Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yarin esim uroloji bolumunde muayene olacak doktorum ona bile gerek gormemis ama.ben sansimizi denemek istedim eger bu doktor da tup bebek derse gidip gorusecegim artik .. tup bebek tedavime baslarim ..
Evet, zaten 1 sene içinde gebelik oluşmadımı doktorlar direk tüp bebek diyor. Hayırlısı

Aynı senin durumundayım hatta bugün arkadaşlara da sordum ama malesef aynı işlemler olacakmış. Dünyaya bir daha gelirsem erkek olcam:)

Aynı senin durumundayım hatta bugün arkadaşlara da sordum ama malesef aynı işlemler olacakmış. Dünyaya bir daha gelirsem erkek olcam:)
Simdi bir fiyat arastirmasi yaptim raporlu raporsuz fiyat vermisler raporlu da fiyat yariya dusuyor .. devlet hastanesinden rapor alabiliyormussun eger tup bebek yaparsam rapor almaya calisirim ..

Birsey daha soracagim rahim filmi cektirdim ben hicbir problem yok tup bebek oncesi yeniden cektirmem mi gerekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…