Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Artık progestan canıma tak ettı kızlar yarın jele gecıcem ama hıc kullanmadm nasıl kullanıcam yardımcı olurmusunuz uzun bı ucu varya onun hepsını sokucazmı ıcerı bıde ılacı verdıkten sonra hemen kalkabılırmıyız yoksa 15dk falan yatmak gerekıyomu of cok gergınım kanama olur dıyede cok tedırgınım yaa

Ben opu için 2250 tl dondurma ucretıde 1300 tl verdım
Ben baskentt uni hastanesinde raporlu butun herseye 2500 odedim ilaclarada raporun karsiladiklarina 400 falan odedim. Fiyatlar cok makul oldu. Zaten hoca ilk randevuda para aliyor onun disindada 2. Kontrolde dahil para almadi. Raporsuzda tup bebek 3600 faln tabi ilaclarda duruma gore 1000-1500 tutar. Doktorumda her muayene ve opu transfer herseyle kendi ilgilendi cok yogun olmasina karsin.
Sizin fiyatlari gorunce duduagim ucukladi vallla.

Ayyy ya insan sağlığı o kadar ucuz olmamali hastaya müşteri gözüyle bakmasalar böyle olmaz. Benim nasıl olacak acaba memorial hastanesinde var mi yaptıran
Hangi memorial cnm ben ankaradaki prof a yaptirmaktan son anda vazgectim. Kotu seyler okudum hakkinda bayanin

Ya bacağını neden bağlıyorlar hiç anlamadım.ya da benim bağlamadılar
Çatala yatıyorsun ya oynatma bacaklarını diye bağlıyorlar bayıldıktan sonra bağlamışlardır canım[/QUOTE]
benıde bugun bacaktan bagladılar...bende uzuldum gecmıs olsun kadına

Simdi transfer ediyolar ya biraz yatiriyolar sonra eve gidiyosun mesela iste diyorum normal akintiyla falan akip giden bisey mi acaba ? Ben her akintimda acaba o da mi gitti derim :)
Yok yok :) oyle bişey kız:))zaten bak simdi tranafer oluyorya tam ortaya koyuyorlar göbeginin en altına bikini bölgenın altına eger sen normal ilişkide olaaydı evet kalktıgında akardı sperm oda verimli olmuyanlad ama simdi trasferde cokk asama önde gidiyr diger türlü sperm kanaldan gecicek yumurtasonra yavuza dusup tutunucak:) o olay yok cok asama onde oluyor zaten doktor işlem bittikten sonra gelip ultrasonla bakıyor yerindemi degilmi gerisi allaha kalıyor sen elinden geleni yaptın doktorlar yaptı oluyor

Kizlar sonucu aldim 19.68 den 4.78 e dusmus. Dusuk yapiyormusum ben. Kaskati kesildim hic bisey yapamiyorum. Ne agliyorum ne guluyorum. Hislerimi kaybettim sanki. Esim agladi ben aglayamadim
Canım böylesi hayırlıymış. Şükür kürtaja gerek kalmadı. Ne olur iyi ol. Vardır Allahın bir bildiği sana sakladığı güzelliği... Buraya takıl. Bizlerden destek al. Dondurulmuşların var mı tatlım. Gez dolaş kafanı dağıt . Tekrar başlarsın hayırlısıyla...

Evet tupu sok zaten tupun içinde full ilac yok yarı kadar var yaptıktan sonrada kalk yuru biraz benim doktorum öyle dedi bende onu yaptım ilk zamanlar sorun degilde 3 aya yaklastıgında artık kokusu herseyı yapmak işkence gelicek :) ben yatıyordum kalkarkende kollarımdan destek alıyordum kolayy

Canım benim de öyle oldu iki doktor da aynı şeyi söyledi akşam olunca 1. Gün ertesi gün sayılıyor tatlım

Tamm canm yanı bisure jel kullanıp sonra ıgneye donebılırım en azından kalcalarm bıraz duzelsın ıstıyorum akıntımı kokuyo sagolasın

Bu bahceci saglik grubunda tedavi olan arkadaslar ucret hakkinda bilgi alabilir miyim doktor muayene ucretleri opu transfer vs..
Canım ilk muayene 400+ tüp bebek 5900+ donmuşlar 1300. Sadece hastaneye ödenen. 2250 iğneler falan tutuyor. Bende rezerv azlığı vardı iğneler biraz fazlaydı. Genel olarak böyle.

