hadı hayırlısı dostum darısı basımızaÜç tane mi transfer edildi ?
bende haber beklıyorum dr dun aradı 8 i dollenmıs yarın bılgı alcam cuma olabılır demıslerdı...aynı zamandayızAy bugün arayacaklar diye çok heyecanliyim doktor eşime çarşamba veya perşembe transfer ederiz demiş, bigün önce ariycaz demiş ay ne oldu acaba meraklardayim
gecmıs olsun hadı hayırlısı canımKızlar çıktım 10 yumurtam toplandı hafi hayırlısı :)
Ay evet hadi bakalim inşallah hayirli haberlerimizide birlikte alirizbende haber beklıyorum dr dun aradı 8 i dollenmıs yarın bılgı alcam cuma olabılır demıslerdı...aynı zamandayız
Şekerim benim transfer olmadı henüz haber bekliyorum, sende durumlar nasil?hadı hayırlısı dostum darısı basımıza
inşallah canım benım..guzel dusunelım guze olsun ınsallahAy evet hadi bakalim inşallah hayirli haberlerimizide birlikte aliriz
Evet tatlim bende eczacimla sohbet edip samimiyet kurdum, kurum indirimi yapiyor banada arada bayaaaaaaa fiyat farki oluyorkızlarrrr bır bılgı vereyım bılmıyorum durumunuz ne..ben tup bebege basladıgımdan buyana hastanenın ordakı eczanede ılaclarımı alıyorum....ve gercekten guzel ındırım yapıyolar...esım dırekt dedı neden bukadar ındırım oda dr beyın hastasısınız ındırım yapyoz vs.hatta hemsıreme soyledım nasıl bukadar ındırım yapılıyo suphelendım tarıhınden vs oda yok olur her eczaneden ındırım ısteyın hakkınız var onlar yapabılıyo bu ılaclar pahalı.örn en son aldıgım ılaclar eczacı demıs pıyasa degerı 280 lıra ama 50 lıra verın demıs...sagolsun....hatta azonce netten bır ılacıma baktım bır kutusu 93 lıra..sızde ısteyın
canım pazar gunu yumurtam toplandı dun haber verdıler 12 yumurtanın 10 una ıslem yapılmıs 8 ı dollenmıs..yarın tekrar bılgı verceklermıs.ınsallah hersey yolundadır...bana zaten boyle gıderse basından dedıler perşembe cuma transfer olur....suan agrılarım hala var ılk gun cok kotuydum..ohss olmaktan korkuyorum...ılaclarım var hergunde ıgnelerım son durumum bu canımŞekerim benim transfer olmadı henüz haber bekliyorum, sende durumlar nasil?
ıyı canım ıyı herkes yapsın cunku fıyatlar yuksek ust uste alınca zor oluyoEvet tatlim bende eczacimla sohbet edip samimiyet kurdum, kurum indirimi yapiyor banada arada bayaaaaaaa fiyat farki oluyor
Hadi hayirlisi cani. İnşallah ohss çikmaz ben zaten pozitif düşüncenin çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden aklina dahi getirme. Cuma transferin olcak inşallah bizede deneyimlerini yazarsincanım pazar gunu yumurtam toplandı dun haber verdıler 12 yumurtanın 10 una ıslem yapılmıs 8 ı dollenmıs..yarın tekrar bılgı verceklermıs.ınsallah hersey yolundadır...bana zaten boyle gıderse basından dedıler perşembe cuma transfer olur....suan agrılarım hala var ılk gun cok kotuydum..ohss olmaktan korkuyorum...ılaclarım var hergunde ıgnelerım son durumum bu canım
yazarım ınsallah canım benımHadi hayirlisi cani. İnşallah ohss çikmaz ben zaten pozitif düşüncenin çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden aklina dahi getirme. Cuma transferin olcak inşallah bizede deneyimlerini yazarsin
icimi rahtlattınız ALLAH razı olsun hepinizden canmTedaviye baslamadan farkedildi sukur ki canim deneme olup tutmamasi daha zor. Herseyiyle hazir baslayacaksin insallah saglikla
bakalım canm hersey haftaya p.tesi belli olack adetin bitsin öyle bidaha bakıp emin olmk istiyorum dedi dr yaw pekte suratszlarmış drlarŞekerim banada ultrasonra rahim ikiye bolünmüş kalp gibi görünüyor dedi ama sonra profesöre gittim araştirma hastanesinde renkli rahim filmi çekildi ve gerek yok dedi yani bence hemen işlem yaptirma önce bi sonuçlari görün heyecan yapma bence gönlünü ferah tut
hadi gözün aydınnn canm hersey gönlünce olur inşşKizlaaaaaaaaaaaaar demin embriyolog aradi, yumurta lar döllenmiş yarin sabahtan transfer olacakmiş ay çok şaşirdim. Çok erken oldu dün topladi yarin yerleşiyor elim ayağim birbirine karişti hemen eşime haber vereyim aaaaaaaaaaaaa
Saol canımgecmıs olsun hadı hayırlısı canım
Ayy hadi hayırlısı bitanem. Sakin ol bebisini koydur gel InsallahKizlaaaaaaaaaaaaar demin embriyolog aradi, yumurta lar döllenmiş yarin sabahtan transfer olacakmiş ay çok şaşirdim. Çok erken oldu dün topladi yarin yerleşiyor elim ayağim birbirine karişti hemen eşime haber vereyim aaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım inşallah bu sevincini test günündede yaşarsınKizlaaaaaaaaaaaaar demin embriyolog aradi, yumurta lar döllenmiş yarin sabahtan transfer olacakmiş ay çok şaşirdim. Çok erken oldu dün topladi yarin yerleşiyor elim ayağim birbirine karişti hemen eşime haber vereyim aaaaaaaaaaaaa
Amin tatlim, hepimizinhadi gözün aydınnn canm hersey gönlünce olur inşş
kızlar ben eczanede çalışıyorum ilaçları ücretlimi alıyorsunuz raporlamı ama dediğiniz gibi 280 liralık ilacı 50 ttl ye veremez raporsuz olarak zaten eczaneye gelişi 50 değilEvet tatlim bende eczacimla sohbet edip samimiyet kurdum, kurum indirimi yapiyor banada arada bayaaaaaaa fiyat farki oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?