Hariç geçen sene ki fiyat bu sene 6 olmuştur+dondurma (herkese dondurulmuş tedavi yapılıyor)+muayene ücretiNe zamandi canim en soonn.. Bunun icine muayene ucreti dahil mi
Hariç geçen sene ki fiyat bu sene 6 olmuştur+dondurma (herkese dondurulmuş tedavi yapılıyor)+muayene ücreti
Mustafa Bahçeci 400 dü en son diğer doktorlar 300/350 falanMuayene ne kadar gulum
Cok gecmis olsun oncelikle canim yilmak yok! Bi dahakine olucak ! Ben de arkadaslara soruyodum ultradonda gotunuyo mu diye?Onlar benim embriyolarimdi. Ama dusuk yaptim. O gorduklerin benim bebeklerimdi
Iste ben onu diyorum ya akintiyla giderse diye!Can'ım ya çok tatlısın kıyamam sana ..Can'ım benim yok o daha minicik düşecek büyüklükte değil vücut atsa bile sen normal akıntın sanırsın anlayamazsın öyle ..
sali gunu 2. Gun bence canimslm kızlar size yine bir sorum olcaktı yardımcı olursanız sevinirim ben biraz önce sanki adet gördüm gibi yani peceteye sildikce geliyo yani tam adet olmadım sorum acaba bu gün 1. gün mü yoksa yarın mı 1. gün eger yarın 2. gün sayılıyosa tüp merkezine gidecegimde lütfen beni aydınlatrmısınız eşimde haber bekliyo iş yerinden izin almk için izin alayım mı gidiyozmu yarn dr dedi tam adetim gelmedigi için bişi diyemedim ( kesinlkle hamile deilim onu biliyorum ) bi bacınıza yol göstersenz şimdiden tşk ederim
bacım silktecıkmış ohh inşşş hamilesindir inşşşşşşşşHenüz degil idrar testleri silik çıkıyor kesin çarşamba günü kanda belli olucak canım :)
azap_cicegi hayirli dualarin icin allah razi olsun kabul olsun insallah
daha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belkiYumurta rezervini gösteren tahlil canm .O belirliyor menapoz durumunu
Mustafa Bahçeci 400 dü en son diğer doktorlar 300/350 falan
Bu arada büyük geçmiş olsun Can'ım çok üzüldüm meleklerine
Bahçecide 2 denemem oldu ama çok memnun ayrılmadım ama senin kararın tabi sen bilirsin yine de.
Bence değiştirme ..Geçen bi arkadaşımın başına çok kötü şeyler geldi Bahçecide morali alt üst oldu.Kızın yumurta toplama günü cumartesi cuma arıyorlar kliniği su bastı p tesiye erteleyelim kız da tamam diyor sonradan kliniğe gidiyor gayet işlemler falan yapılıyor..Doktor da orda epey bağırıp çağırıyor ama mecbur orda devam ediyo toplamaya doktor söz verdiği halde girmiyor başka biri giriyor damarını patlatıyorlar uyandığında heryer kan gölü.Çok fazla aksilik oluyor orda ben tavsiye etmiyorum canımSagol gulum amerikan hastanesine gidiyorduk biz. Acaba klinigi degistirsem mi diye dusundum bi an da ondan sordum. Amerikan hast. Fiyatlar farkli degil aynen boyle yani.
Aaaaaaaaaa nekadar olaylı yazık günah kadına ;(Bence değiştirme ..Geçen bi arkadaşımın başına çok kötü şeyler geldi Bahçecide morali alt üst oldu.Kızın yumurta toplama günü cumartesi cuma arıyorlar kliniği su bastı p tesiye erteleyelim kız da tamam diyor sonradan kliniğe gidiyor gayet işlemler falan yapılıyor..Doktor da orda epey bağırıp çağırıyor ama mecbur orda devam ediyo toplamaya doktor söz verdiği halde girmiyor başka biri giriyor damarını patlatıyorlar uyandığında heryer kan gölü.Çok fazla aksilik oluyor orda ben tavsiye etmiyorum canım
Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...Aaaaaaaaaa nekadar olaylı yazık günah kadına ;(
Bence değiştirme ..Geçen bi arkadaşımın başına çok kötü şeyler geldi Bahçecide morali alt üst oldu.Kızın yumurta toplama günü cumartesi cuma arıyorlar kliniği su bastı p tesiye erteleyelim kız da tamam diyor sonradan kliniğe gidiyor gayet işlemler falan yapılıyor..Doktor da orda epey bağırıp çağırıyor ama mecbur orda devam ediyo toplamaya doktor söz verdiği halde girmiyor başka biri giriyor damarını patlatıyorlar uyandığında heryer kan gölü.Çok fazla aksilik oluyor orda ben tavsiye etmiyorum canım
İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettimdaha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki
Inşallah canım bekliyorum bakalım :)bacım silktecıkmış ohh inşşş hamilesindir inşşşşşşşş
aminnn inşş bacm
daha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki
Doktordan memnunsan ki başarılı olduğu da hamileliğinden belli oluyor bence değiştirme derim.Benimde transferime gelmedi hastayım diye üzüntüden mahvoldum tanımadığım doktoru istemedim beklettim embriyoyu 4.gün embriyosu verdiler hemde tek embriyom oluşmuştu eğer ölseydi o kliniği başına yıkardım heraldeAh yazik kizin basina gelene bak. Tuylerim diken diken oldu halime sukretmem lazim
İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettimdaha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki
İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettim
Aaaaaaaaaaaa yok artık ;( okadar adı duyulmuş yer bu Nasıl muamele, insan canı bukadar mı değersiz ???![/Q
Orası biraz tuhaf biter Can'ım malesef.Birde ilk yazdığımın kızın özel durumu var tek yumurtalığı var ve göğsünden kist aldırmış kanser riski varmış ailede falan varmış doktoru yasaklamış tedaviyi o ısrarla tek şans vermiş kendine doktor da biliyor bunu...Ona rağmen işine geldiği gibi erteliyor toplamayı..Kız bağırıp çağırdığında da yalancısınız diye.üzme kendini bidaha denersiniz demiş olmazsa .Bahçeci cirosuna bakıyor Ayşe gider Fatma gelir hesabı sıkıntı yok hasta çok nasılsa sen kanser mi olacaksın son şansın mı umrunda mı ki ???
Ben opu için 2250 tl dondurma ucretıde 1300 tl verdımBu bahceci saglik grubunda tedavi olan arkadaslar ucret hakkinda bilgi alabilir miyim doktor muayene ucretleri opu transfer vs..
Ya bacağını neden bağlıyorlar hiç anlamadım.ya da benim bağlamadılar[/QUOTE]İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettim
Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...
Benimde bacağım mosmordu ve 3 ay şiş gezdim artık Nasıl bağladılarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?