Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Teşekkürler kızlar cevap için bekleyip göreceğiz herkeste farklılık gösterebiliyor demek ki sıkıntısız olur insallah

canım uzulme sadece sen degılsın emınım hepımız oyleyız....sahsen bende esımde aynı durumdayız...cunku bız dogal yoldan anne adayları degılız anne olmak ıcın cabalıyoruz emek harcıyoruz elden ne gelır rabbım bu gunlerımızı nasıp etmıs...bızde uzuluyoruz ıcten çükmüşüz hele kı sorun ne olursa olsun ınsan zaten ılaclardan drlardan yıpranıyor ısın ıcınden cıkılmıyor...bak bızın sorunumuz esım kaynaklı...bana bısey yansıtmıyor...ıcıne atıyor...tedavıyı esım ıstedı... dr bıle erken yasınız genc bekleyın dogal yoldan bır kere olmus dusse bıle bıdaha olur dedı.....esım ıstemedı....ıcımızden uzuluyoruz bırbırımıze yansıtmadan...ama dımdık durmak zorundayız..rabbım mıllete ne dertler verıyor...allah beterınden korusun en azından nasıpse tedavı ımkanımız var...ama bak bır kere kutyaj oldum gerı gelıyor mu hayır..evıne kac kısının ates düştü şehitlerimiz var gerı gelıyor mu hayır....onumuze bakmak zorundayız.rabbım zamanı gelınce guzel haberler yasatıp yuzlerımızı guldurcek ınsallh

Canım bejim teşekür ederim değerli yorumların için bi eşim gelsinn konuscaz akşam sabredioruz yanu ins muah afet olur on beş gün daha bekleriz annelik var ucunda ins hepimiz anne oluruz ins

hayırlısı olsun canım tabı hersey nasıp...suan hepımız bılıyoruz dr sadece vesıledır..rabbım ol derse olur...karar sızın hastanenın labaratuvar ortamı onemlı ben ozele gıdıyorum..
Canım benim değerli yorumun için teşekür ederim eşim geldiğinde akşam konuscaz hepimiz icinn hayırlısı ınsallh canim

İnşaallah olmaz canım inşallah gogus agrisindan eve zor attim kendimi... gelir gelmez sütyeni attim bi tarafa birde akinti var su gibi sende de varmiydi

Arkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
tekrar yapalım dedıgıne gore suphelı gormustur sonuc neydı arkadasım sonucta 5 ten yukarısı gebelık var ama suphelı vs...hadı ınsallah yukselır degerlerın allahtan umıt kesılmez

İnşaallah olmaz canım inşallah gogus agrisindan eve zor attim kendimi... gelir gelmez sütyeni attim bi tarafa birde akinti var su gibi sende de varmiydi
vardı canım benım. bende atıyodum zaten.....bı hıssedıyordum bısey akıyo bakıyodum ıslaklık var su gbı bırden akıntı ılactan yanı canım

Benımde oluyor canım benim. .

Allah korusun ins cikmaz oyle bisey canim.kotu sey aklina getirme Rabbim tez zamanda da anne yapsin seni insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…