Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

hahahahhaha ay delisin sen bitanem yaaaa . Bizim çocukların oluşumunda bin kişi ile muhatap olarak yaptık desek çocuk anne siz nasıl annesiniz der kaç doktor kaç hemşire....

2.10 gayet iyi Can'ım menapoz çok uzak merak etme rezervinde gayet iyi...
Fsh ta iyiyse sorun yoktur

hahahahhaha ay delisin sen bitanem yaaaa . Bizim çocukların oluşumunda bin kişi ile muhatap olarak yaptık desek çocuk anne siz nasıl annesiniz der kaç doktor kaç hemşire....
Puahahahah hahahaha ay bende koptum ya ağlanacak halimize gülelim boşverin kızlar dalgaya vuralım
Ay sorma ya embriyoları doktorlar elde ediyor yani manevi babaları embriyologlar anneleri de hemşireler

Puahahahah hahahaha ay bende koptum ya ağlanacak halimize gülelim boşverin kızlar dalgaya vuralım
Ay sorma ya embriyoları doktorlar elde ediyor yani manevi babaları embriyologlar anneleri de hemşireler
Bebekler elden ele millet sıcacık yatağında yapar bizde buz gibi hastanelerde . Düşün düşün ......

Bebekler elden ele millet sıcacık yatağında yapar bizde buz gibi hastanelerde . Düşün düşün ......
Ay napalım şekerim biz yapamıyoruz el atında olsun şu bebe dicez artık yapçak bişi yok
Benimde regl gelmedi yav eşim diyor saçma sapan Zaman'larda gelir şimdi gelmeyeceği tuttu

Ay napalım şekerim biz yapamıyoruz el atında olsun şu bebe dicez artık yapçak bişi yok
Benimde regl gelmedi yav eşim diyor saçma sapan Zaman'larda gelir şimdi gelmeyeceği tuttu
hahahahha eşinde bi alem ya regl takip ediyor kocalarımız saçmalıkta son nokta sınırları zorluyoruz Bende dün ağladım çatlatma iğnesi olurken kocamda diyorki bu iğne küçük ağlama ben iğne acısına ağlamıyorum ki kaderime ağlıyorum neden diyorum Allah ım neden ben . Sonu belli olmayan maceralara daha ne kadar sürüklenicem daha nekadar bu belirsizlikte yaşayacağım evimde bir odamı boş bıraktım bebeğim gelecek diye daha nekadar hayal kurup kurup hayallerimi ellerimle yıkacağım kumdan kaleler hep yıkıldı sellerde ve ben artık kale yapacak gücü kendimde bulamıyorum....

O bos oda , besik yeri bendede hazir ((((((

kızlar gercektn kocalarımız kafayı yedi bitek bendemi diyodum sizlerinkide öyleymiş
benim eşim çoçuk isimlerine bakıyo 3 gündür napıyon sen dedim yedin kafa yı dedim olsun isim seciyom diyo delimi ne

Sisstt neden yok demeyeceğiz hayırlısı diyecegiz.. isyana girer sakin ha... şükür var... şükredelim tedavi olma sansiniz hic olamayanlar var umutsuz vakalar var... çok sukurki umudumuz var sansimiz var... Sadece biraz daha şükür biraz daha dua lazim hepsi bu...

inşAllah amin amin amin

sende üzme yıpratma kendini inan burdaki herkes seninle aynı duygularda inancını kaybetme

inşallah rabbim isteyen herkese versin ne diyem tv izleyip sokaklara atılan melekleri görünce bazen isyan edesim geliyo ama allah isteyen herkese nasip etsin

kizlar isyan etmeyin dua edin hakkimizda bu hayirlisi diyip dua edecez herkesin nasibinde ne varsa onu gorur Rabbimin dergahi bol biz kücucuk kum tanesiyiz bizide goruyor elbette insanlar hakkimizda bircok sey diyebilir ama istedikleri kadar desinler ne yaparsa yapsinlar Rabbim ol dedikten sonra olur kocalara gelince benim 2 eylulde başladi tedavi ve ozamndan beri ilişki yasak ne yapalim okadar zamn bekle bebek olmadi simdi hamileyim 9 aycik daha siksin disini bide kizlar hamileligin ilk haftalrinda kadinda orgazm ve boşalma olursa rahim kasiliyor dikkat edin sonucta zor bisurecte gectik geldik buraya kadar daha dikkatli olmami gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…