evet canım yarın sabahYarın yani hayırlı olsun canım
hahahahhaha ay delisin sen bitanem yaaaa . Bizim çocukların oluşumunda bin kişi ile muhatap olarak yaptık desek çocuk anne siz nasıl annesiniz derAy koptum kızlar alemsiniz yaa valla durumlar fecii kızlar ..Bu arada eşim opuya gelemeyecek büyük ihtimalle ablama söyledim diyo ki çocuğu kendin mi yapacaksın şimdi diyor
Dedim anne ben Nasıl oldum diye sorarsa çocuğum ilerde.Evladım oraları hiç karıştırma kendi başıma yaptım dicem
2.10 gayet iyi Can'ım menapoz çok uzak merak etme rezervinde gayet iyi...s.a canlarr günydınn gününz aydın dualarınız kabul olur inşş
kızlar biraz önce randevu aldım yarn saat 9 da randevum var ya ALLAH ya BİSMİLLAH yarın başlıyorum ilk deva gidecegim hayırlısı olsn inşş bakalım ne diyecek
kızlar amh sonucunu sormuştunuz ya ben bu tahlilli 04.08.2014 yani gecen yıl yaptrdım sonuç
2.10 SI 14.99 diyo
Puahahahah hahahaha ay bende koptum ya ağlanacak halimize gülelim boşverin kızlar dalgaya vuralımhahahahhaha ay delisin sen bitanem yaaaa . Bizim çocukların oluşumunda bin kişi ile muhatap olarak yaptık desek çocuk anne siz nasıl annesiniz derkaç doktor kaç hemşire....
Bebekler elden elePuahahahah hahahaha ay bende koptum ya ağlanacak halimize gülelim boşverin kızlar dalgaya vuralım
Ay sorma ya embriyoları doktorlar elde ediyor yani manevi babaları embriyologlar anneleri de hemşireler
Ay napalım şekerim biz yapamıyoruz el atında olsun şu bebe dicez artık yapçak bişi yokBebekler elden elemillet sıcacık yatağında yapar bizde buz gibi hastanelerde . Düşün düşün ......
hahahahha eşinde bi alem ya regl takip ediyor kocalarımız saçmalıkta son nokta sınırları zorluyoruzAy napalım şekerim biz yapamıyoruz el atında olsun şu bebe dicez artık yapçak bişi yok
Benimde regl gelmedi yav eşim diyor saçma sapan Zaman'larda gelir şimdi gelmeyeceği tuttu
O bos oda , besik yeri bendede hazirhahahahha eşinde bi alem ya regl takip ediyor kocalarımız saçmalıkta son nokta sınırları zorluyoruzBende dün ağladım çatlatma iğnesi olurken kocamda diyorki bu iğne küçük ağlama ben iğne acısına ağlamıyorum ki kaderime ağlıyorum neden diyorum Allah ım neden ben . Sonu belli olmayan maceralara daha ne kadar sürüklenicem daha nekadar bu belirsizlikte yaşayacağım evimde bir odamı boş bıraktım bebeğim gelecek diye daha nekadar hayal kurup kurup hayallerimi ellerimle yıkacağım kumdan kaleler hep yıkıldı sellerde ve ben artık kale yapacak gücü kendimde bulamıyorum....
hadi canm hayr olsun gel bebişlerinler inşevet canım yarın sabah
tşk ederim canm da benm kanamam çok az geliyo korkuyom işte2.10 gayet iyi Can'ım menapoz çok uzak merak etme rezervinde gayet iyi...
Fsh ta iyiyse sorun yoktur
Sisstt neden yok demeyeceğiz hayırlısı diyecegiz.. isyana girer sakin ha... şükür var... şükredelim tedavi olma sansiniz hic olamayanlar var umutsuz vakalar var... çok sukurki umudumuz var sansimiz var... Sadece biraz daha şükür biraz daha dua lazim hepsi bu...hahahahha eşinde bi alem ya regl takip ediyor kocalarımız saçmalıkta son nokta sınırları zorluyoruzBende dün ağladım çatlatma iğnesi olurken kocamda diyorki bu iğne küçük ağlama ben iğne acısına ağlamıyorum ki kaderime ağlıyorum neden diyorum Allah ım neden ben . Sonu belli olmayan maceralara daha ne kadar sürüklenicem daha nekadar bu belirsizlikte yaşayacağım evimde bir odamı boş bıraktım bebeğim gelecek diye daha nekadar hayal kurup kurup hayallerimi ellerimle yıkacağım kumdan kaleler hep yıkıldı sellerde ve ben artık kale yapacak gücü kendimde bulamıyorum....
Bu arada dediğin gibi de olabilir tabiki. Tek yumurta ikizi olabilir nasip kısmet Allahım hayırlısını nasip etsin inş ikiz olursa da çok mutlu olurum
inşAllah amin amin aminSisstt neden yok demeyeceğiz hayırlısı diyecegiz.. isyana girer sakin ha... şükür var... şükredelim tedavi olma sansiniz hic olamayanlar var umutsuz vakalar var... çok sukurki umudumuz var sansimiz var... Sadece biraz daha şükür biraz daha dua lazim hepsi bu...
hayırlısı olsun canımdün başladım bende ilk 2 iğnemi oldum perşembe de kan alacaklar yumurta ölçümü için bakalım hayırlısı :)
hayırlı olsn canımm hadi inş hersey güzel olurdün başladım bende ilk 2 iğnemi oldum perşembe de kan alacaklar yumurta ölçümü için bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?