benım yumurta toplamadan sonra verdı canım...yok kendımız yapamayız yanı kalcadan cok zor ve bu ıgne ucu kalın uzun...yakıcı ıgne zamanla o bolge sısıyor...ben hamıleylende kullanıyordumBu progestiron kalcadanmi olmak zorunda.. kendimiz yapamayacakmiyiz.. birde ne zaman verecek bu igneyi bana acaba persembe yum toplanacak
inallah canım allah razı olsunRahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Andolsun kuşluk vaktine
2. Ve sükûna erdiğinde geceye ki,
3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
4. Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
5. Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.
6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
7. Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?
8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?
9. Öyleyse yetimi sakın ezme.
10. El açıp isteyeni de sakın azarlama.
11. Ve Rabbinin nimetini minnet ve şükranla an.
Kızlar sizle de paylaşmak istedim içimi şuan huzurla dolduran, sımsıcacık yapan , bana umut ve inanç yükleyen bu güzel sureyi.. O bizi bırakmadı , bu dünyanın en zor sınavlarından birinden geçerken bazen isyan etsekte, bazen kızsakta, bazen bunca insan varken niye benim başıma geldi desekte, o Bizi hiç bırakmadı ve hiç darılmadı..Allah yar ve yardımcımız olsun bizlere bu yüce duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..
Ay perşembe sabahta benimki toplacak ins cok heyecanliyimgünaydın canmm @MK128 suanda yumurta toplama işkeminde saat 9da başlayacaktı.. inşallah herseyı güzel gıdıyordur canım arkadaşımın . . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
3 tranfermi yasak deilmi 2 den fazlası... ins hayirlisi ile güzel haberi alirsinKızlar ben transferden sonra 5 nci günündeyim çok heycanlıyım............ benim de 12 yumartadan 10 tanesi sağlam çikmiş 8 döllenmiş 3 tane en iyi gelişmişleri tranfer edildı .
Imdaattbenım yumurta toplamadan sonra verdı canım...yok kendımız yapamayız yanı kalcadan cok zor ve bu ıgne ucu kalın uzun...yakıcı ıgne zamanla o bolge sısıyor...ben hamıleylende kullanıyordum
sımdıden hayırlı olsun canım inşallah güzel geçer herseyAy perşembe sabahta benimki toplacak ins cok heyecanliyim
Amin canım inşallahsımdıden hayırlı olsun canım inşallah güzel geçer hersey
Merhaba canim mesaji yeni gördüm rabbim hepimizin yardimcisi olsunGünaydın Can'ım hayırlı olsun ay negüzel haber.Rabbim bizimde tedavimizde böyle güzel süprizler yapar inşallah
Bende şaşırdım canım hatta hala şoktayım. Deger 0.1 çıktı .Aaa çok şaşırdım canım testler silik de olsa pozitifti halbuki. Kaç çıktı değerin canım? Kesinlikle ilaçlarını bırakma. İnş çrş günü yükselmiş olur değerin. Dualarımız seninle
Canim her doktor farkli bana toplamadan sonra iğne vermedi, progestan hap verdi jel verdi birkaç hap daha var isimlerini hatırlayamıyorum su an ama iğne yokbenım yumurta toplamadan sonra verdı canım...yok kendımız yapamayız yanı kalcadan cok zor ve bu ıgne ucu kalın uzun...yakıcı ıgne zamanla o bolge sısıyor...ben hamıleylende kullanıyordum
Anestezi olmadin mi canim.. ins hepsi kaliteli cikarMerhaba kizlar dün toplama işlemi yapildi, feci agrim oldu o yüzden buraya yazamadim huriye048 de dediği gibi yumurtalar opu da fazla çıktı. Son ultrasonda 10 olan yumurtam toplamada 13 çıkti
kızlar bu ıgne yumurta toplamadan sonra hergun mu oluyor hamılelıge kadarCanim her doktor farkli bana toplamadan sonra iğne vermedi, progestan hap verdi jel verdi birkaç hap daha var isimlerini hatırlayamıyorum su an ama iğne yok
Üç tane mi transfer edildi ?Kızlar ben transferden sonra 5 nci günündeyim çok heycanlıyım............ benim de 12 yumartadan 10 tanesi sağlam çikmiş 8 döllenmiş 3 tane en iyi gelişmişleri tranfer edildı .
Ohh çokşükür ins igne vermez yaCanim her doktor farkli bana toplamadan sonra iğne vermedi, progestan hap verdi jel verdi birkaç hap daha var isimlerini hatırlayamıyorum su an ama iğne yok
Anestezi oldu canim ama uyandiktan sonra feci agrim vardi doktor uyumadan önce çok gergindi odan olabilir demişAnestezi olmadin mi canim.. ins hepsi kaliteli cikar
kızlar bu ıgne yumurta toplamadan sonra hergun mu oluyor hamılelıge kadar
benım yumurta toplamadan sonra verdı canım...yok kendımız yapamayız yanı kalcadan cok zor ve bu ıgne ucu kalın uzun...yakıcı ıgne zamanla o bolge sısıyor...ben hamıleylende kullanıyordum
Üç tane mi transfer edildi ?
Ay inşallah hepsi tutar ilk defa üç transfer duyuyorum normalde iki bile yasak doktorun büyük risk almiş ama allahin izniyle inşallah çoğul gebelik olur mutlu haberlerini bekliyorum canimevet 3 tane tranfer edildı hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?