Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

slm canlar ben dr geldim bna rahimde darlma var haftaya p. tesi tekrar geldedi belkide histeroskopi yapacagım p.tesi bidaha bakayım dedi rahim darlması hakında bilgisi oln varmı?? tüpüde diger aya attı off off

slm canlar ben dr geldim bna rahimde darlma var haftaya p. tesi tekrar geldedi belkide histeroskopi yapacagım p.tesi bidaha bakayım dedi rahim darlması hakında bilgisi oln varmı?? tüpüde diger aya attı off off
canım gecmıs olsun geç olsunda güç olmasınn belki bebegının sana kavuşacağı vakıt onumuzdekı aydır ve daha hayırlı olur belkı senın ıcın Allah bilir.. iyi düşün iyi olsun

Arkadaslar negatif sonucunu aldım. Hemsireyi aradim ilaçları birakma dedi carsamba tekrar yapicaz. Boyle bu durum da oldumu acaba.
Cnm benm seni uzmek istemem ama bende 9.gun yaptrdm testi banada volkan hoca ilac birakma dedi son ana kadar kullandmmilaclari ama malesef negatifti ama sen kullan ilaclari ne olur neolmaz...insallah kisa zaman da bebsimize kavusurz hepimiz

canım gecmıs olsun geç olsunda güç olmasınn belki bebegının sana kavuşacağı vakıt onumuzdekı aydır ve daha hayırlı olur belkı senın ıcın Allah bilir.. iyi düşün iyi olsun
ALLAH razı olsun canım öuyle bi moralim bozuk ki bu bi kç kelimn mutlu etti bni ALLAH ne muradın varsa versin inşş her hlde p.tesi histerskopi yapılack dr bida bakacagım gerk görürsem yapacagım dedi kötüyüm ya benn ama vardr bundada bi hikmt ne deyim ki başka sen naslsn?

Allah sendende razı olsun canım benımm hıc uzulme sen inşaAllahhh Allahımmmm okunan ezanların hurmetıne sana bana ve tum arkadaşlarımıza kendı katından hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp etsınnnnnnnnn... bende cok sukur ıyıyım canımm adet gunumu bekliyorum cok az kaldııı ınsallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn balımmm aminn hadi hyrlısı olsun da daa da inşşş adet olmazsın gelir yigenimzz inşşşş ball

Ağzından bal damlıyor hadi inşAllah , kocamı görünce çok ağladım oda çok fena oldu
ayy bnde çok kötü oldum şimdi kızz zaten doluyum agltma beni bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…