- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Ama türkiyeden çok çok pahalı 3 deneme toplam 15 000 euro ya falan yakın2 si hastanede 1 özelde cnm türkiyede yaptırmadık biz
Anladim canim simdi yeniden yaptirmayi dusunuyor musun ..2 si hastanede 1 özelde cnm türkiyede yaptırmadık biz
Burdaki fiyatlar hakkinda hicbir bilgim yok cunku spermlerin dusuk hatta cok kotu oldugunu bugun ogrendik suan hala soktayim diyebilirim yarini iple cekiyorumAma türkiyeden çok çok pahalı 3 deneme toplam 15 000 euro ya falan yakın
Evet cnm gücümüzün yettigi kadar. Evlendi evleneli zaten kazancımız hep tedavilere gitti zor günler geçirdikAnladim canim simdi yeniden yaptirmayi dusunuyor musun ..
Türkiyedeki fiyatlar hakkında burdaki arkadaşlar daha bilgili. Yarın ne olcaktı?Burdaki fiyatlar hakkinda hicbir bilgim yok cunku spermlerin dusuk hatta cok kotu oldugunu bugun ogrendik suan hala soktayim diyebilirim yarini iple cekiyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim bu da bizim sinavimiz tez zamanda selamete cikariz insallahEvet cnm gücümüzün yettigi kadar. Evlendi evleneli zaten kazancımız hep tedavilere gitti zor günler geçirdik
Yarin esim uroloji bolumunde muayene olacak doktorum ona bile gerek gormemis ama.ben sansimizi denemek istedim eger bu doktor da tup bebek derse gidip gorusecegim artik .. tup bebek tedavime baslarim ..Türkiyedeki fiyatlar hakkında burdaki arkadaşlar daha bilgili. Yarın ne olcaktı?
Amin cnm. Evet öyle, Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruzAllah hepimizin yardimcisi olsun canim bu da bizim sinavimiz tez zamanda selamete cikariz insallah
Evet, zaten 1 sene içinde gebelik oluşmadımı doktorlar direk tüp bebek diyor. HayırlısıYarin esim uroloji bolumunde muayene olacak doktorum ona bile gerek gormemis ama.ben sansimizi denemek istedim eger bu doktor da tup bebek derse gidip gorusecegim artik .. tup bebek tedavime baslarim ..
Canim senin Turkiye de yaptirma sansin yok mu ?Amin cnm. Evet öyle, Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz
Allah izin verise zaten bu sefer türkiyede denicez.Canim senin Turkiye de yaptirma sansin yok mu ?
Insallah canim hayirlisi olsunAllah izin verise zaten bu sefer türkiyede denicez.
Evet canim dondurulmusCnm 3 defa denedik 3 ündede hiç dondurulcak yumurtam olmadı maalesef. Evet sil baştan genesizde dondurulmuş mu transfer olcak?
Yerine gore degisiyo benimki 5.500 tl tup bebek ilaclarda 1.500 2000 buluyoTup bebek maliyeti nedir ? Birde 3 unude ayni yerde mi yaptirdiniz yoksa baska yerler mi denediniz ?
Aynı senin durumundayım hatta bugün arkadaşlara da sordum ama malesef aynı işlemler olacakmış. Dünyaya bir daha gelirsem erkek olcam:)Tesekkur ediyorum arkadaslar tedaviye baslamadim daha .. yani benim yumurtam zaten olusuyor yine de hormon tedavisi uygulaniyor mu ben cok korkuyorum .. baska yerde cok acili agrili oldugunu okumustumharekette sifir sansimiz var mi .. rabbim bebek isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah cok zor ..
Kaç tane var yumurtan ve kaç transfer?Evet canim dondurulmus
Simdi bir fiyat arastirmasi yaptim raporlu raporsuz fiyat vermisler raporlu da fiyat yariya dusuyor .. devlet hastanesinden rapor alabiliyormussun eger tup bebek yaparsam rapor almaya calisirim ..Aynı senin durumundayım hatta bugün arkadaşlara da sordum ama malesef aynı işlemler olacakmış. Dünyaya bir daha gelirsem erkek olcam:)
Maalesef bi tane varKaç tane var yumurtan ve kaç transfer?
Hayir gerekmiyo bildigimBirsey daha soracagim rahim filmi cektirdim ben hicbir problem yok tup bebek oncesi yeniden cektirmem mi gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?