- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
maleseffff okuduğum seylerı 100 kere daha okuyup anladığım halde beynımı nötrleyip tekrar okuyorum :))))) ıyıce malaklaştım :))))))
Baslasaydik tedaviye ya :)) surekli buraya bakıyorum aynı şeyleri araştırıp duruyorum iş yerinde bile telefon gizli gizli bakıyorum
Aşk olsun ne malağı hayatımmaleseffff okuduğum seylerı 100 kere daha okuyup anladığım halde beynımı nötrleyip tekrar okuyorum :))))) ıyıce malaklaştım :))))))
Aşk olsun ne malağı hayatım
Beni de heyecan bastı.İkinci tedavi yarıda kaldı ya çok merak ediyorum kaç yumurta varyok canm ya valla gecmıyo cok tuhaf duygular ıcındeyımm bı mutlu oluyorum bı sıkıntılı olcakmı acaba dıye dıye arada bı gelıyolar :))
ınsaallah hangısınde nasıbın varsa o yumoş denk gelir canmm inşaallahh bırbırımıze dua edelım çokçaBeni de heyecan bastı.İkinci tedavi yarıda kaldı ya çok merak ediyorum kaç yumurta var
Haha :) aynen ya dönüp dönüp okuyorum tekrar tekrar)maleseffff okuduğum seylerı 100 kere daha okuyup anladığım halde beynımı nötrleyip tekrar okuyorum :))))) ıyıce malaklaştım :))))))
dua edelim birbirimizeeeHaha :) aynen ya dönüp dönüp okuyorum tekrar tekrar)
Canim belki soyledin ama hatirlayamadim simdi niye yarıda kalmıştı tedavinBeni de heyecan bastı.İkinci tedavi yarıda kaldı ya çok merak ediyorum kaç yumurta var
Evet canim edelim birbirimize aklima geldikçe ediyorum emeklerimizi boşa çıkmasın insallahdua edelim birbirimizeee( belki birimizden birisinin duası tutarda ınsaallah olur
Kızlar sakin yapmayın fazla okuyup araştırmak iyi değil şu aşamada stres yok no panikmaleseffff okuduğum seylerı 100 kere daha okuyup anladığım halde beynımı nötrleyip tekrar okuyorum :))))) ıyıce malaklaştım :))))))
maalesef fazla araştırmak bu konuda cok seyler okumak hıcc ıyı degıll herseyı akışına bırakıcaksın burdan daha arastırmamıs arkadaşlara tavsıyem :) yoksa benm gıbı malaklaşabilirsinizKızlar sakin yapmayın fazla okuyup araştırmak iyi değil şu aşamada stres yok no panik
Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle
Evet ya araştıra araştıra daha mi stres olduk bilemiyorum ama artik çok gec yeni arkadaslara tavsiyede bulunalim arastirma iyi degilKızlar sakin yapmayın fazla okuyup araştırmak iyi değil şu aşamada stres yok no panik
Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle
Ben 5.kattaym oyle bisey yasaklamadilar bana bilmiyorum canmKızlar kim yazdi hatırlamıyorum da transferden sonra merdiven inip çıkmak yasak demisti biri ne kadar süre yasak sizdr de öyle mi ? İş yerinde çok fazla in cik yapıyorum da o yüzden kafama takıldı.
Anladm canim herhalde ikiz diye ben gebe takibede tup dr uma gidiyorum iliski olmamasi sorun degil tabi benim daha isime gelir de yasakya riskliyim imajindan kurtaramadm yaniCnm senin ikiz oldugu icin zaten normaldede riskli ondan demistir belki. Tup bebek doktorumla gecen persembe gorustum en son. Artik senin tek bebek bundan sonra normal gebe gibisin tup bebekle ilgili bir durumun kalmadi dedi. Hatta kendi tup bebekci oldugu icin yogunluktan gebelik takibi yapmadigini soyledi baska doktora yonlerdirdi ayni hastanede. Bende onu bildigim icin coktan baska hastanede doktorum vardi. Ona gectim hemen. O doktor dedi 9 haftadan sonra serbest diye. Tup bebek oldugunuda biliyor ama. Oyle dedi
Teşekkürler canım bilgilendirme için. Herkes icin geçerli degil demek kiBen 5.kattaym oyle bisey yasaklamadilar bana bilmiyorum canm
Çok saol canım benim inşallah hepimiz orada hamiş olarak tekrar buluşalımSağol canım ellerine sağlık. Ayağını sürü bu topiğin hepsini oraya taşı tatlım. Tüm tüp bebek hamişlerinin deneyimlerinden faydalanalım. Harikasııın...
Olabilir canim sen yine sana ne tavsiye edilirse onu yapmakta fayda varTeşekkürler canım bilgilendirme için. Herkes icin geçerli degil demek ki
İnş canım saol hayırlısıİNŞALLAH aLLAHIM GÖNLÜNDEN GEÇENİ HAYIRLISI İLE NASİP EDER
Oğlum olursa rüzgar kızım olursa gül melek. Kızımın adı Ada zatenkizlar oglum olursa inşalh muhammet hamza düsunuyorum kizim olursa zeynep sümeyra diye düsunuyom sizler ne düsunuyosunuz
rabbim gönlumuze gore versin cnm insallhOğlum olursa rüzgar kızım olursa gül melek. Kızımın adı Ada zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?