Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ay bugün arayacaklar diye çok heyecanliyim doktor eşime çarşamba veya perşembe transfer ederiz demiş, bigün önce ariycaz demiş ay ne oldu acaba meraklardayim
bende haber beklıyorum dr dun aradı 8 i dollenmıs yarın bılgı alcam cuma olabılır demıslerdı...aynı zamandayız

Evet tatlim bende eczacimla sohbet edip samimiyet kurdum, kurum indirimi yapiyor banada arada bayaaaaaaa fiyat farki oluyor

Şekerim benim transfer olmadı henüz haber bekliyorum, sende durumlar nasil?
canım pazar gunu yumurtam toplandı dun haber verdıler 12 yumurtanın 10 una ıslem yapılmıs 8 ı dollenmıs..yarın tekrar bılgı verceklermıs.ınsallah hersey yolundadır...bana zaten boyle gıderse basından dedıler perşembe cuma transfer olur....suan agrılarım hala var ılk gun cok kotuydum..ohss olmaktan korkuyorum...ılaclarım var hergunde ıgnelerım son durumum bu canım

Hadi hayirlisi cani. İnşallah ohss çikmaz ben zaten pozitif düşüncenin çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden aklina dahi getirme. Cuma transferin olcak inşallah bizede deneyimlerini yazarsin

Tedaviye baslamadan farkedildi sukur ki canim deneme olup tutmamasi daha zor. Herseyiyle hazir baslayacaksin insallah saglikla
icimi rahtlattınız ALLAH razı olsun hepinizden canm
bakalım canm hersey haftaya p.tesi belli olack adetin bitsin öyle bidaha bakıp emin olmk istiyorum dedi dr yaw pekte suratszlarmış drlar

hadi gözün aydınnn canm hersey gönlünce olur inşş

Ayy hadi hayırlısı bitanem. Sakin ol bebisini koydur gel Insallah

hayırlı olsun canım inşallah bu sevincini test günündede yaşarsın

Evet tatlim bende eczacimla sohbet edip samimiyet kurdum, kurum indirimi yapiyor banada arada bayaaaaaaa fiyat farki oluyor
kızlar ben eczanede çalışıyorum ilaçları ücretlimi alıyorsunuz raporlamı ama dediğiniz gibi 280 liralık ilacı 50 ttl ye veremez raporsuz olarak zaten eczaneye gelişi 50 değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…