Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Allah Allah , geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah

Gecmis olsun canim Rabbim korktuğuna ugratmasin insallah bizede haber ver sonucunu

Ya kızlar merak ettiğim birsey var normalde o kadar yumurta olmuyor tedavide 10u geciyor genelde okuduğum kadarıyla farkli durum oluyor mu agri kilo artisi vs.gibi yoksa fakedilmiyor mu

Teşekkür ederim hepinize kızlar inşallah güzel haberler alırım yoksa bu kez gerçekten yıkılmış olucam. Artik dayanamıyorum bu bekleyişlere. Bu yolda başıma gelmeyen kalmadı umarim artik bu son olur..

Teşekkür ederim hepinize kızlar inşallah güzel haberler alırım yoksa bu kez gerçekten yıkılmış olucam. Artik dayanamıyorum bu bekleyişlere. Bu yolda başıma gelmeyen kalmadı umarim artik bu son olur..
canım sonucun cıktımıı ınsaallah hayırlı haberını beklıyorumm dört gözlee

Ya kızlar merak ettiğim birsey var normalde o kadar yumurta olmuyor tedavide 10u geciyor genelde okuduğum kadarıyla farkli durum oluyor mu agri kilo artisi vs.gibi yoksa fakedilmiyor mu
Karın ağrısı değilde yumurtalarda bi hafif ağrı oluyor , kilo falan almadım ben diğer arkadaşları bilmem. İğnelerin dozu herkesin kilosuna göre ayarlanıyor dolayısıyla öyle bir rahatsızlık olmuyor ama benim bazen iğne olurken hafif yanmam oldu iğnenin olduğu noktada okadar .

Iki igne daha verdi sonra catlama persembe toplama dedi hayırlısı inşallah suan kendimi davul gibi hissediom sizdede öyle olmusmuydu ;/
bende canım normalde balık etlıyım zaten fakat 6 aylık gbı karnım vardı goguslerım sısıtı..dunde cok sıstım agrım vardı...sukur ıyıyım ılaclardan yanı korkma...bide ohss denılen rahatsızlık var ınsallah hıc bırımızde olmaz ama suan cok erken yanı senın ıcın...genelde yumurta toplama ıslemınden snra oluyo bazen ıptal edılıyo transfer...bazende transferden snra oluyo..ozaman daha sıkıntılı bebıs oldugu zaman mudahale edemıyolar..ohss yumurtalıkların fazla uyarılasından sonra ates agrı tuvalete cıkamama nefes kesılmesı cıgerlere kadar atabılen cıddı bır rahatsızlık.vucut su topluyo yumurtalıklar vs...kımılerınden 8 lıtre kımınde 15 ltre su alıyo bosaltıyolar...tabı hamıleyse 3 hafta kadar suruyo kendılıgınden gecmesı beklenıyo...inşallah bızlerde olmaz

Allah Allah , geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah

Gecmis olsun canim Rabbim korktuğuna ugratmasin insallah bizede haber ver sonucunu

Amin inşallah kızlar birşey çıkmayacak benimde içimden kötü birşey geçmiyor artık yarın gelince yazarım sizlerede iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim

hadı hayırlısı olsun canım

ayy Allah korusunnnn canm ya inşallah öyle bısey olmaz

Amin inşallah kızlar birşey çıkmayacak benimde içimden kötü birşey geçmiyor artık yarın gelince yazarım sizlerede iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim
canm cok gecmıs olsun Rabbım acilen şifanı versın Allaha emanet ol

kotu olarak dedıgım gbı ohss olma durumu var...ıgenelerden kasık sısıyo.gayet normalmıs...ben tartılmadım kılo almısmıyım ama gorselde sıstı karnım gogsum..ınan ılacların etkısını fark edersın canım

inşllah bısey yoktur canım stres yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…