umarım canım....tam sebebını bılemıyorum sorucam ama sundan olabılır...dr alttan ıslem yaparken dıger hemsıre kasıktan ultrason yapıyor...eee kasıktan muane ıcın ıdrara sıkısık olmak net gorunuyor lazım ondandır dıye dusunuyorum..Ayy yazık ya bende zor tuatan biriyim dayanabilirim insallah neden sıkışık olmak gerekiyor acaba. Ağrın geçer insallah canim transfere kadar dikkat st o zaman kadarda kendine
inşallah canım mesela burdan yumurta ıslemını 15 dk dıe duydum bazı forumlarda ama dr yarım saat 40 dk dedı oylede oldu...tabı kıseye gore degısır benım 12 yumurta 9 ıle baslamıstım ılk muanede...allah cok yumurtası olana yardım etsın ben yazıcam ınsallah hepCanim iyi yapiyorsun anlat tabi ben mesala cok faydalaniyorum. Adetimi bekliyorum nasıl olacak ne olacak bilmek daha iyi oluyor doktorlar anlatiyorda yasayanlardan duymak gibi olmuyor dualarim seninle birdaki herkesle pozitif haberlerini de alırız insallah
Ay canim benim ya sen de adet bekliyosun demi ? Biz ayni zamanda yapcaz demek kiAy napalım şekerim biz yapamıyoruz el atında olsun şu bebe dicez artık yapçak bişi yok
Benimde regl gelmedi yav eşim diyor saçma sapan Zaman'larda gelir şimdi gelmeyeceği tuttu
guzel olcak ınsallah arkadasım ınsallah hamılesındır de adetın gelmezCanim iyi yapiyorsun anlat tabi ben mesala cok faydalaniyorum. Adetimi bekliyorum nasıl olacak ne olacak bilmek daha iyi oluyor doktorlar anlatiyorda yasayanlardan duymak gibi olmuyor dualarim seninle birdaki herkesle pozitif haberlerini de alırız insallah
Insallah canım yaz iyi oluyor :)inşallah canım mesela burdan yumurta ıslemını 15 dk dıe duydum bazı forumlarda ama dr yarım saat 40 dk dedı oylede oldu...tabı kıseye gore degısır benım 12 yumurta 9 ıle baslamıstım ılk muanede...allah cok yumurtası olana yardım etsın ben yazıcam ınsallah hep
Canim annene cok gecmis olsun sagligina kavusur buran önce insalalh. Endoskopi ve kolonoskopi ne icin temzi cikar hepsi insallahKızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün okuyamadım yazılanları perşembe annem ameliyat oldu çok şükür şimdi iyi benimde yarın 11 de kolonoskopim ve endoskopim var 2 gündür verilen ilaçlar beni perişan etti ama herşey bebeğim için inşallah sonuçlarım temiz çıkacak ve kasım ayında tedavimiz başlayacak sizlerin dualarınıza ihtiyacım var
gecmıs olsun canım benım.....annenız ıcınde allah sıfa versın.....ınsallah senınde işlemlerın guzel gececektır...rabbım yar ve yardımcınız olsun...Kızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün okuyamadım yazılanları perşembe annem ameliyat oldu çok şükür şimdi iyi benimde yarın 11 de kolonoskopim ve endoskopim var 2 gündür verilen ilaçlar beni perişan etti ama herşey bebeğim için inşallah sonuçlarım temiz çıkacak ve kasım ayında tedavimiz başlayacak sizlerin dualarınıza ihtiyacım var
hadı hayırlısı canım benım guzel haberlerını beklıyoruzzzzzzzzzz....degerlerın kat kat artıcak ınsallah güzel dusun guzel olsunMerhaba kızlar bugün transferin 9.gunu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saate çıkacak dua edin pozitif çıksın.
Insallah canım ya ne guzel olur :) ama aşılamam falanda tutmayinca kendimi tupe çok alistirmisim doğal la olacağıni dusunemiyorum bileguzel olcak ınsallah arkadasım ınsallah hamılesındır de adetın gelmez
beklemesı zor arkadasım ama gt cayını ıc ohhhh kahvenı ıc güzel düşün 2 saat gecsın...bazen erken cıkabılıyor 1 bucuk saate vs ara ara sor hastanedeysen egerMerhaba kızlar bugün transferin 9.gunu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saate çıkacak dua edin pozitif çıksın.
Hadi hayırlısı olsun hayatim dort gözle bekliyoruz sonucunuMerhaba kızlar bugün transferin 9.gunu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saate çıkacak dua edin pozitif çıksın.
allahtan umıt kesılmez...bende asılama yaptım tutmadı 4 ay sonra kadar hamıle kaldım dogal....kurtaj oldum gelısmedı dıe...baktım 4 ay olmadı nasıp dedık tupe basladıkInsallah canım ya ne guzel olur :) ama aşılamam falanda tutmayinca kendimi tupe çok alistirmisim doğal la olacağıni dusunemiyorum bile
Bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimallahtan umıt kesılmez...bende asılama yaptım tutmadı 4 ay sonra kadar hamıle kaldım dogal....kurtaj oldum gelısmedı dıe...baktım 4 ay olmadı nasıp dedık tupe basladık
amın cumlemızın ınsallahBu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
9 gün kullandım CanımAy hadi bakalım az kaldı yumoşların gelmesine10 gün mü kullanmış oldun Can'ım iğneyi?
Teşekkür ederim canım biz tam tedaviye başladık tahliller yapılırken kanser değerlerim yüksek çıktı 40 gün sonra tahliller tekrar edildi yine artmış şimdi mideme ve bağırsaklarıma bakılacak herhangi birşey var mı diyeCanim annene cok gecmis olsun sagligina kavusur buran önce insalalh. Endoskopi ve kolonoskopi ne icin temzi cikar hepsi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?