi tum cicek biraz cikiyim insallah zarari olmaz
Ayy cnm yaa durun ben bi hava aliyim belki ii gelir bnaBişey olmaz canım kendini zorlama yeter. Benim olduğu zaman 2-3 günden sonra bende işe gelcem mecburen. Kimse bişey bilmiyo ki. Yavas yavas çalışcam bende napıyım
Evet ,aglayinca erkekler pek anlamiyo ama onlarda icine atiyo esimde karnima bakip duruyodu morardimi aciyomu diye ,benimde esim sperm hareketsizliginden olmuyodu oda kendini suclu hissettigi icin dahada uzuluyodu ama belli etmiyodu bende sen benim kadar istemiyosun falan derdim ama ,test sonucunda hastanede ikimiz birden agladik havalara uctu ,ikiz babasi olcam deyip duruyo aslinda daha kese gorunmedi ama benden cok kaptirdi kendini (benim yastan dolayi 2 embriyo kondu 38 yasindayim bu arada buda sizlere moral olsun arkadaslar )allah ol desin yeter rabbim sonuna erdirir insallah hevesimiz yarida kalmazInsa
insallah canim daha dun esimle yemek yiyoduk esim vnm yuzumden su geldigin hale bak dedi bnde ne var olsun bebisimiz icin dedim sonra beni aglama tuttu sanki dovmussun gibi icimi ceke ceke o da geri bidaha konusmucam nie agliyon fln dedi ama bie agladigimi bi bilsem
Kendini cok yormadiktan sonra ,biraz yurumende sakinca yok ben ,kisa mesade cafeye gidip gelmistim ,doktorum cok yatma demisti kan dolasimi yavasliyomusCiksam mi ki evimde bahceli bahcete kadar ciksam nolur ki
Ayy cnm yaa durun ben bi hava aliyim belki ii gelir bna
Merak etme bisey olmaz ,ben ilk denememde disari adim atmamistim olmadi ,bu sefer markete kadar gittim geldim,evimizin yakininda alis.merkezi var yarim saat turladim geldim havan degisir,agir bisey tasimadiktan sonra cokda merdiven cikma yoksa yuruyusten biseycik olmazVar cnm var evin etrafi tum cicek biraz cikiyim insallah zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?