Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Dua edip ya sabır çekiyorum belki mucize olur benimde yüzüm güler
İnşaAllahhhh İnşaAllahhhh mucızen gelsin canım İnşaAllahhh üzülme sakın test gününü bekle Allahım hakkında en en hayırlısını nasıp etsın hayırsızsa dahi hayırlıya cevırıp nasıp etsın ..

Kayseri memorial da canım. Hastane hakkında mi doktor hakkında mi olumsuz seyler canım

Doktordan kaynakliydi cnm. Prof tu kadin ama opu yapip transferden sonra hic bilgi vermiyor. Daha sonra ulasamiyon falan filan yani. Parayi aldiktan sonrasinda is yokmus yani. O yuzden kactim.

Inşallah dedigin gibi olur burdaki hickimsenin kucağını bos bırakmasın allahim Kimseninde emeği de bosa gitmesin.

Cnm benim doktorum gebelikte dokuzuncu haftadan sonra serbest demisti. Yeni bitti 9 hafta ama biz yinede cekiniyoruz

Cnm hormon tahlillerini yanlis giden bisey varsa duzeltmek ilac. Dozlarini ayarlamak icin yapiyorlar. Dusuremiyorlarmiymis.

Doktordan kaynakliydi cnm. Prof tu kadin ama opu yapip transferden sonra hic bilgi vermiyor. Daha sonra ulasamiyon falan filan yani. Parayi aldiktan sonrasinda is yokmus yani. O yuzden kactim.
Himm anladım canım bakalim benimki nasıl olacak çok ilgili gibi görünüyordu cebini falan verdi hemen daha kolay ulaşırsınız dahiliyle ugrasma dedi bakalim devamı da oyle mi gelecek

Kızlar kim yazdi hatırlamıyorum da transferden sonra merdiven inip çıkmak yasak demisti biri ne kadar süre yasak sizdr de öyle mi ? İş yerinde çok fazla in cik yapıyorum da o yüzden kafama takıldı.

Benim dr doguma kadar yasakladi anlamadm neden benim durumm daha mi riskli acaba kafama takiliyo

Cnm senin ikiz oldugu icin zaten normaldede riskli ondan demistir belki. Tup bebek doktorumla gecen persembe gorustum en son. Artik senin tek bebek bundan sonra normal gebe gibisin tup bebekle ilgili bir durumun kalmadi dedi. Hatta kendi tup bebekci oldugu icin yogunluktan gebelik takibi yapmadigini soyledi baska doktora yonlerdirdi ayni hastanede. Bende onu bildigim icin coktan baska hastanede doktorum vardi. Ona gectim hemen. O doktor dedi 9 haftadan sonra serbest diye. Tup bebek oldugunuda biliyor ama. Oyle dedi

yok canm ya valla gecmıyo cok tuhaf duygular ıcındeyımm bı mutlu oluyorum bı sıkıntılı olcakmı acaba dıye dıye arada bı gelıyolar :))
Baslasaydik tedaviye ya :)) surekli buraya bakıyorum aynı şeyleri araştırıp duruyorum iş yerinde bile telefon gizli gizli bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…