Karın ağrısı değilde yumurtalarda bi hafif ağrı oluyor , kilo falan almadım ben diğer arkadaşları bilmem. İğnelerin dozu herkesin kilosuna göre ayarlanıyor dolayısıyla öyle bir rahatsızlık olmuyor ama benim bazen iğne olurken hafif yanmam oldu iğnenin olduğu noktada okadar .
Teşekkürler kızlar cevap için bekleyip göreceğiz herkeste farklılık gösterebiliyor demek ki sıkıntısız olur insallahkotu olarak dedıgım gbı ohss olma durumu var...ıgenelerden kasık sısıyo.gayet normalmıs...ben tartılmadım kılo almısmıyım ama gorselde sıstı karnım gogsum..ınan ılacların etkısını fark edersın canım
canım uzulme sadece sen degılsın emınım hepımız oyleyız....sahsen bende esımde aynı durumdayız...cunku bız dogal yoldan anne adayları degılız anne olmak ıcın cabalıyoruz emek harcıyoruz elden ne gelır rabbım bu gunlerımızı nasıp etmıs...bızde uzuluyoruz ıcten çükmüşüz hele kı sorun ne olursa olsun ınsan zaten ılaclardan drlardan yıpranıyor ısın ıcınden cıkılmıyor...bak bızın sorunumuz esım kaynaklı...bana bısey yansıtmıyor...ıcıne atıyor...tedavıyı esım ıstedı... dr bıle erken yasınız genc bekleyın dogal yoldan bır kere olmus dusse bıle bıdaha olur dedı.....esım ıstemedı....ıcımızden uzuluyoruz bırbırımıze yansıtmadan...ama dımdık durmak zorundayız..rabbım mıllete ne dertler verıyor...allah beterınden korusun en azından nasıpse tedavı ımkanımız var...ama bak bır kere kutyaj oldum gerı gelıyor mu hayır..evıne kac kısının ates düştü şehitlerimiz var gerı gelıyor mu hayır....onumuze bakmak zorundayız.rabbım zamanı gelınce guzel haberler yasatıp yuzlerımızı guldurcek ınsallhKizlar bende yarin baslicam heralde randevu aldim bi problem yoksa insinslaah. Ama canim baya sikkin gcen ay histereskopi olmustm kurtajdan sonra adetim azaldi diye yapisiklik cikti temzlediler ama bu ay gene az gene az cildircam yaaaa noldu bana anlamiyirum ki.cok bunaldim artik eşimde kaldiramio sanirim bugüne kadar dimdik duruyordu ama tedavi baslicagini ogrenince bugun baya kotu oldu.Allahim bizi biran onc e evlatlarimiza kavustursun cok zor cok bozuk moralim bugun
rıca ederım canımTeşekkürler kızlar cevap için bekleyip göreceğiz herkeste farklılık gösterebiliyor demek ki sıkıntısız olur insallah
Henüz çıkmadı canım bekliyorumcanım sonucun cıktımıı ınsaallah hayırlı haberını beklıyorumm dört gözlee
Canım bejim teşekür ederim değerli yorumların için bi eşim gelsinn konuscaz akşam sabredioruz yanu ins muah afet olur on beş gün daha bekleriz annelik var ucunda ins hepimiz anne oluruz insCanım tabiki kararı sen vericeksin ama burada hastaneye güvencin devreye giricek. Yani güveniyorsan bekleyebilirsin ama güvencin sarsıldıysa özelde yada başka bir hastanede yaptırabilirsin. Sonra burası baştan belliydi keşke devam etmeseydim deme diye diyorum. Çünkü biz kendimizi suçlarız ya hep. Olacağı varsa her yerde olucaktır çünkü mühim olan senin rahat olman.
Canım benim değerli yorumun için teşekür ederim eşim geldiğinde akşam konuscaz hepimiz icinn hayırlısı ınsallh canimhayırlısı olsun canım tabı hersey nasıp...suan hepımız bılıyoruz dr sadece vesıledır..rabbım ol derse olur...karar sızın hastanenın labaratuvar ortamı onemlı ben ozele gıdıyorum..
