- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Hayirli olsun tatlim darisi başimizaAllahın izniyle hamileyim. İlk kez yazdım bi tuhaf geldi...
Kizlar geçen hafta cuma 5 tane olan yumurtam çarşamba 10 çikti. Saat 7:30 da opu ya giriyorum genel anestezi olcak. Heyecandan uyuyamadim. Üstüne grip oldum salya sümük işlem yapmazlar diye korkuyorum. Ayrica beni de unutmuşsunuz listeye alsaniza yaaavaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
@35izmirim35 kasimda ya bismillah diyecek ins
@zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
@sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
@01_nisan
@kayisicicegi bebişinin kalp atisini duyacak inş
@Cemre cemre Tedaviye ara verdi
@MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
@huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
@loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
@Sepya 01 transferinin 5. Gününde
@erguerdogul test gününe cok az kaldi
@asalet10 taze hamile
P Ploutos 28 inde kese görecek; )
@Pembepanter58 yumoslar toplandi transferi beklio; )
@duruburcin 4 haftalik hamis yani taze anne
kızlar yanlışım varsa arada sizde en son listeyi kopyala düzelt yapıştır yapıp devam edebilirsiniz... sanki böyle derli toplu oldu kim kimdir neler yapıyor neyi bekliyor takip etme ve tanıma sansımız oldu.. Müslümanın müslümana giyabında yaptığı dua daha makbulmuş... Dualarım sizinle canlar...
işyerinden yazıyorum musait olamayabiliyorum...
atladığım kişiler vardır sanırım şimdiden kusura bakmayın musait oldukça düzeltmeye çalışırım
Hayirli olsun canimm insaallah cok guzel gecsinn. Gecmis olsun canimKizlar geçen hafta cuma 5 tane olan yumurtam çarşamba 10 çikti. Saat 7:30 da opu ya giriyorum genel anestezi olcak. Heyecandan uyuyamadim. Üstüne grip oldum salya sümük işlem yapmazlar diye korkuyorum. Ayrica beni de unutmuşsunuz listeye alsaniza yaaa
Amin tatlim, çok sağolHayirli olsun canimm insaallah cok guzel gecsinn. Gecmis olsun canim
canim doktorun kimbende dıyarbakır memorıaldeyım sukur sımdılık memnunum
gunaydın canım uğur değer...sizde mı dıyarbakırdasınzcanim doktorun kim
benim daha vaktim varmış o zaman teşekkür ederim canım :)canim benim 3 gün önce başladi oğleye kadar surdü 2gundurde akşama kadar süruyor hep uzanmak istiyorum guzel bisey ama mutfaga giremiyom kaynanam sagolsun o yapiyor yemekleri
Hahahaha ayne böyle oldu canım benimde bide ben transferden sonra ohss oldum 1 ay ertelendi transfer opudan reglime kadar ohss dan dolayı yasak regl dönemi zaten yasak reglden sonra dondurulmuş tedavisi için yasak şimdi çok şükür hamileyim kalp atışına kadar yasak adam 2,5 aydır fenalarda anlıcan. Millet çocuk olsun diye birleşiyo biz olsun diye yapamıyoruz nasıl iş anlamadım diyo :)Tüp bebek tedavisi sırasında ilişki durumu sorusu olmustu bir arkadasin. Biraz formlarda dolastim bir arkadasin yazdigi hem etkiledi hem güldürdü aynen paylaşıyorum. Eşleriniz bundan pek hoslanmayacak ama gercek bu...kabul etmek zorundalar...
iğne sırasında enfeksiyon riski var yasak :)))
iğneler bitince yumurtalar gelişmiş oluyor , çatlatma iğnesi vuruluyor tek doz, o esnadan sonra da yasak zira yumurtaları eşinin spermi dölleyebilir ve kaltesiz spermle döllenmiş yumurtalar boşa gidebilir, durumu kontrol altına almak istiyorlar bu sebeple gene yasak :))
aynı esnada eşinin en az 3 gün cinsel perhiz yapmasını istiyorlar ki sperm biriksin ve hareketliliği artsın diye gene yasak :)))
yumurtalarını veriyorsuz OPU işlemi sırasında , sonrasında eşinden alınan spermi kullanıp 3 gün içinde sana transfer ediyorlar, bak o aradaki 3 gün serbest :)))
sonra transfer ediyorlar, test gününe kadar geçen 12 gün rahimde kasılma olmasın, tutunma engellenir diye , belki de hafif kanamaya yol açar diye gene yasak :)))
sonrasında eğer test pozitif ise, herhangi bir başka tıbbi risk yoksa serbest :))) malesef cnikom bu dönem böööle bööle geçti hepimizde...inşallah biran evvel yasakların kalktığı bir sonuç alırsın :))
300 lira doktor muayenesi canım diğer işlemler 5900 + ilaçlar eğer dondurma işlemi yaparsan oda 1300 liraBu bahceci saglik grubunda tedavi olan arkadaslar ucret hakkinda bilgi alabilir miyim doktor muayene ucretleri opu transfer vs..
