Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar geçen hafta cuma 5 tane olan yumurtam çarşamba 10 çikti. Saat 7:30 da opu ya giriyorum genel anestezi olcak. Heyecandan uyuyamadim. Üstüne grip oldum salya sümük işlem yapmazlar diye korkuyorum. Ayrica beni de unutmuşsunuz listeye alsaniza yaaa

Hayirli olsun canimm insaallah cok guzel gecsinn. Gecmis olsun canim

Hahahaha ayne böyle oldu canım benimde bide ben transferden sonra ohss oldum 1 ay ertelendi transfer opudan reglime kadar ohss dan dolayı yasak regl dönemi zaten yasak reglden sonra dondurulmuş tedavisi için yasak şimdi çok şükür hamileyim kalp atışına kadar yasak adam 2,5 aydır fenalarda anlıcan. Millet çocuk olsun diye birleşiyo biz olsun diye yapamıyoruz nasıl iş anlamadım diyo :)

Günaydın Can'ım hayırlı olsun ay negüzel haber.Rabbim bizimde tedavimizde böyle güzel süprizler yapar inşallah

Merak etme canım kanama olmaz rabbimin izniyle. Hemen kalkıp 15 dk yürümen gerekiyo canım arada jel içerde topak olup kendini atabiliyor korkma ve renkleri pembe yeşilimsi kahverengi ve bazen tortulu kına gibi yani olabiliyor bunlardada sorun yok. Ben o uzun çubuğun tam olarak hepsini değil ama yarısından fazlasını sokuyorum yani tam içeri girdiğine emin ol ki için rahat etsin bir süre sonra alışıyorsun zaten problem olmuyor.

Hastane cvp vermiyor nasıl randevu alıcam yaa

Aynen oyle 2 yada 3 te gelin diyor yani en yoğun olduğu gün gel diyor. Ama fırsatın varsa hem yarin hem salı gitseniz şüpheniz kalmaz
Canım isyerinde listeyi takip edemedim sorun çıkartıyorlar yorumu bile gizli yazıyorum. İnşallah başarılı bir işlem olur olur dualarimiz seninle olsun durumu bildir bize

s.a canlarr günydınn gününz aydın dualarınız kabul olur inşş
kızlar biraz önce randevu aldım yarn saat 9 da randevum var ya ALLAH ya BİSMİLLAH yarın başlıyorum ilk deva gidecegim hayırlısı olsn inşş bakalım ne diyecek
kızlar amh sonucunu sormuştunuz ya ben bu tahlilli 04.08.2014 yani gecen yıl yaptrdım sonuç
2.10 SI 14.99 diyo

Cok dogru millet olsun diye birlesiyo biz olsun diye birlesrmiyoz ;)

Cok dogru millet olsun diye birlesiyo biz olsun diye birlesrmiyoz ;)
Ay koptum kızlar alemsiniz yaa valla durumlar fecii kızlar ..Bu arada eşim opuya gelemeyecek büyük ihtimalle ablama söyledim diyo ki çocuğu kendin mi yapacaksın şimdi diyor
Dedim anne ben Nasıl oldum diye sorarsa çocuğum ilerde.Evladım oraları hiç karıştırma kendi başıma yaptım dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…