Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Rabbim yardımcısı olsun hayatim hepimizin imtihani farkli farkli herkesin. Ilk denemende mi oldu bebek :)

Kizlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen eşim aramış Üniversite hastanesini 15 gün snra arayın demişler bayan doktor yokmuş izinlimisin yani yerine bakan kimse yokmu 15 snra ariyip tekrar randevu için zaman alcaz oyyy oyyy geç olsun güç olmasın tabiki ama maddiyatim var yani tüp bebek için birikim yaptım özlemi gitsem fikir bekliyorum arkadaşlarım lütfen siz nadil bi yol izlediniz

Canım tabiki kararı sen vericeksin ama burada hastaneye güvencin devreye giricek. Yani güveniyorsan bekleyebilirsin ama güvencin sarsıldıysa özelde yada başka bir hastanede yaptırabilirsin. Sonra burası baştan belliydi keşke devam etmeseydim deme diye diyorum. Çünkü biz kendimizi suçlarız ya hep. Olacağı varsa her yerde olucaktır çünkü mühim olan senin rahat olman.

hayırlısı olsun canım tabı hersey nasıp...suan hepımız bılıyoruz dr sadece vesıledır..rabbım ol derse olur...karar sızın hastanenın labaratuvar ortamı onemlı ben ozele gıdıyorum..

Hadi ins darısı basimiza

Çok iyi canım inşallah onlarda devam edicek bölünmeye sağlıklı sağlıklı bebişler olcak :)

Ayy darısı başımıza canim transfer gunun belli degil demi

Ayy darısı başımıza canim transfer gunun belli degil demi
yok canım dun yumurtalar toplandı zaten 12 tane...10 tanesıne ıslem yapılmıs...8 iyi dollenıyor dedıler...çarsamba gunu tekrar bılgı vercekler..hadı hayırlısı olsun...ama bana yumurta toplandıktan snra persembe cuma transfer olur dedıler....bakalım ınsallah yolunda gıder......ama dun ben narkozdan uyanmıstım....ıyıyıdım...agrılarım vardı bugun sukur ıyıyım ılaclarım ıgnelerım var...dun yatıyordum esımı dısarı cıkardılar bır bayan gelıp odamda hazırlansın dıye...transfer ıslemı varmıs...ınsallah hakkında hayırlısı olur o arkadasında...kıyamam baktım zıplaya zıplaya gelıyo....ıdrara sıkısık...patlamak uzereyım dedı...hemsıreler tut vs dedı..tutamıyorum dedı...azıcık yap barı dedıler...neyse kız tuvalette kıyamam hemsıre basında hadı kalk vs yapma yeter dedıler....kıyamam kadında bıraz daha zor durumdayım dıyordu....hala onun odurumundan cok etkılendım...ben neyaparım bılemıyorum....hele suan kı agrılarım var ogune kadar gecmezse dusunemıyorum kendımı..

Anladim canim biraz gec oldu

Ayy yazık ya bende zor tuatan biriyim dayanabilirim insallah neden sıkışık olmak gerekiyor acaba. Ağrın geçer insallah canim transfere kadar dikkat st o zaman kadarda kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…