Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim iyi yapiyorsun anlat tabi ben mesala cok faydalaniyorum. Adetimi bekliyorum nasıl olacak ne olacak bilmek daha iyi oluyor doktorlar anlatiyorda yasayanlardan duymak gibi olmuyor dualarim seninle birdaki herkesle pozitif haberlerini de alırız insallah

Ayy yazık ya bende zor tuatan biriyim dayanabilirim insallah neden sıkışık olmak gerekiyor acaba. Ağrın geçer insallah canim transfere kadar dikkat st o zaman kadarda kendine
umarım canım....tam sebebını bılemıyorum sorucam ama sundan olabılır...dr alttan ıslem yaparken dıger hemsıre kasıktan ultrason yapıyor...eee kasıktan muane ıcın ıdrara sıkısık olmak net gorunuyor lazım ondandır dıye dusunuyorum..

inşallah canım mesela burdan yumurta ıslemını 15 dk dıe duydum bazı forumlarda ama dr yarım saat 40 dk dedı oylede oldu...tabı kıseye gore degısır benım 12 yumurta 9 ıle baslamıstım ılk muanede...allah cok yumurtası olana yardım etsın ben yazıcam ınsallah hep

Ay napalım şekerim biz yapamıyoruz el atında olsun şu bebe dicez artık yapçak bişi yok
Benimde regl gelmedi yav eşim diyor saçma sapan Zaman'larda gelir şimdi gelmeyeceği tuttu
Ay canim benim ya sen de adet bekliyosun demi ? Biz ayni zamanda yapcaz demek ki

guzel olcak ınsallah arkadasım ınsallah hamılesındır de adetın gelmez

Kızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün okuyamadım yazılanları perşembe annem ameliyat oldu çok şükür şimdi iyi benimde yarın 11 de kolonoskopim ve endoskopim var 2 gündür verilen ilaçlar beni perişan etti ama herşey bebeğim için inşallah sonuçlarım temiz çıkacak ve kasım ayında tedavimiz başlayacak sizlerin dualarınıza ihtiyacım var

Insallah canım yaz iyi oluyor :)

Canim annene cok gecmis olsun sagligina kavusur buran önce insalalh. Endoskopi ve kolonoskopi ne icin temzi cikar hepsi insallah

gecmıs olsun canım benım.....annenız ıcınde allah sıfa versın.....ınsallah senınde işlemlerın guzel gececektır...rabbım yar ve yardımcınız olsun...

Merhaba kızlar bugün transferin 9.gunu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saate çıkacak dua edin pozitif çıksın.
beklemesı zor arkadasım ama gt cayını ıc ohhhh kahvenı ıc güzel düşün 2 saat gecsın...bazen erken cıkabılıyor 1 bucuk saate vs ara ara sor hastanedeysen eger

Insallah canım ya ne guzel olur :) ama aşılamam falanda tutmayinca kendimi tupe çok alistirmisim doğal la olacağıni dusunemiyorum bile
allahtan umıt kesılmez...bende asılama yaptım tutmadı 4 ay sonra kadar hamıle kaldım dogal....kurtaj oldum gelısmedı dıe...baktım 4 ay olmadı nasıp dedık tupe basladık

Kizlar bende yarin baslicam heralde randevu aldim bi problem yoksa insinslaah. Ama canim baya sikkin gcen ay histereskopi olmustm kurtajdan sonra adetim azaldi diye yapisiklik cikti temzlediler ama bu ay gene az gene az cildircam yaaaa noldu bana anlamiyirum ki.cok bunaldim artik eşimde kaldiramio sanirim bugüne kadar dimdik duruyordu ama tedavi baslicagini ogrenince bugun baya kotu oldu.Allahim bizi biran onc e evlatlarimiza kavustursun cok zor cok bozuk moralim bugun

Canim annene cok gecmis olsun sagligina kavusur buran önce insalalh. Endoskopi ve kolonoskopi ne icin temzi cikar hepsi insallah
Teşekkür ederim canım biz tam tedaviye başladık tahliller yapılırken kanser değerlerim yüksek çıktı 40 gün sonra tahliller tekrar edildi yine artmış şimdi mideme ve bağırsaklarıma bakılacak herhangi birşey var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…