- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Hayirli cumalarSlmlar arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
Ayin sonunu beklemedeyim daha sen naptinSlm dnya cnm sen hangi aşamadasın?
Ayın sonu mu başlıcaksınız? Biz Allah nasip ederse ekimde başlıcazAyin sonunu beklemedeyim daha sen naptin
Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Tüp bebek yaptırıyorsan, öncelikle adet oldunda doktora gidiyon adetinin 2. Veya 3. Günü hormon tedavisne baslıyosun. Doktor zaten sana bi plan veriyo hergün göbeginin etrafından igne yapıyosun doktorun verdigi doz da. Bi kaç gün sonra kontrole gidiyon dr yumurtalaın büyümesine bakıyo ve gene igne vuracagın doz u yazıyo. Gene bi kaç gün sonra kontrole gidiyon. Bu süreç herkeste degişiyo igne olma günü 12 ile 14 gün arası yumurtanın büyümesine baglı. Sonra çatlama ignesi vuruyon ve 36 saat sonra yumurtaların narkoz altında toplanıyo 10, 15 dakika falan sürüyo. Hiç fazla agrı olmuyo. O arada eşin sperm veriyo ve yumurta ile spermi labaratuar ortamınd birlestiriyorlar. Esinin spermleri hareketli ise, sperm kendi döllüyo yumurtayı. Eger hareketsiz ve az spermse mikro enjeksiyonla yumurtanın içine koyuyolar. Tabi doktor karar veriyo buna. Sonra zaten söylüyolar 3. Gün labaratuarı tel ile arayıp yumurtanın bölünmesini ögreniyon. 3. Gün veya 5. Gün sana embrioyı transfer ediyolar. Sonra mucize bekleyiş başlıyo.
Tüp bebekte yukarıda yazdıgım gibi tedavi süreci. Yok cnm agrı falan. Ben her türlü acıya katlanmaya razıyım yeterki olumlu olsun. Nerde, ne zaman başlıcaksınız tedaviye? Spermin hareketligine gerek yok zaten mikro enjeksyon oluyo, yani spermi direk yumurtanın içine koyuyorlar.Tesekkur ediyorum arkadaslar tedaviye baslamadim daha .. yani benim yumurtam zaten olusuyor yine de hormon tedavisi uygulaniyor mu ben cok korkuyorum .. baska yerde cok acili agrili oldugunu okumustumharekette sifir sansimiz var mi .. rabbim bebek isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah cok zor ..
Ben kocaeli gebzedeyim Anadolu saglik merkezinde yaptirmayi dusunuyorum henuz adim atmadim yarin urolojide randevumuz var esim muayene olacak sonra kesin karar verecegiz cok tesekkur ederim yardimlarin icin ..Tüp bebekte yukarıda yazdıgım gibi tedavi süreci. Yok cnm agrı falan. Ben her türlü acıya katlanmaya razıyım yeterki olumlu olsun. Nerde, ne zaman başlıcaksınız tedaviye? Spermin hareketligine gerek yok zaten mikro enjeksyon oluyo, yani spermi direk yumurtanın içine koyuyorlar.
Senin dondurulmusmuydu bastanmi basliycaktinAyın sonu mu başlıcaksınız? Biz Allah nasip ederse ekimde başlıcaz
Bişey diyil cnm inşallah iyi haberler alırsınız. Yaşınızı bilmiyorum ama işte vakit kaybetmemek önemli tüp bebekte ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi.Ben kocaeli gebzedeyim Anadolu saglik merkezinde yaptirmayi dusunuyorum henuz adim atmadim yarin urolojide randevumuz var esim muayene olacak sonra kesin karar verecegiz cok tesekkur ederim yardimlarin icin ..
Cnm 3 defa denedik 3 ündede hiç dondurulcak yumurtam olmadı maalesef. Evet sil baştan geneSenin dondurulmusmuydu bastanmi basliycaktin
27 yasindayim esim 35 hepimiz icin hayirlisi olsunBişey diyil cnm inşallah iyi haberler alırsınız. Yaşınızı bilmiyorum ama işte vakit kaybetmemek önemli tüp bebekte ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi.
Evet cnm vakit kabetmeden başlayın hayırlısıyla. Kaç senelik evli siniz?27 yasindayim esim 35 hepimiz icin hayirlisi olsun
3 bitti 4. Senemize girdik doktorun yuzunden bu kadar zaman kaybi oldu cunku esimim spermlerine super dedi bana sorun sende dedi bende doktoruma cok guvendigim icin baska doktora gitmemistim tesaduf.burda gordum bize yakin sonucu olan biri yazmisti degerimiz cok dusuk diye doktorumu degistirdim daha bugun ogrendim ki spermler cok kotu ve bende hicbirsey yokmus bana poliskistik over oldugumu soyleyip klomen verdi surekliEvet cnm vakit kabetmeden başlayın hayırlısıyla. Kaç senelik evli siniz?
Bizde 5 senelik evliyiz. 5 sene içinde 3 tüp bebek. Evet dogru doktorda önemli ama işte o da şans. İnşallah bu sefer dogru doktordur. Benim eşim spermlerdede hareketsizlik var.3 bitti 4. Senemize girdik doktorun yuzunden bu kadar zaman kaybi oldu cunku esimim spermlerine super dedi bana sorun sende dedi bende doktoruma cok guvendigim icin baska doktora gitmemistim tesaduf.burda gordum bize yakin sonucu olan biri yazmisti degerimiz cok dusuk diye doktorumu degistirdim daha bugun ogrendim ki spermler cok kotu ve bende hicbirsey yokmus bana poliskistik over oldugumu soyleyip klomen verdi surekli
Tup bebek maliyeti nedir ? Birde 3 unude ayni yerde mi yaptirdiniz yoksa baska yerler mi denediniz ?Bizde 5 senelik evliyiz. 5 sene içinde 3 tüp bebek. Evet dogru doktorda önemli ama işte o da şans. İnşallah bu sefer dogru doktordur. Benim eşim spermlerdede hareketsizlik var.
2 si hastanede 1 özelde cnm türkiyede yaptırmadık bizTup bebek maliyeti nedir ? Birde 3 unude ayni yerde mi yaptirdiniz yoksa baska yerler mi denediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?