Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya bacağını neden bağlıyorlar hiç anlamadım.ya da benim bağlamadılar[/QUOTE]
Bacakları baglıyolar hatta uyanıkken baglıyolar benı de bagladılar hıc oyle morluk falan bı sıkıntm olmadı bagladıklarında uyanık oluyosun arkdsın deseymiş keske cok sıktınız gevsetın dıye ama yanı gercekten 10 15 dk suren uygulamada boyle olması da cok ılgınc gecmıs olsn

Canim benim durumumda senin gibiydi ilk degerim 19.60 di ikinci degerim ise 9 olmuştu dr. Ilaclari birakmami söyledi ve aradan 4 gun sonra yoğun bir şekilde kanamam oldu doktora gittim düşük yaptığımı söyledi. Neden düşük yaptığımı anlamak için kan pihtilasmasi mi ne oyle bir tahlil yaptirmami ve eşimle birlikte kromozom sayilarimiza baktirmak icin genetik test yaptirmamizi soyledi

Ayyy ya insan sağlığı o kadar ucuz olmamali hastaya müşteri gözüyle bakmasalar böyle olmaz. Benim nasıl olacak acaba memorial hastanesinde var mi yaptıran

Yok artık ya ohooooooo doktorlar da biraz insan olsa keşke bizim yerimize koyup kendilerini bir empati yapsalar ;(
Benim dilim fena yandı.Rabbim Vicdan sahibi doktorlar çıkarsın karşımıza..Ne durumlarda yapıyoruz biz bu denemeleri..Neler yaşıyoruz neler çekiyoruz onların ufacık bir dikkatsizliği bile nelere malolurken hiç düşünmeden transfere gelmemeleri opuyu ertelemeleri onları ettikleri Hipokrat yemininden ediyor malesef

Ben varım 5.700 sü en son ama zam gelmiştir heralde artı dondurma ücreti var ona da ekstra ücret alıyorlar onun haricinde genetik test vs yapılırsa ekstra veriyorsun
Canim genetik test demişsin onu nasil yaptiriyorsun kan vererek mi

Ayyy ya insan sağlığı o kadar ucuz olmamali hastaya müşteri gözüyle bakmasalar böyle olmaz. Benim nasıl olacak acaba memorial hastanesinde var mi yaptıran
Memorialden çoğu kişi memnun yoğunluktan şikayetçi oluyorlar sadece ama öyle büyük hatalar duymadım hiç

daha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki
İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettim

Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...

Benimde bacağım mosmordu ve 3 ay şiş gezdim artık Nasıl bağladılarsa[/QUOTE]
Canim bende ordayim ama hic boyle seyler duymadim cokta memnunum boyle okudukca tedirgin oluyorum transfer gunume cok az kaldi kafam cok karisik aglamak gelio hep icimden

Allah herkesin iyisiyle karşılaştırsın doktorunda , işin manevi boyutu daha önemli sürekli hormon yükleniyor bize bir gün ertelenmesi tedaviyi suya düşürüyor . Biz gereken Zamanda paramızı biriktirip doktora ödeme yapıyorsak oda bi zahmet gelsin yumurtayı toplasın böyle sorumsuzluk olmaz yahu .... İşin maddi boyutu kimse milyarları kolay kazanmıyor her evin bütçesi var çok maliyetli bir tedavi iğneler falan ... İşin insani boyutu hayaller kuruyoruz gecelerce günlerce , yemin ederim hamile kdın görünce falan çıldırasım geliyor ...doktor elinden geleni yapsın hamile kalamazsak en azından doktorun yüzünden demeyelim , kızlar kaç kere tüp bebek şansımız olacak ????!

Hem maddi hem manevi boyutu var Can'ım haklısın..Yapılan araştırmalar tüp bebek tedavisinde yaşanan stresi kanser hastalarının kemoterapi süresince yaşadıkları strese eşdeğer bulmuşlar..Korkunç bir strese maruz kalıyoruz ve onların gözünde olmadı birdaha yaparlar oluyor buda beni çıldırtıyor..
Dediğin gibi elinden geleni yapsın olmazsa doktor yüzünden demek en acısı oluyor malesef...