Senin 21 değilmiydi canım ya çok üzüldüm Herşeyin hayırlısı dedik Hayırlısı olsun bildikleri vardır belki..Kan testi mi yaptırdın?Arkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
inşallah canımCanım benim değerli yorumun için teşekür ederim eşim geldiğinde akşam konuscaz hepimiz icinn hayırlısı ınsallh canim
İnşaallah olmaz canım inşallah gogus agrisindan eve zor attim kendimi... gelir gelmez sütyeni attim bi tarafa birde akinti var su gibi sende de varmiydibende canım normalde balık etlıyım zaten fakat 6 aylık gbı karnım vardı goguslerım sısıtı..dunde cok sıstım agrım vardı...sukur ıyıyım ılaclardan yanı korkma...bide ohss denılen rahatsızlık var ınsallah hıc bırımızde olmaz ama suan cok erken yanı senın ıcın...genelde yumurta toplama ıslemınden snra oluyo bazen ıptal edılıyo transfer...bazende transferden snra oluyo..ozaman daha sıkıntılı bebıs oldugu zaman mudahale edemıyolar..ohss yumurtalıkların fazla uyarılasından sonra ates agrı tuvalete cıkamama nefes kesılmesı cıgerlere kadar atabılen cıddı bır rahatsızlık.vucut su topluyo yumurtalıklar vs...kımılerınden 8 lıtre kımınde 15 ltre su alıyo bosaltıyolar...tabı hamıleyse 3 hafta kadar suruyo kendılıgınden gecmesı beklenıyo...inşallah bızlerde olmaz
tekrar yapalım dedıgıne gore suphelı gormustur sonuc neydı arkadasım sonucta 5 ten yukarısı gebelık var ama suphelı vs...hadı ınsallah yukselır degerlerın allahtan umıt kesılmezArkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
vardı canım benım. bende atıyodum zaten.....bı hıssedıyordum bısey akıyo bakıyodum ıslaklık var su gbı bırden akıntı ılactan yanı canımİnşaallah olmaz canım inşallah gogus agrisindan eve zor attim kendimi... gelir gelmez sütyeni attim bi tarafa birde akinti var su gibi sende de varmiydi
Benimde içimdenhersey cok guzel olacak diye bir ses var.. mucizene kavusacan inş; )Amin inşallah kızlar birşey çıkmayacak benimde içimden kötü birşey geçmiyor artık yarın gelince yazarım sizlerede iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim
Sakın moralini bozma ya sabır cek duana devam et... bakarsın degisiverir herşeyArkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
Benımde oluyor canım benim. .Karın ağrısı değilde yumurtalarda bi hafif ağrı oluyor , kilo falan almadım ben diğer arkadaşları bilmem. İğnelerin dozu herkesin kilosuna göre ayarlanıyor dolayısıyla öyle bir rahatsızlık olmuyor ama benim bazen iğne olurken hafif yanmam oldu iğnenin olduğu noktada okadar .
Kaç hayatım sonuç , yükselme ihtimali vardır belkiArkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
Allah korusun ins cikmaz oyle bisey canim.kotu sey aklina getirme Rabbim tez zamanda da anne yapsin seni insallahTeşekkür ederim canım biz tam tedaviye başladık tahliller yapılırken kanser değerlerim yüksek çıktı 40 gün sonra tahliller tekrar edildi yine artmış şimdi mideme ve bağırsaklarıma bakılacak herhangi birşey var mı diye
Yok canım deger 0 ama yinede hemsire test günü diye ısrar etti bakalım carsamba belli olucak dua edin ne olurtekrar yapalım dedıgıne gore suphelı gormustur sonuc neydı arkadasım sonucta 5 ten yukarısı gebelık var ama suphelı vs...hadı ınsallah yukselır degerlerın allahtan umıt kesılmez
Yok canım 0.1 bence yok ama hemşire ısrar etti. Bakalım çarşamba belli olucak.Kaç hayatım sonuç , yükselme ihtimali vardır belki
Dua edip ya sabır çekiyorum belki mucize olur benimde yüzüm gülerSakın moralini bozma ya sabır cek duana devam et... bakarsın degisiverir herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?