Ya bacağını neden bağlıyorlar hiç anlamadım.ya da benim bağlamadılar[/QUOTE]İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettim
Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...
Benimde bacağım mosmordu ve 3 ay şiş gezdim artık Nasıl bağladılarsa
Canim benim durumumda senin gibiydi ilk degerim 19.60 di ikinci degerim ise 9 olmuştu dr. Ilaclari birakmami söyledi ve aradan 4 gun sonra yoğun bir şekilde kanamam oldu doktora gittim düşük yaptığımı söyledi. Neden düşük yaptığımı anlamak için kan pihtilasmasi mi ne oyle bir tahlil yaptirmami ve eşimle birlikte kromozom sayilarimiza baktirmak icin genetik test yaptirmamizi soylediSagolun kizlar allah razi olsun. Nasibimiz boyleymis allahim bana bi sabir verdi daglar taslar bu uzuntuye zor dayanir ama ben dayaniyorum yine de sukur ediyorum. İki uc aylikken dusuk yapaydim ya cocugum sagliksiz olaydi diye diye kendime telkin veriyorum. Esim cok agladi cok uzuldu annem ise cabasi... Allahima yine binlerce kez sukurler olsun. Allah buyuk. Bu yolda giden herkesin allah yardimcisi olsun. Bu yolda bebek sahibi olanlara allah saglikli ve hayirli dogumlar nasip etsin. Allah bana da hayirli saglikli bir evlat nasip etsin. Benim bebegimin yiyecek ekmegi yokmus napalim. Vardir bunda da bir hayir. Doktorumla konustum haftaya tekrar test yapalim dedi. O an soramadim ama sorucam sizde neden boyle demis olabilir aklima takilan tek sey bu su an
Benim dilim fena yandı.Rabbim Vicdan sahibi doktorlar çıkarsın karşımıza..Ne durumlarda yapıyoruz biz bu denemeleri..Neler yaşıyoruz neler çekiyoruz onların ufacık bir dikkatsizliği bile nelere malolurken hiç düşünmeden transfere gelmemeleri opuyu ertelemeleri onları ettikleri Hipokrat yemininden ediyor malesefYok artık ya ohooooooo doktorlar da biraz insan olsa keşke bizim yerimize koyup kendilerini bir empati yapsalar ;(
Canim genetik test demişsin onu nasil yaptiriyorsun kan vererek miBen varım 5.700 sü en son ama zam gelmiştir heralde artı dondurma ücreti var ona da ekstra ücret alıyorlar onun haricinde genetik test vs yapılırsa ekstra veriyorsun
Memorialden çoğu kişi memnun yoğunluktan şikayetçi oluyorlar sadece ama öyle büyük hatalar duymadım hiçAyyy ya insan sağlığı o kadar ucuz olmamali hastaya müşteri gözüyle bakmasalar böyle olmaz. Benim nasıl olacak acaba memorial hastanesinde var mi yaptıran
İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettimdaha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki
Evet kan alıyorlar eşinden de senden de Can'ımCanim genetik test demişsin onu nasil yaptiriyorsun kan vererek mi
Insallah canım ya insan ister istemez tedirgin oluyor sıkıntısız geçiririz hepimiz insallahMemorialden çoğu kişi memnun yoğunluktan şikayetçi oluyorlar sadece ama öyle büyük hatalar duymadım hiç
Allah herkesin iyisiyle karşılaştırsın doktorunda , işin manevi boyutu daha önemli sürekli hormon yükleniyor bize bir gün ertelenmesi tedaviyi suya düşürüyor . Biz gereken Zamanda paramızı biriktirip doktora ödeme yapıyorsak oda bi zahmet gelsin yumurtayı toplasın böyle sorumsuzluk olmaz yahu .... İşin maddi boyutu kimse milyarları kolay kazanmıyor her evin bütçesi var çok maliyetli bir tedavi iğneler falan ... İşin insani boyutu hayaller kuruyoruz gecelerce günlerce , yemin ederim hamile kdın görünce falan çıldırasım geliyor ...doktor elinden geleni yapsın hamile kalamazsak en azından doktorun yüzünden demeyelim , kızlar kaç kere tüp bebek şansımız olacak ????!Benim dilim fena yandı.Rabbim Vicdan sahibi doktorlar çıkarsın karşımıza..Ne durumlarda yapıyoruz biz bu denemeleri..Neler yaşıyoruz neler çekiyoruz onların ufacık bir dikkatsizliği bile nelere malolurken hiç düşünmeden transfere gelmemeleri opuyu ertelemeleri onları ettikleri Hipokrat yemininden ediyor malesef
Amin Can'ım Allah hepimizin işini rast getirsin sorunsuz alalım bebişlerimiziInsallah canım ya insan ister istemez tedirgin oluyor sıkıntısız geçiririz hepimiz insallah
Hem maddi hem manevi boyutu var Can'ım haklısın..Yapılan araştırmalar tüp bebek tedavisinde yaşanan stresi kanser hastalarının kemoterapi süresince yaşadıkları strese eşdeğer bulmuşlar..Korkunç bir strese maruz kalıyoruz ve onların gözünde olmadı birdaha yaparlar oluyor buda beni çıldırtıyor..Allah herkesin iyisiyle karşılaştırsın doktorunda , işin manevi boyutu daha önemli sürekli hormon yükleniyor bize bir gün ertelenmesi tedaviyi suya düşürüyor . Biz gereken Zamanda paramızı biriktirip doktora ödeme yapıyorsak oda bi zahmet gelsin yumurtayı toplasın böyle sorumsuzluk olmaz yahu .... İşin maddi boyutu kimse milyarları kolay kazanmıyor her evin bütçesi var çok maliyetli bir tedavi iğneler falan ... İşin insani boyutu hayaller kuruyoruz gecelerce günlerce , yemin ederim hamile kdın görünce falan çıldırasım geliyor ...doktor elinden geleni yapsın hamile kalamazsak en azından doktorun yüzünden demeyelim , kızlar kaç kere tüp bebek şansımız olacak ????!