Aaaaaaaaaaaa yok artık ;( okadar adı duyulmuş yer bu Nasıl muamele, insan canı bukadar mı değersiz ???![/QUOTE]
O zaman ben cok sanslıymısım cok sukur hıc oyle seyler gelmedı basıma bende orda yaptrdım ve duyduklarım cok sasırtıyo benı talıhsızlık olmus

canim inslaah beraber verirz guzel haberleri bienirimizee böyle ayni anda ayni merkezde baslamamiz cokbiyi oldu cok iyi anlicaz birbirimizi. Belki sali gunu karsilasirz bile ikimizde ordayiz:) senin yas kacti tatlim belki hikayeni anlatmissindirda ben aklimda tutamiom yaa cok kalabaligiz:) cocuk varmiydi sende ilk mi bu yoksa

Aaaaaaaaaaaa yok artık ;( okadar adı duyulmuş yer bu Nasıl muamele, insan canı bukadar mı değersiz ???!
O zaman ben cok sanslıymısım cok sukur hıc oyle seyler gelmedı basıma bende orda yaptrdım ve duyduklarım cok sasırtıyo benı talıhsızlık olmus[/QUOTE]
Aynen Can'ım hasta sayısı çok fazla olduğundan aksilik fazla oluyor sen şanslıymışsın o konuda ama kötü şeyler yaşayan ve saçma hatalar yapılan çok hasta var malesef

Kizlar sonucu aldim 19.68 den 4.78 e dusmus. Dusuk yapiyormusum ben. Kaskati kesildim hic bisey yapamiyorum. Ne agliyorum ne guluyorum. Hislerimi kaybettim sanki. Esim agladi ben aglayamadim

Bende ikinci denemede senin gibi olmuştum. Kimyasal gebelikmiş yani. Sağlıklı olmayan bir bebek yani. Rabbim öyle güzel yaratmışki daha sonrasında bir ömür belki üzüleceğimiz bir şeyi en başından vermiyor. Fakat ben 6 yıllık evliliğimde ilk kez pozitifi gördüğüm için de bir yandan üzülüp bir yandan sevinmiştim. Kimyasal sonrası uzun süre sanki hislerimi kaybetmiştim. Birimi kalbimi sökmüş ve içime sanki rüzgarlar esiyordu. Doktorum bana hamile kalabildiğini gördük vücut en azından reddetmiyo buda iyi birşey demişti. Bütün arkadaşlarımda hep kimyasal gebelikten sonra vücut bebişle tanıştıgı için daha kolay yeni gebelik olusurmuş dediler. Bende onunla avundum hep. Şükür 3 tede bebiş tutundu.
İnşallah bundan sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürüm cnm. Olumlu tarafından bakmaya çalış en azından. Sakat bir bebeğin olsun istermisin?ben kendimi oyle teselli ediyordum. Ben daha hic gorup tanimadigim minnacik bir embriyoyu kaybettim diye kahrolurken rabbimin bizi ne kadar zok sevdigini ve korudugunu unutmayalim.

Ay sacmaladim teselli etmek zor cunku cok soylenecek bir sey yok. Anca kendi kendimi iyi etme yontemimden bahsedebiliyom.

O zaman ben cok sanslıymısım cok sukur hıc oyle seyler gelmedı basıma bende orda yaptrdım ve duyduklarım cok sasırtıyo benı talıhsızlık olmus
Aynen Can'ım hasta sayısı çok fazla olduğundan aksilik fazla oluyor sen şanslıymışsın o konuda ama kötü şeyler yaşayan ve saçma hatalar yapılan çok hasta var malesef[/QUOTE]
Evet burda cok okuyorum ama benın drum orayla calıstıgı ıcın benım secım sansım yoktu yanı ben zaten mecbrdum Allah iyilerle karsılastrsın ne diyelim

Beta hcg komple sifirlanmazsa rahim icinde parca kalmis demekmis oda tehlikeli sanirim ondan demistir.

bacımm bu amh neydi bilemedim üstünzden uzak olsun her adette başım çıkack gibi agrıyrda sürekli yatıyorum neydiki ??
Amh yumurtalik rezervini gosteren bir deger dusuk cikinca erken menapoz ihtimali ve tup bebekte olusan yumurta sayisi azaliyor diye biliyorum. Bende yaptirmistim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…