Bende iğneler boyunca hiç ağlamadım ama çatlatma iğnesinde ağlamıştım duygulanmıştım çok sonu belli olmayan bir yola giriyoruz o kadar emeğin boşa gitmesi var diye ama çok şükür rabbim nasip etti herkesede etsin inşallah. Bebeksiz ev kalmasın slogan gibi olduhahahahha eşinde bi alem ya regl takip ediyor kocalarımız saçmalıkta son nokta sınırları zorluyoruzBende dün ağladım çatlatma iğnesi olurken kocamda diyorki bu iğne küçük ağlama ben iğne acısına ağlamıyorum ki kaderime ağlıyorum neden diyorum Allah ım neden ben . Sonu belli olmayan maceralara daha ne kadar sürüklenicem daha nekadar bu belirsizlikte yaşayacağım evimde bir odamı boş bıraktım bebeğim gelecek diye daha nekadar hayal kurup kurup hayallerimi ellerimle yıkacağım kumdan kaleler hep yıkıldı sellerde ve ben artık kale yapacak gücü kendimde bulamıyorum....
bizde erkek olursa Çağan Hamza düşünüyorduk Hamzayı özellikle eşim çok istiyordu Hz. Hamzanın heybetinden dolayı ama kız ismi hiç düşünmedik dahakizlar oglum olursa inşalh muhammet hamza düsunuyorum kizim olursa zeynep sümeyra diye düsunuyom sizler ne düsunuyosunuz
aminnnnnnnBende iğneler boyunca hiç ağlamadım ama çatlatma iğnesinde ağlamıştım duygulanmıştım çok sonu belli olmayan bir yola giriyoruz o kadar emeğin boşa gitmesi var diye ama çok şükür rabbim nasip etti herkesede etsin inşallah. Bebeksiz ev kalmasın slogan gibi oldu
Allah Allah çok üzüldüm yaKızlar doktorum bana cumartesi günü gıttıgımde dedı kı e 2 hormonun 2025 eger bu sayı 4000 asarsa transferi geç olur..Bu gunde kontrole gıttım Bana dedı ki cok yumurta oluştuğu Icin transferin geçen olabilir artık doktoruma güvenim kalmadı moralim bozuk bana söylediği bütçeyi aştı kafam artık hiç bır sey kaldırmıyor yoruldum hiç bişey anlatmıyor bu doktor zorla soru soruyorum cevabı zor alıyorum agzindan. .
bende aşılama olurken 2 kere çatlatma iğnesi oldum güle oynaya . Bu sefer sinirlerim boşaldı ağladım . Kocamda bu sefer olacak diyip duruyor yedi beni vallaBende iğneler boyunca hiç ağlamadım ama çatlatma iğnesinde ağlamıştım duygulanmıştım çok sonu belli olmayan bir yola giriyoruz o kadar emeğin boşa gitmesi var diye ama çok şükür rabbim nasip etti herkesede etsin inşallah. Bebeksiz ev kalmasın slogan gibi oldu
valla doğru benim olduğum iğneleri dizsen burdan istanbula yol olur.Kızlar facede gördüm fotoyu. Hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim şekerler
cnm korkma biseyw olmaz insallh herşey yolun da gider sen dua et bolbol insallh rabbim feryadini duyar benim tedavi suresince en buyuk tesellim dualarm zikirlerimdi gerisi boş dedigim gibi ozellikle ezan okundugunda ve gece yatarken gece herangi bi saate uyanirsan yani her daim korma cnm Allah büyüktürKızlar doktorum bana cumartesi günü gıttıgımde dedı kı e 2 hormonun 2025 eger bu sayı 4000 asarsa transferi geç olur..Bu gunde kontrole gıttım Bana dedı ki cok yumurta oluştuğu Icin transferin geçen olabilir artık doktoruma güvenim kalmadı moralim bozuk bana söylediği bütçeyi aştı kafam artık hiç bır sey kaldırmıyor yoruldum hiç bişey anlatmıyor bu doktor zorla soru soruyorum cevabı zor alıyorum agzindan. .
ayni bizi anlatmiş cnm rabbim diyo verdigim hastaligin caresinide verdim sen ara bul bizede aramak düsuyor yol uzun olsa bile sonu güzel olur hepimizin biiznillh insallahhKızlar facede gördüm fotoyu. Hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim şekerler
Çok anlamlı bir fotoğraf ve yaşadığımızda tam olarak bu ama resmin ortası için herşeye değer beKızlar facede gördüm fotoyu. Hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim şekerler
Cok sagolun kizlar ilk jelimi yaptim bugun aksam dozunu da yapicam bakalim hayrlisiMerak etme canım kanama olmaz rabbimin izniyle. Hemen kalkıp 15 dk yürümen gerekiyo canım arada jel içerde topak olup kendini atabiliyor korkma ve renkleri pembe yeşilimsi kahverengi ve bazen tortulu kına gibi yani olabiliyor bunlardada sorun yok. Ben o uzun çubuğun tam olarak hepsini değil ama yarısından fazlasını sokuyorum yani tam içeri girdiğine emin ol ki için rahat etsin bir süre sonra alışıyorsun zaten problem olmuyor.