Aaaaaaaaaaaa yok artık ;( okadar adı duyulmuş yer bu Nasıl muamele, insan canı bukadar mı değersiz ???![/QUOTE]İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettim
Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...
canim inslaah beraber verirz guzel haberleri bienirimizee böyle ayni anda ayni merkezde baslamamiz cokbiyi oldu cok iyi anlicaz birbirimizi. Belki sali gunu karsilasirz bile ikimizde ordayiz:) senin yas kacti tatlim belki hikayeni anlatmissindirda ben aklimda tutamiom yaa cok kalabaligiz:) cocuk varmiydi sende ilk mi bu yoksaALLAH çok büyük inş tez vakitte saglıklı bi evlat nasip eder sen çok güçlüsün MAŞALLAH ne güzel söylemişsin vardr bundada bi hayr RABBİM öyle bi evlat versin ki tüm acılarınızı silsin bacım tekrar gecmiş olsun
hmm hadi hyrlısı benmde 2 tane zübeyde hanımda aşılamam var 2 side nagtfti bak iyi düşünenim iyi olsun demkki hamile kalabiliyomuşsn benim bunu bilme şansm hiç olmadı ve çok gençsin olumsuz düşünmeyelim demkki seninle aynı zamanda başlıcaz ne biliyim sanki benim tüpten çok umudum var ALLAHIM hepimiz göbegini kucagını doldursn inşşşş hocalara gelincve evt ilgi az konuşmuyolar diyolar amaa başarıları ve tecrübeliri çokmuş bnde bunun için sectim hayrlısı artık beraber tek tek yazarız ne aşamadayız diye
canım gözün aydın hamilemisinn
oyyy kıyamamm cok gecmiş olsun kendine dikat et canım
O zaman ben cok sanslıymısım cok sukur hıc oyle seyler gelmedı basıma bende orda yaptrdım ve duyduklarım cok sasırtıyo benı talıhsızlık olmus[/QUOTE]Aaaaaaaaaaaa yok artık ;( okadar adı duyulmuş yer bu Nasıl muamele, insan canı bukadar mı değersiz ???!
Kizlar sonucu aldim 19.68 den 4.78 e dusmus. Dusuk yapiyormusum ben. Kaskati kesildim hic bisey yapamiyorum. Ne agliyorum ne guluyorum. Hislerimi kaybettim sanki. Esim agladi ben aglayamadim
Aynen Can'ım hasta sayısı çok fazla olduğundan aksilik fazla oluyor sen şanslıymışsın o konuda ama kötü şeyler yaşayan ve saçma hatalar yapılan çok hasta var malesef[/QUOTE]O zaman ben cok sanslıymısım cok sukur hıc oyle seyler gelmedı basıma bende orda yaptrdım ve duyduklarım cok sasırtıyo benı talıhsızlık olmus
Sagolun kizlar allah razi olsun. Nasibimiz boyleymis allahim bana bi sabir verdi daglar taslar bu uzuntuye zor dayanir ama ben dayaniyorum yine de sukur ediyorum. İki uc aylikken dusuk yapaydim ya cocugum sagliksiz olaydi diye diye kendime telkin veriyorum. Esim cok agladi cok uzuldu annem ise cabasi... Allahima yine binlerce kez sukurler olsun. Allah buyuk. Bu yolda giden herkesin allah yardimcisi olsun. Bu yolda bebek sahibi olanlara allah saglikli ve hayirli dogumlar nasip etsin. Allah bana da hayirli saglikli bir evlat nasip etsin. Benim bebegimin yiyecek ekmegi yokmus napalim. Vardir bunda da bir hayir. Doktorumla konustum haftaya tekrar test yapalim dedi. O an soramadim ama sorucam sizde neden boyle demis olabilir aklima takilan tek sey bu su an
Amh yumurtalik rezervini gosteren bir deger dusuk cikinca erken menapoz ihtimali ve tup bebekte olusan yumurta sayisi azaliyor diye biliyorum. Bende yaptirmistim cunkubacımm bu amh neydi bilemedim üstünzden uzak olsun her adette başım çıkack gibi agrıyrda sürekli yatıyorum neydiki ??
Sağol canım ellerine sağlık. Ayağını sürü bu topiğin hepsini oraya taşı tatlım. Tüm tüp bebek hamişlerinin deneyimlerinden faydalanalım. Harikasııın...http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-annisleri-buyrun-sohbete.867805/ tüp bebek annişleri diye bi başlık açtım buraya da devam edicem oraya da bakıcam. Beklerim oraya dainş hepimiz anniş oluruz toptan transfer oluruz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?