Yaşın kac canim.. senmi istedin 3 tane olmasını sorununuz neydi?evet 3 tane tranfer edildı hayırlısı ile
canım gecmıs olsun geç olsunda güç olmasınn belki bebegının sana kavuşacağı vakıt onumuzdekı aydır ve daha hayırlı olur belkı senın ıcın Allah bilir.. iyi düşün iyi olsunslm canlar ben dr geldim bna rahimde darlma var haftaya p. tesi tekrar geldedi belkide histeroskopi yapacagım p.tesi bidaha bakayım dedi rahim darlması hakında bilgisi oln varmı?? tüpüde diger aya attı off off
Hayatım şimdi çıktım 10 yumurtam toplandıMK128 Can'ım ne durumdasın gittin mi hastaneye merak ettim yaz bize çıkınca durumunu.
Kızlar herkese günaydın bol umutlu pozitif bir gün diliyorum herkese
Cnm benm seni uzmek istemem ama bende 9.gun yaptrdm testi banada volkan hoca ilac birakma dedi son ana kadar kullandmmilaclari ama malesef negatifti ama sen kullan ilaclari ne olur neolmaz...insallah kisa zaman da bebsimize kavusurz hepimizArkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
Canm kafana takilmasin senle alakali oldgnu sanmiorm genelde tup bebek hamileliklerinde yasakliolar..cunku degerli bebek diolar:)kafana takma yani hemde tabi senjn ikiz ondanda yasaklamistrBenim dr doguma kadar yasakladi anlamadm neden benim durumm daha mi riskli acaba kafama takiliyo
ALLAH razı olsun canım öuyle bi moralim bozuk ki bu bi kç kelimn mutlu etti bni ALLAH ne muradın varsa versin inşş her hlde p.tesi histerskopi yapılack dr bida bakacagım gerk görürsem yapacagım dedi kötüyüm ya benn ama vardr bundada bi hikmt ne deyim ki başka sen naslsn?canım gecmıs olsun geç olsunda güç olmasınn belki bebegının sana kavuşacağı vakıt onumuzdekı aydır ve daha hayırlı olur belkı senın ıcın Allah bilir.. iyi düşün iyi olsun
gözün aydın canm hadi inşş tez vakitte bebişlerin gelirr bu yol sanki ikzlere acılıyo gibiHayatım şimdi çıktım 10 yumurtam toplandı
Hayırlı olsun Can'ım hepsi sağlıklı embriyo olur inşallahKızlar çıktım 10 yumurtam toplandı hafi hayırlısı :)
Amin bitanemmmHayırlı olsun Can'ım hepsi sağlıklı embriyo olur inşallah
Allah sendende razı olsun canım benımm hıc uzulme sen inşaAllahhh Allahımmmm okunan ezanların hurmetıne sana bana ve tum arkadaşlarımıza kendı katından hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp etsınnnnnnnnn... bende cok sukur ıyıyım canımm adet gunumu bekliyorum cok az kaldııı ınsallahALLAH razı olsun canım öuyle bi moralim bozuk ki bu bi kç kelimn mutlu etti bni ALLAH ne muradın varsa versin inşş her hlde p.tesi histerskopi yapılack dr bida bakacagım gerk görürsem yapacagım dedi kötüyüm ya benn ama vardr bundada bi hikmt ne deyim ki başka sen naslsn?
canım benımmmmmmSeni yerim ben 10 taneyapmış
Ağzından bal damlıyor hadi inşAllah , kocamı görünce çok ağladım oda çok fena oldugözün aydın canm hadi inşş tez vakitte bebişlerin gelirr bu yol sanki ikzlere acılıyo gibi
İnşAllah canım arkadaşımcanım benımmmmmmİnşaAllah hersey cok güzel gıtsın minnoşum benım
Umarım cihaz hatası falandır. Nadir de olsa olabiliyor duydum da. Bu sabah idrar testi yaptın mı canım?Bende şaşırdım canım hatta hala şoktayım. Deger 0.1 çıktı .
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn balımmm aminn hadi hyrlısı olsun da daa da inşşş adet olmazsın gelir yigenimzz inşşşş ballAllah sendende razı olsun canım benımm hıc uzulme sen inşaAllahhh Allahımmmm okunan ezanların hurmetıne sana bana ve tum arkadaşlarımıza kendı katından hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp etsınnnnnnnnn... bende cok sukur ıyıyım canımm adet gunumu bekliyorum cok az kaldııı ınsallah
ayy bnde çok kötü oldum şimdi kızz zaten doluyum agltma beni bacımAğzından bal damlıyor hadi inşAllah , kocamı görünce çok ağladım oda çok fena oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?