aynen canm bende hz hamzanim heybetli oldugu icin Allahin aslani oldugu icin zamane isimleri sevmiyorm sosyete isimleri en iyisi kuranda gecen isimlerbizde erkek olursa Çağan Hamza düşünüyorduk Hamzayı özellikle eşim çok istiyordu Hz. Hamzanın heybetinden dolayı ama kız ismi hiç düşünmedik daha
Dua gerçekten çok önemli ne zaman içimde huzursuzluk olsa vesvese girse Rabbime teslim oldum Allahım dedim sen yaşatacaksan her şekilde ben o bebeği doğuracağım. Ben emanetine elimden geldiğinde iyi bakıp sahip çıkacağım ama onu sen koru diye kendimi rahatlattım hep. Şu andada sabahları ezan vakitlerinde hamd ediyorum Allaha düne kadar bu bile hayaldi benim için. Çok şükür Allahımacnm korkma biseyw olmaz insallh herşey yolun da gider sen dua et bolbol insallh rabbim feryadini duyar benim tedavi suresince en buyuk tesellim dualarm zikirlerimdi gerisi boş dedigim gibi ozellikle ezan okundugunda ve gece yatarken gece herangi bi saate uyanirsan yani her daim korma cnm Allah büyüktür
Aynen ismin bir anlamı olması lazım bencede kız olursa kararsızım ama bunları düşünmek bile hoş hoşuma gidiyo. Bebek mevlütlerine lohusa taçlarına kapı süslerine bebek örgülerine bile bakıyorum şimdiden. Biz inanalım her koşulda olacağına olmazsada Allahtan zaten yapacak bişeyimiz yokaynen canm bende hz hamzanim heybetli oldugu icin Allahin aslani oldugu icin zamane isimleri sevmiyorm sosyete isimleri en iyisi kuranda gecen isimler
İnan cok dua ediyorum her gün 3 tane duhan süresini okuyorum zaten tarikat dersler var mürşidimden peygamber efendımızden himmet istiyorum. .yatıp kalkıp dua ediyorum. .Allah'ım kolayindan nasip etsin bize..cnm korkma biseyw olmaz insallh herşey yolun da gider sen dua et bolbol insallh rabbim feryadini duyar benim tedavi suresince en buyuk tesellim dualarm zikirlerimdi gerisi boş dedigim gibi ozellikle ezan okundugunda ve gece yatarken gece herangi bi saate uyanirsan yani her daim korma cnm Allah büyüktür
Allahım kolayından nasip etsin canım benden aynen maddî manevî cok yoruldum..Çok şükür Rabbime bizlere de nasip etsin insallah caresiz dert vermesin. Ben 3 yildir evliyim 1.5 yildir çocuk istiyoruz öncesinde aklımıza gelemedi bile çocuk benim neden olduğu belli olmayan ağrılarım vardi siddetli çay bardagini bile kaldiramazdim ağır gelirdi. Çalıştığım icin de zor geçti bu süreçDolu igne ilaç bir suru doktor maddi manevi yordu bizi. Halimize hamd omsun onlar gecti çocuk istedik 3 ay sonra doktora gittim vitamin eksikligi varsa tedavi olayim diye hsg cekildi rahimde perde varmış tamamen kapali ameliyat oldum sonra tekrar gittik tekrar hsg çekildim. Tamam şükür bitti derken esimde varikosel olduğu nu öğrendik ameliyat oldu 5 ay bekledik aşılama oldum negatif bu ayda tup bebege başlayacağız insallah. Hamd olsun ki çaresiz degil direk olmaz demediler hepimizin kucağını doldursun Rabbim dualarinizda unutmayin benide. Ne çok yazmışım
Amin canım cumlemize insallah. Telefon elimden düşmüyor bilgisayarin arkasina saklanıp yazıyorum gören olmasin diye liseli aşıklar gibiAllahım kolayından nasip etsin canım benden aynen maddî manevî cok yoruldum..
Allah yardımcın olsun canım benimde benzer şekildeydi. Evliliğimin ilk 9 ayı vajinismusla geçti hiç beraberlik olmadı. Kendi kendime onu yenmeyi başardım. Tabi korunmadık hiç zaten 9 ay geçmişti.Çok şükür Rabbime bizlere de nasip etsin insallah caresiz dert vermesin. Ben 3 yildir evliyim 1.5 yildir çocuk istiyoruz öncesinde aklımıza gelemedi bile çocuk benim neden olduğu belli olmayan ağrılarım vardi siddetli çay bardagini bile kaldiramazdim ağır gelirdi. Çalıştığım icin de zor geçti bu süreçDolu igne ilaç bir suru doktor maddi manevi yordu bizi. Halimize hamd omsun onlar gecti çocuk istedik 3 ay sonra doktora gittim vitamin eksikligi varsa tedavi olayim diye hsg cekildi rahimde perde varmış tamamen kapali ameliyat oldum sonra tekrar gittik tekrar hsg çekildim. Tamam şükür bitti derken esimde varikosel olduğu nu öğrendik ameliyat oldu 5 ay bekledik aşılama oldum negatif bu ayda tup bebege başlayacağız insallah. Hamd olsun ki çaresiz degil direk olmaz demediler hepimizin kucağını doldursun Rabbim dualarinizda unutmayin benide. Ne çok yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?