Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

slm canlar ben dr geldim bna rahimde darlma var haftaya p. tesi tekrar geldedi belkide histeroskopi yapacagım p.tesi bidaha bakayım dedi rahim darlması hakında bilgisi oln varmı?? tüpüde diger aya attı off off
Canım rahim hazır olsunki bebişin tıtunabilsin dimi. O nedenle tüp ertelendi diye üzülme. Herşey ideal olsun ki bebiş de tutunabilsin canım

Ağlama bitanemmm kıyamam

Kızlar çıktım 10 yumurtam toplandı hafi hayırlısı :)
Hayirli olsun tatli benimde dün 13 tane toplandi ama 11 olgunmuş. Ağri oluyor tatlim korkma benimde oldu. Bir an önce verilen ilaçlari alıp kullan. Bol bol su iç idrar yollari etkileniyormuş bu olaydan mikrobu temizlemesi lazim, bi de ağlama benide ağlatcaksin

slm canlar ben dr geldim bna rahimde darlma var haftaya p. tesi tekrar geldedi belkide histeroskopi yapacagım p.tesi bidaha bakayım dedi rahim darlması hakında bilgisi oln varmı?? tüpüde diger aya attı off off
Tedaviye baslamadan farkedildi sukur ki canim deneme olup tutmamasi daha zor. Herseyiyle hazir baslayacaksin insallah saglikla

aynen ımdat ama gozun korkmasın canım ıstemem...ıgne gobektekı ıgneler gbı deıl yanı...normal kalın uzun ıgne kalcaya grınce acımıyo hafıf sızılıyo hafıf...ama zamanla o bolge cevız kadar sısıyor hamıleyken kullandım dedım ya onun agrısı oluyor....bende az once amanınnnn dedım transferden snra kullanmam gerek clexen denılen ılac utusu vardı actım baktım oda ıgne....arastırdım kan sulandırıcıymıs.pıhtılasma ıle ılgılı bı bılgı vermedıler bana ama olmayanda vuruuyormus.oda ya gobekten ya karından yada bacaktan..morartan bır ıgneymıs bakalım hayırlısı ınsallah

Canim her doktor farkli bana toplamadan sonra iğne vermedi, progestan hap verdi jel verdi birkaç hap daha var isimlerini hatırlayamıyorum su an ama iğne yok
dogrudur canım banada progestanın hapını asılamada vermıslerdı agızdan al dedıler bulantı ates bas donmesı olursa bırak dedıler fıtıl olarak kullan dedıler.ama bu etkılerı olmadı...gebelıkte verdıler agızdan aldım sonra fıtıl olarak al dedıler..yıne suan kı ıgnem ozamanda vardı .nasıp tabı bılmıyorum suan ıgnesını vermısler yıne...tabı her hasta bunye farklı

Aldı ilaçları eşim , başlarım bitanemmm . Regl ağrısı gibi bir Ağrım var

Şekerim banada ultrasonra rahim ikiye bolünmüş kalp gibi görünüyor dedi ama sonra profesöre gittim araştirma hastanesinde renkli rahim filmi çekildi ve gerek yok dedi yani bence hemen işlem yaptirma önce bi sonuçlari görün heyecan yapma bence gönlünü ferah tut

kızlar bu ıgne yumurta toplamadan sonra hergun mu oluyor hamılelıge kadar
benım sımdılık var progestan kullanıcam ne kadar sure deyıncegebelık ınsallah olursa gerekırse doguma kadar kullanılabılır dedı...bıde clexen vermısler az once baktım oda ıgneymıs meger.ustunde yazıyo transferden snra kullanılcak..oda ıgne kımı uc ay kımı doguma kadar kullanmış nasıp artık

Aldı ilaçları eşim , başlarım bitanemmm . Regl ağrısı gibi bir Ağrım var
Tatlim benim hala var o ağri ama azaliyor zamanla, şöyle düşün doğum yaparken bunun kaç kati ağrımiz olcak bu da onun aliştirma turuymuş gibi düşün sonuçta bizim bebişlerimiz pek kıymetli olcak

kızlarrrr bır bılgı vereyım bılmıyorum durumunuz ne..ben tup bebege basladıgımdan buyana hastanenın ordakı eczanede ılaclarımı alıyorum....ve gercekten guzel ındırım yapıyolar...esım dırekt dedı neden bukadar ındırım oda dr beyın hastasısınız ındırım yapyoz vs.hatta hemsıreme soyledım nasıl bukadar ındırım yapılıyo suphelendım tarıhınden vs oda yok olur her eczaneden ındırım ısteyın hakkınız var onlar yapabılıyo bu ılaclar pahalı.örn en son aldıgım ılaclar eczacı demıs pıyasa degerı 280 lıra ama 50 lıra verın demıs...sagolsun....hatta azonce netten bır ılacıma baktım bır kutusu 93 lıra..sızde ısteyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…