nisancim hic kotkma jelden kolay inanki zaten gormuşsundur cubuk gibi bisey yassi yerinden tutup salliyosum bi kac kez icindeki jel vajinaya girecek uca iniyor zaten sonra yassi olan yerin altinda ici hava dolu bi yer var oraya igne ucuylan delim igneyi cikar parmagini deligin ustune koy sonra aletin diger vajina kismindaki kapk gibi bisey donderip kiriyosun vajinaya koy ne kadar koyacagini zaten kendin ayarlaya biliyon koyduktan sonra hava dolu kisimdan sik iceriye dogru ve sikilibisekilde cikar ay cok uzun oldu aslinda cok basitte insallh anlamssindr xnm ya 5 dakika yurumen yeterli sanirm

Sagolasın canm bakalm yarın sabah yapıcam ınsallah gunde 2 kez dedı dr bakalm becerebilcekmiyim gorucem hemen kalka bılırım dımı işyerinde yapıcam cunku sabah dozunu mecburen ilacı yarın alıcam cok tesekkrler igneden jele gecen ve kanaması olanları duydum onn ıcın tedrgn oldm ama denemeden bılemm bunuda bakalm ne olacak

2. Kontrol dedigimde bebisin kalp atisi duyduktan sonraki muayene dahil oldu demek istedim.:)

Tamm canm yanı bisure jel kullanıp sonra ıgneye donebılırım en azından kalcalarm bıraz duzelsın ıstıyorum akıntımı kokuyo sagolasın
Canım ben jelden memnunum. Yapıp 1dk bekleyip hemen kalkıp yürüyorum. 12 saatte bir günde iki kez yapıcaksın. Antibiyotik gibi yani.Tabi doktorun ne dedi bilmiyorum. Koku da fazlası geri geliyor ya tabi çamaşırına deyiyor, kokaniliyor arada. Ben o işi günlük pedle çözdüm. Sık sık değiştiriyorum

slm kızlar innternntte oldugunuz icin belki dumamışsınızdr ankaralı namık intihar etmiş çokk üzüldümm evinin 7. katından kendini atmış çokk üzüldümm yaa ALLAH tahsilatını affetsin kötü haber müjdecisi olark görmeyin canım sıkkıldı paylaşayım dedim offff yaaa off

ay evet cnm ya bende okudum dusundumde buraya yazayim diye ama vaz gectim ama inteharmi yoksa kendimi dusmus belli degil rabbim gunahlarini affetsin

benim diktor günde bi kez yap demişti hep ayni saate yapiyom 8 de sabh ttansferden sonra 3 gun yaptigimdâ cunukta hafif bi kanama gordum ustunde uzuldum dedim aha tutmadi bebegim ama meger tutunma kanamasiymiş zaten cok az belli etmisti

daha hiç test yaptrmadım bacım salı günü gidecegim dr ozamn yapılır sankim galiba belki
İnşallah normal çıkar değerlerin yazarsın buraya merak ettim

Ay sorma canm ya kadın ağlaya ağlaya mahvolmuş.Bir başka tanıdığın da yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damarı incinmiş bacağı şişmiş ameliyat olmak zorunda kalmış onlar yüzünden ve Mustafa Bahçeci kabul etmemiş biz yapmadık demiş...

Benimde bacağım mosmordu ve 3 ay şiş gezdim artık Nasıl bağladılarsa[/QUOTE]
aminn inş canım tabi yazarım

bacım benim yaşım sizlerin kikadar genç deil yaşım malesef 40 buda beni korkutuyo genç olsadım bukadr acele etmezdim
bu benim 2. evliligim benim ilk eşimden bir oglum var 17 yaşında benim degil ALLAHIN 2.5 yılık evliyim biatede bu eşime evlt vermk istiyorum ALLAH izin verirse baba olsun istiyorum nasip
galiba seninle karşılaşak gibiyz cok sevindim beraber başılac beraber takip edecegiz ayyy çok heyacnlandım heyacnlıydım biraz daha artıı :)

Amh yumurtalik rezervini gosteren bir deger dusuk cikinca erken menapoz ihtimali ve tup bebekte olusan yumurta sayisi azaliyor diye biliyorum. Bende yaptirmistim cunku
canım ben aşılama yaptırırken düzen diye bi laborotovar vardı orda yaptırmıştım onu soruyorsunbz galiba özelde yapılıyo o test tam bilmiyorum yarın bakr söylerim
ay evet cnm ya bende okudum dusundumde buraya yazayim diye ama vaz gectim ama inteharmi yoksa kendimi dusmus belli degil rabbim gunahlarini affetsin

bak şimdi keşke bnde sölemeseydim keşke yazmasaydım ne biliyim ben tv den duyunca üzldüm bna yazılnları okuyunca söleyim dedim tühh tv izzet yıldızhan söledi intihar dedi gercegini bilmiyorum offf keşke demeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…