Günaydın Can'ım hayırlı olsun ay negüzel haber.Rabbim bizimde tedavimizde böyle güzel süprizler yapar inşallahKizlar geçen hafta cuma 5 tane olan yumurtam çarşamba 10 çikti. Saat 7:30 da opu ya giriyorum genel anestezi olcak. Heyecandan uyuyamadim. Üstüne grip oldum salya sümük işlem yapmazlar diye korkuyorum. Ayrica beni de unutmuşsunuz listeye alsaniza yaaa
Merak etme canım kanama olmaz rabbimin izniyle. Hemen kalkıp 15 dk yürümen gerekiyo canım arada jel içerde topak olup kendini atabiliyor korkma ve renkleri pembe yeşilimsi kahverengi ve bazen tortulu kına gibi yani olabiliyor bunlardada sorun yok. Ben o uzun çubuğun tam olarak hepsini değil ama yarısından fazlasını sokuyorum yani tam içeri girdiğine emin ol ki için rahat etsin bir süre sonra alışıyorsun zaten problem olmuyor.Artık progestan canıma tak ettı kızlar yarın jele gecıcem ama hıc kullanmadm nasıl kullanıcam yardımcı olurmusunuz uzun bı ucu varya onun hepsını sokucazmı ıcerı bıde ılacı verdıkten sonra hemen kalkabılırmıyız yoksa 15dk falan yatmak gerekıyomu of cok gergınım kanama olur dıyede cok tedırgınım yaa
Kayseri memorial da canım. Hastane hakkında mi doktor hakkında mi olumsuz seyler canımHangi memorial cnm ben ankaradaki prof a yaptirmaktan son anda vazgectim. Kotu seyler okudum hakkinda bayanin
Yarın yani hayırlı olsun canımSaol Canım benim babam gayet iyi , benimde bu salı yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla :)
Tatlım inş bişey olmaz Allahıma emanet inş bebişlerimiz ama tabiki temkinli olmak lazım elden gelenleri yapmak lazım. Yarın bi görüş bakalım inş sorun yoktur hem belki kalp atışını da erkenden duyarsın
Aynen oyle 2 yada 3 te gelin diyor yani en yoğun olduğu gün gel diyor. Ama fırsatın varsa hem yarin hem salı gitseniz şüpheniz kalmaztam benle aynı durumu yaşıyorsun şuan.Öğleden beri benimde tuvalette sildikçe geliyo, az önce baktım az çamaşırımda kirlenmiş bugün 1 mi deilmi karar veremiyom.Tam olarak başlamadı gibi gelio ama bi kaç aydır adetim zaten çok az gelioda yoksa başladımı bilemiom. Bir yaman çelişki içindeyim dostlar:) ama ben salı gidicem bugün 1. gün sede deilsede öncesinde gitmem mümkün deil.Zaten doktor 2. gün veya 3. gün farketmez demişti.
Canım isyerinde listeyi takip edemedim sorun çıkartıyorlar yorumu bile gizli yazıyorum. İnşallah başarılı bir işlem olur olur dualarimiz seninle olsun durumu bildir bizeKizlar geçen hafta cuma 5 tane olan yumurtam çarşamba 10 çikti. Saat 7:30 da opu ya giriyorum genel anestezi olcak. Heyecandan uyuyamadim. Üstüne grip oldum salya sümük işlem yapmazlar diye korkuyorum. Ayrica beni de unutmuşsunuz listeye alsaniza yaaa
Cok dogru millet olsun diye birlesiyo biz olsun diye birlesrmiyoz ;Hahahaha ayne böyle oldu canım benimde bide ben transferden sonra ohss oldum 1 ay ertelendi transfer opudan reglime kadar ohss dan dolayı yasak regl dönemi zaten yasak reglden sonra dondurulmuş tedavisi için yasak şimdi çok şükür hamileyim kalp atışına kadar yasak adam 2,5 aydır fenalarda anlıcan. Millet çocuk olsun diye birleşiyo biz olsun diye yapamıyoruz nasıl iş anlamadım diyo :)
Hangi hastane Can'ım?Randevu gerekiyormu ki ya biz hiç almadık şimdiye kadar regl olunca gidiliyor bildiğim ama hastaneye göre değişiyor olabilirHastane cvp vermiyor nasıl randevu alıcam yaa
Ay koptum kızlar alemsiniz yaa valla durumlar fecii kızlar ..Bu arada eşim opuya gelemeyecek büyük ihtimalle ablama söyledim diyo ki çocuğu kendin mi yapacaksın şimdi diyorCok dogru millet olsun diye birlesiyo biz olsun diye birlesrmiyoz ;)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?