Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Muayene ne kadar gulum
Mustafa Bahçeci 400 dü en son diğer doktorlar 300/350 falan
Bu arada büyük geçmiş olsun Can'ım çok üzüldüm meleklerine
Bahçecide 2 denemem oldu ama çok memnun ayrılmadım ama senin kararın tabi sen bilirsin yine de.

Sal sali gunu 2. Gun bence canim

Henüz degil idrar testleri silik çıkıyor kesin çarşamba günü kanda belli olucak canım :)
bacım silktecıkmış ohh inşşş hamilesindir inşşşşşşşş
azap_cicegi hayirli dualarin icin allah razi olsun kabul olsun insallah

aminnn inşş bacm
Yumurta rezervini gösteren tahlil canm .O belirliyor menapoz durumunu
daha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki

Sagol gulum amerikan hastanesine gidiyorduk biz. Acaba klinigi degistirsem mi diye dusundum bi an da ondan sordum. Amerikan hast. Fiyatlar farkli degil aynen boyle yani.

Sagol gulum amerikan hastanesine gidiyorduk biz. Acaba klinigi degistirsem mi diye dusundum bi an da ondan sordum. Amerikan hast. Fiyatlar farkli degil aynen boyle yani.
Bence değiştirme ..Geçen bi arkadaşımın başına çok kötü şeyler geldi Bahçecide morali alt üst oldu.Kızın yumurta toplama günü cumartesi cuma arıyorlar kliniği su bastı p tesiye erteleyelim kız da tamam diyor sonradan kliniğe gidiyor gayet işlemler falan yapılıyor..Doktor da orda epey bağırıp çağırıyor ama mecbur orda devam ediyo toplamaya doktor söz verdiği halde girmiyor başka biri giriyor damarını patlatıyorlar uyandığında heryer kan gölü.Çok fazla aksilik oluyor orda ben tavsiye etmiyorum canım

Aaaaaaaaaa nekadar olaylı yazık günah kadına ;(

daha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki[/QUOTE]
İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettim

Aaaaaaaaaa nekadar olaylı yazık günah kadına ;(
Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...

Benimde bacağım mosmordu ve 3 ay şiş gezdim artık Nasıl bağladılarsa

Ah yazik kizin basina gelene bak. Tuylerim diken diken oldu halime sukretmem lazim

daha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki

Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...[/QUOTE]
Aaaaaaaaaaaa yok artık ;( okadar adı duyulmuş yer bu Nasıl muamele, insan canı bukadar mı değersiz ???!

Ah yazik kizin basina gelene bak. Tuylerim diken diken oldu halime sukretmem lazim
Doktordan memnunsan ki başarılı olduğu da hamileliğinden belli oluyor bence değiştirme derim.Benimde transferime gelmedi hastayım diye üzüntüden mahvoldum tanımadığım doktoru istemedim beklettim embriyoyu 4.gün embriyosu verdiler hemde tek embriyom oluşmuştu eğer ölseydi o kliniği başına yıkardım heralde

Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...

Benimde bacağım mosmordu ve 3 ay şiş gezdim artık Nasıl bağladılarsa[/QUOTE]
Ya bacağını neden bağlıyorlar hiç anlamadım.ya da benim bağlamadılar

Ya bacağını neden bağlıyorlar hiç anlamadım.ya da benim bağlamadılar[/QUOTE]
Çatala yatıyorsun ya oynatma bacaklarını diye bağlıyorlar bayıldıktan sonra bağlamışlardır canım

Yok artık ya ohooooooo doktorlar da biraz insan olsa keşke bizim yerimize koyup kendilerini bir empati yapsalar ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…