Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bu progestiron kalcadanmi olmak zorunda.. kendimiz yapamayacakmiyiz.. birde ne zaman verecek bu igneyi bana acaba persembe yum toplanacak
benım yumurta toplamadan sonra verdı canım...yok kendımız yapamayız yanı kalcadan cok zor ve bu ıgne ucu kalın uzun...yakıcı ıgne zamanla o bolge sısıyor...ben hamıleylende kullanıyordum

inallah canım allah razı olsun

Kızlar ben transferden sonra 5 nci günündeyim çok heycanlıyım............ benim de 12 yumartadan 10 tanesi sağlam çikmiş 8 döllenmiş 3 tane en iyi gelişmişleri tranfer edildı .
3 tranfermi yasak deilmi 2 den fazlası... ins hayirlisi ile güzel haberi alirsin

Merhaba kizlar dün toplama işlemi yapildi, feci agrim oldu o yüzden buraya yazamadim huriye048 de dediği gibi yumurtalar opu da fazla çıktı. Son ultrasonda 10 olan yumurtam toplamada 13 çıkti

Bende şaşırdım canım hatta hala şoktayım. Deger 0.1 çıktı .

benım yumurta toplamadan sonra verdı canım...yok kendımız yapamayız yanı kalcadan cok zor ve bu ıgne ucu kalın uzun...yakıcı ıgne zamanla o bolge sısıyor...ben hamıleylende kullanıyordum
Canim her doktor farkli bana toplamadan sonra iğne vermedi, progestan hap verdi jel verdi birkaç hap daha var isimlerini hatırlayamıyorum su an ama iğne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…