Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bak ben sana dememişmiydim yumurtan daha çok çıkar diye hadi hayırlı olsun canım

Arkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
Aaa çok şaşırdım canım testler silik de olsa pozitifti halbuki. Kaç çıktı değerin canım? Kesinlikle ilaçlarını bırakma. İnş çrş günü yükselmiş olur değerin. Dualarımız seninle

Benim doktorum yasak falan demedi canım
ben yazdım canım gecen yazılarda....cunku dr bana ıgne verdı progesteron hergun kalcadan....bende dedım nasıl olcak ıgne oda saglık ocagı vurur dedı...aynı erde hemsıre arkdasım var ama cocugu kucuk zahmet vermek ıstemedım dıe...nasıl olcak dıe sordum........dedıler ki ıgnen bıtınce yıne alcaksın gerekırse bebek tutarsa 9 ay boyunca bıle ıgnelere dvm edılebılır.....dedım yuksek kattayım ve asansorler suan calısmıyor nasıl gelcem...dedıler transfere kadar saglık ocagı yada buraya gelebılırsın ama transferden sonra merdıven ınıp cıkmak yasak yol bulunur......bende arkadasım var vs yaptım.....ama sen kafana takma allah nasıp ederse olur zaten arkadasım...sen yınede dıkkat et

Bu progestiron kalcadanmi olmak zorunda.. kendimiz yapamayacakmiyiz.. birde ne zaman verecek bu igneyi bana acaba persembe yum toplanacak

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Andolsun kuşluk vaktine
2. Ve sükûna erdiğinde geceye ki,
3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
4. Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
5. Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.
6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
7. Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?
8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?
9. Öyleyse yetimi sakın ezme.
10. El açıp isteyeni de sakın azarlama.
11. Ve Rabbinin nimetini minnet ve şükranla an.

Kızlar sizle de paylaşmak istedim içimi şuan huzurla dolduran, sımsıcacık yapan , bana umut ve inanç yükleyen bu güzel sureyi.. O bizi bırakmadı , bu dünyanın en zor sınavlarından birinden geçerken bazen isyan etsekte, bazen kızsakta, bazen bunca insan varken niye benim başıma geldi desekte, o Bizi hiç bırakmadı ve hiç darılmadı..Allah yar ve yardımcımız olsun bizlere bu yüce duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..

Süper bi msj hazırlamışsın tatlım eline sağlık

Amin canım inşallah heycandan uyuyamıyorum korkuyorumda bayıltmadan yapacaklarmış
Canım inş sıkıntısız geçirirsin sen sakin olursan herşey daha kolay ilerler unutma. İnş sonuçların da temiz çıkar dualarımız seninle

MK128 Can'ım ne durumdasın gittin mi hastaneye merak ettim yaz bize çıkınca durumunu.

Kızlar herkese günaydın bol umutlu pozitif bir gün diliyorum herkese
günaydın canmm MK128 suanda yumurta toplama işkeminde saat 9da başlayacaktı.. inşallah herseyı güzel gıdıyordur canım arkadaşımın . . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…