- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
İnşaAllahhhh İnşaAllahhhh mucızen gelsin canım İnşaAllahhh üzülme sakın test gününü bekle Allahım hakkında en en hayırlısını nasıp etsın hayırsızsa dahi hayırlıya cevırıp nasıp etsın ..Dua edip ya sabır çekiyorum belki mucize olur benimde yüzüm güler
hadı nhayırlısı canım uzulme sakın carsamba gunu ınsallah guzel haberlerle gelYok canım deger 0 ama yinede hemsire test günü diye ısrar etti bakalım carsamba belli olucak dua edin ne olur
Kayseri memorial da canım. Hastane hakkında mi doktor hakkında mi olumsuz seyler canım
Inşallah dedigin gibi olur burdaki hickimsenin kucağını bos bırakmasın allahim Kimseninde emeği de bosa gitmesin.İnşaAllahhhh İnşaAllahhhh mucızen gelsin canım İnşaAllahhh üzülme sakın test gününü bekle Allahım hakkında en en hayırlısını nasıp etsın hayırsızsa dahi hayırlıya cevırıp nasıp etsın ..
kizlar isyan etmeyin dua edin hakkimizda bu hayirlisi diyip dua edecez herkesin nasibinde ne varsa onu gorur Rabbimin dergahi bol biz kücucuk kum tanesiyiz bizide goruyor elbette insanlar hakkimizda bircok sey diyebilir ama istedikleri kadar desinler ne yaparsa yapsinlar Rabbim ol dedikten sonra olur kocalara gelince benim 2 eylulde başladi tedavi ve ozamndan beri ilişki yasak ne yapalim okadar zamn bekle bebek olmadi simdi hamileyim 9 aycik daha siksin disini bide kizlar hamileligin ilk haftalrinda kadinda orgazm ve boşalma olursa rahim kasiliyor dikkat edin sonucta zor bisurecte gectik geldik buraya kadar daha dikkatli olmami gerekiyor
Kızlar doktorum bana cumartesi günü gıttıgımde dedı kı e 2 hormonun 2025 eger bu sayı 4000 asarsa transferi geç olur..Bu gunde kontrole gıttım Bana dedı ki cok yumurta oluştuğu Icin transferin geçen olabilir artık doktoruma güvenim kalmadı moralim bozuk bana söylediği bütçeyi aştı kafam artık hiç bır sey kaldırmıyor yoruldum hiç bişey anlatmıyor bu doktor zorla soru soruyorum cevabı zor alıyorum agzindan. .
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnm. Test gunu yaptir bakalim 3. Gun embriyosu ise belki gec tutunuyordurInşallah dedigin gibi olur burdaki hickimsenin kucağını bos bırakmasın allahim Kimseninde emeği de bosa gitmesin.
aminnn aminn canm ınsaallahhInşallah dedigin gibi olur burdaki hickimsenin kucağını bos bırakmasın allahim Kimseninde emeği de bosa gitmesin.
Benim dr doguma kadar yasakladi anlamadm neden benim durumm daha mi riskli acaba kafama takiliyoCnm benim doktorum gebelikte dokuzuncu haftadan sonra serbest demisti. Yeni bitti 9 hafta ama biz yinede cekiniyoruz
Himm anladım canım bakalim benimki nasıl olacak çok ilgili gibi görünüyordu cebini falan verdi hemen daha kolay ulaşırsınız dahiliyle ugrasma dedi bakalim devamı da oyle mi gelecekDoktordan kaynakliydi cnm. Prof tu kadin ama opu yapip transferden sonra hic bilgi vermiyor. Daha sonra ulasamiyon falan filan yani. Parayi aldiktan sonrasinda is yokmus yani. O yuzden kactim.
Geldi geldi bugün geldi Çarşamba gidiyorum doktora oleeeyyyyyyyAy canim benim ya sen de adet bekliyosun demi ? Biz ayni zamanda yapcaz demek ki
Anladım Can'ım ortalama 10 gün falan heralde hesaplama yapıyorum da9 gün kullandım Canım
benımde 1 hafta felen kaldı bekle bekle bı hal oldum yawAnladım Can'ım ortalama 10 gün falan heralde hesaplama yapıyorum da
2 haftada benim kaldı gecmiyor zaman :))benımde 1 hafta felen kaldı bekle bekle bı hal oldum yaw
yok canm ya valla gecmıyo cok tuhaf duygular ıcındeyımm bı mutlu oluyorum bı sıkıntılı olcakmı acaba dıye dıye arada bı gelıyolar :))2 haftada benim kaldı gecmiyor zaman :))
Benim dr doguma kadar yasakladi anlamadm neden benim durumm daha mi riskli acaba kafama takiliyo
Baslasaydik tedaviye ya :)) surekli buraya bakıyorum aynı şeyleri araştırıp duruyorum iş yerinde bile telefon gizli gizli bakıyorumyok canm ya valla gecmıyo cok tuhaf duygular ıcındeyımm bı mutlu oluyorum bı sıkıntılı olcakmı acaba dıye dıye arada bı gelıyolar :))
Cok sevindim gozun aydin :) sen benGeldi geldi bugün geldi Çarşamba gidiyorum doktora oleeeyyyyyyy
Hayırlı oksun canim tedavin:)Geldi geldi bugün geldi Çarşamba gidiyorum doktora oleeeyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?