Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar sonucu aldim 19.68 den 4.78 e dusmus. Dusuk yapiyormusum ben. Kaskati kesildim hic bisey yapamiyorum. Ne agliyorum ne guluyorum. Hislerimi kaybettim sanki. Esim agladi ben aglayamadim
Çok üzüldüm cnm esim bile kötü oldu duyunca ama Allah'tan umit kesilmez umut her zaman var... dualarimiz seninle ins ummadigin anda mucizen gerçekleşir. Dondurulmusun varmiydi...

cnm büyuk ihtimal yarin tam olursun adet şoyle diyeyim bugun saat aksam 6 adet olduysan yarin aksama da olursun 6dan 6 ya biģun olur saat kacta oldun aklinda tut kisacasi yarin 1 gun olur
aynen dedigin gibi oldu canım saat 6-6.30 gibi küloduma bulşmış sonra 7 gibi gitm hiç bişi yok peceteye sildim yine bulaşık geldi hmm tm ozaman ben salı günü gideyim çok tşk ettim balımm
Canm banada doktor adet oldugun gun ara ertesi gun gel dedi :/
tm canm çok tşk ettim cvp içn
off bnde aynen adetim iyice azaldı benimde korkum menopoz ben salı gidecegim sende salı gidersin sen demi ilk hangi tüp bebk merkezine gideceksin ben novart karar verdim çok arştrdım kimileri şikayetci kimeliri çok memnun ama intrnte bi oylama yapılmış en üstte başarı oranı novart hayrlısı olsun benm de ilk tüp bebk tutmazsa inş tutarda birdaha yaptıramıcam yani ilk ve son RABBİM hepimizin yüzüne baksn inş
bu arada ayşegülll yazını şimdi gördüm nutkum durdu canım yaa çokk üzüldüm inş bişi olmazz seni bırkmaz melegin inşşşşşşşş

Canım bildiğim kadarıyla tam sökülünce 1. Gün sayılıyor günde en azından 1 pedi dolduracak kanama olmalıymış sanırım adet tam başladı demek için. Sanırım senin yarın 1. Gün sayılır

çok tşk ettim balım tmm bnde salı günü giderim daha tm olmadıgım içnn
bu arada naslsn balım böregim yigen nasıl

Sagolun kizlar allah razi olsun. Nasibimiz boyleymis allahim bana bi sabir verdi daglar taslar bu uzuntuye zor dayanir ama ben dayaniyorum yine de sukur ediyorum. İki uc aylikken dusuk yapaydim ya cocugum sagliksiz olaydi diye diye kendime telkin veriyorum. Esim cok agladi cok uzuldu annem ise cabasi... Allahima yine binlerce kez sukurler olsun. Allah buyuk. Bu yolda giden herkesin allah yardimcisi olsun. Bu yolda bebek sahibi olanlara allah saglikli ve hayirli dogumlar nasip etsin. Allah bana da hayirli saglikli bir evlat nasip etsin. Benim bebegimin yiyecek ekmegi yokmus napalim. Vardir bunda da bir hayir. Doktorumla konustum haftaya tekrar test yapalim dedi. O an soramadim ama sorucam sizde neden boyle demis olabilir aklima takilan tek sey bu su an

Canim evet benimde ilk tup denemesi olacak.daha once ilk asilamam tuttu ancak bebek gelismedigi icin kaybettim arkasindan bi asilama daha oldu ama tutmadi.sonra tupe karar verdik yasim 30 14 aydur ugrasiyoz bebek icin.bende novarta gidiom bu arada butun bu islemler burda oldu.ya ben hocalara cok guveniom sikinti ilgi azligiydi benim yakindigim ama ona goz yumcam artik doktorlar cok ii

Sağol canım yardimci olduğun icin :) sabah yaptığım vadaxe diye bir markaydi esim almış bende deneyim dedim. Test yaptıkça eklerim diger arkadaş lara fiki olur :)

Böyle düşünmene çok sevindim canım. Genetik test isteyecektir belki

Bu bahceci saglik grubunda tedavi olan arkadaslar ucret hakkinda bilgi alabilir miyim doktor muayene ucretleri opu transfer vs..

Bu bahceci saglik grubunda tedavi olan arkadaslar ucret hakkinda bilgi alabilir miyim doktor muayene ucretleri opu transfer vs..
Ben varım 5.700 sü en son ama zam gelmiştir heralde artı dondurma ücreti var ona da ekstra ücret alıyorlar onun haricinde genetik test vs yapılırsa ekstra veriyorsun

Amh kaç Can'ım???

ALLAH çok büyük inş tez vakitte saglıklı bi evlat nasip eder sen çok güçlüsün MAŞALLAH ne güzel söylemişsin vardr bundada bi hayr RABBİM öyle bi evlat versin ki tüm acılarınızı silsin bacım tekrar gecmiş olsun

hmm hadi hyrlısı benmde 2 tane zübeyde hanımda aşılamam var 2 side nagtfti bak iyi düşünenim iyi olsun demkki hamile kalabiliyomuşsn benim bunu bilme şansm hiç olmadı ve çok gençsin olumsuz düşünmeyelim demkki seninle aynı zamanda başlıcaz ne biliyim sanki benim tüpten çok umudum var ALLAHIM hepimiz göbegini kucagını doldursn inşşşş hocalara gelincve evt ilgi az konuşmuyolar diyolar amaa başarıları ve tecrübeliri çokmuş bnde bunun için sectim hayrlısı artık beraber tek tek yazarız ne aşamadayız diye

Sağol canım yardimci olduğun icin :) sabah yaptığım vadaxe diye bir markaydi esim almış bende deneyim dedim. Test yaptıkça eklerim diger arkadaş lara fiki olur :)
canım gözün aydın hamilemisinn
O iyi saol tatlım annesinin dişi kulağı başı ağrıyor nezle olmuş halsiz.
oyyy kıyamamm cok gecmiş olsun kendine dikat et canım

Henüz degil idrar testleri silik çıkıyor kesin çarşamba günü kanda belli olucak canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…