Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar sonucu aldim 19.68 den 4.78 e dusmus. Dusuk yapiyormusum ben. Kaskati kesildim hic bisey yapamiyorum. Ne agliyorum ne guluyorum. Hislerimi kaybettim sanki. Esim agladi ben aglayamadim

Kizlar sonucu aldim 19.68 den 4.78 e dusmus. Dusuk yapiyormusum ben. Kaskati kesildim hic bisey yapamiyorum. Ne agliyorum ne guluyorum. Hislerimi kaybettim sanki. Esim agladi ben aglayamadim
Yaaa cok uzuldum canımm tesellı edebılecek kelıme yok ama hayırlısı Allahtan rabbım sabır versın

uzulme diyecem ama uzulmemk zor yinede dua et hayirlisi buymuş Allah yardimcn olsun kardeşim

Yaaaa dalga gecmeee ne biliyim ama bi kisi transferden sonra fotograf koymus ultrason fotografini o ne oyle ?
Can'ım ya çok tatlısın kıyamam sana ..Can'ım benim yok o daha minicik düşecek büyüklükte değil vücut atsa bile sen normal akıntın sanırsın anlayamazsın öyle ..

Tüp bebek tedavisi sırasında ilişki durumu sorusu olmustu bir arkadasin. Biraz formlarda dolastim bir arkadasin yazdigi hem etkiledi hem güldürdü aynen paylaşıyorum. Eşleriniz bundan pek hoslanmayacak ama gercek bu... kabul etmek zorundalar...

iğne sırasında enfeksiyon riski var yasak :)))
iğneler bitince yumurtalar gelişmiş oluyor , çatlatma iğnesi vuruluyor tek doz, o esnadan sonra da yasak zira yumurtaları eşinin spermi dölleyebilir ve kaltesiz spermle döllenmiş yumurtalar boşa gidebilir, durumu kontrol altına almak istiyorlar bu sebeple gene yasak :))
aynı esnada eşinin en az 3 gün cinsel perhiz yapmasını istiyorlar ki sperm biriksin ve hareketliliği artsın diye gene yasak :)))
yumurtalarını veriyorsuz OPU işlemi sırasında , sonrasında eşinden alınan spermi kullanıp 3 gün içinde sana transfer ediyorlar, bak o aradaki 3 gün serbest :)))
sonra transfer ediyorlar, test gününe kadar geçen 12 gün rahimde kasılma olmasın, tutunma engellenir diye , belki de hafif kanamaya yol açar diye gene yasak :)))

sonrasında eğer test pozitif ise, herhangi bir başka tıbbi risk yoksa serbest :))) malesef cnikom bu dönem böööle bööle geçti hepimizde...inşallah biran evvel yasakların kalktığı bir sonuç alırsın :))

Canım arkadaşım Allah yardımcın olsun ama bizim dualarımız inan hep seninle , eğer ağlamak rahatlacaksa ağla içinden geleni engelleme , içinde boşluk varsada bekle .Allah büyük

1 yıldır tedavi oluyoruz eşimin hayatı cehenneme döndü sürekli kontrol altında yaşıyor :)

Canım benim demekki sağlıklı değilmiş öyle düşünmeye çalış şu an hayırlısı buymuş demekki. İnş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun hakkında hayırlısı olsun bitanem

slm kızlar size yine bir sorum olcaktı yardımcı olursanız sevinirim ben biraz önce sanki adet gördüm gibi yani peceteye sildikce geliyo yani tam adet olmadım sorum acaba bu gün 1. gün mü yoksa yarın mı 1. gün eger yarın 2. gün sayılıyosa tüp merkezine gidecegimde lütfen beni aydınlatrmısınız eşimde haber bekliyo iş yerinden izin almk için izin alayım mı gidiyozmu yarn dr dedi tam adetim gelmedigi için bişi diyemedim ( kesinlkle hamile deilim onu biliyorum ) bi bacınıza yol göstersenz şimdiden tşk ederim

cnm büyuk ihtimal yarin tam olursun adet şoyle diyeyim bugun saat aksam 6 adet olduysan yarin aksama da olursun 6dan 6 ya biģun olur saat kacta oldun aklinda tut kisacasi yarin 1 gun olur

Canm banada doktor adet oldugun gun ara ertesi gun gel dedi :/

tam benle aynı durumu yaşıyorsun şuan.Öğleden beri benimde tuvalette sildikçe geliyo, az önce baktım az çamaşırımda kirlenmiş bugün 1 mi deilmi karar veremiyom.Tam olarak başlamadı gibi gelio ama bi kaç aydır adetim zaten çok az gelioda yoksa başladımı bilemiom. Bir yaman çelişki içindeyim dostlar:) ama ben salı gidicem bugün 1. gün sede deilsede öncesinde gitmem mümkün deil.Zaten doktor 2. gün veya 3. gün farketmez demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…